Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a resz nagyon szarul van designolva. Amikor fent vegzel a miliciaval es le kell menni a varosba akkor hagyd fent a csapatot es csak 1 karival menj le, madj huzd fel a mobokat ahol a katonak vannak, kicsit maceras de ok segitenek legyozni. Rengeteg hullamban jonnek az elohalottak, vagy fel oras harc.
Az urnás küldetéshez egy kis segítség a hídnál:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alulról felfelé számozva a helyeket: 1. lépés: bal 3, bal 6, jobb 2. Két helyet tud menni elõre a 4. karakter. 2. lépés: bal 3 -> jobb 4-re, jobb 2 -> bal 1-re. Mész elõre még 1-et. 3. lépés: bal 6 -> jobb 5-re, jobb 4 -> bal 2-re. Át lehet menni a hídon.

próbálkozok közbe, olyan cocom szerintem még nincs (morrigan lvl7-es) egy elmecsapás van ami lebénít mindenkit de csak kis idõre.

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Ne egyet fagyassz be. Arra való a CoC. Továbbá használd ki a hely adta lehetõségeket. Tök simán lehet ezeket kinyírni, csak egy kis taktikát vigyél bele. Amikor a tank fekszik, akkor a rangedet állitsd le, mert aki elõször eltalálja ilyenkor, arra fog kimenni. Agro reset, vagy nemtom 😄
Gnome
Volt régen egy képregény amibõl filmet is csináltak. Spawn volt a neve.. Ott ivadéknak fordították de meghagyták a nevét spawn-nak...mondjuk lehet az éjivadék jobb lenne mint az éjfattyú nemtom😄😄...

Azért a jég kúp vagy mi se semmi😛...bolond fordítók beütötték szotar.sztakiba a cone szót és ennyi😛....pedíg írta alatta, h tölcsért is jelent..namost inkább jégtölcsér mint kúp szvsz:]

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Na mindjárt hazaérek végre és reggelig csakis Vérvonalak!
Dragon A. OMW<#worship><#wave>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ha van mage-ed akkor a falu védelmére nem kell más mint a lökdösõs jel (ward of repulsion a neve azt hiszem) meg a paralizálós jel. Egyiket rádobod a másikra és jókora körben mindenki lebénul jó hosszú idõre. De önmagában a taszigálós is lazán megoldja a problémák nagy részét, mert eldobálja a támadókat az útból.

A játék amúgy könnyû lett, amint megszokod az irányítást és jól beállítod a taktikai menüt a karaktereknél (vagy mindig egyesével kiadod mindegyiknek az utasításokat ha az jobban tetszik, csak az idõigényes). Onnantól sétagalopp az egész, még nehéz fokozatban is.

Plusz az sem rossz dolog ha rájössz, melyik ellenfélre mi hat és mi nem. Például sima mérgekkel felesleges élõholtakat macerálni, de például demonbane méreggel már lehet õket szivatni rendesen.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Hát anélkül én lvl 5-ig nem jutottam volna elXD
Durva lenne ez a fajta game pillanat állj funkció nélkül😊)

Akkor csinál ilyet a karakter, ha az utolsó ütése amivel leterítené az ogrét az kritikus. Olyankor jön ez a kivégzés.

A sebzõs kérdésedre is van válaszom. Nálam a csúcs sebzés 512 volt. Nem rúnázott fegyverrel.

A szörnyülködések és hitetlenkedések elkerülése végett azért megjegyezném, hogy ezt egy 20-as szintû karakter csinálta hosszú íjjal, arrow of slaying képességgel a végjátékban sima mob ellen. Ez utóbbi infó azért fontos, mert a végjátékban a 20-as körüli szintû csapat ellen normál fokozaton az átlag darkspawn (ki volt az az állat aki ezt éjfattyúnak fordította?) kemény 10-es szintû, csak a vezetõk vannak 20-as szinten. Gyakorlatilag mindegy mivel találjuk el az aprólékot megpusztul egyetlen találattól. A nagy szintkülönbség miatt lesz amúgy ekkora a sebzés. A normál ellenfelekre 20-at sebzõ mágus bot átlagban 120 körül sebzett ezek ellen szóval innen a nagy érték.

Velem egy szinten álló ellenfél ellen meg Shale volt eddig a király, aki 236-os sebzésével (16-os szinten flawed fegyverrel) messze kitûnt. A többiek nem értek a nyomába csak a végjátékban, de ott mint írtam, nem kunszt. Viszont érdekes módon Shale a végjátékban sosem ütött kritikusat, így nem tudom mekkora sebzést tudott volna összeszedni.

Menni fog az!!Dobjál rájuk méreg bombákat mindent.Vannak ilyen nehezebb részek akkor el kell használnod mindent ami éppen nálad van vagy felállítasz új taktikát.

böröczk
használod a space-t?

Kumiho #2179

MerlinW
Nem is emlékszem rájuk olyan gyorsan átmentem rajtuk. Igaz akkor már lvl 17 volt a csapat. Egyébként okosan ügyesen játszol semmi kihívás a játékban, persze a sztori és a hangulat kárpótol. Legnehezebb fokozaton a játék vége fele tartok, eddig 2x pusztult el a csapatom még az egelején, azóta nem igazán okozott nehézséget, max boss-oknál de ott Wynn feltámasztja a társait, jól.

Taktitkában: Wynn (gyógyító) + Morrigan (support) + távolságtartás, Liliana/Allistar/Sten vagy Gólem barát velem támadóban. Ennyi az egész, lvl 10-15 fölött gázolás van, addig meg lehet farmolni a mellékesekkel.

[merlinw.org]

Ez néha jó is....én vérmágusoknál Mindenkit megállítottam az ajtóban, Morigannel Spell might +Blizzard (+poti) + Storm = Storm of The Century....hát, még egy helyiséggel arébb is kiskanállal kellett mindenkit felvakarni...

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

gondoltam mér arra is h lehet én vok béna. ahogy leterítik a tankot pillanatok alatt szétszedik. befagyasztok egy kutyát akkor még 3 nekiesik miközbe a földön van 😞

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

A másodlagos küldiket ha kijelölöm akkor azt miért nem jelöli map-on?

lol azt se tudtam,hogy állítani lehet nehézséget fight elött:Ss
Am.én normal-on most végigviszem de úgylátom kell az az egyel magasabb fokozat ide.
Jó bevallom néha kite-olok main karival de csak akkor viszem a legerõsebb monsztát mikor tényleg többen vannak.
Papír ruhásokat meg el kell rejteni és sose egy helyben hagyni mert akkor leszakadnak róla mobok ha nem ragad le egyhelyben..

kész nemtudom hanyadszor próbálom tök jól megy egészen addig amíg le nem teríti egy dög a tankot. pedig most pont úgy jött ki h egy heal is jutott rá mégis mire felállt meghalt 😞

Cone of Cold. Az az 5 kutya olyan szépen megfagyott, hogy öröm volt nézni ahogy lezúzzuk õket.

Why so serious?

Jogosan ugye figyelmeztetéssel vágna ki játékból dehát ismerjük ezeket az op.rendszereket,hogy bármi megtörténhet pölö az is,hogy nem jelez mi a baja bármivel is😞

hát kezdek kiábrándulni a játékból... átlagos fokozaton játszok. volt redcliffe-ben az a quest amikor az élõhalottakat kellett visszaverni. a lovagokkal tök jól ment csak 2 potit keleltt elhasználnom. de lent a miliciával már nem tudtam. pillanatok alatt lezúzták a teljes miliciát, v 10 mobból 8 egybõl a kaszteremre meg a íjászra zúzott, rengetegszer próbáltam végül easy-be sikerült. most a kastélyban kell mászkálni. van egy hely van bent 5 ilyen kutyaféle. annyival lettem erõsebb h végre a tanknak (alistair) van tauntja meg morrigan-nek egy healje. de így is esélytelen kb max HP-n kéne tartanom végig alistairt és a törpömet mert megfekteti egy kutya és addig eszi míg ki nem pusztul, aztán meghal a tank egybõl mennek a kaszterre/íjászra... de esélytelen max HP-n tartani rohadtgoyrsan leütik healen sok a cooldown és kicsit healel potim meg csak 2 kicsi 1 nagy és 1 gyógycsomagom van. az me gh minden fight-nál le kell vennem a nehézséget easy-re nem túl fair 😞

Én OP.rendszerre gyanakszok és ezt érdemes megcsinálni(idézek privátból amit írtam nincs kedvem megfogalmazni megint😊
"Hozzá kell adnod kivételekhez a dragon age exe-t.
Vezérlõpult-rendszer-speciális-teljesítmény-adatvégrehajtás megakadályozása-akkor itt kiválasztod a kivételt a második opciót és alul hozzáadásnál kikeresed dragon age exe-t majd hozzáadod,alkalmaz gép ujraindít és kész!!"

Kandurex
ja, ja,...durván lehet az éjfattyakat szívatni, majd csak a közepétõl halomszámra lehet találni a 9+dmg 3 slotot 1 kezes fegyvereket, na ebbõl mindkét kézbe egy - egy, +6 10dmg runa,...aztán az elsõ orkot amikor jó megcsapja az ember fia 200DMG!!!! kritikussal, na az a büdös életbe nem kell fel...jelentkezzen az akinek a maximum sebzése akár meg is közelítette ezt a számot...(statisztikában keress rá)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Random, ez már a sokadik ogre akit legyilkolok és az elsõ aminek a nyakába ugrott. Lõttem is gyorsan pár képet róla. 😊

Why so serious?

Kandurex
Ezt amúgy mikor csinálja a hõs? Vagy totál random?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kivégzés négy lépésben, avagy hogyan viselkedik egy mágus ha kardot adsz a kezébe. 😊

Why so serious?

A sárkány, ha jól emlékszem 205XP volt, kb annyit is ad... kb ha 10x ki be mászkáltam volna szintet lépek 😊 de tovább mentem inkább.
Akiknek kilépeget a játék bizonyos idõnként azoknak írom,nekem is mindenféle bajom volt már a hajam kitéptem hogy nem lehet normálisan tolni a játékot,aztán végre Bioware fórumon egy srác leírta a megoldást erre a problémára. Nekem müködött. Ez a kifagyás általában Nvidia kártyáknál van, a megoldás pedig a következõ: bemész az Nvidia Control Panelba,és ott a Physx-et kapcsolod. Nekem azóta pengén fut a játék maxon,és egyszer sem fagyott ki. Remélem majd egy patchben azért ezt fixelik,mert sok embernél ez rengeteg bajt okozott.
Különc
<#taps><#puszis><#law><#love11><#puszi><#love12>

(Morrigannek szólnak a smileik a másodiktól kezdve) xD

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Nem bántásból, de...
El is szoktad olvasni a szöveget amikor beszélgetsz valakivel vagy csak átugrod? Merthogy el lett mondva a dolog, sõt a journal is tartalmazza, de akár vissza is olvashatod a korábbi beszélgetéseket.

Menj el Denerim-be az Arl palotájába és ott beszélj vele a továbbiakról (lesz még ott pár feladatod de a városból ki sem kell menned). Ha bementél volna a városba a szemedet kiverné az új hely ahová eddig nem tudtál bemenni, mert le volt engedve a rács...

Teljesen mindegy, mivel úgyis van beépített, legális módja a kvázi korlátlan XP szerzésnek a játékban (army supply a táborban). A pontos adatokat tegnap beírtam ide.

Milyen fajjal vagy? Saját küldetését megcsináltad? Ha a saját személyes küldetése kész és 100-as az elfogadottságod, na majd akkor kezdd el megfelelõ irányba terelni a beszélgetéseiteket és akkor összejöhet.

Mennyit ad?

Pazzeg erõs leszek nem megyek arra, nem megyek arra <#banplz>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

pusztulat1
hali elakadtam az urnához kéne mennem a hegytetõn de nem tudok! átmenni azon a 4db kõ hidon amit a maradék embereimmel kéne mozgatni.mindig bele esek.az elsõ 2 kockán átmegyek utána elmozditok 1 embert és le esek nem tudja valaki hogy kell mozgatni az embereket hogy ne essek bele.2 napja probálom lécci segitsetek már.nagyon szépen köszönném!!

Nagy a kísértés, de ez csalás, inkább tovább állok...
Még a bug-ok is jók ebben a játékban😄
verhetetlen game,legjobb!

Hmmm ez érdekes, csak akkor ad pontokat ha kimegyek a hegytetõre ahol a halott sárkány van, szerintem a sárkány pontjait adja oda mindig.
Találtam egy bugot!
A romos templomnál a hegytetõn ahol a sárkányt megöltem, ha ki be járkálok a hegytetú és a templom helyszinei között tapasztalati pontokat ad [#merges2
Majd ha ez beválik nálam is és látom,hogy jól használja dual wild-et akkor simán marad assa nem lesz ranged attack-os..

Na valahogy így képzeltem el késes barátunkat igen😊
Tehát lehet jót alkotni belõle ez jó hír,lényeg gyorsan üssön,bénítson jah.

Ja hát én Erõt nem húztam rajta szinte semmit csak cons+dex:S
Tehát az is kell,ahha😊
Most akkor kezdjem elölrõl vagy megoldhatom késõbbiekben esetleg úgy,hogy csak str+cunning-ra teszek nem?Addig meg elszenvedek még vele vagy sz.ted húzzak az elejére vissza a játéknak...😛

Gnome
elintézted a tolvaj küldtéseket is denerimben?..landsmeet elõtt nyílik meg az utolsó elötti és utána a következõ...ajánlanám denerimben a Dalish gettót is mert ugyanis megnyitották...menj be a kocsmába is lesz ott pár nemes akiket meg kell gyõznöd róla, h felszólaljon melletted a gyûlésen...lényegében keresned kell dolgokat amivel alááshatod Loghant..gondolom kiszabadítottad még a börtönbe a rabokat(én egyet ott hagytam dirket)...az egyik rab az egyik nemes bátyja volt...stb, stb..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Igazából már nincs mit elintéznem a játékban csak azt a szaros Landsmeet-et kellene valahogy elérni.
Elmentem Redcliff-be vagy hova onnan közösen átment mindenki Denerimbe és most ott tartok,hogy nem tudom hogyan tovább.
Tudna nekem valaki valami rövid segítséget írni errõl?Mivel baromira unom már,hogy végigjártam újra mindent és nem találtam új feladatot. Ja meg már elintéztem,hogy a hercegnõ meg a kölyök összeházasodjonak.
De innen semmi...
Vki?

Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...

az miert van hogy Leilana mar + 99 és még mindig csak közeledeö ? mit rontottam el ? vagy egy heylre el kell vele menni ?
böröczk
pöppet módosított szerencsevadász Morrigan-klón : D

Kumiho #2179

Sir Quno Jedi
Jelesül 2-3 slotos két fegyó az 4-6 slot, amibe mondjuk +10 sebzésû darkspawn írtó rúnákat teszel, vagy +5 sebzésû elemit (villám, tûz, jég) ÉS simán besebzel annyit, mint a nagydarab drabális harcosok, csak ezt sokkal többször, bénítasz is, plusz aki megdermed, azt már kritikalbackstabeled is azonnal, mint a motolla (amúgy is bazi jó crites könnyû fegyókat lehet találni). Amíg meg nincsenek rúnáid elég nagyok, addig jók a fagykard varik, vagy a mérgek is. Gondolj bele, két fegyóval duplán sabez a fagykard!!!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Annyira azér nemis. Teszel kezébe tápos varázstõrt, meg kardot, egy-pár pont a mindig critical backstab a bénultakra, meg dirty fight, harci gyorsaság és nagyon gyorsan kivégez bárkit. De tényleg, mint a cséphadaró. Csak erõt, ügyességet egyszerre kell növelni (íjakhoz is erõ is kell), késõbb elég az erõt, ha a skill-ekhez már elegendõ az ügyességünk. Cunning (dörzsöltség) meg kell a rámdumcsihoz és csapdaeltáv/zárnyitáshoz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fenrir
Nem ott volt, de közben megtaláltam. Be kellett jelentkezni az online profilba és hozzáadni a kódot amit kaptam majd a játékon belül is bejelentkezni majd ott meg is indul a letöltés.

A halál csupán a kezdet...

home konyvtaradban a bioware alkonyvtarba vannak a dlck es a save is
Fenrir
Steamen megvettem a játék deluxe verzióját ami tartalmazza a DLC-t. Ezt a steam hova menti? Mert úgy néz ki, hogy alapból azt nem telepítette fel.

A halál csupán a kezdet...