18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#8280 amiket megszereztél már egyszer, azok később is elérhetőek lesznek. tehát ha AW megvolt első végigjátszás során, másodikban már 7. szinten fel is veheted.
xem: meglehet, hogy lekésted - a kutyát még Ostagar-nál kell meggyógyítani, utána amikor elindulsz Lothering-be, akkor csatlakozik hozzád. -
#8279 Roflmao lmfao lol omg hihi háhá höhö uhu ihi
Ez a mélypont a topik történelme során
#8278 "AZTAT" -
xem #8278 Hali mindenki.
Ember mágussal játszva lehet kutymegem? Ha igen akkor aztat merre keresgéljem. Mert az elején járok, most csatlakozott Morrigen a kis csapathoz. 1* már végigjátszottam nemes-harcossal, ott még az elején megvolt a konyhában a blöki. -
#8277 Bug, vagy szándékosan lett így a specializáció felvételének lehetősége megoldva, hogy ha egy másik karakterrel valamelyik elérhető, azt a többi is megkapja?
Lotheringben vagyok, elértem a 7-es szintet a mágusommal, s a vérmágián kívül bármelyik specializációt felvehetem, pedig még a romok közelében (bűvharcos) sem járt ez a kari, lehetne alakváltó, holott Morrigan nem hajlandó tanítani, a szellemgyógyító képesség is elérhető - a vérmágiát nem ajánlotta fel a démon, az nem is elérhető.
Ugyanez megvan a több kasztnál is pl. Alistair elvileg bajnok, vagy tomboló lehet 14-es szinten (most ugye neki megvan az alap specializációja). -
Hezw #8276 Tiszteletem!
Engem az érdekelne, van-e itt vki akinek eredetiben van meg a játék? Állítólag a dobozban van egy warhammer online-os item kód, ez valóban így van?
Ha esetleg van, akad-e itt valaki aki megválna tőle?
Köszönet,
Hezw -
#8275 :DD
-
kobra223 #8274 én meg jarviát keresem :D -
#8273 Ez az 1.02-es patch jó a magyarhoz is?(külön telepített magyarosítás) -
#8272 Csak rá koncentrálj. Én Alistair Leliana Wynne és jómagam (elf mágus) kombóval csináltam meg.
Bemegyek Wynne és a mágus előtérbe leliana és alistair középre. stun az egész bandára (glyph combo (repulsion majd paralysis)) Aztán ütni amíg mozog. ha arrébszalad akkor megint ugyanez. amíg a glyphek cooldownja tart addig alistair meg leliana dirty fightingja meg knockbackjei tartják az ütemet. és persze a másgusok nyomják belé az arcane missile-t meg a cone of cold-ot. a lényeg, hogy ne rohangálj a szobában vele, mert tele van csapdákkal. -
#8271 kérnék egy kis segítséget.most vagyok orzammarban és meg kell ölnöm jarviat.milyen taktikát ajánlanátok hozzá?
-
#8270 Ember az elfed, ha toronyban nőtt, akkor városi elfnek számít, ergó nem is tekintik elfnek a pagonyelfek, sem embernek, hanem az emberek talpnyalójának, ami még rosszabb. Ha VALÓDI pagonyelf vagy, akkor szépen el lehet velük diskurálni a klánodról, sőt idővel lesz messenger náluk, aki visz üzit a régi klánodnak, ha akarod és amúgy isbe vannaks zarva tőled és imádnak! -
#8269 Anyám, borogass -
gabor05e #8268 Hy még mindig az idézéssel szórakozok a 3. idézéshez az utolsó cut a "navigációs Ereklye kellene" de azt nem találom..:( az merre van?:O -
#8267 Nem szűrta be, http://www.dragonagenexus.com/ -
#8266 Még túl új a játék, hogy komlett modulok legyenek, de már modokat találhatsz bőséggel.[url=http://www.dragonagenexus.com/Modok[/url] -
Priskin8 #8265 thx a segítséget. kipróbálom. -
Sasa20 #8264 Én a varázslóval fagyasztottam folyamatosan és aki közelharci azt ráküldtem , nekem bejött -
Bleach2 #8263 És azokat honnan lehet letölteni? -
#8262 1-2 oldal vissza. Amúgy azok a játékos által készített "kiegek" ezt írta vki, modulok pontosabban. új dungeonok pl. Asszem -
Bleach2 #8261 A menüben a további életutak menüpontnak mi az értelme... -
#8260 Varázsló elvileg tud bénítani, bár az ogár ellen lehet kevés, megdobja a mentőt a mob.
Annak semmi értelme, hogy a harcosoddal távolról lövöldözz a szörnyre, később lesznek sokkal nehezebb ellenfelek.
A kutya is képes bénítani, Alistairnak van pajzscsapás képessége, a karaktered nem tudom milyen harcos - próbáld a négy karakterrel blokkolni az ogárt, s közben üsd.
Első játékban én is megszenvedtem a toronyban, viszonylag felkészületlenül mentem oda, akkor még nem tudtam, hogy az összegyűjtött, összevásárolt alapanyagok mellé lesz egy mágus, aki tud potikat készíteni, flaska egyeltalán nem volt nálam, az elf gyökeret meg nem lehet megenni.
-
#8259 nem hiányzott hozzá semmi... a negyedik idézőkört úgy tudod aktiválni, ha végigpörgeted az összes lépését az előző háromnak, szép sorban, kivéve az idézőkörre rányomást, mert ugyebár azok eltűnnek. -
#8258 Ebben van valami...mondjuk én nagyon messze állok attól hogy csalódjak, de az valóban kifogásolható, hogy jobban figyelhetnének a npc-k a karakterre.
Teszem azt a kocsmárost kifaggatva Denerim-ben, olyan dolgokat is pletykált az elf karakteremnek ami sanszosan qva nagy pofonokat eredményezhet...egy ennyire felfegyverzett elf-nél meg, mint a lvl20-s karakterem, hirtelen halált.
Ezen lenne még mit hegyezni tényleg. -
#8257 más klánból származik a te karaktered, mint ők. emlékeim szerint.
de pl mágus eredetnél ha megszívatod a Templar-okat és segítesz Jowan-nak, mikor visszamész a toronyba, Gregoir egy művészi kis hisztit lenyom... kár, hogy nem lehet levágni, pedig legyünk őszinték: gyakorlatilag könyörög érte. -
#8256 Négy idézőkör van, a naplóban meg le van írva, hogyan lehet azokat aktiválni.
Bár, ha most csinálod a főküldetést a toronyban lehet még nem teljes a naplód, a feljegyzéseket szétszórva találod.
A negyedik idézőkört én sem tudtam aktiválni, mert hiányzott hozzá a bejegyzés, s lusta voltam az egész tornyot ismét átkutatni. -
#8255 olvasd el a naplót/kódexet, és pörgesd végig a lépéseket amiket ott leír - és tadaam, majd meglátod miért írja h kockázatos. -
gabor05e #8254 Hy. Valaki segítene?:) A Körmágusok tornyában vagyok és az elején elolvastam 1 könyvet és kaptam 1 küldetést -Idéző tudomány azon a helyen ahol elolvastam van 3 idézőport szerűség(vagy hasonló) amibe ha bele nézek -hp meg 1 pult meg 1 könyv kupac ami hasonló reakciót vált ki. a napló azt írja hogy a jelenlegi helyzetben kockázatos az idézés vagy hasonló.. ott pontosan mi a lényeg?:O -
#8253 Most csalódtam egy nagyot a DA ban. Ez a korlátlan szor újra játszás az kicsit sántít. Csak kíváncsiságból elkezdtem az eredeteket kipróbálni, csak Ostagar ig. De most az elf mágust tovább folytattam, egészen Lotharing ig + Wardens Keep. Kíváncsi voltam az arcane warriorra. Az igen. kőkemény táp :) Igaz kardhoz nincsenek skilljei de a buffokkal együtt elég tekintéjeset sebez egy alap vágás.
Na a gondom ott van hogy Ostagar után teljesen ugyan az, ott már semmit nem számít az eredetet. A pagonyelfeknél, elf csajszi karimat ugy fogadták mintha ember lenne, ugyan az a párbeszéd mint amikor anno az embernemes rugómnak hányták a szemére az ő sanyarú sorsukat :( -
temes69 #8252 sziasztok!
kaptam a játékhoz ilyen ajándék kódokat. egy vérpáncélt, egy kőgólemet +a cd galaxis is valamilyen dalish promise ring kódot. a gond az hogy hiába próbálom beváltani nem sikerül. nem jelenik meg a játékban a letölthető tartalomnál közben a netes oldalon elfogadja. valakinek valami ötlet? -
#8251 Az ogárok a kedvenceim :) -
vzajcev #8250 Csapdával meg fagyasztással azt biztos szereti, dobáltam rá mérgeket is had szokja -
Priskin8 #8249 Eddig olyan taktikát alkalmaztam, hogy a varázsló meg a harcos karim(átváltottam a fegyverét íjra) félreállt és lőtte az orcot, míg Allistair(asszem így hívják azt a Grey Wardent) és a harcikutya középen futkosott. Ez a taktika nem jött be, mivel elég érdekes módon futás közben is tudták sebezni a csalikat(pedig az orc nem is területi támadást használt), ezért egy idő után elfogyott a health poti és meghaltam...
Valaki tud ajánlani valami jó taktikát? -
#8248 Csak, hogy megnyugtassalak, lesz olyan helyszín ahol abból az ogárból egyszerre 3 jön. Szóval változtass taktikát, nem olyan nehéz az. -
#8247 Van Orc a játékban? :D -
Priskin8 #8246 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Tower of Ishal - Upper floor a helyszín.
Egy Orcot kell legyőzni, de nemtudom hogyan.
Segítsetek pls! -
#8245 Menj a valakivel kettesben mindjárt nem lesz könnyü. -
torma1 #8244 Sziasztok! Hiába teszem fel akármelyik nehézség modot nem akar nehezebb lenni a játék! Se a Harcore 2.2-es mod nem jó sem az ittemrebalance! Pedig egyszer sikerült hogy jó nehéz legyen a játék de ha új karaktert indítottam akkor már megint könnyű volt rémálom szinten is! Nem értem mi a gond! -
Pares #8243 Pont tegnap találtam meg, de ne kérdezd hogy hol, mert most jöttem haza és már nem emlékszek rá... sry. XD -
#8242 Vannak a játékban elzárt területek, melyek csak később nyílnak meg - ilyen Denerim jónéhányí kerülete, de a redcliffe-i kastély is.
A faluba megérkezve az éjszakai ostromra kell felkészítened a milíciát, ha sikerül visszaverned a támadást, mehetsz a kastélyba, a küldetés ott folytatódik. -
pepe0309 #8241 Talán valami kulcs vagy más kellene hozzá?? Vagy teljesíteni kell valamit előtte???