Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Azért a jég kúp vagy mi se semmi😛...bolond fordítók beütötték szotar.sztakiba a cone szót és ennyi😛....pedíg írta alatta, h tölcsért is jelent..namost inkább jégtölcsér mint kúp szvsz:]
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Dragon A. OMW<#worship>#worship><#wave>#wave>
★ 汤姆 李
A játék amúgy könnyû lett, amint megszokod az irányítást és jól beállítod a taktikai menüt a karaktereknél (vagy mindig egyesével kiadod mindegyiknek az utasításokat ha az jobban tetszik, csak az idõigényes). Onnantól sétagalopp az egész, még nehéz fokozatban is.
Plusz az sem rossz dolog ha rájössz, melyik ellenfélre mi hat és mi nem. Például sima mérgekkel felesleges élõholtakat macerálni, de például demonbane méreggel már lehet õket szivatni rendesen.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Durva lenne ez a fajta game pillanat állj funkció nélkül😊)
★ 汤姆 李
A sebzõs kérdésedre is van válaszom. Nálam a csúcs sebzés 512 volt. Nem rúnázott fegyverrel.
A szörnyülködések és hitetlenkedések elkerülése végett azért megjegyezném, hogy ezt egy 20-as szintû karakter csinálta hosszú íjjal, arrow of slaying képességgel a végjátékban sima mob ellen. Ez utóbbi infó azért fontos, mert a végjátékban a 20-as körüli szintû csapat ellen normál fokozaton az átlag darkspawn (ki volt az az állat aki ezt éjfattyúnak fordította?) kemény 10-es szintû, csak a vezetõk vannak 20-as szinten. Gyakorlatilag mindegy mivel találjuk el az aprólékot megpusztul egyetlen találattól. A nagy szintkülönbség miatt lesz amúgy ekkora a sebzés. A normál ellenfelekre 20-at sebzõ mágus bot átlagban 120 körül sebzett ezek ellen szóval innen a nagy érték.
Velem egy szinten álló ellenfél ellen meg Shale volt eddig a király, aki 236-os sebzésével (16-os szinten flawed fegyverrel) messze kitûnt. A többiek nem értek a nyomába csak a végjátékban, de ott mint írtam, nem kunszt. Viszont érdekes módon Shale a végjátékban sosem ütött kritikusat, így nem tudom mekkora sebzést tudott volna összeszedni.
★ 汤姆 李
Taktitkában: Wynn (gyógyító) + Morrigan (support) + távolságtartás, Liliana/Allistar/Sten vagy Gólem barát velem támadóban. Ennyi az egész, lvl 10-15 fölött gázolás van, addig meg lehet farmolni a mellékesekkel.
[merlinw.org]
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
★ 汤姆 李
Am.én normal-on most végigviszem de úgylátom kell az az egyel magasabb fokozat ide.
Jó bevallom néha kite-olok main karival de csak akkor viszem a legerõsebb monsztát mikor tényleg többen vannak.
Papír ruhásokat meg el kell rejteni és sose egy helyben hagyni mert akkor leszakadnak róla mobok ha nem ragad le egyhelyben..
★ 汤姆 李
Why so serious?
★ 汤姆 李
"Hozzá kell adnod kivételekhez a dragon age exe-t.
Vezérlõpult-rendszer-speciális-teljesítmény-adatvégrehajtás megakadályozása-akkor itt kiválasztod a kivételt a második opciót és alul hozzáadásnál kikeresed dragon age exe-t majd hozzáadod,alkalmaz gép ujraindít és kész!!"
★ 汤姆 李
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Why so serious?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Why so serious?
(Morrigannek szólnak a smileik a másodiktól kezdve) xD
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
El is szoktad olvasni a szöveget amikor beszélgetsz valakivel vagy csak átugrod? Merthogy el lett mondva a dolog, sõt a journal is tartalmazza, de akár vissza is olvashatod a korábbi beszélgetéseket.
Menj el Denerim-be az Arl palotájába és ott beszélj vele a továbbiakról (lesz még ott pár feladatod de a városból ki sem kell menned). Ha bementél volna a városba a szemedet kiverné az új hely ahová eddig nem tudtál bemenni, mert le volt engedve a rács...
★ 汤姆 李
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
verhetetlen game,legjobb!
★ 汤姆 李
A romos templomnál a hegytetõn ahol a sárkányt megöltem, ha ki be járkálok a hegytetú és a templom helyszinei között tapasztalati pontokat ad [#merges2
★ 汤姆 李
Tehát lehet jót alkotni belõle ez jó hír,lényeg gyorsan üssön,bénítson jah.
★ 汤姆 李
Tehát az is kell,ahha😊
Most akkor kezdjem elölrõl vagy megoldhatom késõbbiekben esetleg úgy,hogy csak str+cunning-ra teszek nem?Addig meg elszenvedek még vele vagy sz.ted húzzak az elejére vissza a játéknak...😛
★ 汤姆 李
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Elmentem Redcliff-be vagy hova onnan közösen átment mindenki Denerimbe és most ott tartok,hogy nem tudom hogyan tovább.
Tudna nekem valaki valami rövid segítséget írni errõl?Mivel baromira unom már,hogy végigjártam újra mindent és nem találtam új feladatot. Ja meg már elintéztem,hogy a hercegnõ meg a kölyök összeházasodjonak.
De innen semmi...
Vki?
Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A halál csupán a kezdet...