Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Még egy kérdés...
A vége felé
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Ááá...mikor Alister elkezd nyavajogni Wynn-nek, hogy foltozza meg a zokniját vagy mijét, mert hogy Wynn úgyis nagymamás, és a nagymammák szoktak ilyet, meg nem akarhatja, hogy szakadt zokniban ölje az éjfattyakat (ti. Alister)...na itt kb. felsírtam =)
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Why so serious?
Amúgy nem is értem, hogy jön elõ ez a téma egy single játéknál. Nehogy már tudjuk, kinek mi rontja el az örömét és mi nem...
Én eddig szinte végig Alister-Morrigan-Wynne combóval haladok..igaz, bosziból többet is ki lehetne hozni, mert jobbára cc-zek vele, meg fagyasztok...csak ne húzna mindig mindenkit magára...egy tömeges bénítás után alig gyõzöm levakarni róla Alister-el a "rajongókat"...biztos a kivágott ruha teszi 😊 Sajna majd anukája kunyhójánál le kell cserélnem ijász ribancra, meg lehet, hogy törpéknél se viszem le, majd az iszákos törperõst viszem inkább...de Wynn tényleg felbecsülhetetlen...ha nem is tolná folyton a helaeket, a felélesztése nem egyszer húzott ki a sz*rból.
Kérdés még mindig: gólem társat hol kell felszedni?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Kumiho #2179
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kumiho #2179
Morrigan meg gonosz, aljas, idegesítõ hosszú távon és gyenge.
Kumiho #2179
akkor az iddqd nem volt csalás
[merlinw.org]
Lenne egy olyan kérdésem hogy a lezárt ládákat melyik képességel lehet kinyitni?
Elõre is köszi a segitséget
Kérdés: a gólem hölgyet hol lehet fellelni?
Másodsorban szépen elrontja a karaktered kijátszásának élvezetét.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Simán megsporolsz mivel látod hogy fullos újász nem igen ér sokat (nemtudom miylen csak mondtam valamit) és akkor ugy véletlenül sem fogom végigvinni.
Persze ha alapból más karival indítasz az úgy jó hogy más mivel más a történek de én most fejlõdés szempontjából mondtam.
Next PC upgrade: 2022
Egy kérdésem lenne,amikor sittre kerülök Denerimben,van rá bármilyen mód hogy visszakapjam a cuccaim amiket elvettek?
kösz
Why so serious?
most akkor mi van?
Why so serious?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szerintem nem inkább megspórol 2-3 végigjátszást.
Mert így egy végigjátszáson belül kitudod próbálni milyen ha pl fullos kardozós vagy vagy mágus vagy íjász vagy akármi.
Next PC upgrade: 2022
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
F
Why so serious?