Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gnome
..mit mondhatnék, nem bántam meg^^...am asszem olyasmit mond, h "Maybe you should liberate them from this kind of life they living"....namost én azt válaszoltam, h "Maybe you are right"...egyetértve azzal, h mennyire korlátolt életet élnek a mágusok...erre berágott, h egy boszorkány tanácsait hallgatom és rámtámadt...Ált nem szoktam full jó beállítottságú karakterrel játszani szóval ez így belefért nállam.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Morrigan vs. Alister a legjobb azok a beszólások
Kösz a választ...

Még egy kérdés...

A vége felé

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Morigan akkor is felajánlja a "feküdjünk le vele" dolgot ha semmi sincs közöttünk? Gondolom igen mert sztem fontos lenne neki a gyerek. De a másik románcpartner erre nem rég be? Vagy ez titokban megy és senki sem tuja rajtunk kívül hogy miért nem halunk meg a végén? 😊
Vajon amúgy nõi karakter összejöhet nöi companionnal? 😊 Valahogy a b*zulás nem hoz lázba a homi elfel...de egy jó kis Leliana/Morigan + nõi karakter felállás érdekesebb lenne...

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Egyéni ízlés dolga persze, de Alistert muszáj cipelni már csak a beszólásai miatt is 😊 Sten meg...hm...hogy is mondjam...unalmas 😄
Ááá...mikor Alister elkezd nyavajogni Wynn-nek, hogy foltozza meg a zokniját vagy mijét, mert hogy Wynn úgyis nagymamás, és a nagymammák szoktak ilyet, meg nem akarhatja, hogy szakadt zokniban ölje az éjfattyakat (ti. Alister)...na itt kb. felsírtam =)

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Persze, hogy rád támad ha egyetértesz Morrigannel abban, hogy ne segítsetek nekik hanem dögöljön meg az összes hülye mágus. Ugyanis nagyjából ezt mondta és ezzel értettél egyet...

Why so serious?

Gnome
sztem is hasznos lehet egy full healer mágus, de nálam ezt morrigan betöltötte spirit heal specializációval...ált nem szoktam visszatölteni, itt sem töltöttem, mert tudtam, h a csapatba nem fér bele egy ilyen beállítottságú karakter ráadásul nállam(!) õ támadt rám miután morrigan beszólt neki én meg igazat adtam...ugyanúgy Alistair is csak addig maradt a csapatban amíg Sten nem csatlakozott..sztem minden egyéni ízlés kérdése, ezért raktak bele bi beállítottságú fiúkat-lányokat.

azért Wynn elég nagy segítség csomószor miatta nyertem meg 1 csatát és nem tom nálam nem akadt ki Morriganon
pluhi
Ebbõl is látszik, hogy nem maga a mod csalás, hanem a hozzáállás, ahogy használja valaki. Nekem pl. eszembe se jutott, hogy ilyen mód használjam, de mikor kiderült hogy a sok DEX no go rugónak egy bug miatt, áttettem a pontokat.
Amúgy nem is értem, hogy jön elõ ez a téma egy single játéknál. Nehogy már tudjuk, kinek mi rontja el az örömét és mi nem...
Gnome
Beleszerettél a nyanyába vagy mi?😛PP..véded mintha a te nagymamád lenne😛...õ támadott meg, nem én õt ráadásul fanatikus + a szíve se bírta már...neked a nyanya meg az íjászlány a kedvenced nekem viszont sten + morrigan + a gólem...ennyi...ha nem támadt volna rám simán hagytam volna a táborba a többiekkel...

nah végre eljutota ma Romos Templomba ahol a Hamu van de majd holnap folytatom
Jaja...én szeretem a cinikus stílusát, és "az ágyban is jó" 😄
Én eddig szinte végig Alister-Morrigan-Wynne combóval haladok..igaz, bosziból többet is ki lehetne hozni, mert jobbára cc-zek vele, meg fagyasztok...csak ne húzna mindig mindenkit magára...egy tömeges bénítás után alig gyõzöm levakarni róla Alister-el a "rajongókat"...biztos a kivágott ruha teszi 😊 Sajna majd anukája kunyhójánál le kell cserélnem ijász ribancra, meg lehet, hogy törpéknél se viszem le, majd az iszákos törperõst viszem inkább...de Wynn tényleg felbecsülhetetlen...ha nem is tolná folyton a helaeket, a felélesztése nem egyszer húzott ki a sz*rból.

Kérdés még mindig: gólem társat hol kell felszedni?

jaja, merlin kommenje mehetne a hall of famebe is 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

yesname
LOL. Akkor magadat vagy a játékot nem csaphatod be ezek szerint...

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

böröczk
Azért az nagy kár, hogy több mágus csapattársat nem lehet felvenni. Mert pl rouge-ommal kénytelen vagyok Morrigant vinni, amit nem szívesen teszek -.-"

Kumiho #2179

böröczk
Stent? : D

Kumiho #2179

böröczk
ezzel az erõvel már trainert is használhatnál..

Kumiho #2179

Kandurex
De legalább esténként lehet kurogatni, az is valami...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

böröczk
Én meg Stent küldtem el a retekbe, mert baromi irritáló, búskomor, depresszív, és haszontalan.

Kumiho #2179

böröczk
Wynne a leghasznosabb csapattárs, akármivel is legyél, elég nagy ostobaság volt megölni. Idegesítõ vénasszony? Akkor a karaktered meg egy zöldfülû, buta kis mitugrász. : P
Morrigan meg gonosz, aljas, idegesítõ hosszú távon és gyenge.

Kumiho #2179

A paralyzed az pontosan mit takar?

köszönjük tanárúr 😊

akkor az iddqd nem volt csalás

MerlinW
Az a csalás, amivel másoknak ártasz. Minden más esetben semmi közöd hozzá. Azt hiszem lezárhatjuk a témát.

[merlinw.org]

Hello

Lenne egy olyan kérdésem hogy a lezárt ládákat melyik képességel lehet kinyitni?

Elõre is köszi a segitséget
Na gyerekek, végre játszható a dolog...dlc-s armorok/fegyverek be lettek üzemelve, és így lvl 14en már elég játszható lett végre a dolog 😊 Hard-on eddig minden nagyobb csatánál vért izzadtam, hogy meglegyen....most is van benne kihívás, de azért mikor Wyrm-akármi templomba voltam és feltoltam a DLC-s cumókat, hát elég könnyû lett....vissza is mentem elpakolni a Bosszúállókat elfekhez, meg a sárkányt, ha már ott járok...ez utóbbi most úgy ment le, hogy egy potit nem kellett meginnom...durván easy lett így a dolog, pedig még csak nem is vagyok imba mage ....meg végigvertem a szürkecsuk...izé kamarás erõdöt is, nem volt egy rossz epizód, csak kicsit rövidke...
Kérdés: a gólem hölgyet hol lehet fellelni?

yesname
Pedig csalás. Na most megyek holtakat ölni, de elõtte beugrom a táborba átteszem a skilleket tûzalapra, mert az jobban sebzi. Most megyek vérfarkast ölni. Ja, de elõtte átrakom a skilleket jégre stb.
Másodsorban szépen elrontja a karaktered kijátszásának élvezetét.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Pedig kapott egy jó nõt meg egy királyi trónt ingyér, erre folyton siránkozni tud csak, ejnye-bejnye. Én az elsõ adandó alkalommal beálltam volna királynak <#eplus2><#hehe>. A dimenzióból is kikergettem volna az éjfattyakat <#gonosz1>.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A végére csak annyit mondanék, hogy a nevetõgörcs kapkodott néha Alistair siránkozásán meg szenvedésén <#mf1>.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Igen, amint kijössz a celládból, a kijárati ajtó mellett egy ládában van az összes cuccod.

Gnome
végig vittem már és max a végén kellett volna a 2. partinál...engem nem érdekel milyen szuper gyógyító, ha idegesít akkor pápá..alap csapatba amugy sem fért volna be..Zhevrannál is ez lett volna, ha nem kellett volna az assasin képzése...nemérdekel, h meleg csak ne nyomulna végig😛..pl. Leilana vagy ki is idegesített a vallásosságával, még szerencse, h a karakterem rogue....amit mindenkinek ajánlanék, az az, h ne vetkõztesse le a nemhasznált társakat a vége elött😛...mer úgy kicsit necces😛

grebber
Szerintem meg igen.Mivel pl meglátom pár ellenfélre egybõl milyen lett volna ha végig teszem azt csak erõre rakok meg íjászatra semmi másra az égvilágon.Meg ugyanezt csak harcos kardos dolgokra.
Simán megsporolsz mivel látod hogy fullos újász nem igen ér sokat (nemtudom miylen csak mondtam valamit) és akkor ugy véletlenül sem fogom végigvinni.

Persze ha alapból más karival indítasz az úgy jó hogy más mivel más a történek de én most fejlõdés szempontjából mondtam.

Next PC upgrade: 2022

Üdv!

Egy kérdésem lenne,amikor sittre kerülök Denerimben,van rá bármilyen mód hogy visszakapjam a cuccaim amiket elvettek?
megyek is nézni (:

kösz
Autmatikusan megkapod ha meggyógyítod, nem tanít. Ha megnézed a skilleknél már unlokcolva lesz.

Why so serious?

itt aszondják, hogy arl eamon megtanítana a championre - na most nekem vége van a sacred urn questnek és éppen orzammarban gyilkolok a dead trench-ben, most visszamentem eamonhoz, de nem is tudok vele beszélni mert csak annyit mond hogy gyûjtsem a sereget és amikor kész vagyok akkor menjek vissza.

most akkor mi van?
+ha jól gondolom akkor csak a pontokat rakhatod újra ergo hülyeséget írtál

mióta spórolsz meg úgy 2-3 végigjátszást ha a végén megnézed hogy a másik kaszt milyen lehetett volna az nem = végigjátszással

grebber
Azokon felesleges azokat alapból 1 dologra fejlesztem csak.

A leghasznosabb csapattársat gyilkoltad le de Te tudod...

Why so serious?

Szabi84
de ki akar megspórolni 2-3 végigjátszást? én biztos nem

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

BEAST
En inkabb vegigjatszom :p Amugy csapattarsakon ki tudod probalni amugy is.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

grebber
Csalás????
Szerintem nem inkább megspórol 2-3 végigjátszást.
Mert így egy végigjátszáson belül kitudod próbálni milyen ha pl fullos kardozós vagy vagy mágus vagy íjász vagy akármi.

Alighanem ez történhetett.😊 Köszi.

BEAST
Wynnet nem oltem meg, de nem is vittem sehova sem, idegesito venasszony -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Gnome
azért ez a Wynne eléggé fanatikus....Én megöltem mert rátámadt miután a mágustoronyban kiderült morriganrõl, h boszorkány...nah ezekután vissza sem töltöttem mert nemkellett mégegy szektás a csapatba.

MEdievil
Még szerencse hogy nem mondtam el neki <#hehe> az meg kicsit sem feltûnõ hogy fél méterre tõle artériát vágok <#zavart1>

F

Ezért kell Morriganbõl csinálni Blood Mage-t. Hozzá még illik is...

Why so serious?

MaskimXul
Ja, vannak ilyenek. Pl Wynne-bõl simán csinálhatsz Blood Mage-et, egy szót sem szól miatta. De ha te vagy az és elmondod neki, akkor bedurcul és lelép.
BEAST
Enis igy oldottam meg, Blood maget is... kicsit sajnalom hogy altalanosan unlockolod ezeket, tortenet szempontjabol nem tul hiteles a blood mage vagy reaver jofiu :/

MaskimXul
Nem tiltott az, csak van két csapattag, akinek nagyon nem tetszik. Gondolom ha szövetkeznél a darkspawn-al (nem lehet sajnos), akkor Alistairnek durranna el az agya, érthetõ okokból.