Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsi keveredes van a dual wield es duellist kozott. A dual wield mindenki szamara elerheto talent-fa, a duellist meg rogue specializacio.

Ennek oromere nagyjabol mindegy, mire specializalodsz a dual wieldes harcosoddal, egyik sem befolyasolja az ilyen iranyu kepessegeidet.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Latom meg mindig nem erted, en a specializalodasra vagyok kivancsi, rugom nekem is van, ezekkel tisztaban vagyok, raadasul a harcosnal nincsen duelist specko 😊
Mindegy, attól a kétfegyveres harc az kétfegyveres harc, legföljebb nem lehetsz ranger...

3 féle közelharci stílust taláész a játékban: kétfegyveres, kétkezes, egykezes plusz pajzs.
A kétkezeshez erõ kell sok, a kétfegyvereshez meg ügyesség. A fegyver plusz pajzshoz meg erõ és ügyesség, nagyjából kiegyensúlyozva, bár inkább az erõ felé.

Nem rugorol van szo !
Mármint két fegyver a két kézben, vagy egy fegyver egy kézben?
Az elsõ esetben a dual wield (kétfegyveres harc), a második esetben fegyver és pajzs...

Vigyázat a két fegyveres (dual wield) és a kétkezes harc nam azonosak. Az elsõnél két db egykezes fegyver egyidejû használata, a másodiknál egy darab kétkezes, nehéz fegyver (pallos, harci kalapács).

Ha ket egykezessel megyek harcossal, akkor mire erdemes specializalodni?
Különc
<#taps>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Különc
Hát, nem uncsi ha másképpen csinálod meg, igaz én másodjára is inkább próbáltam jó lenni, de igyekeztem a lehetõ legtöbb helyen másakat válaszolni vagy cselekedni, így nem volt unalmas egyáltalán

böröczk

höhö, mit rejt a nagy gönc

arcane warrior pirulettben nyomja

mindent közösen

: D

Kumiho #2179

Én azt nem értem ( lehet azért mert még nem vittem végig ) de ha 2. szorra újra kezdjük akkor a fõbb helyszínek és küldetések nem változnak ( pl keresd meg fehér agyart, vagy véd meg redlif falut ) szóval akkor egy kicsit uncsi, ha újra meg kell csinálni ezeket(?)...
Különc
Itt a szép, nagy könyv mögöttem és elõbb írok hülyeséget minthogy belenéznék... Szóval csak emberként lehetek királynõ.

Különc
Na végigvittem másodszor is és nekiállok a harmadiknak. eszméletlen game, bár a vége kicsit nyögvenyelõs volt másodikra, de minden aspektusból látni akarom a végeket. Most egy pagonyelf nõ szerencsevadásszal fogom tolni. Lehetek a királynõje Alistairnek elfként?

Másik: Morrigan
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mindkét befejezésnél állapotos volt
akkor valószínûleg mindenképpen ezen a vonalon vinnék tovább a történetet.

Calver
lehet. pörgesd végig a 3 idézéshez kellõ dolgokat - mínusz a végsõ cuccok, amit eltûntek - és megjelenik egy negyedik idézõkör(?). ráklikkelsz, kapsz sok xp-t, na meg ha laza vagy, kizsebelheted a megidézettet.

"The trees move. Do you not see it?"

Most végeztem el a mágustoronyban a 3 idézést, de van egy negyedik idézõ portál is, viszont az nincs benne a könyvben, azzal lehet valamit csinálni????
szöveget szoktad olvasni ? mert ha igen akkor tudnád miért támadják meg egymást
nyirog
hy, lélekfaló képzetséget hogyan tudnám feloldani?

Micsoda élményt nyújt a játék!
Harcossal kóborlok a lustaság démon világában, azon a részen ahol sok mágus van. Bemegyek egy terembe ahol van 5 mágus, elsõre kifektettek a tûzgolyóikkal, nosza, visszatölt, bekenem magam tûzbalzsammal, elkiáltom magam: Jerónimo!, becaflatok az 5 mágus közé, lássuk mi lesz, naná, hogy 2 mágus tûzgolyóval kezd, BUMM nagy villanás a képernyõn, kitisztul a kép, felkellek ép hogy élek még, körülöttem az összes mágus megmurdelt, (egy csapást nem ejtettem rajtuk!), pár pillanat döbbenet és megyek tovább. Eszméletlen milyen hatékony ebben a játékban a Mesterséges Unintelligencia <#vigyor3>

1. A Tome of .... mit csinál? Én úgy értelmeztem, hogy ad egy skill vagy talent pontot, aztán nem jó semmire.
2. Rangernél miben másabb a farkas, medve, pók? Medve gondolom több armoral bír esetleg, de a többi?

3. Lelianat full íjászra fejlesztettem, és írták hogy bugos ez az osztály. Ez csak PC-n van, vagy boxon is, mert nekem lazán sebez 45-50 eket. Vagy az kevésnek számít?

yesname
LOL. Nem frissitettem és nem láttam, mégis szóról szóra.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
A maradékot vissza kell önteni.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

A maradékot vissza kell önteni
a brescilian forestben vagyok, a lower ruins-nál és van egy ajtó, elõtte meg egy fountain meg egy oltár. olvastam, hogy töltesz az üvegbe vizet, leteszed az oltárra imádkozol egyet és iszol az üvegbõl, de úgy látszik valamit nem rendesen csinálok, kihagynék valamit?
Aradebil2
A házukban(Kathlyn háza)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Gideon Wieth
Nah végigjátszottam a játékot. Sajnos én utána már nem tudtam DLC-zni, szóval majd visszatöltök egy mentést a végérõl és elmegyek úgy 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Redkliffben van egy küldi hogy keressük meg Bravint vagy kit valami Katlyn testvére. Merre található?
Egy kérdésem van honnan lehet letölteni az 1.01b pact-et mert nem találom sehol??
Értem! Pedig csinálom a mellék küldetéseket is...

Szóval, ha most új játékra nyomok és egy másik karakterrel kezdem el akkor a hõsömnél a bejárt terület és a telejsitett az nem 0% lesz, hanem amenynit elõzõleg megcsináltam? Nem rossz!
amúgy ezeket a %-okat hogy lehet megnézni ?
Olvassad vissza a párbeszédet és akkor meglesz (amúgy Denerim-ben, még a nevét is megadták neked így könnyû lesz a házát megtalálni). De talán még a journal is tartalmazza.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Bocs, nem neked akartam ezt válaszolni, hanem noxon-nak.

Az Urnás küldetéshez hol lehet azt a fickót megtalálni akit a gyerekben legyõzõtt démon után kell megkeresni?
Az én kis karakterem 11-es szinten...
Elsõre elérhetõ akár a 61% is a játék teljesített mennyiségében, illetve 96% a bejárt területekben (térkép bejárt mennyisége). A többi egyrészt ahogy írva volt a döntésektõl függõ dolog (ki mellé állsz és milyen módon), másrészt a többi elõtörténetbõl fakadó dolog (mindegyik olyan 3-6% közötti értéket jelent a teljes játék tekintetében).

Ha új karaktert indítasz akkor a százalékok nem nullázódnak (csak az aktuális karakter esetében a bejárt terület értéke), hanem folytatólagosan növekednek.

Ha meg 61%(map)/31%(game)-ot ír és a vége felé jársz, akkor valószínüleg inkább csak a fõ vonalat vitted, nagyon minimális mellékfeladatot végeztél el.

elso vegigjatszasra kb 50% nal fogsz jarni a jatekban, tovabbi vegigjatszasokkal tapasztalhatod meg a maradek 50%-ot ha mas utakon jarod be a storyt. (aka mas dontesekkel)

Miért van az, hogy azt írja 61% területet bejártam és 31%-ot teljesitettem mikor már csak denerimbe kell vissza mennem az országgyûlésre, már minden támogató megvan, minden helyszint bejártam a térképen...
TDC Geronimo
fel. launcherbe kanadai zászlót kiválasztod telepítésnél bal felsõ sarokba.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ElfQT
A magyar verzió felrakható full angol nyelven?

Vigyázat, a leopárd harap!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén, ha nem csak a te karaktered van jelen mint warden, hanem a másik grey warden karakter is (vagy Loghain vagy Alistair) akkor a sárkány kinyírása után jön egy beszélgetés, ahol el lehet dönteni melyikõtök áldozza be magát. Most fejeztem be elõször úgy, hogy jelen volt másik grey warden is, így gondoltam gyorsan meg is válaszolom a kérdésedet.

Sztm kár túlságosan a taktikákra támaszkodni... Ott a space, meg, ha már játszol, játsz te és ne a gép. <#vigyor2>
Nem lehet Magyarra varázsolni át valahogy a játékot?
Nem origi verzióhoz van valami kiegészítõ mert olvastam itt nemrég,hogy valami van csak az eredetivel mûködik..

nah kisebb szenvedések árán de kész a Hamus küldetés is szerintem most megyek az Elfekhez aztán Denerimbe
Most már megy.
Mennyire nagyon-nagyon komoly ez a game OO
Esküszöm elõ sem fizetek mmo-ra hanem végigjátszom az összes kasztal oda-vissza ezt a remekmûvet😄

Nem igaz, hogy minden patch után problémák vannak! Most éppen feltettem az 1.01b-t és amint indítani akarom, hibaüzenetet kapok, hogy nem találja az fmod_event.dll-t. Megnéztem és ott van a játék könyvtárában... Valaki találkozott már hasonlóval? Pls. Help!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Play-re klikkelek és nem indul el a game<#fejvakaras>
Miért lehet ez??

MerlinW
Dragon Age: Origins No-DVD/Fixed Image #2 letölt innen, daemon tools-al mount-ol, játszik. Többé nem kell crack-el meg a beépített védelmi hülyeségekkel foglalkozni, patch-elheted orrba-szájba. A játékok 90%-ához van fixed image.

Egyébként van 1.01b-s no-dvd is az oldalon. Persze ezt csak azoknak mondom akik megvették és nem akarják elhasználni a DVD-t😊

Warez.. akarom írni lemezkímélõ tanfolyam vége.

[merlinw.org]

Gubberx
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Fixed image?
Különc
Hasonló perverz hajlamúaknak mondom, akik képesek elidõzni pár rajzolt nõi alak nézegetésén: Ha levetkõztetitek a nõi karaktereket, a bugyin át látható egy kis leszállópályácska és cameltoe xD

MerlinW
Fixed image-el mindig mûködik. Nem kell sz@rakodni a töréssel.

[merlinw.org]