Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek oromere nagyjabol mindegy, mire specializalodsz a dual wieldes harcosoddal, egyik sem befolyasolja az ilyen iranyu kepessegeidet.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
3 féle közelharci stílust taláész a játékban: kétfegyveres, kétkezes, egykezes plusz pajzs.
A kétkezeshez erõ kell sok, a kétfegyvereshez meg ügyesség. A fegyver plusz pajzshoz meg erõ és ügyesség, nagyjából kiegyensúlyozva, bár inkább az erõ felé.
Az elsõ esetben a dual wield (kétfegyveres harc), a második esetben fegyver és pajzs...
Vigyázat a két fegyveres (dual wield) és a kétkezes harc nam azonosak. Az elsõnél két db egykezes fegyver egyidejû használata, a másodiknál egy darab kétkezes, nehéz fegyver (pallos, harci kalapács).
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Másik: Morrigan
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
Harcossal kóborlok a lustaság démon világában, azon a részen ahol sok mágus van. Bemegyek egy terembe ahol van 5 mágus, elsõre kifektettek a tûzgolyóikkal, nosza, visszatölt, bekenem magam tûzbalzsammal, elkiáltom magam: Jerónimo!, becaflatok az 5 mágus közé, lássuk mi lesz, naná, hogy 2 mágus tûzgolyóval kezd, BUMM nagy villanás a képernyõn, kitisztul a kép, felkellek ép hogy élek még, körülöttem az összes mágus megmurdelt, (egy csapást nem ejtettem rajtuk!), pár pillanat döbbenet és megyek tovább. Eszméletlen milyen hatékony ebben a játékban a Mesterséges Unintelligencia <#vigyor3>#vigyor3>
2. Rangernél miben másabb a farkas, medve, pók? Medve gondolom több armoral bír esetleg, de a többi?
3. Lelianat full íjászra fejlesztettem, és írták hogy bugos ez az osztály. Ez csak PC-n van, vagy boxon is, mert nekem lazán sebez 45-50 eket. Vagy az kevésnek számít?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Szóval, ha most új játékra nyomok és egy másik karakterrel kezdem el akkor a hõsömnél a bejárt terület és a telejsitett az nem 0% lesz, hanem amenynit elõzõleg megcsináltam? Nem rossz!
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ha új karaktert indítasz akkor a százalékok nem nullázódnak (csak az aktuális karakter esetében a bejárt terület értéke), hanem folytatólagosan növekednek.
Ha meg 61%(map)/31%(game)-ot ír és a vége felé jársz, akkor valószínüleg inkább csak a fõ vonalat vitted, nagyon minimális mellékfeladatot végeztél el.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem origi verzióhoz van valami kiegészítõ mert olvastam itt nemrég,hogy valami van csak az eredetivel mûködik..
★ 汤姆 李
Mennyire nagyon-nagyon komoly ez a game OO
Esküszöm elõ sem fizetek mmo-ra hanem végigjátszom az összes kasztal oda-vissza ezt a remekmûvet😄
★ 汤姆 李
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Miért lehet ez??
★ 汤姆 李
Egyébként van 1.01b-s no-dvd is az oldalon. Persze ezt csak azoknak mondom akik megvették és nem akarják elhasználni a DVD-t😊
[merlinw.org]
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne