18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
marcuc #8160 jedi , ez a "nem" az én kérdésemre volt válasz? -
#8159 Leginkább az bosszantott, hogy a kis vörös a taktikai beállítások ellenére állandóan átváltott közelharci fegyverre.
Később meg már nem is akartam íjászkodni vele, ő hatástalanítja a csapdákat, így élharcos lett a csapatban.
Nem állítottam, hogy főkarakternek alkalmatlan lenne az íjász, de ahogy mondtad: nyilas fan-nak kell lenni hozzá. -
#8158 nem -
#8157 Szia ez a patch kompatibilis a dlc kell is? -
marcuc #8156 na szal érthetőbben: ha nem vok harcos lehetek még lélekfaló??:D -
#8155 az elsőben tapasztaltak miatt a második végigjátszásomban levágom mint a disznót. -
marcuc #8154 hello hello, rúgó vok de ha megtaníttatom magamnak kolgrimmal a soul reaver (lélekfaló) specializálót akkor lehet az? megkaponm a specializáló képességeit kasztomtól függetlenül?
előre is köszi -
Tomy Lee #8153 Így van bizony,néha beraktam Leilana-t a tápos kiscsébét mint kőkemény assasin-t;-) -
Tomy Lee #8152 Ha jól akarsz játszani ranger-el azaz hatékonyan akkor azt a sok fenntartott skill-et kell az adott szituhoz igazítani szal mindig cserélgetni és kombinálni.
Assa vagy dualist egyértelműen erősebb és gyorsabb a haladás csak a játékstílus nem mindegy számomra:))
Talán ezért is volt nálam több idő a végigjátszás mert nyilasom nem mind1 hol állt,honnan nyilazott és hát ugye a petekkel is foglalkoznom kellett.. -
kobra223 #8151 sziasztok egy kérdésem lenne hogy hol lehet meg szerezni a lélek faló specializálódást meg szerezni? -
#8150 Nem kell fűzni, ő fűzi a karaktereket folyamatosan, még beszélni sem szeretek vele, mindössze addig társalogtunk, s kapott néhány ajándékot, amíg hajlandó volt megtanítani a bérgyilkos szakmát.
Harcban mellesleg igen hasznos tud lenni, csak ott is jártatja a száját.
Viszont, ha viszed magaddal, ha minden igaz néhány NPC-t partiba vághattok. (csak óvatosan, nehogy a hátad mögé kerüljön)
-
#8149 Rugó kétfegyós gyorsmotollának jó, de annak nagyon. Sokkal erősebb lesz, mint akár a pajzsharcos, akár a kétkezefegyósok. -
#8148 Szerencsevadász dual fegyverr gyúrva erős karakter, különösen párbakhős+bérgyilkos specializációval.
Íjásznak próbáltam Lelianát megtartani, de az nekem nem jött be, túl sok harc van szűk térben, igy bárd+bérgyilkos specializációt kapott, s a kevés képesség ellenére meglepően jól boldogul.
Leliana alapvetően íjász képességekkel csatlakozik, szerencsére elég hamar a csapatba lehet venni, de pl. Palaval úgy jártam, hogy csak 16-os szinten mentem érte, s kaptam egy szinte haszontalan gólemet, az AI szétszórta a képességpontjait. -
Tomy Lee #8147 Nem mondhatni,hogy erős kaszt ebben a játékban viszont ha valaki nagy nyilas fan(mint én:) akkor megteszi!A pet-ek nagyon jók.Simán előreküldheted,hogy tankoljon is akár és a dps-e mindegyik petnek profi.
Lassan lövöldözik sajna ha meg gyors lövés buff-al tolod akkor szór nagyon de kicsi dps-eket.
Van bénító lövés mondjuk és ha kifejleszted a precízebb lövéseket akkor nagy dps-t ad le de lassan.
Bárd hozzá jó választás de itt figyelj,hogy csak 1 party buff legyen skill bar-odban mert elváltja(nemértem miért na mind1)magától.
Azt a skill-t meg ne is használd ami van bard-nak az utolsó mikor bénít mindenkit a közeledben(hátránya,hogy addig cselekvés képtelen vagy)mert bug-os volt nálam és úgymaradt a karakterem párszor a harc végéig mikor már nem is élt a skill lol -
#8146 Volt már gusztusa valakinek befűzni a buzit? :P És mit csinál, ha nő karakterrel nyomulunk rá? -
#8145 Minden csapattagot érdemes néha a csapatba venni, ha a küldetését meg szeretné csinálni a játékos.
A táborban beszélgetve el lehet ugyan érni Lelianaval, hogy beszél a múltjáról, de nála egy utazás közbeni rajtaütés az, ami az eseményeket igazán elindítja.
Alistair Redcliffe közelébe érve árul el dolgokat a családjáról.
Sten zárkózott, bizalmatlan, ha szerepet kap a harcokban lassan feloldódik.
Wynneről is harc közben derül ki, hogy egy lélek tartja életben, ennek ugyan a személyes küldijéhez nincs közvetlen köze, de elég nehezen nyílik meg.
Morrigant nem nagyon szokás állandóan csapaton kívül hagyni, de ő a Kör kitakarítása után akkor is előáll a kívánságával, ha nem volt velünk (ha meg velünk van már a harc közben megemlíti, hogy de jó lenne megtalálni a könyvet).
Zevran, Pala, és a részeg törpe nálam el lettek hanyagolva, így róluk nem sokat tudok egyenlőre. -
#8144 Ranger mennyire életképes a játék második felében? Érdemes felhúzni egyet? -
#8143 Általában azért nem jött össze sokaknak, mert ahhoz hogy elkezdődjön Leilana küldije, magaddal kellett vinni, hogy egy random encounter alatt betámadjanak -
Jimmyke #8142 Leliana's personal plot can now be completed if the player substantially increased her approval (through gifts) before talking to her.
Szóval ezért nem jött soha össze, azt hittem csak én vagyok hihetetlenül béna. -
#8141 Eddig patch nelkul jatszottam normal fokzaton es szerintem kelloen nagy kihivast jelentett mindezidaig a jatek (jelenleg lvl 11-es a csapat). -
#8140 Bajnok, vagy inkánn a templomos specializációt érdemesebb felvenni a tomboló mellé?
Bugyuta kérdés, Alistair képességei közül igazán csak a mágia eloszlatást irígylem, viszont a bajnok képességeinek gyakorlati hasznáról semmi tapasztalatom.
Alistair alkalmi tag, többnyire négy amazonból áll a csapat, főkaraker kétkezes fegyverrel rettenthetetlenkedik, két mágus, és Liliana orgyilkos-bárd két tőrrel. -
Aspyrin #8139 Alistairt paladinoztam le, sry. :P
Szóval, (a neveket biztos el fogom írni), a csapat tagjai: Morigan, Wyne, Alistair, és jómagam, elf mágusként. -
josi #8138 Vagy tán a pala a 3-dik mágus? -
josi #8137 Alistair mióta mágus? -
#8136 na most akkor Pala (a.k.a Shale), vagy Alistair a tankod?
vagy szimplán lepaladinoztad szegény Alistair-t? -
#8135 Zsebmetszessel le lehet tole nyulni -
#8134 - made Easy difficulty easier
- slightly increased attack, defense, and damage scores for all party members at Normal difficulty -
steweee #8133 még nem telepítettem de már megvan a játék. tulajdonképpen hogyan könnyít a peccs rajta ? én szeretem ha van benne kihívás. ad&d-vel mindig hardcore rules-sal játszom, mert úgy már reális. ha ez itt túl nehéz lenne, akkor inkább az a tárgyadokatós dlc-t beteszem mellé, de am nem baj ha nem úgy van a játék hogy megyek oszt gyakok mindent :) szeretem ha ki is lehet fingani egy váratlan támadásban, vagy egy kevésbé váratlan de úgymond "nagy ütközetben főmonstra ellen" -
#8132 Például palával vagy stennel de a törpe is jó arc ,harcosból oriási a választék. -
Aspyrin #8131 Nálam a következő a csapat felállás: pala, és három mágus. Alistairt beküldöm előre, mi pedig elvégezzük a nagytakarítást a háttérből. :) -
#8130 Ertem.
Hat igen. Oghren-hez pl. meg nem volt szerencsem, de sokan irtak mar h iszonyat nagy arc, szoval mindenkeppen muszaj lesz, ha csak idolegesen is, de bevenni a csapatba.
Erdekelne, hogy kutyat esetleg milyen mas karakterekkel lehetne helyetesiteni. Vmi olyan kell ami elol tenykedik (tehat kozelharcos) es viszonylag jol birja (de nem feltetlenul tank). Gondlom warriorok, es esetleg rogue-ok johetnek szamitasba. -
#8129 Ha esetleg meg nem tetted volna meg, tedd fel a patch-et, jelentosen konnyiti az easy nehezsegen a jatekot, meg normalos is kicsit erosebbek lesznek a csapattagjaid. -
#8128 A kutya végig nagyon jó ,csak azért szokták lecserélni mert vele nem lehet beszélgetni meg nincs személyes küldije stb -
#8127 Ezek szerint magasabb szinteken erdemes lesz a kutyat vmi masra lecserelni?
Ali, kutya, Morrigan es mage osszeallitassal jatszom jelenleg,
kutyuli allando partytag, eddig eleg jol birja az elso sorban Alival kiegeszulve, lvl 11-es a csapatom jelenleg. -
#8126 Talán visszaolvasni a fórumban - ezt a kérdést feltetted tegnap, s válaszoltak is. -
Sasa20 #8125 A törpéknél vagyok és egy megmérettetésen veszek részt itt meg kéne győznöm egy csávót , hogy álljon ki de nem mer mert fenyegetik és vissza kellene neki szereznem szerelmes leveleket amik egy törpe nőnél vannak aki ugyanúgy indul a harcba de sosem sikerül meggyőznöm hogy adja ide a megmérettetés előtt így nem mer indulni akit fenyegetnek.
Mit kell kérdeznem vagy csinálnom hogy ideadja?
Mert lehet hogy jól jönne harrowmontnak ha többen indulnának. -
Tomy Lee #8124 Azt nem mind a játékkal töltöttem el.Lehetett ebből vagy 30 óra is amikor csak a tálcán állt a game.Számolja azt is mikor "szünet" van ingame.. -
#8123 121 óra az elég húzós ,nekem 80 óra volt elsöre és lv22-es kari rogue/ranger/bárd és nem hagytam ki egy küldit se. -
Tomy Lee #8122 Hát készen vagyok vele,nagyon frankó játék.Elejétől végéig!A vége meg,áhh nagyon komoly
121 óra,93% felfedezett világ,össz pénz 400gold,2300 leölt ellenség,Ranger-el voltam végig és legnagyobb okozott sebzésem:475
Kedvencem Morrigan volt+Oghren és Allistair-al is megbékéltem a játék közepe táján:)Eleinte kikerült a csapatból de mikor megtudtam,hogy esetleg király lehet belőle mindjárt máshogy lettek a dolgokXD
Holnap kezdek 1 Mágust mert egyetlen rész ami kimaradt nekem az a vérmágia.Zúzok egyből oda ahol meglehet szerezni és remélem most meglesz.Ha nem akkor nem folytatom tovább a játékot,vagy vérmágusként vagy sehogy tovább,kiváncsi leszek megadja e majd... -
1.02 Patch tartalma :
Balance
• Daggers now apply 0.5 points of damage per additional point in dexterity and 0.5 points of damage per additional point in strength, as originally intended. This increases dagger damage for high-dexterity characters.
• During combat, mana or stamina reserves now correctly regenerate more quickly when reserves are low. This allows players to occasionally use an talent or spell in the later stages of lengthy fights.
• When exploring, mana and stamina now regenerate more quickly at higher character levels. This reduces downtime between fights.
• The spells Force Field, Crushing Prison, Cone of Cold, and Blizzard now have shorter durations and/or longer cooldowns. This ensures that combatants can no longer stun-lock each other by repeatedly casting the same spell.
• The cooldowns for several low-level sustained abilities are now shorter. This ensures that players are not penalized for accidentally deactivating them.
• Certain battles were not scaling properly, resulting in excessively difficult fights. They now scale as intended.
• Enemy corpses now drop health poultices and money more appropriately, resulting in less clutter in the player's inventory.
Gameplay
• In rare cases, enemy corpses were selectable when they contained no loot. This no longer occurs.
• Party members whose combat tactics were set to defensive behavior no longer stop attacking after using a spell or talent.
• In rare cases, combat tactics conditions could fail to determine whether a character had enough mana or stamina to use an ability. This no longer occurs.
• The Rally talent no longer repeats its audio effect if it is active during certain conversations.
• The Rally talent no longer deactivates upon area transitions or conversations.
• The Shimmering Shield spell now deactivates when the character is out of mana.
Plot *Spoiler Warning*
• Promotional downloadable content items now remain in the player's inventory when standard items are removed at the end of the dwarf noble origin.
• Repeatedly talking to Duncan after gathering the vials in the Korcari Wilds but not the treaties no longer provides duplicate experience.
• Leliana's personal plot can now be completed if the player substantially increased her approval (through gifts) before talking to her.
• During the siege of Redcliffe, enemies are no longer able to spawn in locations that would break the plot.
• Bann Teagan no longer disappears when he is supposed to be accessible during Urn of Sacred Ashes.
PC Specific
• Controlling a summoned creature (like a ranger's pets) during certain special area transitions no longer results in odd behavior.
• Creating a character in a custom module did not create a folder for saves. This could result in corruption of main campaign saves. This no longer occurs.
• In some cases, the class icon was set incorrectly for characters imported from the downloadable Character Creator. This no longer occurs.
• The options menu now includes a setting to automatically download previously purchased content that is not currently installed.
• After installing new downloadable content, the game now always reminds the user to restart the game.
• The icons for some promotional downloadable content items were missing. They now appear correctly.
• The screenshot upload GUI would stop working from time to time on the client. There was a memory override that was fixed. It is a client fix. It doesn't affect the other problems we have seen on the server.