18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • pepe0309
    Köszi a gyors választ, kipróbáltam, de csak annyi jött össze, hogy sir perth is ott van velem a kapu előtt, de zárva van az a szar!!!!
  • MrStokes
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Beszelned kell a malomnal a katonak vezetojevel, aki el fogja arulni, hogyan fogsz tudni bejutni a varba.
  • pepe0309
    Sziasztok!!

Egy kis segítséget szeretnék kérni valakitől. Radcliffnél vagyok, és be kéne menne a kastélyba de az ajtaja zárva, és nem tom kinytni!! Valaki árulja el, hogy mit kéne tennem!! Kössssszzz előre is a segítséget!!!
  • attyhor
    KÖSZ!
  • MrStokes
    varázslat kombók
  • JethroHUN
    http://dragonage.wikia.com/wiki/Spell_Combinations
  • attyhor
    Szia, ha megtaláltad, leírnád nekem a linket?
    Kösz!
  • JethroHUN
    Mind1 nem fontos, most jó azaz oldal, vannak ikon is :) Így már menni fog. Csak az a 10 van? Vagy esetleg vki talált újakat is? :D
  • JethroHUN
    Már pár oldallal ezelött vki belinkelt a mágus kombók listáját, de angolul, és én magyarral tolom szal némeik kombóhoz gőzöm sincs h melyik sill kell. Párat nem tudna vki leírni :)
  • Paxton
    Uhh... Tipikus női logika :) Köszi szépen az infót. Akkor nincs más, mint lerombolni az elfogadottsági szintemet.. :)
  • temes69
    szia!
    ez nem bug! pénteken vettem meg a gammát és kaptam hozzá egy 200oldalas a4es stratégiai útmutatót. nah ebben írnak mindegyik csapattagról. Morrigan ha szerelmes beléd(90es elfogadottsági szint körül) nem bírod lefektetni, csak a könnyű kalandot keresi, azt is csak egyszer(60 körüli elfogadottsági szint)
  • Tomy Lee

Jó a patch bár mágus kapott kis nerfet ha úgy nézzük a fagy szempontjából viszont a regen jobb lett.
    Többi meg csak pozitívum,nice!
  • Csacsi
    Azt is fel akartam tenni, csak előbb tudnom kellet az 1.01-el mi a helyzet. Köszi a választ.
  • Scharnhorst
    üdv!
    utána néztem ennek az óelf lábbelinek de nincs ott ahol lennie kellene. ez vmi bug lehet szerintem , vmelyik patch javítja ezt?
  • b-type
    Nekem olyanom nincs sajna :)..másfele vittem Morrigan-t, gyógyító és támadó varázsló...és még egy korai trailer hatására elvittem az alakváltásban is a plafonra. :)
  • robotnyk
    igen, az 1.01b csak annyiban különbözik, hogy beletették azt a visual c frissítést, amitől néhányaknál nem indult patchelés után. de ha már patchels, akkor itt az 1.02 is.
  • Csacsi
    Szaisztok. Az 1.01b patch tartalmazza az 1.01a frissítéseit is?
  • wedge31
    Gaxkang szerintem nehezebb az összes sárkánynál a szük tér miatt ,persze forcefield + tauntal ö is gyorsan kivégezhetö.
  • b-type
    Na ezt sem kell hogy felrakjam..:)
    Nálam Morrigan kb. 47-s mágiával rendelkezik, és ezt is gyakran lerázzák magukról az ellenfelek (nehéz nehézségi szinten), pl. az alant linkelt, a csapat legkeményebb ellenfeleként jelőlt Gaxkang (a köthetetlen) a csata során kettőt tudott bekapni a fagyasztásból és pár másodpercig fogta meg csak, az övé viszont kegyetlen nagyot ütött...ez pont jó volt így szvsz.
    Nem tudom miért kell a nehézséghez hozzányúlni....képtelen vagyok elhinni hogy ezt a játékot nem lehet megoldani mondjuk -könnyű- nehézségi fokon.
    bugok találhatók benne tényleg,..de inkább elvagyok vele..némelyiken még jót is vigyorgok :DD
    :

• wedge31
    1.02 patch tartalma

EGYENSÚLY
    - A tőrök plusz ügyességpontonként 0,5 ponttal többet sebeznek, plusz
    pontonként pedig újabb 0,5-tel emelkednek a korábbihoz képest. Ez növeli az
    ügyes karakterek tőrsebzését.
    - Harc során a mana vagy állóképesség tatalék gyorsabban regenerálódik, ha
    kevés van belőlük. Így a játékosok a hosszabb harcok késői szakaszában is
    alkalmazhatnak egy-egy tehetséget vagy varázslatot.
    - Felfedezés közben a mana és az állóképesség gyorsabban termelődik újra a
    magasabb szintű karaktereknél. Így csökken a harcok közti feltöltődési idő.
    - Az erőtér, rabzúzó, fagykúp és hóvihar varázslatok immár rövidebb ideig
    tartanak és/vagy hosszabb a feltöltődési idejük. Így a harcoló felek nem tudják
    huzamos ideig megbénítani egymást állandóan ismételt varázslatokkal.
    - Számos alacsony szintű fenntartható képesség feltöltődési ideje rövidebb lett,
    így a játékosoknak kisebb káruk származik abból, ha véletlenül leállítják őket.
    - Bizonyos csatáknál az arányok kissé elcsúsztak, ami rendkívül nehéz harcokat
    eredményezett. Az arányok immár megfelelőek.
    - Az ellenséges holttestek körül most már megfelelően jelennek meg az
    életerő-borogatások és a pénz, és nem telítik meg a játékos eszköztárát.

JÁTÉKMENET
    - Alkalmanként olyan ellenséges holttestek is kijelölhetők voltak, melyek nem
    tartalmaztak zsákmányt. Ezt kijavítottuk.
    - A védekezésre állított csapattagok többé nem állnak le egy-egy képesség vagy
    varázslat alkalmazása után.
    - Ritkán előfordult, hogy a harc taktikai körülményei között nem lehetett
    meghatározni, hogy egy karakternek egy bizonyos képesség használatához elegendő
    manája vagy állóképessége van-e. Ezt kijavítottuk.
    - A lelkesítés tehetség immár nem ismétli hangeffektusát bizonyos beszélgetések
    közben.
    - A lelkesítés és a fájdalomaura többé nem kapcsol ki helyszínváltozás vagy
    párbeszéd eredményeképpen.

CSELEKMÉNY (FIGYELEM, SZPOJLER)
    - A promóciós letölthető anyagok a játékos leltárában maradnak, amikor a törpe
    nemes vérvonal végén a standard elemek eltávolításra kerülnek.
    - Többé nem kapsz dupla tapasztalati pontot, ha ismételten beszélsz Duncannel,
    miután megszerezted a Korcari-vadonban a fiolákat, de a paktumokat nem.
    - Leliana személyes története immár teljesíthető akkor is, ha a játékos
    (ajándékokkal) jelentősen megnövelte nála az elfogadottsági szintjét, még
    mielőtt beszéltek volna.
    - Redcliffe ostroma során az ellenség már nem képes olyan helyeken feléledni,
    amelyek tönkreteszik a cselekményt.
    - Teagan bann többé nem tűnik el, amikor a Szent Hamvak Urnája küldetésben
    elérhetőnek kel lennie.

PC SPECIFIKUS INFÓK
    - Többé nem vezet furcsa viselkedéshez, ha egy megidézett teremtményt
    irányítasz bizonyos helyszínváltoztatások során.
    - Ha egyedi modulban karaktert hoztunk létre, nem jött létre mappa a
    mentéseknek. Ezt kijavítottuk.
    - Bizonyos esetekben az osztály ikon hibásan jelent meg a letölthető
    karakterszerkesztőben létrehozott szereplők esetén. Ez többé nem fordul elő.
    - A beállítások menüben immár szerepel a korábban vásárolt, de még nem
    telepített tartalmak automatikus letöltésének beállítása is.
    - Új letölthető tartalom telepítése után a játék immár figyelmezteti a
    felhasználót, hogy indítsa újra a játékot.
    - Egyes promóciós letölthető tartalmak ikonjai hiányoztak. Most már
    megjelennek.
    - Különféle hibák néha azt eredményezték, hogy az online játékosprofilba
    való feltöltés váratlanul megszakadt. Ezen is segítettünk.
  • Pianista
    ez a gém kecyjó:D már végig is vittem:) lehet hogy újra elkezdem.
  • wedge31
    Aki ilyet irt hülyeséget irt vagy egyéni probléma mert mennek vele a dlc-ék.
  • steweee
    a leírtak alapján sztem tök egyértelmű hogy érdemes felrakni az új patchet. viszotn azt is írta vki hogy a dlc-kel nem megy. akkor várjunk egy olyan peccsre, amivel minden működik ? :)
  • Probatbicol
    Ez érdekes, én rugóval vagyok és normálon, de úgy emlékszem a rugó és a segítő harcos is ilyen 1-2-ket sebzett íjjal az ogárba, pedig gyengítő varázst is tettem rá, egyedül a mágus sebezte jobban, de arra meg emiatt többször rá is fordult és ilyenkor azzal futottam pár kört mire Alister vissza tudta venni, emiatt kimaradt egy időre az áldásból.
  • b-type
    :)

tisztára mint egy könyvben..

egyébként azt néztem hogy mindkét sárkány legyűrése után (összes szövetséges begyűjtése..stb.)
    ez volt az eddigi legkeményebb lejegyzett ellenfél:
  • SaGa
    Hardon. Több kezdéssel is.
    A program jólelkűen adja a két segítőt a torony előtt.
    Ha varázsló vagy, akkor két katonát kapsz, az egyik helyből íjász, de felfele menet találsz elég íjat nyílpuskát, hogy adhass Alisternek is meg a másik harcosnak is.
    Ha nem vagy varázsló, akkor kapsz egy íjászt és egy varázslót. Minden esetben lesz három olyan karaktered, aki távolról képes agyalni a dögöt.
  • Celebrau
    Hát ez az Archdemon elég csemege volt. Még csak veszélyben sem voltam. Hardon. Törpe tank + Kutya + Leliana íjjal + Wynne. Meg a segítség. Nem is kellett használni semmi különlegeset (utolsó ütés előtt jutott eszembe, hogy bespájzoltam bombákkal, úgyhogy egyet még azért a móka kedvéért eldobtam :D).
    58 óra, kb 650 arany, 20. szint.

Este elölről mágussal... :D
  • Probatbicol
    2-3 kör? És az milyen fokozaton? Mert nekem tartott vagy 10 percig mire lenyilazták, pedig ott még mindenkinek ugyanaz a parti (kivéve persze a főkaraktert) és a cuccokban sem lehet olyan nagy különbség.
  • SaGa
    Legegyszerűbb módszer: három karakternek a kezébe adsz valami távolsági fegyvert, vagy ha van mágusod, annak is a távolsági spelljeit használod. Beállítod őket körben a korlát mellé, te meg a negyedik karakterrel (nem feltétlen a fő karakter) egy kisebb körben futsz, az ogárral a nyomodban. 2-3 kör és leszedik a többiek, csak figyelj, hogy ha valakire átváltana, akkor támadd meg, hogy ne verje le a csapattársat.
  • SaGa
    A kőhajigáló gólem meglehetősen hatékony. Területre ható a dobása, plusz ajtók ellen is bevethető. Igaz, a tényleg fontos zárt ajtókat ő is hiába bombázza...
    Ha velem van és egy zárt csoporttal kezd az ellen, először elküldök vele egy követ, majd berohan és nekiáll agyalni a maradékot, meg magára vonni a harcosaikat. Kap egy védőaurát, aztán a többiek meg kiegyelik a maradékot...
  • Paxton
    Sziasztok!

Azt hiszem, belefutottam egy bug-ba. Az első végigjátszás alkalmával (Human Noble Warrior) a játék elején simán gerincre vágtam Morrigan-t (kb. 50-60-as elfogadottsági szintnél), de most a második végigjátszásnál még 91-es elfogadottsági szintnél sem tudok vele mit kezdeni.. :( Még a "Kiss Her" opció sem jön fel a beszélgetéseknél! :(
    Ez tényleg egy bug, vagy én szúrtam el valamit? Ismét Human Noble Warrior vagyok (értelemszerűen férfi :) ), ezért nem értem ezt. Leliana úgyanúgy megvolt a személyes Quest teljesítése után, mint az első játéknál. :) Sőt, még Zevran is megsértődött rám, amiért nem voltam elég "nyitott" a.. khm.. kezdeményezéseire. Csak pont "álmaim nője" :) Morrigan nem hajlandó a hancúrra. :( Van erre valami megoldás, vagy bug és kezdjem újra a játékot?
  • bluber
    XD nembaj:D
  • wedge31
    Ez cumi lesz neked...
  • bluber
    szánalmas spammer vagyok
  • offkorzreg
    holnap neki ülök játszani énis,csak meg lesz az urna is :D
  • Prof William
    Eddig tökéletesen futott játák de most hirtelen valamiért el kezdett akadozni. Mi lehet baj? Semmit sem változtattam...
  • Monder
    Ha kb 5 méterre van tőle 1 emberem és kurvára nem talál el mert elibben a keze akkor is levesz 1 csomo életpontot valakitől ....:D :D kb 30 tuti meghaltam már de csinálom 1 x hátha sikerül .
  • Calver
    gólem+kőaura kombó nálam Denerim kapuinak védelménél jött elő... Shale-t beállítottam a kapuba ahol özönlöttek be a darkspawn-ok, Stone Aura be, odaküldtem Alistair-t, Zevran-t és Oghren-t is, taktikát beállítottam Scrapper-re mindenkinél, kiválasztottam Shale-t h a többiek tudjanak szabadon futkározni előre belőttek szerint... majd kimentem cigizni

működött
  • Különc
    Beletolsz minden sebzővarázslatot amit tudsz és elkezded futtatni, közben a többi veri, ha lefordul, megint megcsinálod így nem fog felkapni senkit.
  • Monder
    Nem tudom mi az a full dps lol de ha futok előle is megsebez nem kicsit
    meg 4 emberből valakit mindig elkap a keze vagy valamilye.