Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bard!Azaz😊
Sz.tem megnézem majd bard-ot

★ 汤姆 李

Tényleg,ez is igaz hiszen ott vannak erre õk is,hogy kipróbáljam:p
thx

★ 汤姆 李

Kozelharcra, lasbol tamado dps karira ertelemszeruen assassin es duelst, tavolrol tamado ijaszra meg bard es ranger
bard es duelist
Hmm mintha pedig láttam volna.Nah akkor az tuti nem lesz ha nincs😄
Assa vagy Ranger bár a 2 másik mi azt nemtudom,mind1 lesz v.mi..

★ 汤姆 李

A party tagok kozul lesz 2-2-2 mindenbol, es mindegyik 2 dologra specializalodhat, amibol kovetkezik hogy az osszes specit ki lehet probalni 1 partin belul is.
Tedd fel az új Update-et és nézd át a géped mivel akadhat esetleg össze(codec pack,tûzfal kikapcs stb..) de tényleg ez 1 olyan probléma ami alig fordul elõ bárkinél is és nem egyszerû akár választ adni akár megoldást találni rá hacsak nem valakinek volt már ilyen gondja és megoldotta.
Ha van Angol tudás akkor hivatalos fórumon is bekérdezhetsz..

★ 汤姆 李

druid nincs a jatekban
Hát szerintem a Rogue gyengus nagyon így kis szinten.Mindegyik más erõsebb nála.Ettõl függetlenül vele nyomulok mert Ranger-t akarok belõle alkotni majd😊
Szerintetek mire speckózzak majd késõbbiekben mert druid is érdekelne.
Vagy ha assa lenne akkor lehet majd über DPS-em??

★ 汤姆 李

Csibusz
hát nem tudom.. érdekes.... de biztos igazad van
Csak kozhelyeket lehet mondani erre, valami baj a gepeddel. 😄 Nekem sosem lepett meg ki.
Csibusz
Hello!

Isteni a játék meg minden... megy is persze nem fullon de megy akadás nélkül.. de valamiért kb 15-20 percenként, semmi hibaüzenet, meg semmi, egyszerûen kilép..Aztán beindítom, és megint egy idõ után.. Ez mitõl lehet? :hmmm:

Válaszotokat elõre is köszönöm :-)
Akkor a te gepeddel van baj, nem a patchcsel, en feltettem az 1.01b-t es siman megy. Igaz a regebbiek is mentek, ez szerintem annyiban mas, mint az "a" verzio, hogy beletettek az a c++ konyvtarat.
Sir Quno Jedi
Íjnál okés. Dex célzásra és találati esélyre van (criticalt segítheti), de a sebzés a nylívesszõ átütõerejébõl jön, így nagyobb, spécibb íj, és jó izomzat szükséges hozzá. AD&D-ben is az íj sebzéséhez van durva erõplusz, HA az íj maga képes erre (pl. composite longbow-k), különben marad az alapsebzés, akkor is, ha titán vagy. Számszeríjra ilyen ugye nincs is, mert az már fel van húzva mikor lõsz (itt a DA-ban sincs).

A kisfegyók az más tészta. Lehet képzettség amivel a dex plusz jön hozzá sebzéshez kézifegyónál, mint doobófegyóknál. DE itt cunning van ehelyett, azt lehet kétfegyós harcosnál skill-bõl az erõ helyett számolni, ami hülyeség szvsz. (bár megmagyarázható), de ezzel gondolom elkerülnek egy-két TSR pert (vagy akinél éppen ajogok vannak).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

dronkZero
Hát mondjuk az nem túl frankó, hogy a tolvaj/íjásznak is az erõbõl számolja a sebzésbónuszokat az ügyesség(vagy erõ+ügyesség) helyett... Meg még ki tudja mennyi ilyen (szerintem) _szándékosan_ benne hagyott bug van, amit kipeccselnek belõle.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Sir Quno Jedi
MINEK patch??? BIOS-t is akkor upgradel az ember, ha nagyon muszáj, mert valami nem jó, avagy nem megy. Ami mûködik azt felesleges elrontani, hacsak nem feltétlen szükséges! Mindig ez a követendõ.

Semmi lényegset nem javít a patch, sem szebbe,s em jobb nem lesz a gamma tõle. Majd ha VALÓDI javításokat fog tartalmazni, meglátjuk...

Volt egy évük polírozgatni az elkészült PC verzát, nem véletlen nincsenek benne a manapság megszokott orbitális hibák, sõt, stabil és a leghülyébb helezetkbõl is ki lehet jönni sztoriban, ami nagyon sok tesztelést igényel ugye.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

spatz
Látom megjelent 1.01b új patch, fel merjem tenni, annak idején feltettem 1.01a (eredetim van) és nem birtam elinditani, a vcredist fix is hiába tettem fel, ha nem férfi mágus inditottam mindig kilépett. Letöröltem és 1,01 patch nélkül azóta vigan játszok, de most nem merem feltenni a "b"-t...Van valakinek tapasztalata?

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Igen. A magasabb szint a bonyolultabb létyók, bombák kikeveréséhez kell...

TopGun
Igen, arra gondoltam, de akkor elkerulom nagyivben, a hasznalatat, sot, le is torlom az egeszet a fenebe, nem vagyok a magam ellensege! 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

A poison maker elso szintje biztositja az osszes poison hasznalatat akarmilyen szintuek? Ezt nem is tudtam.
Sok ellenfél ellen a hatékony megoldás a sleep spell. Baromi gyorsan elnyomja a mage és jókora területen altat. Után mehet mondjuk a nightmare (jó dolog a horro is de az csak egy delikvensre hat, igaz alvó ellenfelet szinte biztosan kinyír) vagy a mass paralyze és ki vannak ütve jó darabig az ellenfelek.
Ahol sok az ellenfél ott általában eléggé törmörült is, így nem olyan vészes probléma a leküzdésük (kimondottan erre jó mindenkinek megtanítani 1-es szintre a poison maker skill-t, emrt így a bombákat is használhatják, amik fox 80-as sebzésû területre ható támadó eszközök).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Landsmeet mar a jatek legvege, utana mar torlodnek a mellekkuldik es a jon a vege, az mar turo.
Vannak árusok, akik bizonyos események bekövetkeztekor bõvítik áruikat, igaz frissítés/újratöltés tényleg nincs.

Például Denerim-ben a varázslóbolt (Wonder of Thedas) kibõvült kínálattal fogad ha a landsmeet után betérsz oda.

Ugyanez van (landsmeet után bõvülés/változás) a market place-en lévõ kocsmában.

Wade's Armor-ban is vann bõvülés (az elsõ adag pikkely leadása és az elsõ vért elkészítése után).

Szintén a fõvárosban Gorim (törpe árus) is bõvíti a készletét. Igaz ezt csak a törpe nemessel játszva vettem észre és csak azután hogy lerendeztem Orzammar problémáját. Nem tudom más fajoknál szintén ez a helyzet vagy sem.

Még mindig Denerimben ott van a piactéren Cesar. Na nála is alapos bõvülés lesz azután hogy az ember a Crow gyilkos feladatok mindegyikét elvégezte (4 van összesen szóval nem vészes mennyiség).

Haven-ben ha kinyírtuk a boltost és majd valamikor késõbb visszamegyünk akkor új boltos van, némileg más készlettel mint a korábbi tulaj.

Bodahn is bõvíti a kínálatát a Landsmeet után. Sõt, ezután Sandal is külön árukészletet kap.

Nekm volt olyan "bug", hogy Wynne-t nem tudtam megallitani, csak futott elore mint az orult, mig ra nem jottem, hogy beallitottam a taktikanal egy varazslatot Stenre, akit a taborban hagytam. Arra nem jottem ra, hogy a taborig szandekozott-e futni, vagy mi.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Van, ami falon át is hat...

Az elfeknél az árus 99-esével méri, ha megveszed a készletet, azonnal van megint ugyanannyi. Az erdõben ahányszor visszamentem, mindig volt friss valamelyik hajtáson. Flaskát a tábori törp árul szintén 99-esével...

Mondjuk 4-500-at nem vettem sose...

Nekem a kinalat sosem frissult, valtozott sehol semmikor. A bokrok sem nonek ujra a helyszineken sosem.
dartonita
Nekem az elf root elfogyott az elf faluban miutan megvettem kb 4-500 dbot.
Lehet hogy frissul majd,de egyszerre tobbet nem lehet venni ugy vettem eszre.

Az regi NWN bug (vagy szandekos?) ha egy mage elnyom egy spellet mar nem tudsz kikerulni annak a latohatarabol az alatt az ido alatt amig a spell eler kozvetlen, hanem falon at is hat, atjon rajta.
Csinálj sok kicsit... Mivel nincs korlát annyit isznak, amennyit akarnak...

A tisztito adalek viszont eleg draga. Es 2 is kell a nagyobb lottyokhoz.
Potion annyi van, amennyit csak akarsz. Pár rézért megvan az elfgyökér meg a flaska, végtelen mennyiségben...

azért vannak elég idegesítõ bugok a játékban.
pl. kijelölök 3 embert hogy támadják meg ugyan azt, 2 meg is támadja a 3. meg néha elszalad a terem másik végében lévõ ellenséget üt. ilyet.
meg hogy a vérmágus a zárt ajtón keresztül az egyik terembõl a másikba lõt egy olyan tûzgolyót ami felrobbant és full élettrõl mindenki kámpeca. arról ne is beszéljünk hogy a 4 emberre jön vagy 20-30 játékos egyszerre, poti kevés van a játékba és a loot is szar.

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

Ez direkt játékos bosszantónak maradt benne. <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Azok a reszen amugy is nehezek, amikor jon a kis video es 15 ijasz all korbe es egybol lonek, raadasul nem tudom normalon hogy van de nightmaren azonnal hasznaljak is valamelyik ijasz kepesseget, van, hogy varazsolni sem marad mert azonnal lebenitenek, szerintem ezek a harcok eleg rosszul vannak designolva.
Mármint arra a hotfixre gondolsz ami javítja az íjak teljesítményét? Azzal vigyázz mert brutálisan nehéz lesz utána a játék olyan helyeken, ahol akadnak íjászok. Az elején az átlag 12-20 közötti sebzések amiket az ellefelek max okoztak felmehetnek ennek duplájára vagytriplájára is és az nagyon gyors elhalálozáshoz fog vezetni. A file-okat meg a megadott helyre kell bemásolni (ott kell legyen a leírásban pontosan hová).

fixpont:
Amennyiben legális a játékod úgy ezekbõl a pontokból lehet valami extrákat szerezni mikor az online profilod használod és oda le van jelentve a megszerzett pontmennyiséged. Legalábbis valami ilyesmirõl volt szó anno.

Amúgy meg arra jó az egész, hogy mutassa milyen sok dolgot értél el a játékban. Amolyan ösztönzõ dolog ami fõleg USA területén kedvelt dolog, hogy fokozzák az önbizalmat, meg legyen mire felvágni. 😊

Sir Quno Jedi:
Valamibõl azért meg kell élni még a hõsöknek is nem? 😉 Szóval ha hálálkodni akarnak nem kell visszautasítani. Utána is lehet szerényen ellovagolni a napnyugtába.<#hehe>

Legyoztem a hamvakat orzo sarkanyt olyan plecsni is van, azt hiszem az volt a legkemenyebb harc a jatekban...
Jut eszembe, ugye az assembly-be mentél közvetlenül az üllõtõl és nem valamelyik jelölthöz beszélni vele? Mert a koronázás az assembly-ben van és ott dõl el ki lesz a király. Ha nem oda mész hanem valamelyik jelölttel beszélsz elõtte akkor lehet olyasmi mint amit leírtál. Ha viszont direktben az assembly-be mentél, végigcsináltad az egész ceremóniát akkor el kellett volna fogadnia a dolgot. Már amennyiben rávetted a királyt hogy küldje a seregeit. Ha nem akkor inkább töltsd vissza egy korábbi mentésedet. Úgyis készült jópár automatikusan.

Gondolom xboxosoknak ad ez valamit nem? Ha itt sok pontot elernek kapnak valami?
Pusztan csak erdekesseg, eddig nem is tudtam, hogy van benne ilyen, sosem figyeltem.
895/1600 pontot csinaltam a plecsniknel 1 vegigtolasra.
Sir Quno Jedi
Csak minek. Nagyon nem tud érdekelni a plecsni egy RPG-ben.

Az már jobban érdekelne, ha utána tudnék "véletlenül" találkozni a hálás túlélõk méghálásabb családjaival és mondhatnám, hogy ugyan-ugyan, nincs szükség rá, hogy megköszönjék, avagy meghálálják, mi hõsök csak tesszük a dolgunkat, tudják... és szerényen ellovagolnánk a napnyugtába!

TopGun
Akkor elhalasztom onagysagat 😊 A dexterity hibara senki nem tud megoldast? hogy hova kell bemasolni a ket filet?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Megovtam a hadseregem eletenek felet Denerimben hehe de jo kis plecsnik vannak.
JA de, megvan a 75%os plecsni, jobban atneztem. 😄 Meg olyan is van hogy megoltem 250 ellenfelet anelkul, hogy megsebeztek volna, harcossal. 😄
Aham megvan nincs ilyen 75%os plecsnim, amiben az a durva, hogy mindenkivel beszeltem, minden kuldit felvettem, minden targyra ranyomtam, rengeteg hasznaltam a TAB-ot hogy lassan, ehhez kepest ennyit kihagytam az nem semmi...jol el lehetnek dugva.
Lehet hogy valami rosszat mondtál neki. Vagy látogassad meg mondjuk a palotában. De legrosszabb esetben visszatöltesz egy korábbi mentést és onnan újra megcsinálod.

fixpont:
A menüben a player profile-ban megnézheted miket értél el. Ugyanitt nézheted meg a screenshot-okat amiket csináltál.

Érdekes dolog állt elõ: oda adtam az egyik törp királyjelöltnek a koronát, és már nem is állnak velem szóba, de aktiv maradt a fõküldetés, hogy térjek vissza ozamarba és ültessek királyt a trónra.
Na akkor ezt most osszeszamolom. 😄 A "plecsniket" hol is lehet megnezni?
Kimaradt belõle (szerintem csak egy korai verzió volt). A varázslat ereje a mage magic tulajdonságától függ (ettõl függ a sebzés, ez határozza meg milyen nehéz lesz az ellenfélnek mentenie a hatást).