6739
Command & Conquer III
-
xmark2 #5525 a brutal taktikája h. nem terjeszkedik az elején hanem mindent lerak ahogy tud a MCV-je köré, kb 3 gyűjtögetős épület, kettő barakk, 3 tankos és közben kész a kis serege ami csak arra jó h. rád hozza a frászt, h. már támad...
A gyengéje h. nem terjeszkedik az elején más tiberium mezőkre. Tehát ha az első 10 perc támadásait vhogy vissza tudod verni és közben uralsz egy második tiberium mezőt is akkor laza a győzelem(persze kell fejleszteni de nagyon gyorsan...)
Én már lenyomtam egy jó pár brutal ellenfelet is, a lényege h. az elején ő sok egységgel támad én pedig kevés de fejlett egységekkel védekezek...
Szóval a nem lehetetlen! :) -
boneyard #5524 nem feltétlenül jön ki mindenkinél a hiba sztem, bár ezekhez nem értek, de heroesban is voltak olyan kampányok, ami sokaknál bugos volt, de másoknál meg ugyan olyan verziónál és patchnél nem jelentkezett a bug... -
r4pt0r #5523 Én megcsniáltam bomba nélkül, meg bombával és jó volt mind a 2 vége, nekem nem volt bugos. -
boneyard #5522 én is a bomba nélkül csináltam meg, mégis az a videó jött be, de már megírták, h bug sajna... -
kisviku #5521 A brutál ellent nagyon nehéz lenyomni.Pedig figyelem is hogy mit csinál,de egyszerűen én nem tudok olyan tempóban építkezni és egy idő után már nem tudok annyifelé sem figyelni.
Elképesztő, hogy mit művel egy brutál ellenfél.
Nyomtam egy partit 2 vs 3.A három az nehéz volt és egymással voltak , velem pedig a brutál volt.Úgy lenyomta a 3-at,hogy a számláló a Nuke-n még a 2 perrcet sem érte el!Tehát még ki sem tudtam lőni....
Nekem egyszer sikerült úgy lenyomni egy brutált, hogy 2-en velem voltak.A két szövetségest lezúzta kábé fél óra alatt, és nekemesett.Kivédekeztem az első hullámot, összegyújtöttem mindent és nekimentem.A bázisa 75%-a elpusztult, meg az egységeim 90 %-a.Nem szabad hagyni, hogy legyen MCV-je vagy Construction Yard-ja.És akkor leverhető... -
maniac001 #5520 A scrineknél elkísértem az anyahajót a megadott pontra, jön az átvezető hogy készítse elő az inváziós sereget, a földnek pusztulnia kell. Erre nincs következő páya, vége. Komolyan ennyi a scrin hadjárat? vagy meghagyják a többit a kiegészítő lemezre? Vagy nálam van a gáz? -
#5519 életemben elöszőr lenyomtam egy brutál Turtle ellenfelet!!!(vagyis én meg egy haverom hamacsin) eddig még 2en se sikerült:) de most 50 venomtól megadta magát:DDDD(egy csepp légvédelme nem volt ) -
#5518 Két álcázó generátor van fentebb északkeltre. Azokat kell kibombázni és akkor az anyahajó "meglátja" a NOD bázist és uzsgyí, takarít. -
kisviku #5517 Meg lehet csinálni.Ugyan elsőre én is bevetettem a bombát, de meg lehet anélkül is csinálni.
Amint a Scrin bázis a Tiedtől nyugatra kezd letelepedni és megjelenik kisvártatva szuperfegyverük (Hasadékgenerátor), menj oda és lődd szét vagy ha tudod foglald el.Csak az őrséget kell kinyírni a bejáratnál, utána egyszerű lesz.
A Nod-ot kivédekezheted, de még mielőtt lerakják az álcázót, attól is megszabadíthatod őket.Utána porig bombázni a Temple of Nod-ot és a Construction Yard-ját.
Eztán már alighanem sok nehéz dolgod nem lesz.
Én ugyan nem térítettem el az Anyahajót...őszintén szólva fingom sincs, hogy kell, én csak szétlőttem.
-
kisviku #5516 Emlékszem, anno feltette valaki nekem a kérdést, hogy hogyan lehet a játék zenéit kitömöríteni.
Namost megvan a program rá, csak nem tömörít ki semmit sem.
Kérdésem: Sikerült valakinek a játék zenéit megszerezni?Vagy kitömöríteni, esetleg fent van valahol? Mert nekem nagyon tetszik, bár nem a jó öreg Frank Klepacki bácsi csinálta, aki ugye az összes CNC résznél, mégis nagyon jók. -
#5515 jah én is mosolygok, mikor olvasom ezeket a szavakat:D -
#5514 Legdurvább unit a multiban, hihetetlen bosszantó. +4-5 percet tud vele időthúzni a scrin még akkor is, ha vesztésre áll (nagy részt így van) :D -
YMan #5513 " lefelsőbb elme"
áááááááááááááááááááááááááááááááááágrhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
iszonyat ez a magyar verzió! -
fixpont #5512 Csak eleinte, de par jatek utan mar hardon is primitiv. -
maniac001 #5511 Na meglett. Qrva nehéz a scrin hadjárat... -
maniac001 #5510 Hogy az úúúristenben kell a lefelsőbb elmét a GDI bázisra vinni? Hiába teleportálom oda azt a 2 egyéget azonnal vége. Srinek 2 pályája. -
#5509 Ja, bocs, arra asszociáltam, hogy végleg szétkaptad őket. -
#5508 Miért zárja ki az egyik a másikat? -
#5507 na én simán tok hamachi-zni. többen is lehet. csak türelmesnek kell lenni. amikor nem sikerül belépni akármi haiba van akkor ben t a server-ben érzékelnek és meg kell várni míg kidob mert ugyanis nekünk a serverben mindig írogatni akár egy pontott de írni kell és akkor nem dob ki -
YMan #5506 Kurt nekem megvan, a demo után egyből az eredetit megrendeltem. Megérte! -
Kurt97 #5505 nem itt olvastam, hogy olyankor kell írni a csetbe ha időtullépési hiba van? meg olyat is hallottam, hogy 1.04-gyel NO hamachi. 1.03-mal állítólag jó volt. na mi lesz 1.05-nél... egyébként meg kéne venni emberek... van valakinek egyáltalán eredetiben?? -
#5504 A juggernautokat elfoglalni kéne, nem szétlőni. Utána pedig lehet nyírni az ellenség bázisait velük. -
Brian87 #5503 Bocs, hogy ha már volt taglalva ilyen probléma..de nehéz visszaolvasni ennyi üzenet között és kimondottan efféle hibára még nem találtam leírást.
Előzőből kimaradt, hogy mind3an feltudunk jönni a network szobára ahol majd a kész szerver megjelenik és ott mikor joinolni akarnak a szerverre akkor nem megy....
annyit találtam, hogy szép lassan kellene mindenkinek feljönnie nem pedig egyszerre vagy ilyesmi...ez mondjuk megnézzük majd,deee ha olyan hibát ír hogy : megcsinálom a szervert..rákattintanak hogy belépjenek a szerverre és nekem bent jelzi, hogy ott vannak de nkik kiirja kint hogy connection failed..és nem tudnak bejönni..vagy időtúllépés hiba.
Tehát én már nem tudom mi a fene van, más minden játékkal simán tudunk játszani.
Mégeyszer thx ha van segítség! -
Brian87 #5502 Sziasztok!!
Lenne egy nagy kérdésem..hátha tudja vki mi lehet a baj!!
Ha hamachin keresztül akarunk játszani C&C3mal akkor 2 embernél semmi probléma nincs simán tudunk csinálni szervert és megyx minden.
Nah már most ha 3an akarunk játszani akkor már nem indul el a szerver, nem tudunk felmenni a szerverre...nem tölti be a pályát stb.
Ha ismét csak 2 emberrel próbáltuk akkor simán ment újra minden tökéletesen.
Minden ember aki akart jönni fennt volt az 1.04 patch tehát verzió probléma nem volt, hamachi tökéletesen beállítva, router-tűzfal oké mivel más játékokkal tökéletesen megy a 3 emberrel a hamachi.
Mi lehet a probléma a c&c esetében??
Miért nem jó 3 emberrel?
Másik gond, hogy ma érdekes módon már 2 emberrel sem volt jó, ami eddig jó volt.
Foggalmam sincs mi lehet a baj, kérem aki tud vmit segíteni azt megköszönném nagyon.
THX
Brian -
#5501 Két Avatar lazán leszedi a Juggernautokat azonnal, még a sziklákra sem kell felmászniuk, onnan meg viszonylag könnyedén el tudtam űzni a GDI-t. -
#5500 Én nem foglalkoztam az egésszel, csak megindítottam a handsereget a bázisba miközben menekítettem a Mastermindet. Utólag kapcsoltam hogy nem volt okos döntés mert nem húzták sokáig, ám aztán egy hármas szintű Planetaryval végig tudtam söpörni az egészen -
fixpont #5499 Az egy nagyon egyszeru palya, en hardon csak a mastermind segitsegevel kiirtom a teljes GDI bazist, _mielott_ a mernokkel elfoglalom az energia kozpontot es megjon a segitseg. :-) Granatos egyseget allits magad melle, es tisztitsd meg a kezdoponttol picit eszakra levo hazakat, amiben raketas egysegek vannak, aztan pred tankokkal lodd ki a vedelmi egysegeket, lovegtornyokat, agyukat es szedd fel a kis sarga csomagokat azzal 2 szintet lephetsz feljebb akkor mar jobban birja a seruleseket. Legyartod a mernokot, nem kell teleportalni, nem lonek ra az ellenseges egysegek. De jobb kihivas, ha ezt nem teszed, es csak a mastermind segitsegevel megprobalod lenyomni a teljes GDI bazist. Ha a const yardot elfoglalod akkor mar nem olyan nehez az sem. :-) Sok sikert. -
#5498 nekem: lenyomom a scrineket, én védem meg a tornyot mert ők hülyék, GDI-t meg szétatomozom-bombázom -
Orgi #5497 Talán NOD utolsó pályán (Kane's tower?), ahol meg kell védeni a scrineket GDI-tól, mi lenne a követendő taktika? Mindig kifutok az időből. Bal alsó bázist mire letakarítom és indulnék a fentihez lenyomják a scrineket és failed. Esetleg a 4 juggernaut öli a tornyait ilyen gyorsan, mert akkor legközelebb arra koncentrálnék. -
Benyi #5496 http://www.youtube.com/watch?v=ImtypxRxtPU ezt nézzétek meg naon gizda Music : Breaking Benjamin - Blow me away -
benioh1993 #5495 Ja miután végigvitted a GDI vel és a NOD al is játékot.Ezzel kezdődik a scrin kampány ha jól emlékszem -
#5494 http://www.youtube.com/watch?v=CHSEBA2F7is&mode=related&search= ez a videó benne van a játékbann is ? -
#5493 köszi szépen! -
Benyi #5492 nem értem akkor mire gondolsz -
Kurt97 #5491 nem arra gondolok... megvan a game, de még neten nem toltam, azt tudom, hogy lehet simán 1v1 vagy 2v2 vgy 3v3, de vannak-e benne modok? mint pl war3ban a dota. -
Benyi #5490 van skirmish benne ha arra gondolsz -
Kurt97 #5489 Asszem ebből a játékból olyasmi hiányzik csak mint a Warcraft III-ban a custom game... vagy vannak hozzá modok?? -
#5488 a pálya jobb szélén haladjál felfele közben el kell foglalni (manipulálni) az egységeket (én a predator tankokat foglaltam el) velük el menni a barrakig szétlőni a tornyokat (ide már elteleportálhatod a devourer tankokaz (elnyleő tnak) aztán ha megvan gyártsál mérnököket és teleprtáld a megadott épülethez foglald el az épületet és aztán már könnyű csak el kell pusztítani a bázist -
#5487 leírnád, hogy hogyan? Mert én nem tudom megcsinálni:( -
#5486 Nem amikor kilövik a fesőőb elmét. De már megoldottam hamacin az egyik haver segített.