Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Ez van, el kell fogadni, erõsen elkapkodott, bugos játék. Szerencsésebbeknél kevésbé, nálunk sajnos inkább...
(nálam pl van helyi háló 1, és helyi háló 2 is, megy szó nélkül, de hamachival meghal, másnál ehhez még hamachi sem kell...)
One Vision. One Purpose.
0000
tiltsatok le minden más hálózatot a gépekrõl, egyedül ez a kettõ maradjon
One Vision. One Purpose.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Küldözgettem én is a kisautót össze-vissza minden felé, csak pont oda a kijáratához nem<#nevetes1>#nevetes1> Már hülyét kaptam, hogy nem lehet megcsinálni.
Thx!
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Elõzõ jobb volt, mert abban fele annyi idõ alatt már juggernautokkal majdnem kipucolt, szal. az kicsit izgibb volt. Ez így uncsi lett, bár szép.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Vagy ez normális ? Mindenkinek ezt csinálja?
Mosr mit csináljak???
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
Sajna nem játsza le, de rájöttem már, hogy csak akkor jó a Replay, ha menübõl tiszta új game-t kezdesz, mert ha játék közben nyomsz egy restartot és azt fejezed be, akkor azután azt már nem játsza le 😞
Légyszi csinálj egy tiszta újat, elõre is köszi.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Azt szeretném megtudni, hogy a fenébe lehet megcsinálni azt a pályát, ill. bevédeni, mert minden irányból támad. A gépet mindig felrakja a fennti két kék tibériumhoz.
Apropó van valami különbség pénzben vagy másban a kék és zöld tibérium közt?
A replay jöhet mikiller freemail-re.
Thx!
Name:cac3free
Pass:cac
De szerintem nem is ez a fõ gond, hiszen ilyen routereken keresztül tudok játszani néhány sráccal (ugyanazon ISP-nél) de pölö ha engedélyezem a hamachit, akkor lehal a játék multi része (még ami eddig ment az is).
Ahogy olvastam a hivatalos cnc fórumot, ez általános jelenség, nem csak minket érint, remélem az 5. patch majd helyreteszi ezt is..
One Vision. One Purpose.
de ha nem segít szólj és megmondom mit hogy kell beállítani😊
A felhők felett mindig süt a nap
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Nem beszélünk meg mára egy idõpontot hamachira!?
Mert mindig csak akkor tudok játszani vkivel ha véletlenül akkor nézek be a szobába amikor kezdik a játékot!
Ma mikor lenne jó nektek? Nekem 12 után jó!
Tegnap jött meg a játékom kiprobáltam online, namármost nekem teljesen pozitív tapasztalataim voltak, ajánlom mindenkinek aki még nem annyira hardcore, van egy olyan menü, hogy automatikus választás, 3 meccset nyomtam eddig kb mind a 3 alatt hasonló szintû játékkossal rakott össze 1vs1-ben, igaz 2x elbuktam 1x nyertem, de nem volt óriási a fölény, pár tankal volt több neki, ja és aki játszott fent ugye lehet szavazni arra hogy sportszerûség, kicsit féltem ítt írták hogy egy csomó seggfej van fenn rush stb, én mind a 3 játékosra a maximális 5 csillagot adtam teljesen korrekt, szép izgalmas meccsek voltak
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Egy csomó leírás volt már,milliónyian megkérdezik,a bannerben is ki van írva,ha vmi van az oldal alján keressél.Hajrá!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Remélem tud vslaki jó ötlettel szolgálni.: GDI-vel vagyok, Horvátország, meg kell védeni a bázist és a felmentõ sereget ki kell hozni a városból. Na itt mindíd meghalok.
Tud valaki megoldást?
Elõre is köszi
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
(routerrõl kapom a netet D😊
One Vision. One Purpose.
Nem vagyok Pro gamer, szal. valszeg bedarálsz. Az itteni hamachin fentvagyok.
Viszont nagy pályán, ahol van tib bõségesen, még egy hard is életveszélyes lehet (elvileg mindössze annyi a különbség kettejük között, hogy a brutál 2x annyi pénzt kap, ami ugye nagy pályán kiegeyenlítõdik valamelyest)
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
A "Zümmögõ" sem rossz, de még az "Elnyelõ tank" is megállja helyét.