Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a_n_d_r_e_w
de ranked meccsre nem ajánlott menni, amíg ezt ki nem javítják, mert tényleg nagyon kemény (tegnap szegény easy gépen kipróbáltam...)

One Vision. One Purpose.

fsgh
ezt nem teljesen értem😄 de mind1 mert online ugyse szoktam enginerrel szöszmötölni(mintahogy sokan mások se)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

A hivatalos oldal fórumába már linkeltek páran pályákat:
Maps, Mods and More
Official post your map thread!

Meg ide is érdemes néha felnézni:
The Last Blue Zone
CnC Headquarters
beatz
uhh es telleg

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

a_n_d_r_e_w
van egy elég dúrva hiba a játkban (szerintem dúrvább, mint az összes eddig ismert F12 és egyéb trükkök)
sokat gondolkodtam rajta, hogy beírjam-e, de szerintem több jó fog származni abból, hogy figyelmeztetem az online emberkéket, mint rossz hogy kihasználják ezt
szal nem teljesen értem a folyamatot, de a leírásból meg a mellékelt visszajátszásból:
elindítják az engit a kiszemelt épület felé, legyen az bármilyen messze,
rádobnak egy erõmûvet, ezt még kikerüli, rádobnak egy másikat. Az engi eltûnik, az épület az övék, azonnal, még akkor is, ha egy egész pályányi távolságból csinálták

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
még nem (továbbra is az EA reakcióitól teszem függõvé a dolgot (ha nem támogatja a közösséget, én sem támogatom õt 😛))
De az ötletet abszolút támogatom

One Vision. One Purpose.

fsgh
én még használni se tudomXDDD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

shad0w
na látom world builder már van a játékhoz, nekem csak 1 giga ramom van de azzal eléggé lassan fut a cucc... amúgy valahonnan már lehet letölteni pályákat? a multiban használható alap pályák elég unalmasak már... kösz elõre is

don't give a fuck

fsgh
de fel tudnál jönni? eredetid van?

mert össze lehetne szedni egy sg-s csapatot akiknek eredeti van...megbeszélnénk a szabályokat aztán játszananánk😊

Rage47
online-nál nekem az nem tetszene, hogy rengeteg a pro.
hamachin meg tudom h mindenki kb. mezei játékos mint én😊
a_n_d_r_e_w
ezért nem mennék fel soha online. Hamachin lennék, de az meg nálam nem megy
Maradnak a haver(ok) Lanon, de õk meg sértõdõsek, mikor agyonveri õket valaki 😊)

One Vision. One Purpose.

fsgh
az a baj hogy mindenki rushol így aztán kénytelen vagyok én is átálni rá mert sok tank/sok repülõ ellen csak sok tankkal/sok repülõvel lehet védekezni...mutiba még az Obeliskel is kitörölheted...

a_n_d_r_e_w
Egy RTSnek különbözõ stratégiákról kell szólnia. A rush csak EGY stratégia. Ez olyan, mintha egy sakkozónak azt mondanák, hogy csak egyféleképpen szabad játszania. Persze az EA ezt nem akarja beismerni (mármint hogy rusholáson kívül lehet másképp is szórakozni) Ezért tesz mindent meg azért, hogy beszûkítse a lehetõségeket (nincs fal, gyenge antitank védelem, sok pénz, gyenge infantry, nem kikapcsolható superfegyverek, stb)

One Vision. One Purpose.

Rage47
minden hamachin max 16. müxik rendesen. kedd és péntek tagtörlés
berlinboy6329
A bannerben lévõ szerver mûxik rendesen?És hányan lehetnek rajta egyszerre?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Sephi
Sajnos mostanra mar 15 percnel nem tart tovabb egy multi gema 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rage47
tennap 20 percig jáccottam, és abból állt a game, hogy egymást rusholgattuk😄
Brolly28
én inkább védekezni szereted de ha már bevetik az 1ik szuperfegyvert akkor már mind1 mert jön uána a hadsereg...

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

fsgh
én nem annyir szeretem a rusht:S nem azt mondom hogy hosszú legyen a meccs de azért tartson 15-20 percig...

most ráérsz játszani?😊

unknown nick
Én csak ott nyomom. Tele van ilyen game nevekkel: 1vs1 no rush <#wink> Pedig ez a game arról szól, hogy megállás nélküli rush van speciális trükkös épületelhelyezéssel ötvözve.

fsgh
van itt valaki olyan akinek eredeti és játszik a neten?(az eredeti online részén)

mike0013
nagyon köszi, megpróbálom😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Rage47
mammuth tank rush-t is simán vissza lehet ám verni avatarokkal meg olyan beam izékkel... 3 ilyen rusht 2 oldalról túléltem múltkor, igaz utána a gazdaságom tönkrement, mivel nem volt elég tiberium mezõm...😊
rage
A GDI küldetések közül a legszivatósabb pálya volt, nekem úgy sikerült, hogy elfoglaltam az északi NOD bázist, majd minden egységet átköltöztettem oda, úgy. hogy az alapbázist sorsára hagytam. Itt hamarosan nem is maradt más, mint az üres terület, viszont az ellenség, mint aki jól végezte dolgát, hazament. Egy csomó egységgel elmentem a jármûért, amit el kellett kísérni a régi bázisra, szerencsére, ott továbbra sem volt senki, így gyorsan el tudtam kezdeni felépíteni az újat, s innen már sima ügy volt.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

neten vki most?
berlinboy6329
Elndul vkinek a Worldbuilder?Nekem nem. 😞

Várok sokáig,de csak lefagy a gép.Szinte lefagy.5 min mire megcsinálja azt a winfos amit akarok.Jobb klikk a loading worldbuilderre a tlácán 5 min,aztán még 3 min,míg visszaáll a rendszer használható állapotba.Vmi megoldás nincs erre?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

mike0013
hát ilyen nincsen, Horvátországot meglehet valahogy csinálni?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

datango
cncIII hoz ehhez nincs ilyen kis jópofa csinibili ini editor ! valami kis egyszeru jol kezelhetõ mint annakidején a tiberum sun hoz meg a red alertekhez , cnc hez... hm??? VaLakI ?

hali,
mikor elindítom a játékot, kiírja, hogy nem tud aktiválni valamit biztonsági cuccot (5014)
Ilyenkor mit kell tenni?
Hát igen, így kell játékot csinálni, én is meglepõdtem, semmi újdonság gyakorlatilag a játékmenetben, ugyanúgy mammuth rush stb a bevált taktikák mûködnek, az alienek viszon szerintem nagyon jó újítás, és még is a hangulata annyira ottvan, hogy még engem is vásárlásra ösztönöz, pedig nem sûrûn veszek játékot...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Háát, akko maradunk a SupCom-nál asszem, bár nem a videók miatt...

Endiman
végre megnyertem az alinekkel is, ez egy nagyon jó játék, a red alertet élveztem ennyira utoljára!!!! <#nevetes1>

Igen 1-2 kivételtõl eltekintve nem valami hangulatosak,de azért nem rossz...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

a_n_d_r_e_w
állóképen jobbak a videók, mint mozgásban, elég unalmasak és hangulattalanok 😊

One Vision. One Purpose.

stevenson1988
szintén ilyen problémám van a world builderrel, de én türelmes ember vagyok, és láss csodát, jó hosszú várakozás után végül betölt...

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Jól látom a 8-9. oldalon hogy a Lostból a Sawyer játsza Ajayt? <#wow1>
Hmmm, lehet hogy telepítenem kéne... <#nevetes1>

Az ember segít ha tud! 😄DD

insp
Tenkjú.<#eljen>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Bár még nem játszottam a gémmel, de tessék, kézikönyv, akinek szüksége lenne rá! <#vigyor2>

gallardo
ja. nekem is<#gonosz3><#gonosz3>

Sir Quno Jedi
Illetve a gránátos osztagokat is érdemes begyûjteni, mert azok meg egy lövéssel messzirõl kilövik az épületekbõl az abban dekkoló gyalogságot.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Horvátországra van valakinek ötlete?
peeter22
A pálya alsó felén kell haladni jobbra azt manipulálni pár tankot azokkal kilõni a gépágyúkat azt utána már oda lehet menni a barrakhoz én 4-5tankkal eljutottam odáig azt beküldtem egy épületbe a kis alienem.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

berlinboy6329
Passz,nekem midnig kilép ott.De hogy miért......?

Endiman
megint gondom van <#vigyor3>
már az alienekkel nyomulok, megvolt london, viszont a müncheni pálya nagyon durva. a manipulátor pókkal kéne eljutnom a gdi barrakba. itt merre kell menni, hogy ne nyírjanak ki?

berlinboy6329
Az jó😊

Nem indul.elmegy a végéig,elõtte megáll és úgy van.Semmit nem csinál azon kivûl,h k*rv*r* fogja a gépem.

köszi
Rage47
védelmi cuccoknál lehet, egy kis autó az egész, és az MCV-bõl(fõház) jön ki
Hogy lehet FELMÉRÕt csinálni??????
Köszi vidu01!
Esetleg nincs meg az egész kézikönyv elektronikus formában?