6739
Command & Conquer III
-
#5405 nálunk elöször négy gépen jelentkezett a dolog. kis turkálás regeditben és megoldható... semmi para.
valahol találni jo kis uj multi pályákat? már nagyon éhezem kis változatosságra :D -
#5404 Ugyanazt a serial-t használtátok telepítéskor egypáran. EZ a warez hátránya... -
ZÓÓÓcsi #5403 Az igaz, hogy nem támad le egyből, de ha hagyod kifejlődni, akkor olyan sereggel támad le, amit szinte lehetetlen kivédeni, kivéve ha nem dobod rá a szuper fegyvert a seregére, amit azért elég necces mozgó egységre dobni. -
#5402 hy gyerekek kéne nekem egy kis segitség hgy nem megy a c&c 3 mert ha hamin vagyunk nem tudunk belépni mert a játék 1.4 en fut és mindekinek 1.4 e van és azt irja ki a játlék hogy a sorszám használatban van :S
léci segitstek köszönöm előre is
hali -
#5401 sziasztok nincs vlkikenk kedve 2on2 özni? adjatok hachi nevet meg pw t -
raymond01 #5400 Mediumon egész jóé ment, ezért tettem fel hardra, így lehet tanulni sztem, csak itt tényleg erős, a statisztikában is mindig egy 20%- al több a percenkénti bevétele nem tom hogy csinálja! -
Light #5399 Hali!
Végülis sikerült a hangcuccot beállítani rendesen, úh már fülhallgatón is szól minden. Kicsit b*szódni kellett vele, de már megy.
Köszi a helpet és az 5leteket!
Üdv -
#5398 Turtle azért jó,mert nem támad egyből le. Viszont a bázisába behatolni csak esetleg az elején lehet, mert utánna úgy beépíti védelemmel, mintha erdőben járkánál fák között. -
#5397 A Black nagy csatája az egy geci pálya, ott én pont NOD-dal nyertem HARD ellen, de asszem GDI-al is. Nagyon sokat számítanak NOD-nál a bombázók. 12 darab simán kipakol bármilyen szuperfegyót. De az tényleg nem könnyű szint. Érdemes (ha alul kezdesz) összeépülni a meletted balra lévő nagy mezővel egy duplabázis erejéig és úgy terjeszkedni. A többi tiberium mező nem lényeges, nehezen tarható ÉS az átjárókat is lehetetlen tartani, mert túl sok van belőle. Ezért csak begubózni lehet az elején, plusz szétlőni a saját térfelünkön lévő tiberium spike-okat IS, úgysem tarthatóak. GDI-al meg 2-3gépgyár, mellé körbepakolni a tankokat, mammutokat, fejlesztett fegyóval és soka antigyalogos toronnyal/egységgel. Később meg fosni kel a légvédelmet nyakló nélkül, egy épület köré akár 4-5-öt is. Kell egy mozgatható haderő, amivel a harvestereket véded, de részben körbe kell védeni a tiberium field-eket is. Nagyobb tornyok nem kellenek, pénzkidobás itt. Aztán ha kissé megfogy a gép gazdasága, támadni mindennel, de közben hazulra is fosni az utánpótlást, mert be fog támadni. -
#5396 elvileg vele jár, egy kb 100 oldalas readme szerűség
de tutorialokat már láttam itt-ott-amott, nézegesd a fanpageket -
ZÓÓÓcsi #5395 Csaó!
Hard gépet, bármilyen viselkedésű is simán elvered!
Viszont a Brutal Steamroller,Rusher és Turtle ellen esélyed sincs, legalábbis én egyik ellen sem tudok játszani (egyedül persze).
Ami ellen szerintem van esélyed az a Brutal Guerilla és Balanced!
Taktikám bevédekezés: izomból és nagy csapatgyűjtés -> szuperfegyver bevetése, majd támadás!
Termeléssel meg nem szabad spórolni: volt amikor a harvestert írta ki kedvenc egységnek...
Ja kicsit gizdázok: 3 mediumot levertem egyedül hoppá! -
hodar #5394 Worldbuilder-hez hol lehet találni valami kézikönyvet? -
#5393 Nekem brutálon csak az első kis pálya ment eddig
Az a baj, hogy a gép egységei mindig erősebbek, mint az enyém, mert a gép majdnem 2 mammut tankot lő szét egyedüli tankjával. (egyet kinyír a 2.-ba belekezd) -
raymond01 #5392 Nyerni én is nyertem már hardon, de van egy pálya vmi Black nagy csatája vagy mi, próbáltam párszor ezen de nem sikerült és anniyira felmérgeltem magam hogy csak azért is de sehogy nem jön össze!
-
#5391 Simán lehet nyerni GDI-al hard-on, sőt brutal-on is, bár az erőssen pályafüggő és nagyon oda kell figyelni. -
raymond01 #5390 hali
Játszogatok ütközeteket a gép ellen, és az érdekelne hogy gdi- vel nehéz vagy az fölötti szinten sikerült e már nyernetek, mert akárkit állítottam be magam ellen mindig kicsináltak! Már nézegettem külüönféle taktikákat de nem nagyon jött be, ennyire gyenge a gdi, bár ezt kétlem, mert ha őket állítom be ellenem akkor is erősek!
Ti mlyen taktikával játszotok? Jól jönne 1-2 tipp! -
#5389 Ahh, akkor megnyugodtam :). Köszönöm a választ, nameg ja, a trailerek sok poént lelőttek, de a hangulat az ottvan :). -
#5388 Igen, a baj forrása ez volt, ezért is mondtam ;)
Ilyenkor célszerű átnézni a másik topicba is, és amennyire az pörög, szerintem még kereső sem kell :)
FMV-ket én is vártam, de sajnos csalódás lett (gyakorlatilag a trailerekben elpuffogtattak mindent ami jó volt bennük) Multi miatt viszont megéri, csak jönne már a patch :) -
#5387 Véletlenül de, azonban ha ez a baj akkor megnyugodtam, mert meg fogom venni hamarosan (igen, engem meggyőzött).
Rtomo: frissitettem mindent, de még mindig semmi, megy minden csak a hang nem o.O. az FMV meg Full Motion Video. Azaz az összes kisvideo a C&C ben, ami számomra nagyon hangulatos, lenne, ha hallanék is valamit. -
#5386 Véletlen nem egy DVD5-ös warez verzió? -
#5385 Hát igen, a legszomorúbb benne az, hogy mindez 1.4 patch alatt történt... -
#5384 milyen oprendszer? milyen hagkari?
mert pl lehet a régi driver hibája, azt próbáld meg először a driver frissítést -
#5383 FMV ? sorry but i'am n00b for that =/ :D -
#5382 Hello, lenne egy problémám: Az FMV-k alatt nincs hang. A fórumkereső (a lap alján itt) valamiért nem működik, tahát ha volt már róla szó akkor elnézést. Körülnéztem több helyen de egyelőre semmit nem találtam ami segitene, újrarakom a hangkártya drivert, hátha segit, de kétlem. Ha valakinek van valami ötlete, hogy mi a fene van akkor azt szivesen hallom, az FMV-k az egyetlen ok amiért végigvinném a kampányt. A játék közbeni transmissonoknek sincs hangja. -
#5381 Mert EA -
#5380 énis megjártam így... ezt is orvosolhatnák a patch-be... -
#5379 Dejó, sikerült elcseszni a NOD mentésemet :(
DGI kampány kész volt és már a NOD 5. pálya körül tartottam, rámentem hogy Continue Campaign, erre bejött a GDI utolsó pályája ahol épp mentettem egyet a vége előtt. Ezután visszaléptem a főmenübe, és mivel a Continue Campaign nem talált, rámentem hogy NOD kampány. Erre mit csinál a barma?? Beadja a legelső NOD köszöntővideót és elkezdi betölteni az első pályát. Erre én mit csinálok? Nyomok egy esc-et qrvagyorsan és egy loadgame-t. Látom, hogy mindössze 1 (azaz EGY) NOD mentésem van - illetve volt, mivel amint rámentem, hogy NOD Campaign, felülírta kérdés nélkül az egyetlen mentésemet az első pályás mentéssel....... . . .. . .. . ........ -
#5378 Miért nem robban a kék tiberium ?
-
#5377 Én meg má kidobtam a Philipsemet, soha többet! -
#5376 OFF on:
Én egy philips SBC HP890-est hajkurásztam elég sokáig, de az isnetért nem akadtam a nyomára :(
OFF off -
#5375 OK ;) -
#5374 Mostanis íppeg egy Sennheiser HD 540 refrence fülest tesztelgetek. Nagyon fíííncsi! -
#5373 Na mér? Nekem van jó hifi fülesem AKG K-66, van élettartamgaris mikrofonos game fülesem és most kapok tesztre egy 5.1-es Zalmant, mert az is kellene. Aztán meg még veszek egy profi Sennheiser-t is mer csak. -
#5372 :DDD
És ha már ilyen gazdag, vegyen hármat mindegyikből, és küldje le nekünk a jótanácsért :) -
#5371 A kettő nem zárja ki egymást! Vegyen jó sztereó fülest ÉS egy jó 5.1 fülest IS! :D -
Light #5370 Köszi szépen a helpeket, megnézem. -
#5369 most csak ezért venni egy 5.1-es fülest? (ráadásul inkább egy jó sztereó füles mint egy 5.1-es :P)
egyébként tényleg csak a center hiányzik, kapcsold át hangkártyadriverben vagy windowsban sztereóra, mert a CnC alapból érzékeli mire van állítva, és eleve annyi csatornát kezel (én jobb szeretem ha ezt én állíthatom, de mnd1, ez van) -
#5368 Ha sima sztereóra van akcsolva a hangfal és helyette dugod be a fülest (magyarán egy darab szeteró jack dugasz pl.) és semmit sem állítasz a gépen/szofton, meg nincs autofelimerésen az audio port, akkor nem lehet ilyen. Ha valami több csatis okosság (pl. 5.1) van akkor ez természetes, mert elmegy a center, ha csak a jobb-bal-ra dugod a fülest. Vegyél true 5.1 surround fülest, pl. Zalman-t. -
Light #5367 Köszi a map-fellelhetőségi linkeket, találtam egy-két jó pályát:).
Csak annyi lenne a kérdésem még (1előre), h Nálatok nem fordult elő az, h a játék megy rendesen hangfalon, sehol nincs egy hang-bug; de ha fülhallgatóra kapcsoltok, akkor minden hang megmarad, kivétel a dialógusoké ("Building", "Insufficient Founds", meg ezek)..? Elég idegesítő így, mivel azt sem hallod, ha megtámadnak, max látod.
Próbáltam állítgatni a hangot Windows-ban, de nem igazán láttam hatását (directx-ben is).
Köszi
Üdv -
Rusy #5366 hát noddal elég idegtépő hardon, szvsz gdi-al könnyű volt, most vagyok az ötödik felvonásnál eddig sikerült de ez az olasz pálya ledarálnak a srcine, párszor újrakezdtem, van valakinek valami jó tanácsa?