Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Vision. One Purpose.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Maps, Mods and More
Official post your map thread!
Meg ide is érdemes néha felnézni:
The Last Blue Zone
CnC Headquarters
sokat gondolkodtam rajta, hogy beírjam-e, de szerintem több jó fog származni abból, hogy figyelmeztetem az online emberkéket, mint rossz hogy kihasználják ezt
szal nem teljesen értem a folyamatot, de a leírásból meg a mellékelt visszajátszásból:
elindítják az engit a kiszemelt épület felé, legyen az bármilyen messze,
rádobnak egy erõmûvet, ezt még kikerüli, rádobnak egy másikat. Az engi eltûnik, az épület az övék, azonnal, még akkor is, ha egy egész pályányi távolságból csinálták
One Vision. One Purpose.
De az ötletet abszolút támogatom
One Vision. One Purpose.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
don't give a fuck
mert össze lehetne szedni egy sg-s csapatot akiknek eredeti van...megbeszélnénk a szabályokat aztán játszananánk😊
hamachin meg tudom h mindenki kb. mezei játékos mint én😊
Maradnak a haver(ok) Lanon, de õk meg sértõdõsek, mikor agyonveri õket valaki 😊)
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
most ráérsz játszani?😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Várok sokáig,de csak lefagy a gép.Szinte lefagy.5 min mire megcsinálja azt a winfos amit akarok.Jobb klikk a loading worldbuilderre a tlácán 5 min,aztán még 3 min,míg visszaáll a rendszer használható állapotba.Vmi megoldás nincs erre?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
mikor elindítom a játékot, kiírja, hogy nem tud aktiválni valamit biztonsági cuccot (5014)
Ilyenkor mit kell tenni?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
One Vision. One Purpose.
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Hmmm, lehet hogy telepítenem kéne... <#nevetes1>#nevetes1>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
már az alienekkel nyomulok, megvolt london, viszont a müncheni pálya nagyon durva. a manipulátor pókkal kéne eljutnom a gdi barrakba. itt merre kell menni, hogy ne nyírjanak ki?
Nem indul.elmegy a végéig,elõtte megáll és úgy van.Semmit nem csinál azon kivûl,h k*rv*r* fogja a gépem.
Esetleg nincs meg az egész kézikönyv elektronikus formában?