Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Jó, tudom, kretén nevek, de hát mit tegyünk?
Szokni kell...<#vigyor>#vigyor>
-ennek pl én nem örülök és remélem a sok petíció visszahozza a régnemlátott falakat is 😊
A felhők felett mindig süt a nap
Na meg ez a szájkarate is mulatságos itt #5150 és #5159 között <#idiota>#idiota> Srácok, nyomjatok le inkább egy partit, aztán rögtön kiderül, hogy kinek jobb a taktikája. Azt hiszem, ez a játék épp errõl szól. Aztán majd tájékoztassatok minket is a végeredményrõl...
- majd meglátom patchelés után
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Noddal fa*án lehet védekezni, GDI-nál nehezebb,mert sz*r a védelmük.A Scrin meg átlagos.Talán a Vihartölcsér az egyetlen használható védelmük.
De kétségtelen, hogy ki kell támadni, mert a gép nehéz illetve brutál fokozaton nem kímél.
Én személy szerint részt vettem egy olyan skirmishben tegnap, ahol beraktam egy brutál ellenfelet (Scrin) és két nehezet (Nod).Ez utóbbi kettõ velem volt,én a GDI-al nyomtam.
Hát az egyetlen gépi ellenfél úgy bedarálta kábé fél óra alatt a két szövetségesemet, hogy köpni-nyelni nem tudtam.Ezután már kellõ védelmem volt, akkora támadást indított ellenem a brutál, hogy még életemben nem láttam ilyet.
Kivédekeztem, majdnem elpusztult a teljes seregem,a maradékot kipótoltam még és mindent egy lapra feltéve "vagy most vagy soha" címmel nekitámadtam.A teljes seregem elpusztult,de neki is a bázisa 75 %-a.
Na mondom,maradt a légiereje, azt majd kivédekezem.Háát 10 perc múlva újra állt a bázisa...
Szóval ezzel a sztorival csak azt akarom mondani, hogy néha mûködik a kivédekezem-kiéheztetem taktika, de nehéz és brutál fokozaton támadni,támadni,támadni...
Vagy elzárni a tiberium lelõhelyeket és akkor elgyengül.
Nod-nál a bombázók tényleg jók,de legalább két légiplatform kell (min.8 db bombázó), én kettes csoportokra osztom a bombázókat és ahogy megjelenik a szuperfegyvere, azonnal rá az összeset.Jó esetben két fordulóból lerombolom.Aztán mehet az atom vagy ion vagy a hasadék rá a bázisa közepére.
A feltuningolt Obelisk a legjobb védelem, körbevéve légvédelemmel és kis ágyúkkal a gyalogság ellen.Ha sok gyalogos jön és sok páncélos, akkor az Obelisket a páncélosra irányítani, a kicsik szétszedik a gyalogosokat.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
- demóban akartam amúgy képméretet váltani amit elfogadott de nem törõdött vele így itt sem erõlködtem tovább
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
-- tapasztalt más is ilyet?
-- a patch-ek javítják ezt? (csak az alap van még fent, tegnap raktam fel)
(melléveszzük, hogy a scrin 20%-kal lassabban jut pénzhez, akkor meg pláne)
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
a shock trooperek. Haver gyorsan rájött, hogy életveszélyesek a venomokra, és még teleportálgatni is tudnak. Ezért ha jön, nekem be kell menekülni a védelem mögé, ami kiszedi a troopereket, aztán elõre a venomokkal a nagy hajók ellen. De amikor én támadnék, gyakkorlatilag nem tudok mit kezdeni a rengeteg kis hülyével (flame tankok közül 10-bõl 2 éri el a lõtávot, akármekkora felfordulást is csinálok)
One Vision. One Purpose.
Mindenre van megfelelõ ellenlépés, az anyahajókat szépen le tudják szedni pl a stealth tankok is. Ha meg csak 1 pár csapatszállító van, azokat attack bike-okkal is le lehet lõni -> a lényeg, h folyamatosan mozgásban maradj a bike-okkal, akkor nem találják el õket könnyen😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
nálam jó az off-topic, de ami jobban érdekel, hogy miért félsz attól, hogy kitörlöm a kérdést?
semmi szabályellenes nincs benne 😊
One Vision. One Purpose.
Off topik megint nem jó, ezért amíg ki nem törlik: Kane edition-re felmehet a magyar 1.04 patch?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
One Vision. One Purpose.
tank spamra meg két nagyon egyszerû megoldás lenne: falak és erõsebb anti-tank tornyok. De az EA persze saját feje után megy (érdekes látni a hivatalos fórumot, gyakorlatilag már csak az elégedetlenkedésrõl szól az is)
One Vision. One Purpose.
Az Electronic Arts elismerte a hibát és megnyugtatásul annyit közölt, hogy a hamarosan debütáló v1.05-ös patch már javítja ezt a kis kellemetlenséget."
"Pár infó az 1.05-ös patchrõl:
Balance: - Avatar ára: 3000 -> 2000
- Erõsebb légelhárítás
- Gyalogság nem lesz annyira elhanyagolható
- A Tank spam jelentõsége csökken
- A Flame Tank sebzése 200 -> 500"
cnctw.hu
én személy szerint nagyon örülök már ennek a patchnek (is😊, fõleg az avatarnak, és hogy erõsebb lesz egy kicsit a nod végre😊
Csináltam 40db csapatszállítót, és elég durván megállíthatatlanok 😄 de téleg mire át száltak egy bázis fölött, addigra szét lõttek mindent😄
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
Na igen elég imba 😊 Fõleg ha az ellenfél air rushra megy, kivéve ha jól mikrózik, de az elég ritka.
én már az elsõ GDi is küldinél elakadttam (a NOD ot már kivittem)
a bázison kinyírok mindenkit leteszem a barakkot veszek 3 osztag GDI katonát
jön pár terrorista az felrobbantsa a parancsnoki állást utánna meg nem csinál semmit se gyõzelem se új küldi
megoldás ??
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Én 3-5gyártóbázist tartok fent így fosni tudom az aktuálisan szükséges beépített védelmet. Ha hajókkal jön és a védelem lõtávolán kívülrõl szivat, akkor hegyekben pakolom ki a légvédelmi ágyúkat, közel hozzá, hogy hulljon a férgese. Ha sok tank jön, akkor tankelhárítót pakolok, ha gyalogos akkor az ellenit, ha vegyes, akkor vegyes, ha pedig nagyon szivatni akarom akkor strom column-okat gyártok, majd amikor nyegerben érzi magát, akkor kipakolok 3-4-et 1xrre bele a képébe. Viszlát! 😄 Azok ugyanis segítenek egymásnak, plusz gyógyítják a hajóimat, ott a vége.
Az is jó, ha készen van legyártva 4-5 bázisvédelem, csak éppen nem rakod ki õket. Ha kell a pénz, cancel-ezed õket, ha gáz van, kipakolod ahova kell. Nagyon szemét dolgokat lehet így mûvelni. Pl. berepülsz egy drone ship-pel valahova (bele a közepébe, vagy a térkép leggázosabb helyére), kitelepíted, a gép jön, hogy letakarítson, amikor is egy szemvillanás alatt 5 storm column jelenik meg a drone ship körül, plusz egy gateway-en keresztül ömlenek át az egységeid. Szar lehet szegény gépnek...
A fõ, hogy sose a beépíthetõ terep szélére építsük a védelmünket, hanem kicsit beljebb, mivel, ha nem így teszünk, akkor távoli támadás esetén már nem tudunk kijjebb építeni belõle és beszívtuk.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.