6739
Command & Conquer III
-
Benyi #5485 ok köszi az faja :D -
boneyard #5484 köszi! azt hittem én rontottam el vmit és csinálhatom újra a küldetést
-
persze
semmi különbség nincs a kettő között
csak bizonyos skinek mások, ami annyit tesz, hogy nálad másképp néz ki mint nála, de ennyi
-
Benyi #5482 és ha multiba vlki olyannal játszok akinek Kane Editionos van nekem meg sima attól még elmegy??? -
bug sajnos. talán a köv patchben javítják -
Pedig nem egyszer lett már itt tárgyalva, lőj le minden más hálózatot, mindkét gépen csak az maradjon aktív, amelyik a másik géphez köti -
Benyi #5479 arra a nagy hajó izére gondolsz??? -
Hogy kell megcsinálni a Scrin kampány második pályályát? (München) Mindig kilövik a felsőbb elmét. :( -
Hi all. Olvasgattam a topicot de nem nagyon találtam megoldást a problémámra. Adott két gép crosslinkkel összekötve, ping megy egyikről másikra szal minden ok, CnC3 viszont nem megy LANon, az egyik gépről látom a másik playert, meg azt látom ha hostol, ha ír, viszont a másik gépről nem látom se a másik player írását, játékát, és nem tud hozzám csatlakozni, timeoutol.. Tűzfalak kilőve mindenhol, háló résznél már az összes lehető IP-t próbáltam de semmi:S Azon a gépen amelyik nem látja a másikat XP van, a másikon Vista. -
boneyard #5476 Hali. hogy lehet a gdi utolsó küldetését úgy végigvinni, h ne nyirjam ki a fél világot? ion ágyúval meg mammoth tankokkal csinálom végig a tiberium bombát vagy mit nem használom mégis az a vége, h "nyertem, de milyen áron?". köszi -
Benyi #5475 nem de a többi jobban néz ki :DDD -
bgabor #5474 ? Meglepne, ha kiderülne, hogy nem pontosan ugyanakkorát sebez mindhárom. -
Andrejka #5473 tényleg nincs még olyan végigjátszás ami leírja a scrin campaignet?
-
Benyi #5472 viszont sztem a szuperfegyverük elég szánalmasra sikerült a GDI-hez és a Scrinekhez képest -
nod forever!:D -
Benyi #5470 hú a nodosokat ki nem állhatom akkora egy sunyulós gyáva dolog a scrinek legalább kiállnak harcolni -
A nagy térképeket és az azon levő viszonyokat nem ismerem, kizárólag ranked 1v1 pályán multiztam eddig.
Ott NOD-al egész jól lehet szivatni a GDI-t, mert általában gyorsan techelni akarnak.
-
Benyi #5468 hát hogyha olyan sok az egység akkor télleg akad de hogyha harcolnátok akkor megfogyatkoznának elég hamar :D -
nem tom, nekem annyira nem tetszett, mikor ellenfelem GDI-jal beette magát, legyártott 60 mammutot meg kb 120 zone troopert, úgy hogy már akadt az egész mint a szemét, de kitámadni nem volt hajlandó mert félt. mindezt azért, mert 5 mezőről termelt, és akkora volt már az egész sereg mega bázisa, hogy bekerítette mind az 5 mezőt. Bezzeg egy kisebb pályán, mindössze 4 mező (2-2) volt úgy megvicceltem egy kis taktikával hogy öröm volt nézni :) -
fulton #5466 Üdv Mindenkinek!
Létrehoztam egy hamachi "címet" a CC3 TW-nak,
név: CC3fulton
jelsz: fulton
Na most én koliból netezem, rem ez nem gátol vagy valami hasonló a kapcsolódást tekintve.
Üdv -
Benyi #5465 énis jobb szeretem ha sok pénz van mert akkor jó nagy seregek csapnak össze és lehet gyönyörködni a tüzijátékban nem 2-2 egység lövi két órán egymást -
Ahá. Na routerrel sok szopás van. néhány haver amögül nyomul és bizony amíg a routeren mindent jól be nem konfigurálnak addig bizony nix hamachi. -
"mert nem szól másról a játék csak spamről?"
Ezt nem a kibányászható tiberium mennyiség fogja megváltoztatni hanem, hogy bizonyos egységeket nerfeltek másokat pedig erősítettek. Ha nagyon kevés tiberium lenne a pályákon álló háború alakulna ki, bevédekezés és talán a superweapon döntene.
Szvsz eddig is aki tisztán csak spamot játszott, az egy trükkösebb spammer ellen vesztett. -
vin #5462 router mögött csak 2 gép van és én a neten keresztül akarok játszani a hamacin, nem a helyi hálon. -
Benyi #5461 hát nemtom én eddig hamachin csak warhammereztem de 3-an is tök simán elvoltunk -
Minek akkor hamachi?! Az online-on létesített virtuális LAN-hoz kell igazándiból. Lokális LAN-on vagy, simán összelőttök egy 101-es IP hálót és már megy is a móka. Nem kell hozzá semmi sem. -
Benyi #5459 "ari" úgyérzem hogy szivattok :D -
vin #5458 Hi emberek, zhon adsl2 es modemem van és eddig mindig ment a c&c a hamachim, most viszont beraktunk egy edimax routert és úgy néz ki h nem fog menni így a game a hamacin keresztül. tűzfal off, 1 szobában vok. Ötlet??? -
Mér? Tényleg ari volt, meg édibédi, meg... Najó. -
Benyi #5456 egyépként találtam egy tök jó videót írjátok be a youtube vagy google keresőbe hogy cnc clip ;) -
Benyi #5455 milyen kedves vagy :DDD -
ezen azért sikítottam a röhögéstől ahogy ezt leírtad :))) -
ezt azért én is tudom :) de azért köcc:)))))))))))) -
Benyi #5452 hát akkor nemtom :D -
Benyi #5451 vlmi olyasmi a lényege hogy minden épület eszik valamennyi energiát ezért kell építeni generátorokat és amíg zöldben addig jó de ha átmegy pirosba akkor vlmeik épületed ki fog kapcsolni asszem -
Ő a powerplantos terjeszkedősdi kilövéséről beszél sztem. -
Benyi #5449 power az összes cnc játékban volt szinte -
Andrejka #5448 ki akar velem játszani lanba -
ezt a power plantos dolgot tényleg nem értem, vagy ha értem akkor kibaszottul el fogják rontani ezzel az egész játékot mert sajna ez egy olyan a sok javitás közül ami megfekteti az egészet. Szerintem:) -
Andrejka #5446 létezik már ojan végigjátszás ami leírja a scrin campaignet is?