6739
Command & Conquer III
-
#252 A videókból sok minden kiderül, többek között ez is. -
#251 nagy szar volna ha a végleges verzióban is csak kinőnének a fűből az ásványok
Legalább a játék magját ne basszák el.
-
#250 volt ott videó, concept art, nameg azért látszott hogy kicsi zöld pixelek jöttek valami barna pixelekből és nem csak úgy a sötétebbzőld fűből. -
#249 hát ha vki azzal a grafikával megállapította, hogy az növény, ásvány , vagy kutyafüle-macskafarka-e .... -
#248 Ez tény, a C&C1-ben még eléggé erősen egy nem földi eredetű növény benyomását keltette. -
#247 meg hogy az előző gémekben valami idegen növénynek tűnt, aztán mostmá' kristály:!OOOOOOOO -
#246 Hát igen, ez elég nagy probléma. -
#245 csak annyi, hogy lassan elborítja a földet ,-D -
#244 Most akkor mi is a gond a tiberiummal? :) -
Caterpillar #243 nézegettem a régebbi képeket és találtam egy érdekeset:
http://www.sg.hu/galeria/10118783291146392181.JPG
Nos ezen azt hiszem jól látszik a Tiberium szerkezete és hogy elég nagy része a föld alá bújt... -
#242 tiberium waste volt (waste az hulladék) .. ez a pirosas narancssárgás volt, amihez speckó harverszter kellett, mer über aggresszív volt :)
és ennek a közepén volt ilyen nagy piros izé ;] -
#241 én erre alapozok, és ezt több helyen is láttam, többek kötz angolul is (meg németül is láttam, ugye az újságszkenneken, de abból nem sokat sikerült kivennem :D:D)
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=18028 -
#240 Nincs probléma. -
viizo #239 kösziii! -
viizo #238 őőő... sorry, nem olvastam vissza eléggé, rég jártam erre -
#237 Vagy egy másik megoldás, hogy fölteszed a Firestormot is, azzal már megy XP alatt is. -
#236 Nyugi, szerintem az XP-vel van a "baj", a megoldás pedig az lenne, hogy innen letöltöd a 2.03-as patchet. -
#235 Nézz csak lejjebb... #205. hozzászólásban már belinkelték azt a képet. -
viizo #234 jah, akit érdekel a tibérium milyen lesz a játékban, sürgősen látogasson el a cnchq.hu oldalra ;) -
viizo #233 Ahhh... felraktam a Tiberian Sun-t de nem nagyon akar menni, hogy a jó fene essen belé.. most nemtom mivel lehet baja, a WinXP-vel vagy a hardverrel :(
Pedig hogy beleéltem magam megint hogy századjára is végigviszem :) -
#232 jah jó.. -
markastor #231 Valóban 3 fajta tibérium volt, de nem úgy, ahogy te gondolod.
Volt az alap zöld, volt a turbósabb kék, és volt a narancssárga, amit Tratos próbált elemezni a Firestorm nevű kiegészítőben.
Amire te gondolsz, az a lávaszerű izé, azt "weed"nek hívják, és a NOD tudott vele kémiai rakétákat kilőni. -
#230 nött..nem is akárhogy..volt hogy direkt meghagytam, had szedje szét a gépet, én meg a lebegő-tankokkal vígan rohangásztam :) mondjuk ha visszaemlékeztek ,3 féle tiberium is volt..volt a standard zűd, a nagyon embergyilkos kék, meg a gépeket szétszedő barna liánszerü.. -
#229 hát még a vége :P -
#228 szerintem rosszul írták, vagy nemtom, de sose létezett egyedülálló kristályként (blossom tree, tiberium spórák (ami valljuk be igen furcsa lenne egy kristálytól:))) -
markastor #227 De messze van még az a 2007 eleje. -
#226 az éliencsik a legvalószínűbbek.. -
#225 pedig azt írták, hogy kristály, ami befogja a sugárzást és úgy terjed .. és mident magába olvaszt.. [ami mondjuk egy kristálytól elég szokatlan.. de ez volt a neten, persze lehet, hogy majd később megtudunk még mást is] -
markastor #224 Különleges képessége meg a building attack by airplane lesz, nem? -
#223 Ja, és Bin Laden lesz a Hero,akinek képességei vannak meg must survive minden miszzióban. -
Caterpillar #222 Áááá a harmadik "faj" a terroristák lesznek... -
#221 Hát amennyiben a scrimek lettek volna az eredeti CNC3 3. faja, és benne vannak a sztoriban is akkor csak az lenne a logikus, hogy igen jönnek az ufók. Persze ettől még akármit majmolhatnak az EAnál :( -
#220 Lejjeb olvastam,h alienek lesznek. :) Ténlyeg? -
markastor #219 Tiberium alatt a bányászandó cuccot értettem. Persze ettől még hülyeséget írtam.
Muki100: a gyémánt is újratermelődött, csak marha lassan.
Borg: az nem arany, hanem érc. -
markastor #218 Én azt hallottam, hogy helyi erők (rendőrök/civilek) lesznek. -
#217 hm, a 3. csapatrol van már hír? -
#216 Hát a gyémántos ha jól emlékszek pont nem termett újra. De a sztori szerint akkor még nem volt tibérium, meg csak ércfinomító volt, de lehet hogy utána kéne már néznem. -
Borg #215 Az ra1-ben volt ilyen gyémántos mező, meg arany mező. És közöttük is volt olyan, ami újratermett. -
#214 A red alert 1-ben ÉRC volt :)
Viszont a tiberian dawnban is nőtt, gondolom erre céloztál. Nem is tudom melyik a jobb, a zöld lego darabka vagy a sárga folt a képernyőn. Azt mondom tűrhető de nem valami csoda, ahhoz képest hogy mekkora szerepe van. -
markastor #213 Sőt már a Red Alert 1-ben is.
Én arról beszéltem, hogy mondjuk a képen látható félig elsüllyedt terepjáró ne csak egy "tereptárgy" legyen, hanem pl.: ha sokáig van a tiberiumon egy jelentősen sérült terepjáró (nem tank, s nem gyalogos), akkor előbb-utóbb kezdje elnyelni a tiberium.