6739
Command & Conquer III
  • Sheltem
    Nem ez egy új tetris 3dben.
  • fsgh
    Szerintetek mien lesz a grafikája?? Olyan nézetbe játszuk majd mint az egyet,kettőt???
  • Fenrir
    Talán nem hallottál róla...

Igen, egy új része lesz a C&C sorozatnak.
  • God of War
    ez valami új command&conquer?
    mert még nem halottam rola
  • berlinboy6329
    És a Populous:the beginning v h írják. :)
  • God of War
    ez valami új command&conquer?
    mert még nem halottam rola
  • Fenrir
    A Westwood ugyanúgy tünt el az EA gyomrában mint a Bullfrog (Dungeon Keeper 1-2, Theme park, Theme Hospital).
  • a_n_d_r_e_w
    Elég nagy hányada a westwoodnak, szerintem csak azért nem vették fel újra azt a nevet, mert az maradt az EA-nál ;) (erre akartam célozni eredetileg :))
  • Fenrir
    SW:EaW-t nem a Westwood csinálta hanem a Petroglyph bár tény hogy sok emberük az azóta felbomlott Westwoodból származik amit meg ugyebár az EA kebelezett be pár éve.

BFME nem lett volna rossz ha nincs az az idióta platformos építkezés, mondjuk a BFME2 már egy fokkal jobb és elég jó grafikája is van.
  • a_n_d_r_e_w
    #69: szvsz egyáltalán nem meglepő, a SAGE engine pont ezért csinálták (ráadásul akkor már nem is a generals-é hanem a az Emperoré)
    #71-72: pont hogy az Empire at Wart csinálta a Westwood, mégis az lett egy nem mondom ki mi :) bár lehet hogy a kiadó kúrta el...
    #75-76: én meg szerettem a bfme1-et és a generalstól hányok, szal ez szubjektív :)))
  • Shiwo
    hát nekem ott úgy tünt, hogy elporladt a rakéta tüzében..persze lehet nem..
  • kisviku
    A Generals tényleg nem egy rossz játék.Szerintem igazából azért hozták ki, mert akkoriban indult az Irak elleni invázó...
    Az első küldi az amcsik oldalán erről is szól, hogy Bagdad-ban kell rosszalkodni.
    A jó, hogy lehet az arabokkal lenni és kegyetlenül meg lehet bosszulni mindent!
  • kisviku
    Egyetértek.
    Az elég hülyén van/volt megcsinálva, hogy megnyerted a Noddal az első CNC-t és a Tiberian Sun mégis azzal indult, hogy ők vesztettek, elásták magukat a mélyre, mert a köcsög GDI legyőzte őket.Ugyanígy a Redalertben is, hiába nyertem az oroszokkal, a második részében mintha ők is a vesztésből indultak volna.Miért mindig a "jó" győz?
    Viszont egy dolog még mindig nem érthető számomra.A Tiberian Sun végén, ha Noddal nyerek, mi lesz Kane-el? Kilövi a rakétát,ami azt a fas*ágot hordozza, és az egész bolygó tele lesz tiberium mezőkkel.De mi lett Kane-nel?Felszívódik?
  • mrzed001
    Egy a lényeg, ne BFME-ösre csinálják (az egy felturbózott generals motorra épül, ha jól emlékszem talán).
    A generals-t azért emlegetem, mert ott remekül eltalált és kiegyensúlyozott a harcrendszer (Act of war-ban sem sikerült megközelíteni sem)
  • Fenrir
    Nem volt rossz a Generals (én minden oldalát végigjátszottam, lan-on is nyomtam) csak éppen semmi köze nincs a Command&Conquer világához. Azért mondtam a Tiberian Sun-t, hogy az lehetne az alap egy felturbózott Generals motorral például.
  • M@TriX
    a téma címét updateeltem a kor követelményeihez ;)
  • mrzed001
    bfme1 viszont egy hatalmas nagy szar volt.
    Meg amúgy is mindenféle egységlimittől úgy alapból hányok
  • mrzed001
    Hát, aki a Generals-t (+Zero:Hour) szapulja, az sztem sose játszott vele rendesen.
    Esetleg valaki 7 (egy csapatba lévő) Tank Generals ellen, Twilight Flame-en? Nos, ott megtanulod, hogy a folyamatos tankrush ellen mit is lehet tenni, és ha ügyes vagy megnyerheted :p
    Amúgy rengeteg hibáját javították a Red Alert sorozatnak: nincsenek olyan überegységek, mint a prizmatank, nem csak gyűjtögetsz valahonnan, aztán kifogyott és annyi, kevesebbet számít 1-1 egység (a kommandók ideje lejárt :p), több bázist tudsz kiépíteni (illetve összeípítkezhetsz szövetségeseddel, közös védvonal, ..), nincsenek szétlőhető hidak, ...., szóval sokkal pörgősebb és eseménydúsabb lett az egész.
    Sőt, ha belegondoltok abba, hogy Zero:hour óta rengeteg olyan gagyi RTS jelent meg, ahol le van korlátozva, hogy mit hova is építhetsz (lustaság rulez), talán az Act of War volt az egyetlen, ami tényleg játszható volt (multiba is, és eléggé kihívás, hogy ne legyen könnyen megunható)

Én egy Generals 2-nek örülnék, de egy újabb Zero:Hour szerű kiegészítő is megteszi (mert multiba coop game gép ellen egyszerűen király)
  • Dns5000
    ea eleg jo rtseketcs csinal generals ota pl bfme2, szoval nem basszak el
  • Sheltem
    Pedig nagyon megvan rá az esély, hogy elbasszák,mivel nem a westwood csinálja hanem már a nagy óriás EA.
    Nagyon jól fogalmazott egy cikkíró a hardwired.hu-n, hogy az EA nem a "mélyreszántó" alkotásokról híres.
    Meglátjuk.
  • Fenrir
    Csak nehogy ezt is úgy elbaxxák mint a Star Wars: Empire at War-t...

Simán alapul kell venni a Tiberian Sun-t és azt jól felturbózni.
  • Sheltem
    Nincs azzal az engineel semmi baj, én alapból szépnek tartom(bár nálam még mindig a Redalert2 gyönyörűen megrajzolt épületei viszik a pálmát a c&c játékok között), rábasznak pár shadert majd megnövelik a poligonszámokat, nagyobb textúrák és majd csak csodálkozunk milyen gyönyörű.
    Lásd Quake3 motorból módosított Call of Duty továbbmódosított 2. része milyen gyönyörű lett.
  • Newfronter
    És az a meglepő, hogy a game a Generals motort fogja használni, persze erős módosításokkal..
  • Sheltem
    Addigis Warcraft3 / Redalert2 ownz.
  • Sheltem
    Még várni ne kezdjük el mert soká lesz, de a képek odabasznak.
  • a_n_d_r_e_w
    szkenneken 2007 van (író tippje szerint 2. félév)
  • [HUN]PAStheLoD
    na ezt a topicot gyorsan bevarázsolom kedvencekbe..

btw, én még sehol nem olvastam várható megjelenést .. majd E3-on mondanak erről valamit, vagy esetleg van aki jobban tájékozott (és megosztja velünk értesülését)? :)
  • Caterpillar
    Hát igen nagy kedvenc volt bár én a Titánt meg az Orcát jobban bírtam!
  • Sheltem
    Ehh jól látom, hogy lesz benne Mammoth tank ? Á gec máris érdekel a dolog :D
  • Tuvok #62
    szép lett
  • Newfronter
    Jaja, szerintem is ez az egyik legjobb RTS. (a másik a TA :) )
  • atwe
  • Caterpillar
    Zsear lett a banner!

Hát nagyon kíváncsi leszek mit tudnak összehozni abból a hangulatból amit a C&C anno nyújtani tudott! Utólsó pályák fele a nagy nehezen összeszedett Orca hadsereggel gyalázni az ellent vagy a TS ben mikor megindultak a Titanok... Netán a NOD oknál a gyalázó Artilery...

Áhh messze van még de dolgozzanak csak! Mondjuk egy demo nem lenne rossz!
    C&C foreva!
  • Bladez
    Nékem is tetszik:D

Az Electronic Arts a tegnapi leleplezés után úgy döntött, hogy egy hivatalos levélben erősíti meg a Command & Conquer 3 készültét. Mellékletként egy kép is jött.
  • fsgh
    oké:) időm még van:DD (16 vok...):)
  • Hmuda
    Nehogymár feladd. Én is úgy kezdtem, hogy zsírláma voltam a Photoshophoz, most meg azért egy-két alapvető trükkel tudok már bénázgatni.
  • a_n_d_r_e_w
    ott a pont ;)
  • fsgh
    ok ez jó:)
    Sorry a kellemetlenségért!:)
    Nem nagyon vagyok othon a képszerkesztésben...mostantól nem próbálkozom:P
  • Newfronter
    Thx! Ez a nyerő! :)
  • Hmuda
    Szemléltetésképpen, hogy egy kis minimális munkával normálisabb bannereket is lehet csinálni.