6739
Command & Conquer III
-
#452 és itt van a screenshotok (fene tudja voltak-e már :))
kép1
kép2kép3
kép4 -
#451 annyira hivatalos, hogy az EA newsletterből szedtem ki :) jött még pár screen is -
#450 Ez jó hír, hogy Kane-t megint Joe Kucan fogja játszani.
De vajon a videókat is ő fogja rendezni? -
#449 ez amúgy mennyire "hivatalos" ?
szval nem vmi fan csináta ? -
#448 Ez bizony a Józsi lesz! -
kár hogy pici -
#446 -In the name of Kane!
-Kane lives in death!
-In the name of Kane!
-Kane lives in death!
-In the name of Kane!
-Kane lives in death!
-KANE LIVES!
:D -
#445 na ná hogy komojan veszi most gondold el hogy be harangozod hogy fojtatod aszt a sorozatot amit a Westwood el kezdett ha szart csinalnak azon igen igen nagyot bukhatnak4mongyok 1 nagob ujsag teljesen le huza hogy graf 5 de a toni 1 nagy 0 az elodokhoz kepest nagyon nagyok az elvarasok a C&C nevben de azert mert a Westwood magasra rakta oket :D -
Thanatos #444 jah emg a hangulatot, majdmeglássuk, amugy spec nekem eddig a videok is tetszenek de ugye reklámot akárminek lehet csinálni... -
#443 belőlem megint az örök optimista szól, de úgy érzem ezt a részt az EA tényleg komolyan veszi. Odafigyel a közösség reakcióira, és remélem nem csak látszólag. A videók nekem személyszerint egyáltalán nem tetszettek, de a képekből árad egyfajta Dune2k-s érzés, ami egy nagyon furcsa nosztalgiát kelt bennem :)
A 3 különböző zónában meg remélhetőleg minden játékos megtalálja a legjobban hozzá illőt; sidebar, építkezés marad, innen olyan szörnyen már csak a történetet lehet elrontani, de hátha :) -
Thanatos #442 nem temettem..., ezt mondom hogy ebben reménykedek..., ugye a lepényhal esete...
ha ezt nem kurja el az EA akkor hiddel én lennék a legboldogabb... :) (najó a legbodlogabb akkor lennék ha valaki értelmes kiadó hajlandó lenne ezután a battletech univerzumot is feléleszteni game ügyileg :P) -
#441 Ezért ne temessük még ezt a részt el, hátha mégis csak egy méltó utódot kapunk. -
Thanatos #440
sajnos nekem már az EA egyet jelent azzal az üzleti stilusal hogy a vevő 8jelen esetben a játékos) a leges legutolsó szempont , midnen más fontosabb...
mind1, megmaradok az imátkozásnál hogy egyszer az életben az ea emberelje meg magát és sikerüljön a sorozat felélesztésére tett kisérlete, ámen... -
#439 Ezzel együtt kell élnünk, nekem a kedvenc cégeim pl a Bullfrog és a Westwood voltak, mára már egyik sincs pedig mindannyian emlékezhetünk néhány örök klasszisra tőlük: Theme Park 1-2, Theme Hospital, Dungeon Keeper 1-2, Dune 1-2-2000, C&C sorozat és még lehetne sorolni... -
Thanatos #438 és nekem valahogy az ahangulat jött be jobban, lehet mondani hogy de mamár a rendervideok meg a gameengines muvík a menők de nekem ebből még midnig csak az igénytelenség és a sporolási vágy jön le... (és azt senki nemondja hogy a számitogépes játékok hajnalán a westwood oylan iszonyu sok tökével rendelkezett hogy akkor ők meg tudták azt támogatni ea meg nem...)
de mondom, ez mind szigoruan szvsz, én igy látom egyszerüen..., c&c generals-bol pl egy darab olyan csoda újitást nem tudsz mondani ami azelött nem votl és gyk ő tette kötelezővé a müfajban..., a c&c meg gyk csak épp a müfajt teremtette meg :) (jó na az a dune 2 volt , de azért a c&c is erősen hozzájárult valjuk meg), generalsnal még a warcraft 3 is több újdonságot hozott pl ha már midnen áron újitani akarunk (megjegyzem személy szerint azt is utálom...) -
Thanatos #437 mivel ez gyk összeköthető a westwood felvásárlásával majd megszüntetésével...
szal igazad van tulképp nem az univerzum kinyirása zavar hanem a cégé aki azt létrehozta..., és őszintén megmondom én ezzel a mostani "új" c&c-vel szemben is erősen szkeptikus vagyok...
(mellesleg az hogy őket nem zavarja csak a community-t elég jellemző ea-ra, szarnak bele a világba csak a profit legyen meg..., tudom tudom ez a világ rendje...) -
#436 Annyi mint pl a Tiberin Sun-ban nem volt, ez tény. -
Thanatos #435 hmm, akkor rosszul emlékeztem..., de midnenesetre tuti nem olyan menyiségben és minőségben mint korábbi ccc-k nél mert nagyon nem maradtak emg bennem :) -
#434 Már miért nyirta volna ki? Semmi köze nincs a C&C világhoz, az hogy ezt a nevet meglovagolva akarták a játékot jobban eladni az csak a community-t zavarja, nem őket.
Ha RA:Generals lett volna akkor az mennyire tetszett volna? -
Thanatos #433 nem feltétlen..., én pl nem gyülölöm amerikát, sőt rokonaim is élnek kint..., és ezt a gamet is csak amiatt utálom mert az ea az egyik kedvenc sorozatomat nyirta ki vele... -
#432 Nem tom. Nekem nagyon nem tetszett, hogy mondhatni belekavarták a napi politikát. Annak sztm egyetlen játékban sincs semmi keresnivalója.
Talán pont akkor dobták piacra is, amikor megkezdődött az offenziva - ezt már nem tudom pontosan. Míg apa kint harcol a gonosz terroristák ellen, addig apa pici fia otthon írtja őket a virtuális világban; sztm ez így gusztustalan.
És ezenfelül még hogy semmi köze nem is volt a klasszikus C&C-hez, hát az meg még külön minősíti az EA-t, igaz más léptékben. -
#431 Ez olyan divat itt mint mostanában az amerika-gyűlölet :)
Persze amerika alatt szigorúan az USA-ra gondolok. -
#430 Generalsban is volt élőszereplős videó, pl a közvetitések. -
Thanatos #429 elővetted a másik dolgot ami engem borzasztóan irritált generals ügyben..., ugye a westwood anno az élőszereplős videoiról votl hires amiket én spec imádtam..., nah ezt ahagyományt is kinyirták a generalsal meg a westwoodal együtt ea-ék... -
#428 A red alert történetében volt fantázia és az 1-nél még meg is volt magyarázva hogy kapcsolódik a tiberian dawnhoz. A RA2-nek tényleg semmi köze nem volt a tiberiumos sztorihoz.
Generals? Még egy árva videó se volt benne. -
Thanatos #427 bocs hogy nem szurom oda midnen üzim végére hogy izlések és pofonok, meg hogy szvsz, képzeld oda őket..., ezek csak szigoruan az én véleményeim róla meg az ea gerinctelenségéről :) ettől mgé bárki msá ugyanugy szeretheti mint eddig :) -
#426 C&C Generals nagyon jó játék volt, nem értem miért kell fikázni. -
Thanatos #425 és ezt a szégyent a minőségre is kell érteni nem csak arra hogy van köze hozzá vagy nincs..., mint valaki emlitette a red alerteknek se volt közük a c&c világához, de mgése modnta senki hogy szégyen a ccc névre..., legalábbis az én ismeretségi körömben senki -
Thanatos #424 nemtom, a c&c névre szégyen volt az tuti, igaz nekem amugyse jött volna nagyon be ha nem c&c, de izlések és pofonok -
#423 Tény, de a maga nemében nagyon jó játék . -
#422 A Generals egy nagyon jó játék volt csak az eredeti C&C világhoz nem volt köze. -
#421 A Generals egy szegyen volt a C&C nevre. -
#420 Maga a játék motorja nagyon jó volt, szép megjelenítés és sok egységet elbírt egyszerre, nekem semmi problémám nem volt a technikai részével. Az, hogy mi volt a történet és mi köze van az eredeti C&C világhoz az már más tészta. -
Caterpillar #419 Egyértelmű!
De azért ha meglátok egy Titant vagy egy Mamutot azért elérzékenyülök... -
Thanatos #418 tény hogy annak se sok de még mindig jobb mint generals... -
Caterpillar #417 Muszály volt az amierikai Kina/Terrorista pusztító vágyat csillapítani.. -
#416 Hát én a napokban probáltam erőltetni a Generalsot de szerintem nagy rossz a hangulata/feelingje...jók a grafika dolgok meg minden de valahogy nagyon nem jön be... -
#415 Remélem készülőben egy hasonló videó NOD-hoz és scrinhez is, bár a képekből ítélve még nem állnak úgy. De azért Kane szövegét meghallgatnám. -
Caterpillar #414 c&c megcsúfolása ez igaz... viszont, felmerül a kérdés hogy az olyan sokak által etalonnak vélt RA sorozatnak mi köze a C&C univerzumhoz...
Mind1 ha ki tudják egyensúlyozni és hozzák a TS hangulatát nálam tuti nyerő! -
Thanatos #413 nem csak az hogy nem votl az igazi de tényleg a c&c név megcsufolása, simán nem volt hozzá semmi köze csak sima marketing fogás, én emg az ilyentől hányok sajnos...