6739
Command & Conquer III
-
#372 Én nem vagyok tizenéves, de nekem tetszik ez a ruha :)
Mondjuk a játékban úgy sem ezt fogod nézni, ilyen alapon minden járműbe bele lehetne közni hogy ennek miért van 4 lánctalpa, annak meg miért csak 2 hajtóműve van :)
Lényeg az, hogy legyen jó és élvezhető a játék, méretarányok nem igazán izgatnak akkor. -
#371 Hát igen. Én is jobban örülnék valami kicsi védőruházatos egységeknek, dehát ez van. Egyébként ez az egység van védve a tiberiumtól? -
#370 hát ez a baj pedig hogy az eanél meglátnak egy ilyet, két tizenéves felhördül a háttérben hogy COOOOL, azt el van fogadva a koncepció..Pedig ez idétlen..még akkor is ha bárki képes lenne beleülni egy ilyen szerkóba -
#369 Ha pl a Mátrix 3-ban lévő szervóvértekből indulunk ki ott sem kell teljesen a végtagoknak a vért végtagjában lennie. Mind1, ennyire nem kéne szőrözni vele :) -
Thanatos #368 rá voltam..., mind1 kisebbnek tünt :) mongyuk én spec 1280*1024en nézegetem a win-t szal 1024es háttérképpel se vagyok tulzottan kisegitve :/ tudom tudom, ez egyéni soc problem :D -
#367 zoomolj rá..1024x768-as a kép -
#366 hát el nem tudom képzelni hova rakja benne a kezét:D ekkora válla biztos nincs szóval ha mégis a kar részben van akkor már nincs épp csontja szegénynek:D az hogy alul milyen fájdalmas lehet azt le lehet olvasni az arckifejezéséről :D
Hagyták volna őket valami könnyű cuccban..aztán ha mindenáron tiberiumon akarnak mászkálni akkor üljenek be egy apcbe vagy egy titanba :) ráadásul maszk nélkül nagyon hatékony.. -
Thanatos #365 nekem emg csak anyi gondom van vele hogy ez iylen 640*480 vagy hasonlo felbontás :/ ami háttérképnek nem tul praktikus :/ -
Caterpillar #364 Magyarán majd körbe kell vágnom a kisképeken az egységeket... Majd holnap.. -
#363 Észrevétel csak annyi, hogy a háttér nem egységes ott ahol ráraktad a kis képeket az alapképre. Látszik ahogyan elüt, ha ezt kijavítod akár még jó is lehet -
#362 Szerintem nem rossz. -
Caterpillar #361 Majd eccer ha több időm lesz, csinálok jobbat... -
#360 pontos a fogalmazás -
Caterpillar #359 Összedobtam egy háttérképet nem túl igényes de nekem tetszik! Hátha másnak is:
Kép -
#358 Tetszik ez a kép:
-
#357 2.5 méter tök normális egy exoszkeletonban.
Szerintem szépek a képek, várom a játékot erősen -
Caterpillar #356 Hát ahogy elnéztem egy muksó kb 2,5 méter... Köszönhetően a péncélnak.. Majd kiderül mikor látunk NOD katonákat... -
#355 a kérdés az, hogy az emberek mekkorák lesznek a házhoz és a mamuthoz képest.. -
Caterpillar #354 Tényleg gyönyörű!
Nem értem mire gondolsz az alatt hogy:
"Nekem nagyon nem illenek bele a földi egységeek a gémbe"
Szerintem nagyon ütősek és tökéletesen illenek a világba... Színvilág nagyon feeling!
Az épületek szerintem nem mentek össze csak a Mammut lett vagy 3x akkora... -
#353 Fú hogy néz ki!!
+A robbanás nagyon ott van
+grafika
+ a többi meg majd ha megjelenik
-Nekem nagyon nem illenek bele a földi egységeek a gémbe.ű
-Összementek az épületek?
-Néhol meg lehet vakulni a fénytől,olyan világos. -
Caterpillar #352 Új képek:
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=18857 -
#351 Már a Tiberian Sunban volt róluk szó, de ott még nem folytak bele a harcba aktívan csak a videókban és pár kisebb küldetésben szerepeltek. -
#350 Hát nem tom majd milyen lesz,hogy a régi klasszikus GDI vs. NOD csatába beletúrnak ilyen idegenfajzatok.Lassan már mindenhol úrlények vannak.Minden filmben,játékban,szal a Condemned jó játék volt.Ha kitudnának vmi nagyon jó sztorit találni,akkor maradhatnának.Majd meglátjuk. -
#349 szerintem mindeki azt hitte..főleg hogy amivel begyűjtöttük az 'Harvester' volt.
Tiberium-Wiki
Eszerint is a tiberium valamien organikus cucc ami kinyeri a földből az érceket és kristály formájában könnyen hozzáférhetővé teszi azt.
Egy helyen írja hogy feltehetően Hg Wells Vörös Füve ihlethette a Világok Harcából, eh nekem is ez jutott róla eszembe anno :D
Valószínűleg a "hűde titkos és érdekes senki nem találja ki.." harmadik fél azért nyomatta a bolygóra hogy ideális környezetet teremtsenek itt maguknak..másik lehetőség hogy a "huha erre nem gondoltatok" harmadik fél a tiberium mutációt szenvedett/élvező csoport lesz. -
#348 nincsen kidolgozva a nod oldal. elvétve vannak még csak nod egységek. egyenlőre multiban is csak GDI-GDI csatákat tesztelnek. ha jól tudom akkor a game conventions-on fognak mutatni GDI-NOD csatát, gondolom nem sokkal előtte lehet majd látni screeneken -
#347 Jó kérdés. -
#346 mi a rohadt életért nem mutatnak egyetlen nod katonát sem sehol????
-
#345 Mikor annó még a TS-t toltam,akkor azt hittem,hogy az vmi növény.De most ez a kristály ez új.De az a szakadék a képen nagyon tetszik :) -
#344 a humvee mintha egyenesen a halo-ból érkezett volna..még master chief is ott ül benne :) -
#343 Talán a Városligetben? -
#342 mintha már láttam volna valahol...
-
#341 Tiberiumot a népnek:
-
#340 ez tiszta génmanipuláció
Ezeket a katonákat erre "tervezték" ilyen kurvaaránytalan kurvanagy zombiknak hogy elviseljék a tiberiumot...
-
#339 Nem értem miért? Mert nem ér le a katona lábai a talajig hanem mondjuk fél méterrel magasabban vannak? Kéne egy olyan kép ami így mutatná kinyújtott helyzetben is a méretarányok miatt. -
#338 igen, ez egy exoskeleton, de ha a lábai tényleg a páncélban vannak (már pedig EA-ék így gondolják), akkor igen nagy fájdalmai lehetnek szegénynek. -
#337 Ez egy exskeleton? Mert akkor a katona lábai a páncél lábaiban vannak, tehát ez egy szervoruhának felel meg. -
#336 Engem nem zavarna az aránytalanság, ha most nem arról szólna a sok beszámoló, hogy ők mennyi időt fektettek a játék hátterének kidolgozásába, a tiberium viselkedésének leírására, stb. És akkor erre itt van ez, amibe normál emberi lény képtelen rendesen elférni. Nem igaz, hogy ez elkerülte a figyelmüket. -
#335 nem nehezteltem volna ha olyasmi gyalogság lenne amit a mátrix-forradalmak -ban Zion ostrománál láttunk...Az kurvajó lenne...
-
#334 Nekem nem tetszenek ezek az agyonpáncélozott katonák. Egy kisebb védőruházatú ember sokkal jobban nézne ki. -
#333 Lol,régebbi részekben nem volt lyen,ugye?Ez nagyon gané így.Szegény embernek jógaprofinak kellene lenni,hogy "beüljön" ilyenbe.