6739
Command & Conquer III
  • reaper4
    hát igen a generals nekem se jött be :(
  • Thanatos
    c&c
  • Thanatos
    a henerals szinvonalát? nane..., a ccc név megcsufolása :(
  • Fenrir
    Ha a Generals színvonalát tudják folytatni és még emelni is rajta akkor ez egy nagyon jó játék lesz.
  • Thanatos
    pl..., és van még 1000+1 példa :(
  • Fenrir
    SW:EaW?
  • Thanatos
    dehogynem...
  • Lyan Kyj
    Szerencsére a hangok nem változtak. Az egyik kontinensnek olyan alakja volt, mint a GDI-jel madara:)
    Multijára is kiv. leszek!
  • grebber
    Frankó lesz!
  • Caterpillar
    Ez valami hihetetlen szép lesz! És az az igazság hogy bármi is legyen tuti végigviszem és kedvenc lesz.. Ezt nem lehet elrontani!!!!
  • Thanatos
  • Fenrir
  • GrimReaper78
    C&C 3 büntetős trailer!

Forrás: Hardwired
  • Sephi
    Jah mint a Jedi Visszater-be :D
  • laca103
    inkább egy végbélnyílás ...
  • Caterpillar
    Hát én úgy emléxem hogy a piros az inkább volt növény mint "kavics" és a NOD faxa kis biológiai fegyvert gyártott belőle! Jah meg volt a közepén a mezőnek egy nagy "Száj" ami erősen pusztította az egységeket, szétlőve azonban a mező elkezdett összehúzódni...
  • Sephi
    Magyarul a zold mellet lesz kek is? Tudtommal az sokkalta tobb kreditett hozott a hazhoz.

De pirossal mi is volt ?:D
  • _Atti_
    kitesznek ám magukért:) és hol marad a harmadik fajta? az lenne a bonyolultabb téma.
  • Tuvok #394
    Juhé :)
  • a_n_d_r_e_w
    Hivatalosan is lesz kék Tiberium! Tetszik hogy hallgatnak a közösségre :)
  • Caterpillar
    "Mike Verdu megnyugtatta az embereket, hogy nem ilyen sárgás-barnás száraz sivatagi színpalettás lesz a játék, hanem láthatunk majd bőven sűrűn zöldellő erdőket és egyéb vidékeket is."

@Hardwired

Nekem tetszik! Denagyonmesszevan.. Lehet előszedem a C&C sorozatot (First Dacade ) és végigtólom újra.
  • berlinboy6329
    Látni rajta azért nagyon,hogy Generals motor an alatta.Nem is tetszik annyira,mert olyan üresnek tűnik az egész táj.Hiába vannak épületek,és akkora tankok,dzsippek, akkor is nagyon sík,üres,semmilyen.Talán nagyobb épületekkel,és több tárggyal,esetleg kipusztult városokkal lehetne feldobni kicsit,mert így még a kopárabbnál is kopárabb. :(
  • Realtibi
    hát nem hiszem hogy megtudnának élni a különböző fűfélék ezen a tibériummal teli bolygón
  • Fenrir
    Még mindig nem rossz bár mostmár a sárga és a barna kezd kicsit sok lenni :)
  • Caterpillar
  • Tigristank
    Hát ja, szerintem is jobban hangzik. Nem tudom, hogy miért írtam leipzigit, de most már mindegy.
    Remélem, hogy ebben a játékban már az összes NOD és GDI épület különbözni fog egymástól.
  • Caterpillar
    Állítólag visszatérnak a C&C és Red Alert vonulathoz.. Bal oldalt a két oszlop az épületekkel meg egységekkel kicsit turbózva... Én a "turbózva" -tól félek..
  • Muki100
    Na az már mindjárt jobb mint "leipzigi"
    Kíváncsi vagyok hogy vajon mennyire lesz szimetria NOD és GDI között mert ugye eddig lehetett. De így hogy lesz 3. faj már nem tehetik(nék) meg a nagy hasonlóságokat 2 oldal között de eddig úgyse láttunk semmit.
  • Tigristank
    Lipcsei Játékkiállítás a neve.
  • Muki100
    Lipcsei játékbemutató vagy valami nem hangzik jobban? :D
    És a harmadik fajt azt meg karácsonyra kapjuk?
  • Tigristank
    NOD egységeket ha jól tudom, a leipzigi Games Convention-on fognak bemutatni, ami augusztus 23-tól 27-ig tart. Szóval már nem kell sokat aludni. :))
  • _Atti_
    majd jol nyakon öntenek minket valami eaféle 'innovativ' kezelőfelülettel azt leshetünk :)
  • berlinboy6329
    Épp most jártam az "Ismer fel a képről a játékpt" topikban,és láttam 1 Red Alert 2-es képet.

Lehet már vmit tudni a kezelőfelületről?Lesznek emgint képek az 1ségeknél?Az olyan jó! És NOD egységeket mikor akarnak mutatni?
  • berlinboy6329
    Photshop jóó.Épp most csináltam 1 f@sz@ hátteret,ami nem lett olyan jó. :(
  • Shiwo
    ugyis gyakorolnom kell a Photoshoppot ,-)
  • Tigristank
    Látom megcsináltad Caterpillar helyett. :D
  • Caterpillar
    Nyert!
  • berlinboy6329
    háát,ajtón épphogy befér :)
  • Shiwo
    Háttér (1024x768)
  • Shiwo
    ezen a képen jól láccik, mekkora a ház és az emberek aránya..