6739
Command & Conquer III
-
#292 Grafikára nem lesz panasz szerintem. -
#291 Remélem ez a rész vissza adja az alap rész hangulatát :D -
#290 tiberian sun: firestorm-ból való GDI tüzérségi ágyú. tüzelő állapotban a csövek felfelé állnak -
#289 Ez a kétlábú háromlövetű valami nem néz ki valamilyen stabil cuccnak.
Lő kettőt és hátradől... -
#288 csak jönne már :) -
Newfronter #287 Hát igen ezek képek, meg a trailerektől sem szabad hanyatt dobni magunkat. A demó lesz a döntő. -
#286 Egész jók, bár a SW:EaW is így kezdte és nem lett nagyon ütős :\ -
Newfronter #285 Nagyon frankón néz ki! -
#284 jó képek!aig várom már hogy kijöjjön^^ -
#283 szkennek -
#282 conceptek -
#281 LOL :D -
kisviku #280 Hol is van a gonosz smiley? :)
... ááh, megvan! -
#279 mert a jó az olyan hülye, hogy nem írtja ki a gonoszt teljesen, így lehet folytatás.. ha a gonosz nyerne, az teljesen kiírtaná a jót, ergó nincs folytatás :) -
#278 Ez az, igen sokakat zavart ez (köztük engem is, miért kellett szegény Kane mindig eltenni láb alól :)) de végül is érthető, hiszen ha azt nézzük, hogy ha az első részben a Nod nyer, akkor rá 30-40 évvel a tibsunban nyílván más lenne a világkép, tehát ehhez 4 kampányt és 2 világot kellett volna megteremteni (1 jó és 1 rossz kampány, ha a GDI nyert, és 1-1 ha a Nod), arrol nem beszélve hogy ha ezt tovább viszik most a 3. részben 4 univerzum és 8 kampány kellene :))
Szal dönteni kellett a befejezést illetően, és ugye amerika meg happy end....
de nézd a jó oldalát, a 3. rész azzal kezdődik, hogy hogyan is tiporják föld alá a teljes GDI hadigépezetet :) -
kisviku #277 Jó, elismerem, nem túl pontos, de igazán pontosat a gamefaqs-on lehet találni.
Ott viszont az összes rész összes sztorija le van írva, persze csak angolosoknak!
Más.
Mindig zavart, hogy állandóan úgy kezdték valamelyik folytatást ,hogy a "rosszak" kikaptak.Pl Tiberian Sun és utána a Firestorm.De mi van ha én Nod-dal játszottam végig a simát?Akkor a Nod nem a hamvaiból épül fel, mint látjuk a Nod Firestorm-os hadjáratából.
Vagy ott van a Red Alert.A hivatalos sztori szerint a muszkák kikaptak és a helyére ültették az amcsik a Romanovot, mint talpnyaló bábújukat, aki persze később ezt megunta...
Igazi sikere akkor lett volna, ha úgy csinálják meg a sztorikat, hogy ha egyik oldallal játszom, akkor a további részekben azzal is folytatom.Igaz, ha az első Red Alertben meghódítom a világot a muszkákkal, akkor mi maradt volna a másodikra?
Szóval miért van az hogy mindig a "jók" győztek? -
#276 de van 1 ilyen valtozat is !!
In the name of Kane!!
One vision, one purpose!! -
#275 Upsz
Bocs a dupláért -
#274 "In the name of Kane!"
"Kane lives in death!"
"We are whole again!"
"Peace through power!"
többek között :) -
#273 "In the name of Kane!"
"Kane lives in death!"
"We are whole again!"
"Peace through power!"
többek között :) -
#272 N,sztem ne offoljuk szét a topikot,felteszem a kérdést máshol. -
#271 jah, amúgy a Nod-isták mit szoktak skandálni ? (legalábbis a Tiberium Sun videóiban..)
"the name of Kane" vagy vmi ilyesmi.. ? -
#270 a hivatalos oldalos verzió a jobb amúgy :) -
#269 Olyan, hogy nem 1 könyv is megjelent belőle.
dióhéjban -
#268 a wownak nem sok..de a warcraft 1-3nak elég jól kidolgozott sztorija és történelme van.. szólj, ha részletek is érdekelnek... -
#267 Warcftnak miféle storija lenne? -
#266 attól függ mennyire mélyen ássa bele az ember magát
plíz no wc-c&c flémet ;) -
#265 de azé kreatívabb mint jónéhány más játéké.. :)
amúgy én mindkét gammát szeret(t)em... -
#264 Ez semmi a warcraft történethez képest... -
#263 Mekkora storija van ennek a gémnek.Mikor még nem tudtam angolul csak élvezetből játszotrtam,de most így hallani miről szól,Westwoodék tudtak vmit. -
#262 Szerintem a vita nem azért volt, mert nem ismerjük a sztorit, hanem mert a 3. részben megfosztották a tiberiumot a növényi alapjától, és a kérdés az, hogy mennyire volt lényeges része a növény a tiberiumnak.
És csak a pontosság kedvéért ;)
Az űrből érkezett valamit a Scrinek küldték, ezért ment a nagy harc a Tacitusért, mert remélték hogy abban megvan a tiberium titka.
Blossom Tree nem egy szaporító szerv, hanem egy mutálódott fa, tervezték hogy berakják (vagy be is rakták?) hogy ha egy fát elér a fertőzés, maga is blossom tree-vé válik.
Kék tiberiumból két fajta van: Aboreus és Vinifera (az Aboreus kevésbé robbanékony :))
Ja és a hőn szeretett GDI is csak a gazdagokat evakuálja ám (leggazdagabbak mennek Philadelphiára, kevésbé gazdagok a sarkvidékekre). A maradék meg el lett felejtve, ők azonnal Nodhoz pártoltak, amjd mivel látták hogy az meg csak kihasználja, ezért maradtak ők a Forgotten :) -
Emmegki #261 a tiberian sunban szebb volt, ott kisebb volt -
markastor #260 A Tiber folyó az Tiberis. :)
-> Nem Egyiptomban, hanem Olaszo.-ban van -
kisviku #259 Mivel újranyomom az összes részt és már csak a Firestorm GDI oldalából van egy kevéske, ezért megpróbálom elmagyaráni ezt a Tiberium dolgot, mert látom van egy kis vita... :)
No, ahogy kivettem a részekből, ez az űrből érkezett valami meteoriton keresztül és valahol a Tibér folyó környékén csapódott be asszem Egyiptomban.Innen a név is.Kane az első CNC-ben elmagyarázza és nyomatékosítja hogy a NOD fedezte fel elsőként és ők kezdték el először kutatni-feldolgozni.
Maga a Tiberium értékes ásványi anyagokban és mérgező gázokkal telített kristályos anyag, melyben 10-15 %-nyi eddig ismeretlen összetevő is van.Még az elmebeteg Dr Moebius sem jön rá az igazi lehetőségeire.
A játékban található "Blossom Tree" nem más mint az alap zöld tiberiumnak egyfajta szaporító szerve, amely spóraszerűen lövelli ki magából az anyagot ezzel jelentősen gyorsítva a kristályok terjedését.Rendkívül mérgező, egészségkárosító anyag, speciális kezelést,tárolást és begyűjtést igényel.
Később, ahogy telik az idő, a tiberium borzalmasan elszaporodik a bolygón, különböző genetikai mutációkat létrehozva élőlényekkel.Egyedüli mentsvára az embereknek, ha elhagyják otthonukat és északra a hideg és zord téli időjárásba menekülnek, mivel a hideget nem bírja a tiberium.A GDI a Tiberian Sunban ide evakuálja a lakosságot.Az idő továbbhaladtával a tiberium is fejlődik, létrehozva újabb fajtáit a "kék tiberium" vagyis Tiberium Vinifera-t, ami sokkal gazdagabb minden ásvánnyal, mint a "sima" zöld, de ritka,lassan szaporodik és rendkívül robbanásveszélyes.
A genetikai mutációk következtében létrejön egy rakás Tiberiumos élőlény.A Mutánsok valaha emberek voltak akiket megfertőzött az anyag és a normális társadalom kivetett magából.Ők már immunisak a mérgezésre, sőt gyógyulnak tőle.Ezenkívül a Firestormban megismert állatok is megjelennek.
Na most ennyi, majd folytatom. -
#258 Én remélem, hogy nem lesznek tiberium silók, mert sok bajjal járnak. -
Caterpillar #257 Hát nemtom én tegnap újra elkezdtem a c&c -t és asszem a GDI kampány 3 küldetése utáni videókban bemutatják hogy hogyan "szaporodik" meg mi is ez... Ott én úgy láttam hogy ténylegesen egy kis növényszerű valami az egész alapja de a "termése" viszont erősen kristály-szerű... -
#256 VAn egy másik lényeges kérdés: Lesznek e silók, vagy az egész olyan RA2 szerűen lesz megoldva? -
#255 Én is ezt állítottam. A Tiberian Dawnban is pont az látszik pl. a videókból, hogy a tiberium egy növény. -
#254 áh.. lehet le is szedem valahonnan a TibSun-t, azt toljuk a haverokkal :D -
#253 milyen videókból? :o
a C&C 1 -2 Tiberian Sun-ból kiderülnek dolgok, de ott még gaz :D