6739
Command & Conquer III
  • reaper4
    azt gondolják, h jobbat csinálnak. talán ez lehet...
  • Shiwo
    jah télleg :D

asszony jáccik is vele :P
  • Thanatos
    épp, ezaz, én sokszor már azzal is megelégednék ha nem überlik de nem is rontanak rajta 8filmnél uyge ez nem megy de játéknál mehet...)
    ergo ha valami jó, bevált, a fanok egy rossz szót nem szoltak rá vagy éppen hypolják , akkor azt minek, kivenni/berakni/átalakitani ??? tudjátok a mondást..., ami nem romlott el azt nem kell megjavitani...
  • reaper4
    az a baj ,h általában ha van vmi jó, azt nem tudják űberelni a második résszel:( (pl.filmek) persze van kivétel, de nem jellemző... talán nagy az elvárás...
  • Thanatos
  • Thanatos
    jah viszotn ha valami egyszer már jó volt és azt kurják el arra nicns mentség...
  • reaper4
    ez igaz :) én se szeretnék 1 "generals 2"-t
  • a_n_d_r_e_w
    folytatódjon, persze. de ne a sorozat kárára ;)
    ha c&c helyett egy tiberiumos generalst kapunk, akkor szerintem kereszteljék át valami másra ;)
  • reaper4
    azt írtam ,h jáccatok! elég érthető voltam szvsz :)
    az olvasás nem az erősséged látom :P
  • berlinboy6329
    :DDDDDDDD
  • Shiwo
    1et tok, de nem engedem meg hogy azza jáccá :D
  • reaper4
    mennyi bajotok van :D én nagyon örülök ,h folytatódik a c&c a hibáival 1ütt is.
    gyerekek mondjatok 1 tökéletes játékot! ha ez megvan akkor jáccatok azzal :D
  • berlinboy6329
    Történjen is,mert ez így nem a legjobb.Még mindig várok artillery képre,Vki? :)
  • a_n_d_r_e_w
    A fal, az nekem is nagyon hiányzik, anélkül számomra felejtős a játék sajnos.
    A gyors robbanásokra azt írták hogy direkt ilyen. hogy miért, ne kérdezzétek, de nem a gyorsítás miatt van. Az hogy két stealth tank 2 sorozattal kiszed egy PP-t az szertintem szánalmas. Maga a játék, a grafika, a hangulat tetszik, de a játékmenet a legkevésbé sem :(
    De idő még rengeteg van. Mint látható, már játszható állapotban van, de a kiadás még a közelben sincs, szóval nagyon-nagyon sok változás történhet.
  • berlinboy6329
    Jah.Titan.gondolkoztam mit írhatnék még 1ségként ami volt.Azok jó voltak.A katonák tényleg jól szóródnak szét,de nekem nem tetszik h csapatba vannak.Ha viszont lenne rá lehetőség,hogy mi állítsunk össze csapatot,akkor nagyon jó lenne,és tetszés szerint,tudnánk variálni a csapatalakítást.
  • Caterpillar
    Szerintem nincs még de én inkább a Titanra lennék kíváncsi már ha lesz..

Ami nagyon tetszett az a katonák mozgása... Nagyon komoly ahogy szétszóródnak!
  • berlinboy6329
    Akkor megnyugodtam.Artillery képet vki tud adni?
  • GrimReaper78
    Evidens, hogy a bemutató kedvéért fel van húzva a sebesség. Ha egyszer másfél-2-3 perces bemutatót vesznek videóra, akkor nem telhet el az egész azzal, hogy kilőnek egy szem épületet.
  • Shiwo
    azé mammoth, me akkora :)
  • berlinboy6329
    Lesznek majd olyan videók ahol nem sárga minden?Kicsit változatosabb?Így a gémpléjeket megnézve van pár dolog ami zavar,de vannak jó dolgok is.Jó,hogy visszatértek a TS-hez,legjobb gém volt számomra.Annó mikor meglett jóideig toltam.Most megint visszaköszönnek az egységek,meg a tiberium is,de a csapatbaszedett emberek nem tetszenek,túl gyorsnak vélem a tankokat,gyorsan lőnek az egységek,és hamar is esik szét,hal meg mindn és mindenki,meg az arányok sem olyan hűde reálisak,maga a mammoth akkora mint a Power plant szinte.A flame tank viszont.Vajon a többi 1ség s benne lesz?A Banshhe, a devil's tongue v mi.Na meg a C&C fórumon olvastam h nem lesz fal.Legyen már!!Meg a képeket is Lb.ták.A RA2-es képek jók voltak,értem ezalatt az építkezés közbeni képekre,amik nagyon tetszettek,de ez nem olyan :(.Artillery nagy kedvenc,kíváncsi vagyok mi lett belőle.Tud vki képet adni?
  • Fenrir
    Úgy hallottam, hogy a zenék a Tiberian Sun-ból vannak, maradjanak is csak, azok nagyon jók voltak.
  • Caterpillar
    Nem tom mi bajotok... Szerintem teljesen korrekt új stílust adtak a NOD -nak!
  • Thanatos
    nem, nem lenne az a bajunk ha ami jó azt emgtartják és nem helyetesitik fossal :)
  • Thanatos
    miért mit vártál? :/
  • PxE
    a fenebe is mar de jo lene 1 demo lol :D
  • a_n_d_r_e_w
    parancsolj :))
    gémpléj vidók!!!
    és a hivatalos site is müxik (http://www.commandandconquer.com/)
  • Tigristank
    Igen, az. A C&C 95-ben ha félig szétlőtted a Hand of Nod-ot, akkor a földgömb mindig kihullott a kézből. Vajon itt el fog gurulni? :)
  • Caterpillar
    Szerintem tök jól néznek ki! Jöhetne már a movie amit a GDI vs NOD ról csinálnak...
  • Shiwo
    ha meg tök ugyanúgy néznének ki az 1gések, mint az elődökben, csak 3d-be, akkor meg az lenne a bajjotok, hogy semmi újdonság nincs benne..eltelt X év, had változzanak meg kicsit az épületek és az egységek..
  • berlinboy6329
    Már sejtem.Az 1. képen az úttól ami lefele tart középtájon balra,ahol 2 oszlop közt van az épület ajtaja,és a tetején van 1 gömböt tartó kéz.TS-ben meg a Renegadeben,teljesen kéz volt az egész.
  • berlinboy6329
    Bazz,én nem látom.Melyik az? :D
  • PxE
    De bazd meg ijen nincs latatok a bugit meg a motort lol azd meg a tiberium sunban joban nezet ki pedig ott 4 pixelbol altak :) hat ijen nincsen csak garatulalni tok nekik pedig a nod ecsegek neztek ki a legjobban a C&Ck ben!!!!!!!!!!!!! EA GAMES
  • Caterpillar
    Ez a flame tank über!
  • Tigristank
    Amúgy meg elég nyomik ezek a NOD egységek és valamiért olyan ismerősek. :)
  • Tigristank
    Fasza. A Hand of NOD-ot a legkönnyebb felismerni. :)
  • a_n_d_r_e_w
    mindenkinek aki eddig hiányolta a NODot :)

és a további képek itt
  • Shiwo
    ezt nem tudná vki vmi kisebbe átalakítani ? nem olyan picibe, mint a másik, de azé kisebbre :)
  • Shiwo
    annyira jobb, hogy a gépem a felénél lehal, mondván túlcsordult a buffer..
  • a_n_d_r_e_w
    ugyanez a video sokkal jobb minőségben :)
  • Csuhai G
    Király játék lesz ez, csak jöjön már ki! :)