6739
Command & Conquer III
-
#1734 én redalertbe azokat a mapokat szerettem, hogy a bázisok egy dombon vannak, csak 1 oldalon tudnak jönni-menni az egységek, és csak ott kell védekezni ^^
bár itt már lehet támadni lentről is artileryvel, meg repcsikkel.
nodal láthatatlani lehet bázisokat?
azt hogy? -
Antrax #1733 A falam: Egy sor Sonic emitter mögötte egy sor légvédelem a két sor között meg 20 jugger ^^ -
Antrax #1732 Én most vertem le egy hardot ^^
(büszke magára) -
#1731 hhuhhh 1óra 7 perc de megvan:P Noddal legyürtem a GDIt...király hogy el lehet foglalni a lépegetőket..szinte az miatt nyertem meg:P -
#1730 na de mennyi idö volt a kettö között?
mert itt gyakorlatilag semmi, a játék már vándorol az aranylemezre. Ezért is csinálják a patchet, mert a fullhoz már nem nyúlhatnak. -
Árnyvadász #1729 :) sok sikert! amúgy gerilla az megoldható és váltzatos is... one vision, one purpose! -
#1728 na akkor nyomok egyet a Noddal médiumon Guerilla modban...hátha:P -
Árnyvadász #1727 változások biztos lesznek... annak idején pl. a haegemonia demo és a full közt jó sok kis változás befigyelt és mind pozitív irányba... -
Newfronter #1726 Hááát sztem a fullból készített demó ez, de ahogy volt hír róla, már csinálják az 1.1-es patchet és a megjelenés időpontjára publikussá teszik. -
Árnyvadász #1725 de ezeknek az ai rutinoknak barom nagy előnye lesz egy (ahogy azt már szőr jedi is megírta anno) ai elleni skirmishben... mekkora flash lesz már mondjuk 5 ellenfél te egyedül és szépen személyreszabod, mindegyek ai rutinját... így tudni fogod mire számíthass, milyen taktikát válassz... még változatosabb lesz a csata... fasza lesz ez a lényeg! -
Antrax #1724 de sztem még finomítanak rajta... (végül is még ez csak egy béta/demo) -
Árnyvadász #1723 persze támad gyengébb egységekkel is, de kifejlesztve maxra... illetve ahogy láttam, a bázisától egy bizonyos pontra tesz egy waypointot és odaviszi az összes legyártott egységét, majd mikor eljött az idő, azokkal indul meg feléd... de próbáljátok ki, nekem amúgy bejött ez is...
végül is jók ezek a választható ai-k, mert gyakorlatilag a kölünböző emberi gondolkodásmódókat és játékstílusokat lehet ezáltal kipróbálni... ha vkinek meg ez nem tetszik, még mindig ott az alap balanced azt jónapot... -
Árnyvadász #1722 steamroller-t én kipróbáltam, annak ahogy nekem lejött az lenne a lényege, hogy a gép kifejleszti a legjobb technikákat, aztán úgy ahogy vagy rádzúdítja.... tehát sokáig nagy csend, semmi támadás, aztán mikor megvan a 10 db mammut, avatar és egyéb finomságok, akkor hajrá lujza és legyak a picsába :)
steam-roller amúgy azt jelenti: gőzhenger (ebből már jobban lehet értelmezni a dolgokat) -
Antrax #1721 De tényleg a Steamroller-t hogy lehetne jellemezni??? -.- -
YMan #1720 Nincs is szebb annál amikor megmutatom a feleségemnek hogy mit akarok névnapomra (C3-at persze) meg hogy ez a Tiberium Sun sztori folytatása, erre ő lelkesen mondja hogy hú akkor majd nyomjuk hálóba egymás ellen :)
a LOTR RTS-el szoktunk nagy ork-ork csatákat vívni. -
#1719 Nnnna, kicsit nyugodtabban, kitisztult fejjel pár gondolat ...
Game Speed télleg gyors egy "picit" ... tegnap Medium (gondolom nektek ez a normal ...) GDI a következőt jáccotta el ...
Mindkét oldalsó tiberium mezőnél már ott voltak a refinery-eim, mellettük pár torony,Anti gyalogos, Antivihékül, minden, éppen a hadierő utánpótlást akartam küldeni mikoris beküldött egy Surveyor-t, ami miután elkezd "kicsomagolódni" NEM LÖVIK A TORNYOK!!!! Mire az egységeim odaártek, addigra kész lett, hopp meg is jelent egy refinery, War Factory ... utánna barakk ... mide odaértem mindegy volt ... 2 egész perc alatt egy komplett bázist felhúzott a cuccaim mellé ... ez a játék 5-ik percétől a 7-ikig ... Hmmm ... kicsit felidegelt ...
Másik alkalommal az egyik oldalsó tiberiummezőt elfelejtettem elfoglalni az elején ... mikor sikerült az támaidásait visszaverni, egy kisebb csapattal elindultam befelé ... 2x antivihélkül tornyot és 5 sonic disruptort számoltam ... és ez is elég elején volt még :)
Szóval nekem gyors még egy picit ... -
#1718 A Demo 2ik küldetésében amikor a hajókat kell szétlőni egyiptomban,elég csinálni kb 5 Mammuthot és kész....mediumon.Hardon még nem néztem.
Gyakorlatilag semmit sem tudnak kezdeni vele Nod-ék..remélem azért megszivatnak néha...nem akarok idegsokkot kapni,de azért egy kis ellenállás nem árt -
#1717 bocs OFF:
Eléggé elfáradtam és ilyenkor eléggé szarul irok! :)
ON -
#1716 Egy párszor eléggé meglepett az AI! Eléggé élvezetes hogy nem ugyanazokat a dolgokat csinálja mindig! lásd: generals! -
#1715 szerintem is ez a legszórakoztatóbb módja a dolgoknak (hogy a leghatékonyabb-e, azt nem tudom :))
AI az én tapasztalataim szerint:
turtle ugye adott
rusher az az elsö 5 percben szeretné eldönteni a küzdelmet (ezért szinte csak egységeket gyárt, védelmet elhanyagolhatóan)
balanced próbálja ezek lehetö legjobb kombinációját kiválasztani
guerilla ahogy valaki írta is, mintha a gyenge pontot keresné, ritkán támad kétszer egy helyröl, egy módon
stemaroller??? -
#1714 igen én is a teknősbékára--->védekezésre gondoltam...
amúgy ez az én kedvelt taktikám is... Körbépíteni a bázist minden jóval aztán bumm neki...na mind1...a teljesig még gyakorolni kell..:P
ha megkérlek kiírod hogy milyen modokban lehet játszani(gondolok itt arra hogy az ellenfél milyen felfogásban játszik majd ellenem) -
#1713 épp most megy erröl a vita odaát, hogy a turtle nem helyes kifejezés (van benne nem kicsi gúny :), és használják helyette inkább a defenzív kifejezést
valójában a turtle szerepe az lenne, hogy beássa magát a játék elejen, nem költ semmire csak védelemre, majd mikor eléri a magasabb technikai szintet, akkor kezd el nagyon keményen támadni, úgy hogy tudja a bázist baj nem érheti (itt már keményebb mint bármelyik másik játékos elvileg)
bár semmi ilyet nem láttam a turtle AI-tól, de szerintem csak azért mert kicsi a pálya, és nincs ideje kifejlödni -
#1712 turtle, teknősbéka
gondolom védekezik -
#1711 jájj de égő... Gdi-vel voltam a Nod ellen normal nehézségen és a NOD-ot beáítottam Turtule(asszem így írják)-ra...23perc alatt ugy lenyomtak csak lestem:S
(Turtule ez amúgy milyen mód?) -
#1710 csak úgy lesznek hajók, ahogy asysoft mondta, kampányban
hogy ott lehet-e irányítani, nem tudni
Mondjuk érdekes az EA nézöpontja. Csinálunk hajókat, csinálunk falakat, csinálunk sokmindent amitöl változatos lehetne a játék, de nem, a multiba nem rakjuk bele, mert akkor szegény rusholgató tiniknek gondolkodni is kellene, és akkor meg nem vennék a játékot... -
#1709 csak a red alertben voltak hajók nem? -
#1708 tiszta oblivion feelingem lesz töle. mi megcsináljuk a játékot, eladjuk, igaz nem túl jó, de majd a modderek jobbá teszik... -
#1707 különbe nagy szemétség h nincsenek hajók :( -
#1706 bazz:(((( azért valami modot csinálhatnának hozzá -
#1705 bizony :( -
#1704 :( -
#1703 nem, semmiféle vizi egység -
#1702 red alertbe is volt hajó, ezmeg nem generals...
skrimibe tuti lesz sztem -
#1701 hááát ha küldetés csinálsz ott látsz majd 2 nod hajót:) ha akkorák lesznek tényleg a hajók akkor nagyon durvák lesznek:) -
#1700 Szerintem úgy lesz, mint ahogy az első C&C-ben volt: bizonyos küldetésekkor hajók fogják bombázni a partot:) (Vagy csapatot raknak a partra, lényeg, nem irányíthatjuk őket.) -
#1699 jaja...most is 30percek csak úgy repülnek egy egy skrimhisnél -
#1698 most jut eszembe, hajokat még nem is láttunk:)
-
#1697 hmmm
meg szeretném rendelni, de kicsit drágics :\
szerintetek? :D
miez?:
3 egyedi egység kinézet -
#1696 Pont ki is jönne a 6 rész,ha EA normális cég lenne.Megcsinálták ezt,és a kiegje meg lehetne a Twilight és kész is. -
#1695 THX!
amúgy emlékszem én is rengeteget toltam a Tiberian Sunnal :) csak vmiért nem tudtam kiakasztani a gamet, habár most is megvan csak felkéne rakni :|