6739
Command & Conquer III
-
#1814 nemis mer beam cannon (prizma tank beütéssel Red Alert 2-ből, hozzáteszem), stealth tankkal párosítva verhetetlen.
relative olcsó is, nagy számban jöhet nekem mammuth meg juggernaut, beleszarok a képükbe :DDD -
#1813 avatar mech jobb.Beam cannon fegyverével felszerelve üt minden tankot.Flame tankéval pedig gyaloggyilkos. >:) -
kis kocka #1812 én most rájöttem hogy mamut tank az isten -
#1811 sürítve :)
elöször a kezdöhelyre egy refinery, közben gyártani két emissaryt vagy surveyort, erömü, kisembergyár, két engineer azonnal a két spikeba, crane, erömü, majd két refinery készenlétbe, illetve tornyok készenlétbe. idöközben a két surveyor deployolt az egyik oldalsó mezö két szélén, akkor két refineryt ott lerakom, erömüvek, tornyok a hidakhoz meg a régi bázishoz, újabb crane ezúttal az új helyre, erömüvek, gépgyár, tech building és tornyok (mostmár légvédelem is) egyszerre építeni, ahogy a tech building lentvan, erömüvek upgrade és tápos tornyok építése mindhárom építövel, közben a gépgyárban 2 harvester az új bázisra
ez kb olyan 3-6 perc. ha ezt túlélem, akkor innen már döl a lé (5 harvi)
a hidakon nem tud már átjönni (3-4 fejlett torony blokkolja rendesen a bejáratot) közben a régi bázisról eltereltem a figyelmét, ezért van idö azt is tápolgatni -
#1810 Istenkirály ez a játék! Most nyomtam végig! Hatalmas feeling volt! Akárcsak a régiek! Várom 1000-el! Csákó! -
#1809 nah, mi a taktikád ? :D -
#1808 próbálkozott az elején, a végén már nem volt pénze
Egy valamire tanított meg ez a demo nagyon, hogyan kell rohadt gyorsan turtleködni :))
pillanatok alatt képes vagyok úgy beásni magam, hogy atommal se szed ki :)) -
Newfronter #1807 És az AI nem támadott meg egy sereggel, hogy ugyan hagyd békén a harvestereit? -
Antrax #1806 én is így jártam rusherrel :D -
#1805 wow, most próbáltam ki a black handot épületben
jó nagy lötávja van, kifüstöl mindent a környékröl
legközelebb azt fogom tesztelni, hogy egy black hand és két rakétás egység mennyire stabil védelem :)
Most az AI (GDI hard turtle)végre alulmúlta önmagát (eddig túl jó volt :))
szóval kitalálta hogy neki az az oldalsó tiberium mezö kell, amelyiket én sajátítottam ki. Odaépített vagy négy refinery, persze ahogy kijöttek a harvik az obeliskjeim szétmarcangolták öket. Majd újabb refinery, újabb harvester, újabb mészárlás. Ment így egy darabig, amíg el nem fogyott az összes harvestere, és szépen abba is hagyta a játékot. Semmit se csinált :)
Így volt idöm próbálgatni ezt-azt :)
A vicces az egészben az volt, hogy ott volt a másik oldalsó mezö. érintetlenül. Az nekem se kellett, ö meg hülye volt odamenni :) -
Axl Rose #1804 Fain 5let, hajrá hajrá...
-
kis kocka #1803 ahhhha -
#1802 jaja, az jó lenne:) -
#1801 hallom vannak itt trükkök...valaki összefoglalhatná:) és akkor az akár már mehetne is a FAQ-ba... -
#1800 Ja, qrva Surveyor :)
De végre megvertem a (Igaz csak medium ...) GDI-t én is :) Kiéheztettem ... rájöttem pár öngólra amit rugtam ... és így már nem is volt nehéz :)
A kis Beam Cannonoknak meg a Venom tud asszem célt adni valahogy, de nem , de még sosem próbáltam ... ellenben a Jugger az kecseg :) Főleg azzal a táppal, hogy tudsz ledobni snipereket ...
Na, mindjárt letesztelem a venomos dolgot ... -
Antrax #1799 egy GDI egység a pajzsnál van legalul. Megveszed, elviszed a kijelölt helyre, ott szítnyitod/telepíted, és már építkezhetsz is :) -
Axl Rose #1798 Vmit tuti nem látok, mert a skirmishben GDI-vel sehogy sem tudok pl. silot építeni, helipadot, meg missile uplinket.
-
Axl Rose #1797 Kicsit bővebben ?
Ammegmi ? -
Antrax #1796 veszel egy surveyort -
Axl Rose #1795 Egy távolabbi tiberium mezőre úgy lehet csak építeni refineryt, hogy odakolbászolok egy MCV-vel és ott kibontom ?
Mert úgy lesz építési területem.
Mert ugye Zero Hourban oda építettem, ahova nem szégyeltem -
Antrax #1794 basszus ez eddig eszembe sem jutott... -
#1793 tápold az obelisket a kis beam tankokkal, megnö a lötávja és a tüzgyorsasága
#1791: van a juggernautoknál a speckó tulajdonság gomb, arra rá kell kattintani, majd keresni egy snipert, és annak a lesz egy körzete ahová tudsz lövetni
régen abban bíztam, hogy ez automata lesz, bázisvédelemre nagyon jó lett volna :( -
Antrax #1792 a végét már sokáig eljátszogattuk és ráuntam...
Vettem az obeliskeket...
(de jött juggerrel és amint elkészült egy a másikat le is rombolta)
-
#1791 jah, erről a képességről olvastam...csak nem jöttem rá, hogy lehet aktíválni.. -
kis kocka #1790 akkor csak kevés hiányzott hogy lenyomjon -
Antrax #1789 Ki kellett lépnem...
Nem tudtunk dőlőre jutni
(nem vert le de a védekezésben elfogyott a pénzem és feladtam) -
#1788 jah, bocs akkor visszaszívtam:D
annyiból jó volt, hogy felfedték magukat a juggerek.. -
#1787 az speckó tulajdonság, valahol kolbászolt egy sniper a bázisod körül :) -
#1786 sztem van benne bug...
nálam az ellenfél juggernautjai a pálya egyik feléből a másik felébe lőttek az én bázisomra, és szétbobmáztak egy épületet:D ment is egyből az atom a fejükre...:D -
#1785 Bahhhh ... Hard meg ilyenek ... Medium GDI állandóan kibaszik velem ...
Fél perc alatt befészkeli magát a bázisomra és leshetek, felhúz 4-5 AV tornyot és helló ...
(De pl.: Medium NOD-ot megverem ...)
Apropó, vettetek olyat észre, hogy ha a kijelöltök egy csapat tankot vagy valamit és elindítjátok őket a minimap-re kattintva akkor néha félúton megállnak?
Most először sikerült volna szétszednem a Surveyorokat, mindenütt Scorpion tankok várták volna + AT-sek, erre a Scorpionok megálltak mindenfelé a pályán o.O -
#1784 igen Josh Holloway a lostból, Jennifer Morrison a Dr Houseból, Tricia Helfer és Grace Park a Battlestar Galacticából, Billy Dee Williams a Star Warsból és Michael Ironside a Starship Troopersböl
Színészek részéröl mindent beleadott az EA -
#1783 turtle?hard? nem éled túl:P
ha majd eljön a multi ideje én könnyű elnfél leszek nektek:DD -
#1782 A demó elején a videómontázsban tényleg Swayer van, a Lostból? Már csak ezért is beszerzem a játékot:D Remélem sok szerepe lesz:D -
#1781 hajrá:DD -
Antrax #1780 Nah egy meccs hard turtle ellen
SZURKOLJATOK!
XD -
#1779 én balanced, normalon jáccottam párat, gdi-vel meg nod-dal is, mindegyikkel csak győztem, sztem mindegyik ugyanolyan erős... -
#1778 ezzel az a bajom hogy közben támadnak is és egy uj bázis építése idő és pénz...amiből a játékban nem sok van...:P -
#1777 nekem mindig mást lö vele, úgyhogy általában mindenböl kettöt építek lehetöleg minél messzebb egymástól :) -
#1776 ilyen nincs GDI-vel nem tudok nyerni a NOD ellen normalon...fordítva igen de így...megcsinálták az atombombát s körülötte volt 15légvédelmi(vagyis 5 de az szétágazik) 15 földi és 4-5 Obelisk...esélyem se volt szétlőni...meg is öltek...
(itt van olyan hogy mire dobják általában a szuperfegyvert? mert a Red Alert2-ben vagy a tankgyárra vagy a viziépületre dobták..) -
#1775 Egy jó kérdés.a Scrineknek miért kell perkálni az egységekért.Elméletileg ők ilyen betörők,akik lerohannak mindent,és mindenkit,miért kell nekik fizetni?ez annyira abszúrd.Reméltem olyan fejlődésmódot,mint pl a W40K:DoW:DC-ben a Necron faj.Nem kell nekik semmiért fizetni,csak sok stratégiai pontot kell elfoglalni.Mondjuk itt is tiberium egységeket kellett volna számolni.Vagy úgy lesz?