6739
Command & Conquer III
  • BiG G
    nemis mer beam cannon (prizma tank beütéssel Red Alert 2-ből, hozzáteszem), stealth tankkal párosítva verhetetlen.

relative olcsó is, nagy számban jöhet nekem mammuth meg juggernaut, beleszarok a képükbe :DDD
  • berlinboy6329
    avatar mech jobb.Beam cannon fegyverével felszerelve üt minden tankot.Flame tankéval pedig gyaloggyilkos. >:)
  • kis kocka
    én most rájöttem hogy mamut tank az isten
  • a_n_d_r_e_w
    sürítve :)
    elöször a kezdöhelyre egy refinery, közben gyártani két emissaryt vagy surveyort, erömü, kisembergyár, két engineer azonnal a két spikeba, crane, erömü, majd két refinery készenlétbe, illetve tornyok készenlétbe. idöközben a két surveyor deployolt az egyik oldalsó mezö két szélén, akkor két refineryt ott lerakom, erömüvek, tornyok a hidakhoz meg a régi bázishoz, újabb crane ezúttal az új helyre, erömüvek, gépgyár, tech building és tornyok (mostmár légvédelem is) egyszerre építeni, ahogy a tech building lentvan, erömüvek upgrade és tápos tornyok építése mindhárom építövel, közben a gépgyárban 2 harvester az új bázisra

ez kb olyan 3-6 perc. ha ezt túlélem, akkor innen már döl a lé (5 harvi)
    a hidakon nem tud már átjönni (3-4 fejlett torony blokkolja rendesen a bejáratot) közben a régi bázisról eltereltem a figyelmét, ezért van idö azt is tápolgatni
  • Higany
    Istenkirály ez a játék! Most nyomtam végig! Hatalmas feeling volt! Akárcsak a régiek! Várom 1000-el! Csákó!
  • Shiwo
    nah, mi a taktikád ? :D
  • a_n_d_r_e_w
    próbálkozott az elején, a végén már nem volt pénze
    Egy valamire tanított meg ez a demo nagyon, hogyan kell rohadt gyorsan turtleködni :))
    pillanatok alatt képes vagyok úgy beásni magam, hogy atommal se szed ki :))
  • Newfronter
    És az AI nem támadott meg egy sereggel, hogy ugyan hagyd békén a harvestereit?
  • Antrax #1806
    én is így jártam rusherrel :D
  • a_n_d_r_e_w
    wow, most próbáltam ki a black handot épületben
    jó nagy lötávja van, kifüstöl mindent a környékröl

legközelebb azt fogom tesztelni, hogy egy black hand és két rakétás egység mennyire stabil védelem :)

Most az AI (GDI hard turtle)végre alulmúlta önmagát (eddig túl jó volt :))

szóval kitalálta hogy neki az az oldalsó tiberium mezö kell, amelyiket én sajátítottam ki. Odaépített vagy négy refinery, persze ahogy kijöttek a harvik az obeliskjeim szétmarcangolták öket. Majd újabb refinery, újabb harvester, újabb mészárlás. Ment így egy darabig, amíg el nem fogyott az összes harvestere, és szépen abba is hagyta a játékot. Semmit se csinált :)
    Így volt idöm próbálgatni ezt-azt :)

A vicces az egészben az volt, hogy ott volt a másik oldalsó mezö. érintetlenül. Az nekem se kellett, ö meg hülye volt odamenni :)
  • Axl Rose
    Fain 5let, hajrá hajrá...
  • kis kocka
    ahhhha
  • Rage47
    jaja, az jó lenne:)
  • fsgh
    hallom vannak itt trükkök...valaki összefoglalhatná:) és akkor az akár már mehetne is a FAQ-ba...
  • DummyBoy
    Ja, qrva Surveyor :)

De végre megvertem a (Igaz csak medium ...) GDI-t én is :) Kiéheztettem ... rájöttem pár öngólra amit rugtam ... és így már nem is volt nehéz :)

A kis Beam Cannonoknak meg a Venom tud asszem célt adni valahogy, de nem , de még sosem próbáltam ... ellenben a Jugger az kecseg :) Főleg azzal a táppal, hogy tudsz ledobni snipereket ...

Na, mindjárt letesztelem a venomos dolgot ...
  • Antrax #1799
    egy GDI egység a pajzsnál van legalul. Megveszed, elviszed a kijelölt helyre, ott szítnyitod/telepíted, és már építkezhetsz is :)
  • Axl Rose
    Vmit tuti nem látok, mert a skirmishben GDI-vel sehogy sem tudok pl. silot építeni, helipadot, meg missile uplinket.

• Axl Rose
    Kicsit bővebben ?

Ammegmi ?
  • Antrax #1796
    veszel egy surveyort
  • Axl Rose
    Egy távolabbi tiberium mezőre úgy lehet csak építeni refineryt, hogy odakolbászolok egy MCV-vel és ott kibontom ?

Mert úgy lesz építési területem.

Mert ugye Zero Hourban oda építettem, ahova nem szégyeltem
  • Antrax #1794
    basszus ez eddig eszembe sem jutott...
  • a_n_d_r_e_w
    tápold az obelisket a kis beam tankokkal, megnö a lötávja és a tüzgyorsasága

#1791: van a juggernautoknál a speckó tulajdonság gomb, arra rá kell kattintani, majd keresni egy snipert, és annak a lesz egy körzete ahová tudsz lövetni

régen abban bíztam, hogy ez automata lesz, bázisvédelemre nagyon jó lett volna :(
  • Antrax #1792
    a végét már sokáig eljátszogattuk és ráuntam...

Vettem az obeliskeket...

(de jött juggerrel és amint elkészült egy a másikat le is rombolta)
  • Shiwo
    jah, erről a képességről olvastam...csak nem jöttem rá, hogy lehet aktíválni..
  • kis kocka
    akkor csak kevés hiányzott hogy lenyomjon
  • Antrax #1789
    Ki kellett lépnem...

Nem tudtunk dőlőre jutni
    (nem vert le de a védekezésben elfogyott a pénzem és feladtam)
  • Rage47
    jah, bocs akkor visszaszívtam:D
    annyiból jó volt, hogy felfedték magukat a juggerek..
  • a_n_d_r_e_w
    az speckó tulajdonság, valahol kolbászolt egy sniper a bázisod körül :)
  • Rage47
    sztem van benne bug...
    nálam az ellenfél juggernautjai a pálya egyik feléből a másik felébe lőttek az én bázisomra, és szétbobmáztak egy épületet:D ment is egyből az atom a fejükre...:D
  • DummyBoy
    Bahhhh ... Hard meg ilyenek ... Medium GDI állandóan kibaszik velem ...

Fél perc alatt befészkeli magát a bázisomra és leshetek, felhúz 4-5 AV tornyot és helló ...

(De pl.: Medium NOD-ot megverem ...)

Apropó, vettetek olyat észre, hogy ha a kijelöltök egy csapat tankot vagy valamit és elindítjátok őket a minimap-re kattintva akkor néha félúton megállnak?

Most először sikerült volna szétszednem a Surveyorokat, mindenütt Scorpion tankok várták volna + AT-sek, erre a Scorpionok megálltak mindenfelé a pályán o.O
  • a_n_d_r_e_w
    igen Josh Holloway a lostból, Jennifer Morrison a Dr Houseból, Tricia Helfer és Grace Park a Battlestar Galacticából, Billy Dee Williams a Star Warsból és Michael Ironside a Starship Troopersböl

Színészek részéröl mindent beleadott az EA
  • fsgh
    turtle?hard? nem éled túl:P

ha majd eljön a multi ideje én könnyű elnfél leszek nektek:DD
  • Gerbill
    A demó elején a videómontázsban tényleg Swayer van, a Lostból? Már csak ezért is beszerzem a játékot:D Remélem sok szerepe lesz:D
  • Rage47
    hajrá:DD
  • Antrax #1780
    Nah egy meccs hard turtle ellen

SZURKOLJATOK!

XD
  • Rage47
    én balanced, normalon jáccottam párat, gdi-vel meg nod-dal is, mindegyikkel csak győztem, sztem mindegyik ugyanolyan erős...
  • fsgh
    ezzel az a bajom hogy közben támadnak is és egy uj bázis építése idő és pénz...amiből a játékban nem sok van...:P
  • a_n_d_r_e_w
    nekem mindig mást lö vele, úgyhogy általában mindenböl kettöt építek lehetöleg minél messzebb egymástól :)
  • fsgh
    ilyen nincs GDI-vel nem tudok nyerni a NOD ellen normalon...fordítva igen de így...megcsinálták az atombombát s körülötte volt 15légvédelmi(vagyis 5 de az szétágazik) 15 földi és 4-5 Obelisk...esélyem se volt szétlőni...meg is öltek...

(itt van olyan hogy mire dobják általában a szuperfegyvert? mert a Red Alert2-ben vagy a tankgyárra vagy a viziépületre dobták..)
  • berlinboy6329
    Egy jó kérdés.a Scrineknek miért kell perkálni az egységekért.Elméletileg ők ilyen betörők,akik lerohannak mindent,és mindenkit,miért kell nekik fizetni?ez annyira abszúrd.Reméltem olyan fejlődésmódot,mint pl a W40K:DoW:DC-ben a Necron faj.Nem kell nekik semmiért fizetni,csak sok stratégiai pontot kell elfoglalni.Mondjuk itt is tiberium egységeket kellett volna számolni.Vagy úgy lesz?