6739
Command & Conquer III
  • Antrax #1934
    A kis profi :)
  • fsgh
    mondom minden maxon:) 12** x 1024-es

** most nem jut eszembe mi is pontosan...
  • Pheaper
    eddig 4 szer jáccotam skirmish-t mind a 4 er több mint egy órás volt de mindig kikaptam :D
  • ColdFire
    itt van a polcon, eredetibe
  • Antrax #1930
    felbontás mekkora?
  • fsgh
    nagyon jó lenne:) bár a Renegadenek nem volt olyan jó hangulata de azért tetszet:)

Crysis motor...pontosan mit jelent?:)
  • fsgh
    jé téyleg nem is figyeltem:DDD tök jó^^

minden maxon

Geforce 7600gt, 3700+ proci, 2bg ram....
  • grebber
    Off:

C&C FPS Crysis motorral

Dixie Flatline, 23:00 - Játék: Érdekesség
    (HW Insider) Andrew küldte nekünk ezt a delikát infómozsát, egyenest Kane szupertitkos NOD bázisáról. A Mediafeet nevű lap belső információi szerint az Electronic Arts Los Angeles-i (EALA) stúdiójában február 23-án tartott értekezleten tudatták az összes projekt vezetővel, hogy a Crysis motor a közeljövőben bevonul az óriáskiadó kiaknázható technikai kelléktárába. Azaz vettek egy szép kövér licenszet a Crytek-től.
    Egy szintén szupertitkos EALA alkalmazott szerint nagy valószínűséggel készülni fog egy C&C világban játszódó FPS a közeljövőben. Arról azonban egyelőre nem esett szó, hogy az óriásit bukott Renegade folytatásaként, netán egy teljesen új név alatt dobják majd piacra a Crysis motorjával hajtott lövöldözős játékot. Mindenesetre az EA keresi a módját, hogyan tudná minél jobban kiaknázni a motor nyújtotta lehetőségeket a rendelkezésre álló brandekkel.

info: Hardwired

off vége!
  • Antrax #1926
    Milyen VGA-d van? Milyen a beállítás? Nálad nem pixeles az árnyék :S
  • fsgh
    thx:)
  • fsgh
    na akkor pár kép(6) ugyis keveset raktok mostanában...

• Antrax #1923
    grat :)
  • Antrax #1922
    uccsú off: de attól független kiakasztottam :)
  • fsgh
    és megvan:))) nyertem Guerilla HARD ai ellen:))))

[büszke^^] 53 perc alatt...kb a 20 percet még elszórakoztam...
  • EmThor
    szerintem meg nem. de ez nem az a topic. end of story.
  • Antrax #1919
    Ez előző dűne az Emperor az negyon gyenge volt :S
  • EmThor
    nem hogy egy új Dűnét fejlesztenének
  • Tigristank
    Ezek a C&C 1-es romok jól néztek ki a játékban, fokozták a hangulatot. :)
  • Tigristank
    A Dune 2-vel én se játszottam, viszont a Dune 2000-el igen és nekem az is tetszett.
  • grayfox
    Döbbenetesen gyönyörű, és jól optimalizált enginnel rendelkezik a gém :D
    Most toltam végig a demót, de az állam még mindig nem találom :) végre érzem, érdemes volt gépet újítani ;D
  • Evogordon
    De nagy játék volt.

TS
  • BiG G
    red alert 1, és az ős command & conquer volt az isten.

dune2 nekem még korai volt sajnos
  • Antrax #1912
    szeressem (Y)
  • Shiwo
    ahhoz képest jól tartja magát ,D
  • beatz
    a jó öreg dune 2 =)) 15ev...
  • fsgh
    huhh most nyomom egy Guerilla HARD ai ellen:) eddig jól állok remélem nyerek:)
  • DummyBoy
    Jó Reggelt ...

Superweapon rencer ... LanParty-kon, Generalsban megszoktuk (Bár én itt mindig csak töltelékjátékos voltam, hogy meglegyen a léccám ...) hogy nincs Superweapon ... egyedül China Nuke General (Asszem ...) építhette meg, de ő sem használta ... szvsz itt sem fog hiányozni ...

Gép ellen izgalmasabb lehet vele a game, mert ha elkészül, tud fordítani a játékon, de egymás erlen csak vita lenne szvsz ...

Handicap: Szerintem nagy ötlet ... kövezzetek meg, de én ismerem ugyan a CnC generáció minden tagját, de soha nem voltam nagy RTS fan ... Dune2-n kivül talán nem játszottam végig 1 stratégiai játékot sem ...

Nekem és a hozzám hasonlóknak jól jöhet ... főleg hogy pl.: mekkora a különbség easy és medium között ... Easy ellen nincs értelme játszani, de medium meg eleinte nem kicsit eplicsázott ... Így legalább lehet finomítani a ellenség erején ...

Szóval nekem teccik ... bár nem használtam eddig :) Majd ha kijön a full, lehet kelleni fog :(
  • a_n_d_r_e_w
    jah, az elözö részeei, de sajnos ezt már nem ök készítették
  • tigeroo
    sajna ez a rész már nem fog futni a gépemen, de azért örülök hogy az EA visszaszállt a földre:) végre élőszereplős videok, a generals hangulata kicsit visszalépés volt a red alert 2-höz képest...és végre folytatják a "tibériumos" sztorit is!
    amúgy ehhez a gémhez van valami köze a westwood studios-nak?
  • Antrax #1905
    jah
  • ColdFire
    ez lo eza lord of the rings 2?
  • Antrax #1903
    Mint amilyen a BFME2-ben volt War of the ring álnév alatt :)

itt asszem úgy lenne hogy meg van adva a földgömb beállítod hány ellenség legyen kiválasztod a kezdő országát és innen körökre osztve megy ha egy országért folyok a háború az meg real time-be a kis térképen (mint egy sima skirmish). Az országokra lehet építeni épületeket ami real time amikor kezdet a pályát ott lesznek. És minden ország más bónusszal rendelkezik (pl.: +5% sebzés az összes egységnek)

Gémsztár azt állította még tavaly hogy lesz...
  • ColdFire
    azmilyen? :D
  • Antrax #1901
    Nagytérképes módról tud vki vmit?
  • ColdFire
    ja, aza lézergenya jó volt ^^
  • a_n_d_r_e_w
    egyetértek, de azokat legalább le lehet löni
  • Zsolo007
    Pont fordítva, hátrányt jelent. Valószínűleg abban nyilvánul meg, hogy akinek beállítod annak az egységeinek kevesebb HPja lesz, vagy valami hasonló.
  • Masakari
    sztem akkor nem csak a super weapont hanem a ledobható fegyvereket is..orca strike,vapor bomb meg ienek..ezeket is ki lehetne kapcsolni...ezeknek se sok köze van a game-hez..csak ugye generalsosítsunk...
  • deep
    Gondolom annyival könnyebben halnak az egységek, vagy pecsem tudja. Nem is értem minek van. Ki használja?
  • fsgh
    eddig tiszta...de a játékban ez hogy níilvánul meg? mert ott lehet álítani a handicappet százalékosan