Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikor még csak feltörtbe volt meg nekem és a gdi oldalt vezethettem :) mekkora nagy voltak azok az idõk istenkém ... mikor vittem a mamut tankot :) és kaptam az obeliszkektõl..:)
A halál csupán a kezdet...
Valaki mondanam nekem egy linket ahol levan írva a C&C története?
Lehetõleg magyart mert a haverom akinek kell nem nagy angolos.
Amúgy én is tartok a Generals feelingtõl pedig sajnos sokban hajaz rá. Igaz h szerettem azt is de nagyon nem kellene h hasonlítson rá. A Tiberian Sun 1000x hangulatosabb volt mint a Generals!
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
régen írtam ide...
várom már nagyon a játékot:) báár picit félek tõle ogy Generals feelingje lesz:SSS a Generals meg nagyon nem bejövõs nekem:SSS
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
majd most, hogy már van idõm és kedvem, megcsinálom végre amit itt javasoltak páran
One Vision. One Purpose.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
(lehet azzal kezdem az egész játékot :)"
A lepényhal meg utoljára.
A videóban spoiler hegyek, a második fele egy komplett GDI vs Scrin SP mission, ugyanakkor pont ezért érdemes megnézni, egy kis ízelító a SP mókából :)
Ami engem érdekel, hogy vajon lehet-e a játék sebességét állítani, mert ez szerintem így übergáz, az ellenségre nem lehet olyan gyorsan kattintani, mint ahogy kóvályog a bázis körül, én ebbõl a fast-fluidból nem kérek. De ha lehetõség lenne 75%-ra lassítani mondjuk... Ha nem, akkor marad az ini (avagy xml, amit éppen használnak) átírás, nekem
Ami viszont sokkal fontosabb, az a juggernautok lõtávja. valami szánalmas. Ígérgetik egy ideje, hogy megnöveleik, de ha még most se csinálták, akkor ebbõl is ini átírás lesz :)
(lehet azzal kezdem az egész játékot :)
One Vision. One Purpose.
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
#729: majd ha lesz belevaló info, bõvülni fog, nyugi :)
#730: takonyzöld nekem se tetszett, de mondom kipróbálom, a kérdések közti hézag meg véglegesen kb úgy nézne mint a Gothic3 faqjánál
köszi az észrevételeket
One Vision. One Purpose.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
az is nyugtat ? :)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A link takonyzöld színét ha lehet változtasd meg valami kevésbé rikítóra :o)
A kérdések kicsit elvesznek a háttérben, azokat kicsit láthatóbbá kéne tenni, mondjuk félkövérként .
A bekezdések közt nem kéne ekkora hézag, mert ha szaporodik (fog bõven), istentelen sokat kell majd lefelé tekergetni, keresgélni .
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
viszont itt ha a cimsorok betüi más szinüek akkor már nincs gond a zöldel szvsz :)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
FAQ-ot meg csinálhatok, ha van rá igény :)
One Vision. One Purpose.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ami feltétlen kellene, hogy egy ügyes emberke alkosson a dolognak egy oldalt (FAQ-ot), ami ki lehet tenni az alcímbe .
BTW Tuvok vagy vki nem szeretne házigazda lenni a topicban? Mert attól félek így a megjelenés közeledtével jön majd az ehhez hasonló kérdések sokasága, ki lehetne rakni banner alá
One Vision. One Purpose.
Mikor jelenik meg a játék megtudnátok mondani?
Már nagyon várom...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
"
<#taps>#taps><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
One Vision. One Purpose.
nem, ott nem lesz az egész világ SW, hanem pont amit írtál :)
One Vision. One Purpose.
Amúgy nekem tetszett a Starship Troopers (elsõ rész persze) úgyhogy nem nagyon bánom ezt a fejleményt :)
Fantáziátlan,meg rém1Xû.Felõlem,lehetnek bogarak a Scrinek,de akkor k..jó sztorinak kelllene hozzájuk kapcsolódni,meg vmi egyedi dolognak,ami megadja az okot,hogy miért csinálták õket bogárszerûre.Bár a humanoid sztem jobb lett volna,v vmi Alien hasonlat.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
remélem nem lesz béka, de ha mégis akkor leírom:
a képen egy lebegõ scrin harvestert láthatunk
ebbõl megint sajnos 2 negatív következtetést vonok le:
1. jó indok volt a sok ionvihar a lebegõ technológia ellen (na persze), de akkor miért nem szóltak errõl a designereknek is
2. 0 ötletet, 0 változatosságot vittek bele a 3. fajba (eddig legalábbis), ami volt (pl mozgó bázisok) azt is elvetették egy ideje
One Vision. One Purpose.