Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

datango
nincs az a feeling , amit a c&c tudott adni 96 ban! <#ejnye1>
amikor még csak feltörtbe volt meg nekem és a gdi oldalt vezethettem :) mekkora nagy voltak azok az idõk istenkém ... mikor vittem a mamut tankot :) és kaptam az obeliszkektõl..:)

igazan és bölcsen szóltál mester <#worship>

Fenrir
Azért azt ne felejtsük el, hogy a C&C nevet leszámítva semmi közük nem volt egymáshoz. Teljesen más stílus és teljesen más idõben játszódik. Kár lehúzni a Generals-t, szerintem nagyon is megállta a helyét a mûfajban, az tény hogy nem a C&C névvel kellett volna eladni.

A halál csupán a kezdet...

Csumesz

Valaki mondanam nekem egy linket ahol levan írva a C&C története?
Lehetõleg magyart mert a haverom akinek kell nem nagy angolos.

Amúgy én is tartok a Generals feelingtõl pedig sajnos sokban hajaz rá. Igaz h szerettem azt is de nagyon nem kellene h hasonlítson rá. A Tiberian Sun 1000x hangulatosabb volt mint a Generals!

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

datango
köszönjük ! az jó lesz!

mé, jóaz :)

fsgh
szép lesz:)

régen írtam ide...

várom már nagyon a játékot:) báár picit félek tõle ogy Generals feelingje lesz:SSS a Generals meg nagyon nem bejövõs nekem:SSS

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Hûûû így mozgásan nagyon tetszenek a "bogarak"! Márciusig már nincs is sok! Remek-remek! <#taps>
a_n_d_r_e_w
kösz
majd most, hogy már van idõm és kedvem, megcsinálom végre amit itt javasoltak páran

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Demo jöhetne már :D

One Vision. One Purpose.

datango
szerintem szép faq ! bekellene rakni ide banner alá vagy beépiteni a bannerba ! szavazok rá! csak így tovább!

berlinboy6329
Jött pár új kép meg 3 ingém+1 inerjú.

Itten van

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Fenrir
"Ami viszont sokkal fontosabb, az a juggernautok lõtávja. valami szánalmas. Ígérgetik egy ideje, hogy megnöveleik, de ha még most se csinálták, akkor ebbõl is ini átírás lesz :)
(lehet azzal kezdem az egész játékot :)"

A lepényhal meg utoljára.

a_n_d_r_e_w
egy ~250 megás ~félórás video, angol beszéd, német alámondással az elején, illetve német felirattal a végén. A hang jelentõsen out of sync, de nem érdekes.

A videóban spoiler hegyek, a második fele egy komplett GDI vs Scrin SP mission, ugyanakkor pont ezért érdemes megnézni, egy kis ízelító a SP mókából :)

Ami engem érdekel, hogy vajon lehet-e a játék sebességét állítani, mert ez szerintem így übergáz, az ellenségre nem lehet olyan gyorsan kattintani, mint ahogy kóvályog a bázis körül, én ebbõl a fast-fluidból nem kérek. De ha lehetõség lenne 75%-ra lassítani mondjuk... Ha nem, akkor marad az ini (avagy xml, amit éppen használnak) átírás, nekem

Ami viszont sokkal fontosabb, az a juggernautok lõtávja. valami szánalmas. Ígérgetik egy ideje, hogy megnöveleik, de ha még most se csinálták, akkor ebbõl is ini átírás lesz :)
(lehet azzal kezdem az egész játékot :)

One Vision. One Purpose.

laca103
JAja <#vigyor4> + rubinnal lesz meg a vörös <#idiota>

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

Shiwo
sztem ha viszel képet ötvösnek ,akkor tud csinálni..más kérdés, hogy mennyiért..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

jajö....

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

laca103
Tök fasza a fickón az a NOD -os gyûrû...ha tudja valaki hol lehet szerválni az szóljon!!!4

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

a_n_d_r_e_w
kérdéseket szerettem volna tibériumosra de tényleg nem látszik
#729: majd ha lesz belevaló info, bõvülni fog, nyugi :)
#730: takonyzöld nekem se tetszett, de mondom kipróbálom, a kérdések közti hézag meg véglegesen kb úgy nézne mint a Gothic3 faqjánál

köszi az észrevételeket

One Vision. One Purpose.

Shiwo
hát..nem tom, hogy változtattál-e a kérdés óta, sztem a háttér még okés, de a zöldes háttéren sötétzöld betük nem a legjobb ötlet..a világos zöld jobban látható.. ill. barátnõm szerint még passzolna sárga vagy barna (utóbbiból az az árnyalat, amibõl van 1 pici lent a kezénél)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Tuvok
Nem, akkor Lenin képe volt nyugtató :D

j0nNyKa
a regi kommunista iskolam tele volt fekete tablakkal
az is nyugtat ? :)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Tuvok
Tetsz, de 3 javaslat:
A link takonyzöld színét ha lehet változtasd meg valami kevésbé rikítóra :o)
A kérdések kicsit elvesznek a háttérben, azokat kicsit láthatóbbá kéne tenni, mondjuk félkövérként .
A bekezdések közt nem kéne ekkora hézag, mert ha szaporodik (fog bõven), istentelen sokat kell majd lefelé tekergetni, keresgélni .

Tigristank
Egész jó, persze majd több információval kell kiegészíteni.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

igaz az iskolában nem is számit sok szart szvsz... :D
viszont itt ha a cimsorok betüi más szinüek akkor már nincs gond a zöldel szvsz :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Fenrir
Pedig a zöld nyugtat, nem véletlenül zöldek a táblák is az iskolákban :)

j0nNyKa
jo, fasza, csak hat rossz a szemnek a zoldon a zold... szerintem legalabbis

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

a_n_d_r_e_w
faq próba
várom véleményeket :)

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
nem is gond, hogy érdeklõdik, de mikor majd a kérdések 50%-át ugyanaz az egy-két szó megválaszolná, akkor jó lenne

FAQ-ot meg csinálhatok, ha van rá igény :)

One Vision. One Purpose.

Tuvok
Az eddigi képek, infók alapján eléggé szkeptikus vagyok, és nem akarok nagyon ünneprontó lenni, ezért csak olvasgatok, amíg nem lesz valamit érdemben kommentálni . :)

Tigristank
De rég láttunk téged errefelé. :)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Tuvok
Az legyen a legnagyobb gond, hogy valaki a megjelenés felõl érdeklõdik . :)
Ami feltétlen kellene, hogy egy ügyes emberke alkosson a dolognak egy oldalt (FAQ-ot), ami ki lehet tenni az alcímbe .

támogatom az 5letet, szvsz te is jó lennél házigazádnak :)

Agamemnon
Meg egy honlap címet...

a_n_d_r_e_w
március

BTW Tuvok vagy vki nem szeretne házigazda lenni a topicban? Mert attól félek így a megjelenés közeledtével jön majd az ehhez hasonló kérdések sokasága, ki lehetne rakni banner alá

One Vision. One Purpose.

majdö...

gabo91
Hello.
Mikor jelenik meg a játék megtudnátok mondani?
Már nagyon várom...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Fenrir
Kukacoskodóknak: Arachnid :)

datango
"Egyébként bogár, mint pl. Csillagközi invázió, vagy bogár, mint krumplibogár, esetleg Humphrey Bogar(t)?
"
<#taps><#vigyor3><#vigyor3>

np :)

a_n_d_r_e_w
ok, bocs, lemaradt a *még* szócska a "nem TC" elõl, mea culpa :)

One Vision. One Purpose.

amit linkeltél az az elsõ felirat hogy ez tc..., az hogy nincs kész a cucc mástészta...

a_n_d_r_e_w
poénból írtam, és nem TC :P
nem, ott nem lesz az egész világ SW, hanem pont amit írtál :)

One Vision. One Purpose.

jah csak ez egy tc és nem az eredeti game..., ha a világ kompletten sw lessz az msát tészta mintha full más univerzumba belevágnak egy márék full oda nem való karaktert...

a_n_d_r_e_w

One Vision. One Purpose.

nekem is tetszett a starwars, mégis ideggörcsöt kapnék ha c&c-be jedi-ket meg sith-eket pakolnának...

Fenrir
A bogarak egyértelmûen a Csillagközi Invázióból vannak, ott a nagy potrohájú plazmabogár és a kisebb harcosok.

Amúgy nekem tetszett a Starship Troopers (elsõ rész persze) úgyhogy nem nagyon bánom ezt a fejleményt :)

berlinboy6329
Ez a Harvi nem tetszik. :(

Fantáziátlan,meg rém1Xû.Felõlem,lehetnek bogarak a Scrinek,de akkor k..jó sztorinak kelllene hozzájuk kapcsolódni,meg vmi egyedi dolognak,ami megadja az okot,hogy miért csinálták õket bogárszerûre.Bár a humanoid sztem jobb lett volna,v vmi Alien hasonlat.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
olvasgattam,hogy dec.18-án,azaz ma lesz vmi infó a gémrõl.Mi Lesz ma?

a_n_d_r_e_w

remélem nem lesz béka, de ha mégis akkor leírom:
a képen egy lebegõ scrin harvestert láthatunk

ebbõl megint sajnos 2 negatív következtetést vonok le:
1. jó indok volt a sok ionvihar a lebegõ technológia ellen (na persze), de akkor miért nem szóltak errõl a designereknek is
2. 0 ötletet, 0 változatosságot vittek bele a 3. fajba (eddig legalábbis), ami volt (pl mozgó bázisok) azt is elvetették egy ideje

One Vision. One Purpose.