6739
Command & Conquer III
-
#1894 Előny. -
#1893 azt meg tujátok mondani hogy mit jelent a Handicap?? -
Antrax #1892 Én a szuperwéponokat csak azért kapcsolom ki mert túl erősek... Az sosem gond ha van... De ez?
Generalsban az amcsi szuperfegyver jó volt, azzal nem lehetett elsöpörni egy egész bázist. Azt szerettem...
Pl ez a szupercucc kampányban nagyon megfogja nehezíteni a dolgon :S -
#1891 jaja lehet én is kikapcsolom majd... -
Antrax #1890 Arról nem tudtok vmit hogy lesz-e nagy térképes mód???
Még tavaly amikor bejelentették a játékot a gémsztár írta hogy lesz. Úgy mint a BFME 2-ben... (war of the ring) -
Soneji #1889 nagyon igaz. Tiberian sunban skirmish-t is sokat játszottam alacsonyabb technikai szinten. -
#1888 én imádom pátyolgatni az avatarjaimat, aztán lezúzni velük a pályát :D
(csak azok a fránya orkák ne ölnék öket ennyire :))
De a postodról jut eszembe, ki hogy áll a superwepon rendszerhez?
nekem tuti az elsö dolgom lezs kikapcsolni a játék elött, szerintem unfair egy olyan fegyver, ami ellen nem lehet védekezni
-
#1887 nahát , én eddig gdi párti voltam , de ha kijön a full szerintem Nod al leszek :) bár a jugger jó a gdi oldalon.. :) de a láthatatllanság nameg a nuki az verhetetlen :D -
#1886 tegnap 72cm-es CRT-n kipróbáltam, asztali LCD-n megy 1440x900-ban, TV-n belőtte 800x600-ba, minden volt a kép, csak nem éles, de a vezeték nélküli MX1000-es egeremmel, azért ágyból, párnák közül nem volt rossz jáccani :P -
#1885 Persze, csak jelen pillanatban nem választható ez a felbontás, szemben a 720p-vel:D -
#1884 akkor is jobb az 1360x768 (1366x768), mert az a natív
de nem hiszem, hogy a fullban más lenne, viszont bízom benne, hogy némi ini tweakkel ez is megoldható lesz
-
#1883 Jah, a mocskos életbe, hogy VGA csatlakozón keresztül nem támogatja ez a retek a 720p-t. Bezzeg az X360-am vígan megy. Irgum-burgum... Reméljük a full verzióban lesz több felbontás támogatva! -
#1882 trainer -t valaki tud hozzá ? :) ö mer sose jövök ki a tiberianokbol :D cask + pénzhez kéne :D -
#1881 LCD TV? :)
engem is érdekelne, az enyém most szervízben van, de ki szeretném majd próbálni :) -
#1880 Őőő, azon kívül gondoltam a valahogy-ot... -
#1879 optionsban video beállítás -
#1878 Nem tudjátok el lehet-e valahogy más felbontásban indítani a cuccot? 1360x768 kéne:D -
Soneji #1877 köszönöm a választ! -
kis kocka #1876 nálam görgő-vel lehet forgatni -
#1875 görgőt megnyomod, majd tologatod jobbrabalra az egeret -
Soneji #1874 itt aztán zajlik az élet! követni sem tudom.
tudom láma kérdés, előre is bocsánat, de hogyan lehet forogni a kamerával? Faq-ban nincs.
nem a témához tartozik, de az előbb legnagyobb meglepetésemre online játszottam a Renegade-el. gondoltam kicsit zúzok vele amíg eljön a március vége, erre x-fire-vel simán csatlakozott és már zúzhattam is valakikkel. próbálta már valaki? vagy lenne kedve valakinek? küldjön privátot ha igen. -
#1873 láll:DDDD -
kis kocka #1872 így
-
maniac001 #1871 Lökjetek már pár képet hogy ti hogyan építitek a bázisotokat... -
alakulat #1870 ok
köszönöm -
Antrax #1869 d3dx9_29.dll-t keresi
* Fel kell telepíteni a februári directX-et (a demó tartalmazza, de a telepítőt nem indítja el. A temp könyvtárban kell megkeresni mielőtt a telepítés véget ér és törlődnek a fájlok, avagy le kell tölteni valahonnan)
-
#1868 nézd meg jobban. -
alakulat #1867 hát én nem találom a hibámrol az infot -
#1866 Fönt látsz egy olyat a banner alatt hogy faq, ott minden infót megtalálasz a hibáról!! -
alakulat #1865 Hi!
Feltelepitettem és nem indul el. kiirja h DemoGame.dat - A komponens nem található. d3dx9_29.dll -t nem találja, már ujra telepitettem, de semmi.
Vkinek esetleg vmi ötlete?
segitsen vki -
#1864 Pl. a Surveyor - Emissary-t sem lövik a tornyok, ahogy elkezd "kicsomagolódni" ... ami érdekes, hogy amikor hozzám beépitett egy tornyot az enemy (GDI...) az mintha lőtte volna a dolgaimat ... mind1, majd ezt is megnézem... -
#1863 ja értem...nem tom..nem volt rá szükségem...amúgy annyira szorosan építkeztem hogy a pénzszedőim beragadtak és nem volt már pénzem:P úgy kellett eladni pár dolgot hogy oda férjenek:P -
Caterpillar #1862 Ilyet nekem is csinált az ai csak én GDI vel voltam... Már rég legyalultam a bázisát bent tanyázott a 10 Mammoth és csak nem lett vége... Mondom ez mi? Visszanézek véletlenül a bázisomhoz erre 2 Finomító, barak meg még jóégtudja mi... Persze a bázis védelme nem lőtt csak a Harvesterekre az épületekre nem... Medium Guerilla volt az is... -
Antrax #1861 Tiberium Spike -
#1860 Spikeok?:P
guerilla Ai volt:) -
Antrax #1859 a spike-okat miért nem foglaltad el?
Ez milyen ai volt (ugye nem balanced?) XD -
#1858 na lezavartam egyett a NOD-al..jó volt:) Médium ellen egyenlőre...
olyan hülyék voltak hogy elém építkeztek...és pont oda tették a Szuperweapont is...:DDD
-
#1857 Nekem is leeset ... De komolyan fel sem tünt ... Első nap játszogattam GDI-t, utánna csak NOD ... aztán valamelyik nap csak próbaképp megint
GDI-t választottam és akkor tünt fel hogy ... hmmm ... télleg .. beszélni kellene neki :)
Főleg azért nem figyeltem mert a "Stealth Tank Ready" meg "I'm an emissary of Kane" az szólt szépen :) -
#1856 miért tették volna..eleinte nem gondoltak arra, hogy a noddal is lehet játszani a demón :D -
#1855 Hmmm ... én is azon morfondiroztem hogy a NOD miért nem beszél ... aszittem ficsör :) De lehet hogy azé nem beszél mert azt nem tették bele? :)