Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
scrinek - szerintem ez mutat belõluk a legtöbbet
van még pár a cnc-source -on
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
a kapu gondolatától meg akkor egyenesen kiütést kaphattak...
orca, stb:
ez a fast-fluid-fun része, de ezen megígérték hogy változtatnak (pl juggernaut ténylegesen tüzérség lesz, ekkora lõtáv gondolom csak azért kellet neki, hogy beleféjen egy képernyõbe minden, amit meg akarnak mutatni :)
One Vision. One Purpose.
Csak néhány dolgot elnagyoltnak tartok.NINCS FAL!MÉ NINCS?Jó,gát nem is lesz,de fal legyék mán!
Meg fõleg az Orcák meg a Sztílt tankok rakéta/mp dolgai idegesítettek.Túl gyorsan,túl sokat lõnek.És a gyalogság meglepõen könnyen hal.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
következõ negatívum:
nem lesznek földalatti egységek. semmilyen, se limitált, se elõre fúrt földalatti alagutak, semmi.
indoklás: nem lett volna jó a balansz, Nod rusholna engineereket föld alól. Érdekes, ez adott volt TS-ben is, a westwoodosok mégis értettek a balnszhoz (betonozás, sensor array, emp)
szóval ami a legjobban idegesít, hogy teljesen hülyének nézik az embert, és nem adnak egyenes választ.
az meg már tényleg nevetséges, hogy az is indok, hogy a Nod kiemelkedett a föld alól, és nem fél magát megmutatni a GDInak vagy valami ilyesmi. pfff (tudom nem szeretitek ha puffogok, de erre nem tudok mást mondani :D)
fejlesztés:
szerintem azért várható volt ennyi idõ alatt, graf motor kb adott, stratégiai motor is kb adott, a sok idõt a design és az egyéb járulékos dolgok teszik ki. A story már bõven kész kell, hogy legyen, hiszen a videókat forgatják, szerintem már "csak" a mapperek dolgoznak igazán keményen
One Vision. One Purpose.
A másik meg hogy régebben 2007 végi megjelenésrõl volt szó, most meg itt van ez a 2007. március 27-ei megjelenési dátum. Ennyire jól haladnának a fejlesztésekkel? Inkább programozzanak még néhány hónapot, csak ne adjanak ki "félkész" játékot. :)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
falak egyébként lesznek. azok, meg a semmitse érõ tornyok lesznek a védelem.
ahogy olvasgatom a fórumokat, igen nagy a zúgoldás emiatt, reméljük sikerül meggyõzni õket márciusig
One Vision. One Purpose.
1. ne lehessen az ellenségnek kénye kedve szerint néhány gyors egységgel beszaladgálni a bázis közepére
2. ugyanez engineerekkel
most majd ha valaki legyárt elég endzsit, meg pár APC-t, és elég gyorsan tud kattintgatni, megnyerte a csatát. éljen a visszafejlõdés
One Vision. One Purpose.
bed nyúvz :/
gyûlölöm mikor rushol az ellen, és nincs fal, fõleg mikor egy egységem sincs a közelben :///
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
akit lassított volna az ne építsen, nem értem miért nem lehet az ilyen döntést a játékosra bízni. nem hiszem, hogy sokakat zavart volna a kapuépítés lehetõsége. na mindegy, EA
One Vision. One Purpose.

Én megprónálom a jó oldalát nézni:Azt gondolom,hogy nem hiba,hanem ott van pont 1 lyuk és belecsúszott :D
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
más (off):
mivel nem akartam egy 4. postot írni sorban, külön topciot nyitni meg pláne nem (a meglevõ cnc-sek se nagyon pörögnek), de szerintem megérdemel pár szót ez a mod, mely már a fejlesztés vége felé közeledik, mindazoknak, akik nagyon szerették a TS:FS-t és sokmindent hiányolnak belõle a 3. részben
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
érzéseim még mindig felemások
juggernautok bûntetnek, ahogy kell, nagyobb csaták gyönyörûen fognak kinézni, de átláthatatlanok lesznek és úgyis szaggatni fog :)
ami viszont egyedül nem tetszik eme trailerben az a: "fast-action, adrenalin-fueled gameplay", na ettõl valahogy rossz elõérzetem támadt
One Vision. One Purpose.