6739
Command & Conquer III
  • Caterpillar
    Nálam a sniper team szokott ilyen remegés közepette arrébb csúszni főleg mikor valami pont ott szeretne elmenni ahol ők vannak de olyankor is előjön ha csak egyszerűen megtámadok valamit velük...

Juggernaut nálam is csúszott már de nem zavaró..
  • Antrax #1853
    De megszívtam... Elvok foglalva a támadással és mivel a NOD-nál nincs hang nem mondott semmi olyat hogy enemy unit sighted vagy hasonló hanem csak azon kaptam magam hogy egyszer csak elment a radarkép... Benézek a főbézisomra már csak 3 power volt ott meg 5ellenséges mamut :)

(de végül sikerült nyernem)
  • Shiwo
    elő...írtam is annó valamikor..
  • DaemoonHunter
    :)
  • DummyBoy
    Nem láccik a hibaüzenet ... Megoldottam ... Szóval próbáld meg manuálisan kicsomagolni a Telepitőt Total Commanderrel vagy ilyesmi, és prübáld úgy telepiteni ...

@DaemonHunter:
    Mellesleg én akkor vettem észre mikor kijön a gyárból ... akkor kicsúsztatják ... lezártam ennyivel ... azóta meg NOD vagyok, szal nem zavar :)
  • keeper007
    ... nekem meg a setup se indul, de senkise képes valaszolni. issssteneeem
  • DaemoonHunter
    Nálatok előjött már az a bug amikor a juggernaut nem "lépeget" hanem csak csúszkál? Mintha kerekei lennének:D Amúgy semmi más baj nincs vele, talán ez sem az annyira.
  • keeper007
    Hi, segicsetek, ez miert van??? 4x letoltottem mar, de mindig ezt irja ki.
    Már nemtok mit csinalni, pls help meeeeee

• DummyBoy
    Én attól félek, hogy meg kell szegnem egy fogadalmam ...

Szörnyű ilyet mondani, de lehet hogy megveszem ... Pedig a BF2 után megfogadtam, hogy soha többet nem adok pénzt EA-s cuccokra :(

De ez teccik ... és ha ez a tendencia megmarad én is megveszem ... De azért letesztelem előtte ... De félek hogy a jól ismert EA-s kásztömör szörvisz nehogy itt is meglegyen :(
  • a_n_d_r_e_w
    szerintem vigyáznak erre mint a hímestojásra

az viszont valószínünek tünik, hogy a boltokba kiszállítás után elkezdenek feltünedezni, mondjuk egy héttel az árusítás megkezdése elött :)
  • Antrax #1844
    Elég elszánt vagy...

Én nem fogom kibírni :)
  • Caterpillar
    Nehéz lesz megállni de én azért megpróbálom a kipróbálást elhalasztani a megvételig... Aztán majd írígykedek hogy más már rég végigvitte...
  • Antrax #1842
    nekem úgy tűnik...
  • berlinboy6329
    Crysis motorjával? :O
  • Antrax #1840
    Sztem nem sokkal aranylemezre kerülés után feltörik és még megjelenés előtt kipróbálhatjuk :)
  • fsgh
    imádtam az 1et:)
  • a_n_d_r_e_w
    renegade 2?
  • DummyBoy
    Na ja ... szvsz senkisem bánná ha 4-ére kiszivárogna
  • a_n_d_r_e_w
    nem, náluk is 26-28
  • Evogordon
    Még annyit kell várnunk?? :S
    Remélem az amcsiknál hamarabb kint lesz.
  • a_n_d_r_e_w
    ehónap legvégén (26-28-30 attól függ :))
  • a_n_d_r_e_w
    az enyém hamarabb van kész mint az övék, legalább 3 perccel
    ha túlélem a költözést (itt szoktam csak veszteni néha) akkor utána már verhetetlen vagyok. még egy belött atom se képes olyan kárt okozni, amit ne tudnék egy percen belül helyrehozni
    pénzhez meg nem kell mindkét mezö. csak az egyik oldalsóra két refinery+2 harvi. ezek olyan gyorsan hoznak, hogy ha 2 gyárban egyszerre gyártok, akkor is silokért nyavajog. az a mezö meg elég nagy, hogy igy is kitartson vagy 35 percig (28 nál meg nem tart tovább a meccs :))

más: 30fps
    ennek egyszerü oka van. A SAGE motor nem az idöhöz viszonyítja magát, hanem a kékockákhoz. Azaz akkor telik el 1 mp a játékban, ha lemegy 30 képkocka. Így lehet majd lassítani, levenni mondjuk 25-re, 20-ra (gáz)
    ha valaki fel szeretné emelni 60-ra, majd úgyis meg lesz a lehetösége, de készüljön fel, hogy minden dupla olyan gyorsan fog történni
    Ez az oka annak is, hogy a játék belassul, ha leesik a framrate (sok egység pl)
  • berlinboy6329
    Megint elkente a számat 1 medium rusher nod.Olyan szerencsétlen vagyok,h mindig azt a mezőt foglalom el amit ő,a másik meg,mint 20 mi után 1 Radar Scan segítségével megtudtam,üres. :/ LOL,mondom.Jöhetne a teljes.Uncsi már ez az 1 pálya,ami ráadásul csak 2 playeres.Csapatban szeretek menni.+Scrineket is megnézném,meg a sztorit.Mikor is jön? ehónap hanyadikán?
  • ColdFire
    wow jol hangzik, kösz^^
    amugy ezeket honnan lehet kideriteni?
    bár irja a játék ha rávisszuk az egeret... :D
  • Antrax #1830
    a saját egységedről letépi a fegyvert és magára rakja...

pl.: Beam tankról a sugár ágyút Stealth tankról meg azt az alcázó szutykot, Flame tankról a lángszórót...

Egyszerre több is lehet rajta
  • ColdFire
    avatarnak van egy képessége, (az a kar) az mite csinál?
  • DummyBoy
    Foglald el mind a 2-t :) Akkor pénz is lesz ...

Viszont a surveyort/emissary-t nem szabad hagyni kicsomagolódni ...

Próbaképp nézd végig mi történik ha egyszer kész van az emissary/surveyor ...

Figyelni is elég ...
  • berlinboy6329
    Látom skirmisjheltek rendesen.Játszok én is pár percet,mert 30h-n belül mindig elintéz.Hiába foglalok el 1 tiberiummezőt,egyből odajön,és kész.Pénz meg nincs védelemre. :(
  • bgabor
    A bázisod kétféleképpen tudod "máshova vinni". Új főbázist építesz a kívánt helyre, úgy, hogy veszel egy MCV járművet, és a kivánt helyen "kibontod", és főbázis lesz belőle, ami köré lehet majd építkezni. Ez a drágább módszer. Az olcsóbb megoldás a Surveyor. Ezt ugyanúgy le kell gyártani, pozícióba vinni és kinyitni, mint az MCV-t. A különbség csak annyi, hogy a surveyor olcsóbb, és jóval kissebb területen enged építkezni, mint az MCV.
    (emelett ha új főbázist építesz, akkor több épületet is gyárthatsz egyszerre, ugyanúgy mintha Crane-t építettél volna)
  • fsgh
    jó taktik...:) a Surveyor az a védelemnél az a kocsi? amúgy az direkt erre van hogy el tudd vinni máshova is a bázisod?
  • Antrax #1824
    helyesírás ellenőrzés nem volt... ha nem tudod mi az a szó akkor következtetéses alapon silabizáld ki XD

("Ha következtetéssel jössz rá és nem írsz rá semmilyen egyenletet az nulla pont!" /régi matektanárom/ )
  • Antrax #1823
    Én is leírom a taktikám GDI-val:

Powerplant,Refinery (közben surveyor), Barrack, Közben az elkészült surveyorokat kiviszem a két sarokra, Két enginer be spikeokba, közben készül az újab crane és egy warfactory +1 harvester. Utána két refinery egy power és 3őrtorony Mire ezek kész vannak a két surveyor már le vannak telepedve.Gyors lerak 2 refinrey (3 őrtornyot oda ahol először támad, ilyenkor rendszerint low power, de addig a főbázisban kikapcsolom a védelmet). Most kit barrack és egy power plant (ilyenkorra fogy el a pénzem) power plantok főbázisra, barrackok a két mellékbázisra. Kb ilyenkorra érkezik el az az idő hogy a spikeokat nem csak enginerrel piszkálja. Akkor gyors oda is védelem surveyor stb... Ekkorra már 6 harvesterem van pénz az jön rendesen. Gyors techcenter legalább két sonic emitter mindhátom bázisra és minimum 4 légvédelem + 5 tank. A maradék időben silot és power-t veszek. Azek után már látom hogy neki van szuper weaponja. Nah akkor gyors 3 reptér a főbázisra= 3*4 bombázó azzal gyors szétkapom a szupervépont.( ha bázis szélére veszi akkor elég egy APC plusz egy enginer) időközben ekészült a 20 mamut és csak azon kapom magam hogy nyertem :)
  • fsgh
    hmm szép:)

de mit csinálsz a szuperfegyverükkel?
  • DummyBoy
    Hmmm ... A pénz nagy úr :) Nekem is úgy lett sikerélményem, hogy bevédtem a két mezőt, és kész ... az enemy az összes pénzét Harvesterekbe ölte ...

Valahogy nekem középen nem jött soha, az oldalsó mezőknél volt fight ... De ott mind a kettőnél, ha nem voltam elég gyors akkor mindig olyan böszme védelmet csinált amivel nem volt kedvem szembeszállni :) A mostani projekt az lesz, hogy egyik mezőt meghagyom neki, és hagyom bevédekezni, majd letesztelem mi ellen mi a jó :)

De én is próbálgattam pár dolgot ... szvsz lesznek majd falak, különben a Venom és a Beam Cannonok Prisma-ás lövésének nem sok értelme lenne ... (Javitsatok ki ha tévedek ...) kicsit a hatótávja ... de Beam Cannon az isten :) ...

Feltünt nekem, hogy ha Guardra teszem a Stealth tankokat, akkor végignézik ahogy az Orca-k szétlövik a bázis, agressziv esetén viszont télleg jók légvédelemnek is :) Nállatok lőnek automatikusan?

Meg arra leszek még kiváncsi, hogy a fullosan bevédett enemy base-hez milyen közel jutnak az EMP Buggy-k :)
  • FragStaR
    Nem tartom túl okos döntésnek hogy 30 ra és nem mondjuk 60 korlátozzák le nincs vmi patch/hack ami ezt feloldaná?
  • Soneji
    az jó lehetett! tudsz róla videót csinálni?
  • ajem kisa
    Az miért van, hogy adott a csapatom, van benne minden, és ha az ellenfelet kilövöm az épületből, akkor az enyémek leszedik őket, de folytatják a mészárlást egymás között? Nemelőször volt ilyen, 5-6 csapat szétlövi egymást! Suicid hajlam vagy mi?
  • Caterpillar
    Meglepő lenne ha a vsync 30 fpsre korlátozna Az azt jelentené hogy 30Hz -en frissít a monitorod!

Mintha olyasmit olvastam volna hogy 30fps -re van korlátozva, de majd valaki okosabb megerősít vagy megcáfol!
  • FragStaR
    Leszedtem a demót jónak tűnik viszont amit nem értek, hogy miért csak 30 fpst megy min meg max grafikon is ?? Le van limitálva vagy mi? (nem nincs bekapcsolv a vsync)
  • a_n_d_r_e_w