13886
  • Zóanagyvarázsló
    Nálam azóta ez a probléma:

Ezt a shotot mondjuk loptam a hivatalos fórumról, csak a sárga békás oldalról átraktam normálisabbra. De ez a problémán nem változtat.

Ebben a topikban merült fel többeknél a probléma, sajnos nálam eddig még semmi nem hozott megoldást.
  • Zóanagyvarázsló
    1. Kattints rá a játék parancsikonjára!
    2. Játék regisztrációja (ha ez szürke, akkor passz)
    3. Bejelentkezés (login, pass, CD-key)

És igen, nekem is be volt regisztrálva, használtam is az accountomat, de mégis meg kellett ezt csinálnom. Remélem segít.

A neheze utána jön...
  • Neoka01
    Sziasztok!

Egy kis help kellene.

Eredei gameom van.
    A telepítésénél kér azonosítót meg jelszót, az pontosan mi is lenne?
    Amivel be tudok lépni a witcher oldalon azzal nem enged be.

Más azonosítóra nem emlékszem. :(
    ilyenkor mizu van?

• deicide
    akkor a gugli lesz az én barátom!

végülis a www.witcher oldalon fent van a 1.3 patch onnan letudom szedni de az 1.4 nem láttam még sehol
    és akkor honnan keritem meg hozzá a magyar nyelvi filest..?:(
  • Zóanagyvarázsló
    Pedig de. Egyébként nem hajlandó települni, pedig más fájlokat nem tettem a könyvtárba, és a biztonság kedvéért még a feliratokból is csak a szükségesket mertem választani. Most bújhatom a hivatalos fórumot. Super Easy...
  • rotator
    Mert nem regisztráltad anno a terméket! :D Most nekem már csak a regisztrációs adatokat kellett megadnom, amikre majdnem nem emlékeztem. :D
  • rotator
    Nem a játék frissítőjét használtam, hanem a weboldalról szedtem le. Tehát kell az update, ill. az installált nyelv. A többi opcionális.
  • deicide
    tehát akkor nem kell a neten keresgélnem hanem a játék inditó menüjében ott van a fissités arra kell klatyintani..és még pluszban lekell szintén szednem onnan a nyelvi filest...jól értem amit irtál..?:)
    1.2 változat fent magyar nyelvel és magyar felirattal..!
  • Zóanagyvarázsló
    Most miért kellett megadnom újra a regisztrációs kulcsot? Nem votl egy élmény előbányászni a CE dobozát, és az az alján lifegő tartalmat mutató papiros meg is sérült kissé. Most ezen jól felhúztam magam.
  • Charadras
    Hmm... nem örülök Akkor ezek szerint vagy megvárom, amíg lekúszik torrenten az a 20 GB-os cucc, vagy megvárom az 1.4-es patchhez való craket
  • rotator
    Az előzetes videókban is látszódott a különbség, de azok is mind későbbi fejezetekből voltak.
  • Zóanagyvarázsló
    Érdekes, mert annak idején azért kijött nálam elég gyorsan a bővített angol felirat hosszúsága a magyaréhoz képest (a sima angol tényleg ugyanaz, csak néhol esetlenül fordították le), bár a második fejezetben próbáltam. (Például a sírásónál.)

Én már úgyis csak második végigjátszásra próbálom ki más nyelven, elsőre marad a magyar. A főbb karakterek hangjait úgyis túlságosan megszoktam már.
  • Gideon Wieth
    sziasztok!
    Szerintem már mindenki unja de nekem is a kérdésem. Hogy 1.3as patchű FULL magyar játékra /biztonsági másolatos// ha felteszem a 900 mbés Új javított packot, akkor ugye a nyelv marad magyar??? Nem változik semmi ugy értem :) Vagy kell még valami ?? Gondolom a crack meg majd érkezik hozzá :)
  • rotator
    Engem főleg akkor zavar, ha nagyon különbözhet a kettő, mint elméletileg itt. Próbaképpen átváltottam ismét angolra az 1. fejezet elején, és 100% ugyanaz az angol szöveg, mint a magyar, pontosan ugyanúgy jönnek a "semmiből" a kapcsolódások (pl. megmented a gyereket, következő párbeszédben már te kérdezed, hogy "mi lesz Alvinnal?" - hö, ki az az Alvin? :D), itt még semmilyen bővítés nincs benne. Úgy tűnik, az angol verzióban arra mentek rá, hogy mindenkinek szépen mennydörgő, mély hangja legyen - beleértve a nőket is. :D Shani a magyar jókislányból ott átmegy dominába. :D
  • Zóanagyvarázsló
    Én leszedtem a lengyel nyelvi pakkot is, kell a fenének az angol szinkron :) Mondjuk engem nem zavar, ha a felirat és a hangsáv nyelve nem egyezik.
  • rotator
    A patchelés elején authentikálnod kell online, tehát csak regisztrált játékot, saját kulccsal tudsz patchelni a hivatalosan letöltött cuccokkal. Az 1.2 crack valószínűtlen, hogy működne az 1.4-gyel.
  • rotator
    Tipp: talán a Visual C++ libeket lenne érdemes frissítened.
  • Charadras
    Hi All!

Szakértő és/vagy gyakorlott kollégák segítségét kérném:

A gépemen jelenleg az alap Witcher van fent (1.2-re patchelve); Act 1 végén vagyok (most fogok majd a Bestiával küzdeni); angol verzió (nem szeretem a magyar szinkront/feliratot).

Elkezdtem letölteni a komplett 20 GB-os EE verziót (még 3-4 nap, amíg lejön), ehhez van egy crack könyvtár, benne egy "protect.exe" file, valamint egy orosz nyelvű "readme.txt", amit ugyebár nem értek :)
    Ezzel párhuzamosan letöltöttem a hivatalos Witcher oldalról az új, 900 MB-os patchet, az angol és a magyar nyelvi fájlokat, valamint a 2 új küldit.

A kérdés: ha a hivatalos cuccokkal megpeccselem a gépemen fentlévő játékot, akkor kell-e új crack (ez már ugye az 1.4-es verzió lesz), vagy műxik hozzá az 1.2-es? Mi lesz a helyzet a mentéseimmel? Előről kell kezdenem, vagy az EE verzió is tudja kezelni az eddigi mentéseimet?

Szóval egy kis "tutorial" kéne a nálam tapasztaltabbaktól, hogy hogyan tegyem működőképessé az EE verziót majd a gépemen...

Előre is nagyon köszönöm!

• Desiderata #10625
    erre varjon valaki gombot, pls
  • benkoszabi
    naszóval..nekem angol vertió van, tehát nem a magyar szinkronos, és már javában benne vagyok a játékban is..2. fejezet...erre az én angol verziómra letölthető az 1.4-es patch? és ha letöltöm, és feltelepitem, akkor ugyanugy REGEDIT-ben át kell irnom dolgokat, vagy alapból magyar lesz a szöveg? Illetve még annyi, hogy ha felrakom, a mentéseim megmaradnak?
  • rotator
    Ha magyar verziód van, akkor minimálisan le kell töltened a 1.4 patchet (ez 900 MB) és a magyar nyelvi csomagot (ez 500 MB), enélkül el se kezdi a telepítést. Teljesen mindegy, hányas verzióra rakod (én is 1.2-re tettem). Ha más nyelvet, egyéb bónusz tartalmat is szeretnél, akkor azokat pluszban. Innentől a játékban az opcióknál választhatsz az összes nyelvű felirat, ill. a magyar szinkron + amit letöltöttél mellé közül.

Az alapjáték ugyanaz maradt, de emellé bejönnek szeparáltan végigjátszható, rövidebb (1-2 órás) "küldetések" is. Elvileg már ezek is szinkronosak, de nem néztem bele (csak olvastam róla).

A dobozosban elméletileg ugyanaz lesz, mint amit ingyen is letölthetsz, de majd a forgalmazó bejelenti később, mit csomagol bele.

Egyébként kipróbáltam a prológust, először angol nyelven, de aztán félúton átváltottam magyarra, mert az angol hangok szerintem iszonyat gyengék a magyarhoz képest (persze se ott se habostorta az egész, de még mindig jobb). Abszolút semmit (helyesíráshibás, elírt feliratok, nem stimmelő hang a megjelenített felirathoz) nem javítottak a magyar verzióban, minden pontosan ugyanaz maradt, mint az 1.0-ban. A grafika nem tudom, hogy szebb-e, mert ilyesmire emlékeztem, de biztos van itt-ott változás, azonban nem csap arcul. :) A karakterek változatossága a prológusban zéró, pixelre ugyanaz a 2 ellenfél támad végig (nagydarab csuklyás, kis kopasz). A gesztusok száma valóban nőtt párbeszéd közben, némelyik egész vicces. :) A töltési/mentési idő drasztikusan csökkent, pár másodperc új helyszínnél, egyébként gyakorlatilag nincs töltés. A tárgylista egy fokkal jobb, vannak gombok, amivel rendezni lehet a stuffokat, a főzetekhez szükséges alapanyagokat külön tárolóba rakja, és ott szűrni is lehet, úgy látom viszont, hogy a helyhiány továbbra is jellemző lesz már az 1. fejezettől... >:(
  • deicide
    bocs..

még 1 kérdés..

nekem még az 1.3 pach sincs feltéve ha ezt felrakom akkor minden marad eredetiben vagy is a magyar nyelv..?
    ill. nem kell hozzá crack...??
  • deicide
    Volna 2 kérdésem..!

1. megjelent ez a bövitett kiadás..nos ez mit takar pontosabban,hosszabb játékidőt vagy csak a küleme diszdoboz ilyesmi..?!

2. a pach nekem asszem a 1.2 van fent és magyar..ha felrakom az 1.4 gondolom vége lesz a magyarkodásnak..?! és akkor ehez kell nyelvi files vagy egyáltalán van ehez ilyen...??
  • rotator
    Ilyennel nem, de nálam meg mss32.dll hiba volt, le kellett egy szinttel vennem a directsound gyorsítást, utána jó lett.
  • Desiderata #10619
    bővített kiadásnál fatal error hibám van indításnál, találkozott valaki ezzel?
  • rotator
    Ó, az anyját, addig nem hajlandó települni, amíg a magyar nyelvi csomagot le nem tölti az ember, az meg persze csak egyetlen helyen van fenn...
  • rotator
    Tárgytalan. :)
  • rotator
    Angol nyelvi fájlokat lát valaki rapidshare-es linken?
  • rotator
    1.4
  • bélanéni #10614
    Köszi, már találtam egy másik címet, csak az a kár, hogy a magyar nyelvi fájl is kellene, mert az sem jön lefelé. A nélkül meg nem lehet patch-elni, de legalább ez a 900MB már lent lesz.
  • tarti19
    ez finom 500 mega? 1.3-as patch:?
  • MrAndree
    http://rapidshare.com/files/146530440/TWEE_Upgrade.zip.001.html
    http://rapidshare.com/files/146531124/TWEE_Upgrade.zip.002.html
    http://rapidshare.com/files/146531161/TWEE_Upgrade.zip.003.html
    http://rapidshare.com/files/146531187/TWEE_Upgrade.zip.004.html
    http://rapidshare.com/files/146531122/TWEE_Upgrade.zip.005.html

De nem garantálok semmit mert nem töltöttem le.
  • bélanéni #10611
    Nem tud valaki a patch-hez egy alternatív linket? Csak mert az eredeti teljesen bedugult!
  • MrAndree
    Hát remélem hamarabb jön mert nincs kedvem novemberig várni amikor a világon mindenki más már régen witcherezik.
  • Zóanagyvarázsló
    Legyen úgy, de a CDG honlapja természetszerűleg sosem volt pontos a megjelenési dátumokban azok biztossá válása előtt, már régóta októbert tüntetnek fel, valószínűleg még korábbi információk alapján.
  • MrAndree
    November???? A cdgalaxis oldalán október van, remélem azért akkor lesz is. Mi a francért húznák még több mint másfél hónapot ha már mindenhol megjelent.
  • tarti19
    mondjuk magyar nyelven jöhet:P
  • Maxtreme
    hát de ebből több mint 7 giga a film. Persze ha kell akkor nem szóltam :)
  • Zóanagyvarázsló
    Nincs hivatlaos megjelenési időpont, nekem a CD Projektnél azt mondták, hogy valószínűleg valamikor novemberben. Külföldön már megjelent, EU-ban - Németországot leszámítva - éppen ma.
  • tarti19
    óhh akkor most jó hogy megvettem:P
    Mondjuk ahogy hallom, lassan jön le a cucc meg majdnem 20G...