13886
  • rotator
    Igen, meg minden bónusz tartalom, ami majd novemberben kijön nálunk.
  • tarti19
    amúgy akkor most ingyen tölthető a Witcher kiegje, az eredetihez?
  • MrAndree
    Sirály, akkor ez kell. Azt lehet tudni, hogy októberben kb. mikor jön?
  • Zóanagyvarázsló
    Azért cseppet igényesebb kiadás lesz, mint itt is látható.
  • BlackShadow
    jah, tele van extrákkal :) azért 20 giga a -khm- biztonsági másolata :D

#10596: köszi, akkor marad az angol/angol :)
  • MrAndree
    Ja értem. Köszi. Amúgy miért kerül az enhanced 8000be, amikor elvileg ingyen is letölthető. Lesz valami extra hozzá?
  • bélanéni #10597
    Nektek is b*szott lassan megy? Én már ötödször kezdem elölről. Azt nem értem, ha fél évig készülnek erre az eseményre, miért nem lehet megoldani, hogy több mint 20 letöltő esetén se rogyjon össze a szerver. Asszem ebből már csak holnap lesz valami(?).
  • Zóanagyvarázsló
    Ha megveszed (boltban 5k), beregisztrálod, és letöltheted a tetszőleges hangsávokat, feliratokat. Előbb-utóbb pedig kapható lesz az EE is (8k lesz), ahhoz a korongon is kapsz 10 nyelvet.

BlackShadow: lásd #10559
  • AntiHero
    The Witcher VS
  • MrAndree
    Haló mindenki! Csak azt szeretném kérdezni, hogy Magyarországon lehet-e kapni a Witcher-t angolul? Mert most már egész olcsó meg kijött az enhanced így már mindenképp megérné megvenni de szar szinkronos nem kell.
  • AntiHero
    linket tudsz enkem adni PÜ-be?
  • BlackShadow
    nos valaki pls világosítson fel. EE-hez van most magyar felirat/szinkron. Ez a régi verziójú vagy azt is felújították?
  • balee4
    Ok megvan. :)
  • balee4
    Vki tudna adni linket az enhanced-hez?
  • Zóanagyvarázsló
    Tényleg megy azzal is, csak előbb automatikusan beleírt valami fölsöleget az URL-be, d enem értem, hogy miért.
  • bélanéni #10588
    Firefox (ez nem szokott megszakadni)
  • rotator
    FlashGettel...
  • Zóanagyvarázsló
    Én még most tartok a negyedik fejezetben, szóval remélem a második végigjátszás sem lesz rövidebb - majd valamikor évek múlva :)

Egyébként ti mivel töltitek? Flashgettel nem működik az URL, Operával pedig félek, hogy meg fog szakadni, néha beáll a tetszhalál.
  • rotator
    Nekem 1 hónap volt, de az utolsó nagyobb fejezeten már szinte végigrohantam. Egyelőre úgy tűnik, angolul állok neki a második végigjátszásnak, és én is remélem, hogy megint legalább 1 hónap lesz. :)
  • bélanéni #10584
    Egyébként, most ugrok neki másodszorra, első alkalommal 5 hónapig tartott végigmenni, remélem most is kitart egy ideig :) és remélem azért tényleg sokat változtattak. Bár talán még az eredeti verziót is lenne kedvem mégegszer végigtolni, annyira tetszett.

Ja és nagy gratula a fejlesztőknek, hogy ennyi melót ingyen adnak a régi vásárlóknak
  • bélanéni #10583
    így van, de leginkább a borzalmas 0 közeli sebesség a jellemző
  • rotator
    Már megy, a sebesség először borzalmas volt, most már "csak" ugrál a borzalmas és az elfogadható között. :)
  • bélanéni #10581
    Gondoltam, játszok egy jót, mert most lenne egy kis idő, erre tessék.
  • tarti19
    Tudom, csak valahogy jobb volt neki segíteni:P
  • Zóanagyvarázsló
    Akkor is lehet, ha a sáskával foglalkozol.
  • Zóanagyvarázsló
    Biztos sokan akarják letölteni, és korlátozva vannak a szálak. Én addig próbálkoztam, amíg elindult (hagyni kell letelni a 10 másodpercet, és nem manuálisan beavatkozni). Viszont ez sosem fog lejönni, kitalálhattakl volna valami torrentes megoldást, mint a Blizzard.
  • tarti19
    Mondjuk erre utal is az elején:P
    bár szerintem Trissel jobb keverni egy jót:P
  • bélanéni #10576
    Lehet az a gond, hogy full terhelt a szerver, most sokadik próbára elindult, de nagyon döcögősen megy :(
  • bélanéni #10575
    manutdzoli: az a játék legeleje, lesznek annál még fejtörősebb részek is. Próbálj egyedül rájönni, nem túl bonyolult. (A sáska allergiás a kongó hangokra...)
  • bélanéni #10574
    Lehet(ne) tölteni az EE (1.4) patchet. Nektek sem működik arról a lengyel oldalról a patch letöltése? Mindig visszajön a letöltő oldal, ahelyett hogy elindulna a töltés. A nyelvi fájl stimmel.
  • manutdzoli
    Valaki megmondaná hogy az üstöt hogy lehet megmozdítani?Valami varázslatot ír ki,de nem tudom hogy kell.
  • tarti19
    4850 lesz amúgy, de ja 8800-as kari is annyit tud mint a ez:) Bár nekem így is nagyon jónak ígérkezik, mert szinkronos, de ha nem akkor is feliratos:P:D
  • bitbandita
    vaoo, ez eredeti? Benézek a szegedi MM-ba, hátha. Bearanyozná a hétvégémet!
  • bitbandita
    Ez tényleg érdekes, mert nekem meg annyi jelvényem volt, hogy nem is tudtam mit kezdeni velük. Szinte az összes szalamandra tagnál találtam jelvényt...
  • Maxtreme
    A 4870-el sem lesz sokkal folyamatosabb mint nálam 8800GT-vel, azt most megmondom neked.
  • tarti19
    maximum várok még karácsonyig és veszek még egy vga-t hd 4870-t a mostani x1950Gt helyébe:P Mondjuk ezzel max részletek mellett élsimítással midennel együtt 1280*1024-es felbontásban is röccenésmentesen ment a játék:P 2G RAM mellé 10K-ba már veszek 2G-t még és akkor mehet a Vista SP1 is:P
  • Maxtreme
    nem felejtős, tényleg szaggatott mint az állat szemre is :)
  • tarti19
    Szerintem a fraps az felejtős progi inkább csak mert az utolsó képnél 12fps?
  • Maxtreme
    nem sokat játszottam vele, csak épp belenéztem 4-5 percecskét a + küldikbe :)
    Majd ha hazaértem.
  • tarti19
    menü milyen lett? Remélem azon is javítottak.P