13886
  • Maxtreme
    Enhanced Edition:
    javítgattak, foltozgattak, optimizáltak. Szép munka, már értem min dolgoztak eddig:

(x2 6200+; 8800GT OC/512; 3gb DDR2; winxp eng sp3)
  • Zóanagyvarázsló
    A hazai megjelenés várható később. Elírtam, az EE-ről van szó, csak előtte szóba került a CE is.
  • rotator
    Ebből is lesz CE? Vagy mi jelenik meg novemberben, mikor elvileg holnaptól már tölthető? Vagy a letölthető változat nem a végleges?

Egyébként a szövegbővítés - az alapján, amit eddig olvastam - annyi, hogy ugyanannyi párbeszéd van, csak nem tőmondatokban kommunikálnak itt-ott, hanem jobban kifejtik. Viszont érdekes kérdés, hogy ha valaki mondjuk angol hang + magyar felirat kombóval játszana, akkor az elhangzott szöveg a duplája is lehet hosszban, ami azért minimum feltűnő. :)
  • tarti19
    Megveszem:P
  • Zóanagyvarázsló
    Azért a CE kissé komolyabb :)

Itt olvashatsz a magyar CE tartalmáról.

Váltottam emailt a supporttal, és nálunk csak november körül várható a CE, nincsen még pontos dátum. A magyar szinkron sajnos nem lesz bővített, csak olyan szövegeken javítottak, amihez nem kell szinkron. A két új kaland kap magyar szinkront és feliratott egyaránt. A szinkronok, feliratok kombinálásának lehetőségét is megerősítették.
  • tarti19
    de nem rocc:) bejövős:d
  • rotator
    Ez a sima, a CE egy bazi nagy kartondobozban van, amit csak alapos rákészüléssel és feszítővassal lehet kinyitni. :)
  • tarti19
    lehet igazad van
  • Dante73
    Ez a sima, azt hiszem. Legalábbis nekem is ilyen van, és simának vettem 8-ért, a megjelenés napján....
  • tarti19

Ez lenne az, de holnap megjön a fényképezőgép:)
  • Dante73
    Én Daemon + Yasu + Mini image kombóval toltam. Ugyanazzal, ami most is a gépen van. Mindent végigzongoráztam. Mini-image, eredeti lemez, képfájlok, stb. Semmi nem használt.
    Mivel most elindítani sem tudom, és a gépemen nem volt fent egy ideje a játék, így nem tudom, mit változtat az 1,3.
    Nem tudok napirendre térni fölötte, hogy megszabják milyen program lehet a gépemen. Ugyanis, ha kikapcsolom, nem segít.... Ha még illegális program volna, oké, de hogy nem az, hanem legális minden, és nem indul el.... Ez vicc...
  • tarti19
    Úgy emlékszem tudsz vásárolni jelvényt... De ilyet, hogy nem ad szalamandra jelvényt... nem találkoztam még ezzel:(

Csatornába van 2 szalamandra bázis is... ott nem igaz, hogy nem ad 3-t?
  • benkoszabi
    üdv. van egy ksi gondom. a 2. fejezetben járok, éás már csak a kalkstein-es, siiegfried-es, illetve leuuvarden-es küldi van hátra....utóbbival van a gond, vagyishogy nem tudok összegyűjteni 3 szalamandra jelvényt....mert hát kitől is vegyek? már mindenkit kiirtottam, vagy elűztem, kosvelőt is megöltem...jártam a csatornában, voltam a tünde barlangban, a mocsárban is, ott is a barlangban...de sehol se egy szalamandra holttest, se egy bandita, msot akkorí? nem is tudo mezt a küldit folytatni?
  • tarti19
    de van sima emulátor is ami pont a deamon miatt kell... Sokan így tolták anno. 1.3-as patch dob rajta valamit? indítás terén?
  • Dante73
    Nem indul. Marha jó. Virtuális meghajtóra panaszkodik, hiába kapcsolom ki. Másrészt, a védelem sem hajlandó települni, hibaüzivel elszáll.
    Nagyon jó!
    Eredetim van, és várhatok krekkre, mert ezért nem fogom uninstallálni a daemont. Ugyanis HASZNÁLOM. Nem, nem (csak) warezolásra. Tudnám, hogy jönnek ahhoz egyesek, hogy megmondják, milyen LEGÁLIS programok lehetnek telepítve a gépemre. Felháborító!
  • tarti19
    A Tó Úrnőjéhez kellene elmenned és tőle kell elkérned a küldetést... Ott már rajtad múlik melyik utat választod...
  • tarti19
    2k-ba vettem díszdobozos példányt:P
    Bővített verzióról mit tudni? láttam már itt-ott:P
    Bár ezt nem úgy volt az eredeti Witcher tulajoknak ingyen adják?
  • deicide
    éjszaka is néztem már a tó nál az okos kolbász kislánynál ahol az oltár van csak nagyon nem akar előjönni..!
    ma a helyzett Juliannal ő mikor akarja nekem adni a feladatott..??
  • rotator
    Nem mondod, hogy most vetted meg a régit?!?
  • Mike at home
    a Vodian pap a parton van, a mindentudó kiscsaj melett van egy oltár
    de csak éjjel van ott
  • Maxtreme
    Pedig van bent magyar is. :)
    (meg még jó pár nyelv :D)
  • Dante73
    Nekem kúszik felfele a bővített kiadás, egyenlőre oroszul... (Eddig nem találkoztam magyarítási / nyelvbeállítási lehetőséggel) Délután írok pár sort róla, mik az első benyomások, mi lett, mi nem lett Magyar, stb... Csak bűn lassú a telepítő. Alig várom hogy nyomulhassak, a felújított grafikával, a plusz küldikben....
  • deicide
    Üdv..

a 4 act csinálom de elakadtam vagy is nem kerek a dolog!
    a feladat hogy beszéljek Juliannal de ő az eskűvői elökészületekkel van elfoglalva..menjek vissza késöbb..a Vodian pap meg nincs sehol már mindenhol keresetem és kérdezősködtem felöle..!
    mi a francot kellene csinánom hogy a Julian beszéljen velem és a pap előkerüljön..??
  • tarti19
    na ma megjött a díszdobozos Witcher:) Persze ez még a régi, de nagyon örülök neki, hogy kirakhatom a polcra és méltán lehetek majd rá büszke:P
    szerintem jövőhéten még kijátszom újra:)
  • Mike at home
    miért ne menne
  • Dante73
    Egy dolgot nem tudok. Most (mondjuk) lekapom valahonnan. Telepítem magyarul. Majd ha berakom az eredeti Witcher lemezt, akkor menni fog? Vagy csak saját eredeti lemezzel megy, ala crck?....
    Mert ugye eredetim van, viszont a türelem nem az erősségem....
  • Newfronter
    Igen warez. Nem mondom hol található meg, ez nem az a topik.
    20 GB nem olyan nagy ha azt nézed hogy 8GB-os mellé egy teli videós DVD és egy Audio CD. A játék telepítője illetve amíg nem választasz a játékban nyelvet addig oroszul látod, le van írva hova kell kattintani hogy átállítsd másik nyelvre. :)
    Mivel MULTI-10-es a lemez tehát 10 nyelv van rajta, így ott a magyar is, és szinkronnal együtt van.
  • Dante73
    Hivatalos oldalon még mindig 19.-ét írnak. gondolom, nem véletlen van idézőjelben a kijött szó. (wrez?) Azért 20 giga dúrva, még akkor is, ha a magyar szinkront is tartalmazza 9 másik mellett. Tényleg, akkor most a "kieg" is kap szinkront? Nem lenne semmi....
  • Bachstein
    Honnan rendelted meg? Mert én még csak ilyen előrendelhető állapotában találkoztam vele.
  • AntiHero
    yes,:) Végre kijátszoma játékot:) Eddig mindig csak az első városig vittem:D
  • Newfronter
    "Kijött" a Witcher Enhanced Edition. Majdnem 20GB a mérete, persze közrejátszik hogy az image multi-10-es, benne van a magyar szinkron is, illetve egy külön soundtrack CD és egy videó DVD.
  • Bachstein
    dejó, végre valaki meg is köszöni :)
  • FaCtor014
    nagyon szépen köszönöm :)
  • Bachstein
    Nem lehet belépni a Rendbe, max annyiban tudsz segíteni Siegfriednek, hogy a mocsárban őt támogatod a tündék ellen. Temetős ügyet vagy Thaleren, vagy Vincenten keresztül lehet megoldani. Alghoulokat amúgy találsz éjjel a mocsárban a Gólem temető közelében.
    Szívesen!!
  • FaCtor014
    alghoulokat merre találok?sejtésem szerint a temetőben de az zárva van :( hogyan lehet kinyitni? a másik kérdés h a 2.fejezetben Sigfried rendjébe ti beléptetek? vagyis érdemes belépni oda?
  • Mike at home
    amiket nem akarsz többször elolvasni, nyugodtan add el, ne kellenek
    könyvárusnál amikor vásárolsz, ahogy elolvastadm, már adhatod is neki vissza
  • FaCtor014
    okés,köszi a gyors választ ;)
  • Zóanagyvarázsló
    A fogadósoknál le lehet pakolni a cuccokat, vagy eladni őket egy könyvkereskedőnek. Egyébként nem kellenek, bár a hosszabb történetet elméső könyveket (melyek nem kerülnek be hiánytlaanul a szószedetbe) megszoktam tartani.
  • FaCtor014
    még annyit szeretnék kérdezni h azokat a tekercseket és könyveket amiket megtanultam azokat lehet tárolni vhol a tatyómon kívül? v azok már nem kellenek és kidobhatom őket?
  • Tokmag20
    Sziasztok! Olyan problémám van, hogy játék közben, főleg a videóknál és mentés közben leáll a játék. A windows kiírja, hogy a witcher működése leállt. Már frissítettem a videókártya drivert, először egy picit jobb lett, de aztán ugyanúgy leáll. Mi lehet a probléma? Kérlek segítsetek, nem tudok így tovább haladni.