13886
  • tarti19
    :) azok ott is vannak:P de mondom előbb megtolom a sima részt:P
  • Zóanagyvarázsló
    Lényeget a két új kaland, a módosított inventory, illetve a hangsávok jelentik, ezek voltak beígérve, meg is vannak. A karaktereket csak finomították, tehát különbözni különböznek (halvány körszakáll, kissé más színű haj), csak nem tűnik fel :)
  • tarti19
    Nem tudom miben javított ez az 1.4-es patch de semmit se láttam:(
    Karakterek tök ugyanazok mint eddig, semmi újítás... Igaz csak az I. fejezetben a Tiszteleteshez jutottam el nagyhirtelen
  • Cat 02 #10800
    Contest.

sry ha volt már
  • Bachstein
    Valaki írta hogy homályos nála a kép. Nos, én is feltettem a játékot, megnéztem és nálam is az volt. Ezután feltoltam mindent maxra (mármint grafikailag) és úgy tűnik ez orvosolja a problémát. Akinek bírja a gépe, annak ez megoldást nyújthat :)
    Esetleg más valaki is észrevételezett hasonlókat?
  • tarti19
    most x1950Gt van, de 2 hét múlva egy hd 4850 lesz benne:P
    Szal a szabvány FULL HD-ra állítsam:P oksa:D
  • balee4
    Még nem raktam fel, majd holnap lesz időm vele játszani, de látom már sikerült.
  • rotator
    Nem a monitort kell csesztetni, hanem a játékban kell beállítani az 1920x1080-at. Ha jobbfajta Ati kártyád van, akkor érdemes bekapcsolni a GPU scalinget, és alatta kiválasztani a maintain aspect ratiot. Így játék közben lesz alul és felül némi fekete csík, cserébe nem lesznek iszonyat zavaróak az átvezetők.
  • tarti19
    Jut eszembe 1900*1200-ba minden maxra rántva amit csak tudtam... semmi akadás, ez nagy pozitívum:P
    Amúgy mennyire gyors anno nem így emlékeztem, de rémlett, hogy gyors lesz megint:P
    Hol tudom átállítani 16:9-re a monitort? mert szerintem a vidit 4:3-as arányban adta...
  • tarti19
    jaja 16:10-es Samsung2493hm
    az volt amúgy:)
  • tarti19
    Jesszus ez volt csak a baja:P Ilyen nincs:P
  • rotator
    mms32.dll
  • Scouser
    Érdekes módon nekem az utolsó két kilépéskor állt le a Witcher. Mondjuk nem zavar, mert a mentésekkel nem lett gond, játék közben meg jó.
  • rotator
    Ha az mss32.dll-ről magyaráz, akkor vedd le a hang hardveres gyorsítását 1 szinttel a dxdiagban. Ha 16:10 monitorod van, akkor állíts be 16:9-es felbontást, különben az átvezetők szétesnek. Nálam csak ezek jöttek elő. :P
  • rotator
    Úgy látszik, 1 év alatt évültek el a lokalizációk "jogai".
  • tarti19
    Basszus ilyet... indítom a stuffot és witcher.exe leáll hibával:(
    Nem hiszem el... 1.0 simán indult 1.4 meg nem... jaj ezek a pc-s hülyeségek...
    Esetleg valaki tippet tud?
  • tarti19
    mindegy sikerült most felrakni:P Akkor megyek ki is próbálom:P
  • Zóanagyvarázsló
    Az updaternek és a nyelvi pakkoknak (plusz a két új kalandnak, ha kellenek) kell egy helyen lenni, nem kell őket a játék könyvtárába másolni.
  • tarti19
    de gondolom a telepítő fájlokat (2-t) nem kell a witcher könyvtárába rakni. Igen vagy nem?
    remélem, elvileg kiraktam őket egy közös meghajtóra és onnan indítottam el a telepítést... mondjuk nem volt rendes ikonja a 910 megás patchnek, csak futtatni tudtam miután a a windows rákérdezett...

na most felugrott 500 megás használatra a memória:D
  • Zóanagyvarázsló
    Az updater telepíti azt is. Sőt, muszáj telepítenie. Ha egy könyvtárban vannak, akkor meg is csinálja szépen, de úgyis behozza a nyelvi menüt, ennek fel kellett volna tűnnie.
  • tarti19
    le de azt utána kell telepíteni nem? előbb a 910 mega lenne majd az 524-es nyelvi fájl?
  • Zóanagyvarázsló
    A magyar nyelvi fájlt letöltötted? (Ennek akkor van jelentősége, ha a magyar verziód van.)
  • tarti19
    hivatalos oldal beregel... majd onnan kaptam le a cuccokat:D picit zavar dolog, de ha nem megy akkor 1.3-as lesz a nyerő:D pedig már átpörgettem anno a gémet ezért jó lett volna most már javított verzával tolni:P

most olyan mintha dolgozna rajta procim:D és most csak 150 mega rammal zümmög a frissítés:D remélem... várok vele
  • xido
    várj..külső cuccokat?...úgy érted hogy az eddigi frissítéseket is rászabadítottad a játék telepítése után?...úgy tudom az utolsó patchtől is upgrade-li,de próbáld meg,hogy csak simán felrakod a játékot és nem frissítesz neki semmit utána,csak ezt az új csomagokat..több ötletem nincs
  • tarti19
    persze, felraktam az alapot majd külső cuccokat rakott fel hozzá automatikusan. Ezután irány a regelés ami sikerült is és ott első 910 megás cuccot lekaptam , majd a 524 megás nyelvi fájl-t. Ezután indítom az 1.4-es patchet ami telepítésre ez is kerül kb 70%-ig után bevált erre a várjak max 2 órát és le is fagy a witcher patch... másik fele meg fut tovább:( egészen pontosan 168556K memót eszik most a vpatch.exe
  • xido
    leszedtél mindent?..patch,nyelvi file?..regisztráltad a játékot?
  • tarti19
    Áhhhh megint nem válaszol elment az 1.4-es patch telepítése vagy csík alapján 70%-ig utána átváltott erre a figyelem max 2 óráig átkódolja a cuccot és a feladatkezelőben megint csak a nem válaszol witcher patch progi van:(
  • xido
    istenem,hogy erre csak egy Enhanced kiadásban képesek..végre menüben állíthatóvá válik,milyen nyelven kívánod a hangokat...hála istennek egy nyelvi csomag megoldja és berakja,amelyiket akarom...na megnézem az eredeti lengyelt is így már:)))
  • tarti19
    akkor újraindítok:D mert reggel óta nem volt ilyen:D
  • xido
    elsőre nekem is kifagyott..a Tovább gomb úgy maradt és semmi..aztán lelőttem és újraindítottam,na akkor már jött a login-ablak és minden ment szépen,majdnem 1 órán át:)

most leszedek angol nyelvi csomagot,kiváncsi vagyok,felülírja-e a hangokat és csak a hangokat
  • tarti19
    majdnem 3 órát, na mindegy most megint újra raktam witchert de nem rakok rá semmit :P
    amúgy már rögtön a telepítés után 1 percne belül nem válaszol
  • Zóanagyvarázsló
    Vártál eleget? Nem érdemes türelmetlenségből megszakítani.
  • tarti19
    nekem megfagy a patch telepítő:( feladatkezelőben a witcher patch nem válaszol:( míg a witcher bővített kiadás frissítőlemez meg fut:( Áhh 2-szer raktam újra a játékot már
  • tarti19
    Balee neked már megcsinálta a módosítást?
  • balee4
    Jaja lapozni kell a nyelvi file-ok között :D
  • tarti19
    básszus tudtam , de olyat hol találok????
    Bázz a zászlókat lehet váltogatni:P:D Jézus :)
  • balee4
    Hungarian language pack kell
  • xido
    és ha esetleg magyar eredeti játékhoz leszedném az angol nyelvi file-t,akkor lehet,hogy angol hangot magyar feliratot is lehet belőle kihozni?
  • tarti19
    akkor jöhet a nyelvi fájl:P hamar lekapta az 910megát:P

#

Wersja:English language pack
    #

Rozmiar:457.09 MB ez jön igaz?
  • balee4
    Na reggeltem én is a gamet, lehúzom a patchet.