The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
BattleTag: zydar#2910
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Fel tettem a demo-t és nem akartam elhinni, az 1700-as procin 512 ram-on egy Ati 9600-as VGA-n elindult. Ilyet...igaz néha nagyon belassult, de azért jászható.
Úgy örülök, ha jövõ héten fejlesztek a gépemen, akkor teljesen normálisan fog futni.
De nekem aza rész tetszett ahol egy istennõt kellett megdugni...valami tavi szörny, vagy istennõ...hú derég volt má...
Szerintem az 1,2,4...
1 az kegyetlen jó😉
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Asszem tán azért, mert segítettem Siegfried-nek legyõzni egy csapat squirrel-t, amikor a druidák mellett táboroztak le.
Ha ezt is megcsináltad, akko rnem tom mivan.
ja, és az utolsót a detektív 'haverodtól' fogod megkapni...
SPOILER!
Szoval chapter2 -ben vagyok,lassan minden kuldi kesz,kiveve a foszalat,ahol is a 10 obeliszkbe kene belehelyezni a 10kavicsot.Az utolsot marhara nem talalom(Neh'tza),hiaba neztem at a golemeket 5ezerszer,Kalkstein meg se mukkan,kovacsnal sincs semmi plusz opcio,szo nincs lightning rod-rol egyik npc-nel sem.Nem tudom mit felejthettem el,de ha vkinek van otlete,azt szivesen vennem.
Amugy a jatek remek,csodalkozom h eddig nem kattantam ra 😊
kiírja a támogatókat és valami UNDEFINED vmit hoz be ahol 2 fekete négyzet van amire ha rákattintok nem történik semmi, s van 1 vissza gomb ha rákkattintok semmi mit kell csinálni?
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy miként végzõdik/alakul a történet, ha a Rendnek és Siegfried-nek segítek, és Yaevinnek és a Scoia'tael-nek, vagy abban az esetben, ha egyiknek sem. 😊
Én a Witcher-el Karácsony óta játszottam, általában csak hétvégenként, beosztva, elég sokáig lekötött. 😊
Én most a Mass Effecet várom. 😊 Remélem az is ilyen sokáig tart majd. 😊
pahh eza játék a szinkron lebeilincselõ élménye miatt adja hozzá azt a plusz adrenalint amiért nem lehet letenni, persze ehhez hozzájárul még maga a játék ami nagyon színvonalasra sikeredett
Végig vittem a játkot, és a Scoia'tael útján haladtam végig.
Bár angolul megtaláltam a másik két befejezés összefoglalását, és két rossz minõségû videót a YouTube-on, összefoglalná valaki pár mondatban miként végzõdött, ha a Semleges úton vagy a Rend útján haladok? Mondhjuk úgy, hogy az angol nyelvtudás terén kihívásokkal küszködök.
A végsõ animációban a orvgyilkos az egy másik witcher vagy a Nagymester volt? Lehet, hogy én vagyok a vak. 😄
Szerintetek is Alvin és a Nagymester egy és ugyanaz a személy? Az Alvinnak adott medálból, amit a végén az õrültnél találunk, én erre következtetek... 😊
Egyébként érdekes az, hogy hiába van három különbõzõ befejezése a játéknak, nem játszanám végig mégegyszer, és ez más szerepjátékra -már ha a Witchert lehet teljes mértékben annak nevezni- is igaz. Éppen azért szerepjáték, mert egy adott helyzetben kiválasztom a lehetõségek közül, hogy én miként döntöttem voltam, mit éreztem helyesnek. A játékon végignézve semmiképp sem tudnám követni a fanatikus <#violent>#violent> Rendet.
keress rá h witcher cd key, egy csomó találat lesz, válogathatsz 😊<#gonosz1>#gonosz1>
Imádom ezt a játékot nagyon tuti megérte megveni 😄 bár rába.ztam 1 kicsit <#szomoru1>#szomoru1> mert a demóban a magyar szinkron nem jött be ezért az angol veziót vettem meg remélve adnak ki hozzá honosítást persze ez nem történt meg, viszont a magyar szinkrontõl kiráz a hidek szóval nem viszem vissza kicseréltettni (lehet nem is cserélnlk ki) ezért kérdezném tõletek hogy valahonnan nem lehet-e tölteni magyar nelvi fájl-t a gémhez mert magyar felirat nem ártani.
Elõre is kösz a segítséget ! <#worship>#worship>
Pedig a ME is király. Azzé ez egy kicsi jobb, nnna <#integet2>#integet2>
Egyébként meg:
TÉK =)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
megéri felrakni naon jó játék.ajánlom. és nem 1-2 nap kiakasztani mint néhány gyengébb játékot.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
egyszer-kétszer kitolta mindenki, aztán hanyagolja 😄
Amúgy már közeledik a 10ezredik hozzászolás. Jubbilálunk vele. Végre felkerül a Gothic és Oblivion népszerûségére ez is. 😊
Mindent úgy csináltam, ahogyan írtátok a FAQ-ban, a magyar feliratot.
HKEY_LOCAL_MACHINE
-SOFTWARE
-CD PROJEKT RED
-The Witcher
Language 3-ast írd át 16-ra !!!!!!
Aztán a lang_3.key-ben és a dialog_3.tlk-ban a hármast cseréld le 16-ra..
De amikor telepítem a patch-et (1.2), akkor azt írja ki, hogy a frissítés nyelve nem egyezik a játék alap nyelvével. Szerintem azt a language szart írtam rosszul.
0000 31 36 00 00 00 16...
Ez van most benne.
PLS help
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?