The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR
jójáték! Végig játszottam.Mikor lesz 2? Ha lesz.😉

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

3,4 fejezetek a legjobbak szerintem.

BattleTag: zydar#2910

Bachstein
<#buck><#nyes><#idiota>
Maxtreme
Aham, majd rádöbbensz Óvizimába meg a kereskedõnegyedbe <#nyes>

dartonita
Htx! <#worship>

JaSoN HuNTeR
inkább vegyél új gépet.Minthogy ezt fejleszted.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Kipróbáltam, mivel gépet fogok fejleszteni , és eddig úgy gondoltam nem fog futni.
Fel tettem a demo-t és nem akartam elhinni, az 1700-as procin 512 ram-on egy Ati 9600-as VGA-n elindult. Ilyet...igaz néha nagyon belassult, de azért jászható.
Úgy örülök, ha jövõ héten fejlesztek a gépemen, akkor teljesen normálisan fog futni.

Prince23
Nekem mind tetszik, kivéve a záró.
De nekem aza rész tetszett ahol egy istennõt kellett megdugni...valami tavi szörny, vagy istennõ...hú derég volt má...

JaSoN HuNTeR
srácok szerintetek melyik a legjobb/ fejezetek?
Szerintem az 1,2,4...

1 az kegyetlen jó😉

Vaska-val (az oregasszony a mocsarban) beszelj a varazslo tornyarol. Ad neked egy tarot kartyat, melybol kideritheted a villamos dolgot. Ezutan tudsz Kalksteinnel beszelni, majd megcsinaltatni a villamharitot.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

hát én meg most játszotam ki <#vigyor3> nagyon jó, szóval ha én elakadtam akkor itt: http://witcher.hu/index.php?page=2fejezet jártam a dolog végére. A többieket kérdezném arról hogy õk mennyire tartják való színûnek hogy a rózsa rend mestere a felnõtt Alvin ? Mert a végén találunk nála 1 olyan nyakláncot amit mi adtunk alvinnak meg a történet elején is voltak utalások arra hogy milyen erõs valázló lehetne a gyerekbõl. jah és még 1 kérdés az outro videóban Geralt VS Geralt összecsapás van jól láttam ??? NAGYON REMÉLEM lesz folytatása
dartonita
Koszi.Swampos Siegfried-es kuldi kesz,detektiv haver is odaadta mar es a toronynal var.Hat majd csak meglesz,vmit tuti kihagytam :/

nekem a lightning rodot az order of the flaming rose kovácsa csinálta meg.
Asszem tán azért, mert segítettem Siegfried-nek legyõzni egy csapat squirrel-t, amikor a druidák mellett táboroztak le.
Ha ezt is megcsináltad, akko rnem tom mivan.
ja, és az utolsót a detektív 'haverodtól' fogod megkapni...
dartonita
Sziasztok.Nemreg kezdtem el jatszani es elakadtam,akarmennyi helpet/faqt is olvasok.

SPOILER!

Szoval chapter2 -ben vagyok,lassan minden kuldi kesz,kiveve a foszalat,ahol is a 10 obeliszkbe kene belehelyezni a 10kavicsot.Az utolsot marhara nem talalom(Neh'tza),hiaba neztem at a golemeket 5ezerszer,Kalkstein meg se mukkan,kovacsnal sincs semmi plusz opcio,szo nincs lightning rod-rol egyik npc-nel sem.Nem tudom mit felejthettem el,de ha vkinek van otlete,azt szivesen vennem.

Amugy a jatek remek,csodalkozom h eddig nem kattantam ra 😊

Egyrészt lehet, hogy a puccos fogadás miatt van, de nálam azért nem volt a helyén, mert éppen a banknál történõ eseménynél szemlélõdött állandóan.

Hát most hogy a párbeszédek megnémultak(oka lentebb) elgondolkodtam azon hogy vissza viszem és beszeréltetem magyar szinkronosra - az ember elõbb vagy utóbb képes bármihez hozzá szokni <#vigyor4>
Na nálam ez pont fordítva volt. Magyar szinkronnal nagyon tetszett (Leo ovis hangját leszámítva, de úgyis hamar meghalt😊), utána töltöttem hozzá angol nyelvi pakkot, és egyszerûen nem tetszett (pedig amúgy kerülöm a magyarítást minden más gamében).
kalama
csá én most tettem fel a játékot és mikor bejön végig megy az elsõ videó
kiírja a támogatókat és valami UNDEFINED vmit hoz be ahol 2 fekete négyzet van amire ha rákattintok nem történik semmi, s van 1 vissza gomb ha rákkattintok semmi mit kell csinálni?

Koszi, kozben mar megtortent.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Bachstein
Csak ha megcsinálod a Puccos fogadást, utána tudod Veleradnak leadni a szörnytrófeákat.
Ujabb problema. A 3. fejezetben egy csomo legyilkolt szornyert Velerad adna jutalmat, aki allitolag az ortoronyban van. De nincs ott, se nappal, se ejszaka, egyik szinten sem. Otlet ? Koszi !

"és NEM Yaevinnek és a Scoia'tael-nek" a NEM szó kimaradt 😄

Hát, lehet, hogy a végsõ animáció ugyanaz (tényleg a Nagymestert tisztelhettük az orvgyilkosban?), de ha jól tudom, három különbõzõ befejezése van, én is ennyit találtam YouTube-on. Ez az utolós, CGI-t elõi meg, Dandelion mondja el a történet végét, miután Geralt-al elhagyjuk az egyik ajtón a Lángoló Rózsa Rendjének katedrálisát, csak sajnos az angol tudásom elég gyér ahhoz, hogy megértsem. Mea culpa, mea maxima culpa. 😄

Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy miként végzõdik/alakul a történet, ha a Rendnek és Siegfried-nek segítek, és Yaevinnek és a Scoia'tael-nek, vagy abban az esetben, ha egyiknek sem. 😊

Én a Witcher-el Karácsony óta játszottam, általában csak hétvégenként, beosztva, elég sokáig lekötött. 😊

Én most a Mass Effecet várom. 😊 Remélem az is ilyen sokáig tart majd. 😊

tarti19
a befejezés mindig ugyanaz😊
pahh eza játék a szinkron lebeilincselõ élménye miatt adja hozzá azt a plusz adrenalint amiért nem lehet letenni, persze ehhez hozzájárul még maga a játék ami nagyon színvonalasra sikeredett

Sziasztok!

Végig vittem a játkot, és a Scoia'tael útján haladtam végig.

Bár angolul megtaláltam a másik két befejezés összefoglalását, és két rossz minõségû videót a YouTube-on, összefoglalná valaki pár mondatban miként végzõdött, ha a Semleges úton vagy a Rend útján haladok? Mondhjuk úgy, hogy az angol nyelvtudás terén kihívásokkal küszködök.

A végsõ animációban a orvgyilkos az egy másik witcher vagy a Nagymester volt? Lehet, hogy én vagyok a vak. 😄

Szerintetek is Alvin és a Nagymester egy és ugyanaz a személy? Az Alvinnak adott medálból, amit a végén az õrültnél találunk, én erre következtetek... 😊

Egyébként érdekes az, hogy hiába van három különbõzõ befejezése a játéknak, nem játszanám végig mégegyszer, és ez más szerepjátékra -már ha a Witchert lehet teljes mértékben annak nevezni- is igaz. Éppen azért szerepjáték, mert egy adott helyzetben kiválasztom a lehetõségek közül, hogy én miként döntöttem voltam, mit éreztem helyesnek. A játékon végignézve semmiképp sem tudnám követni a fanatikus <#violent> Rendet.

Bachstein
google a barátod 😊
keress rá h witcher cd key, egy csomó találat lesz, válogathatsz 😊<#gonosz1>
regisztrációs kulcsot vki n dobna?please!!!!!!!!
Kösz a segítséget mostmár magyar a felirat de van 1 kis probléma <#szomoru1> a párbeszéd ablakok megnémultak nem szólalnak meg angolul nem tudja valaki hogy miért csinálja ezt vagy hogy én mit rontottam el ?
Szia ! Nem kell semmit letoltened, csak a regeditben atirni bizonyos dolgokat. Ugy angol hanggal magyar feliratod lesz. A reszletes modszert megtalalod a FAQ-ban. Utana ne felejts el az1.2-es patch-t feltenni MAGYARUL.

Hello!

Imádom ezt a játékot nagyon tuti megérte megveni 😄 bár rába.ztam 1 kicsit <#szomoru1> mert a demóban a magyar szinkron nem jött be ezért az angol veziót vettem meg remélve adnak ki hozzá honosítást persze ez nem történt meg, viszont a magyar szinkrontõl kiráz a hidek szóval nem viszem vissza kicseréltettni (lehet nem is cserélnlk ki) ezért kérdezném tõletek hogy valahonnan nem lehet-e tölteni magyar nelvi fájl-t a gémhez mert magyar felirat nem ártani.

Elõre is kösz a segítséget ! <#worship>
villog a a frissités de utána ha megint crackkelem n látni semmit ilyenkor mi v?v uj crack kéne?
rotator
Én akkor gyürkõzök neki, ha kijön végre az Enhanced Edition. Már csak az lenne jó, ha szépen leszinkronizálnák ahhoz a plusz tartalmakat...

Tegnap este nekem is ez jutott az eszembe...
Pedig a ME is király. Azzé ez egy kicsi jobb, nnna <#integet2>
Na most szüneteltetni fogom kicsit a Mass Effectet, és visszatérek Witcherre.

Egyébként meg:

TÉK =)
JaSoN HuNTeR
biztos?

Count Adyn
Én ugy emlékszem beszéltem róla valameik druidával és bekerült az ismertek közé

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

JaSoN HuNTeR
Srácok amikor a Druida vezetõnek kell az Álomgomba a barlandból akkor hol találom meg azt a könyvet amibe benne van az Álomgomba meghatározása.Mert amikor lemegyek a barlangba akkor azt irja h ismeretlek növény.<#help>

Prince23
Kaptunk hozzá egy minimodot-kalandot, csak nincs hang. nem érdems feltenni.

most látomn h van 1.3as patch. vki tud róla vmit? crack hozzá?
há már hogy ne lenne jó az sp3 32 bitre?!?! -.-'
megéri felrakni naon jó játék.ajánlom. és nem 1-2 nap kiakasztani mint néhány gyengébb játékot.
Gubberx
Régi gépemen nagyon akadt az újra meg lusta voltam még felrakni 😊 de hamarosan én is végigtolom 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

pedig az utóbbi idõben nem túl népszerû.
egyszer-kétszer kitolta mindenki, aztán hanyagolja 😄
Prince23
No problém.
Amúgy már közeledik a 10ezredik hozzászolás. Jubbilálunk vele. Végre felkerül a Gothic és Oblivion népszerûségére ez is. 😊

blackfire001
Megvan a hiba. 😄 Rossz cuccost írtam át 16-ra. Én hülye. LOOL Bocsi az "off"-olásért. 😞
blackfire001
Helló.

Mindent úgy csináltam, ahogyan írtátok a FAQ-ban, a magyar feliratot.

HKEY_LOCAL_MACHINE
-SOFTWARE
-CD PROJEKT RED
-The Witcher
Language 3-ast írd át 16-ra !!!!!!
Aztán a lang_3.key-ben és a dialog_3.tlk-ban a hármast cseréld le 16-ra..

De amikor telepítem a patch-et (1.2), akkor azt írja ki, hogy a frissítés nyelve nem egyezik a játék alap nyelvével. Szerintem azt a language szart írtam rosszul.
0000 31 36 00 00 00 16...
Ez van most benne.

PLS help
Meg egy gond. Ahhoz, hogy bizonyitsam a 2. fejezetben Vincent artatlansagat, Colemennel kellene beszelnem. De Colmen halott, megoltek az elfek, akiknek az 1. fejezetben hagytam, hogy elvigyek a fegyvereket. Hogyan bizonyithatom be, hogy Vincent artatlan ?

The Protector
Aha.Kutakodsz a házakban.Meg ajándékba is fogsz kapni néha feladatokért.De van amit meg kell venni mert másh nem szezed meg.Inkább az elején.Utána én nem is vettem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Bocs. "Ingyen meg lehet" akart lenni.

A szornyekrol szolo konyveket inhyen me lehet szerezni ? Csak mert eleg dragak.

Prince23
sp 3 nem jó xp 32 bitre😄 sp2 tedd fel vissza.