The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja, Vista van... akkor az a hibás :| nincs vmi megoldás vista alatti normális futtatásra?
Ombika
Kozben segitett mar bardocz en ctrl+re hittem,hogy harc gomb,de rajottem itt csak siman egerrel kell mindent szinte vagy,ha varazsolni akarok! 😊

Count Adyn
Lehet nem a megfelelõ stílusban próbálsz harcolni valaki/valami ellen.
Egyszer rákattintasz, azátn ha besárgul a kurzor akkor megint klikk, ennyi az egész, ha megfelelõ stílusra van állítva, és nem ütnek közbe pont akkor elkezdi tolni

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Vistád van?

Ombika
Nemertem,hogy mitol fugg,hogy a karakterem elkezd e vegre harcolni vagy nem... Mar jatszok vele fel oraja ,de nemertem! Valszeg envagyok a bena.... :S

NEOreg3
8600gt-kkel ezt csinálja:C

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sweech
mert fos

Borostyános ezüst...

Még annyit,hogy Triss-nek a milyen gyûrü kell?

Lehetséges a zenéket kicserélni a játékban???

miért van az, hogy a játék bizonyos idõ után (kb. fél óra) kilép egy nem válaszol hibaüzenettel? Elég idegesítõ :/ És rendszerint dialógusok, vagy videók közben.
Felraktam az 1.3-as peccset, de még mindig ez van...
Köszi az infót, nem tudom ezt miért kellet így csinálni a fejlesztõknek, na mind1. (hátha kijavítják az újrakiadásban)
Bachstein
😄😄 No igen, biztos kitalálnak valamit a fejvakarás és a kesztyûigazítás mellé még. Meg úgy tudom lesznek új arcok az utcán járkáló népek között is, hogy ne legyen mindegyik egyforma. Már nagyon kíváncsi vagyok, várom ezt az "Elvarázsolt verziót" 😊
na meg a tovább finomított karakterek...azért minden elfogultságom ellenére vicces volt,hogy minden párbeszéd résztvevõje ugyanazt a 3 toporzékolós metakommunikációt használta és ugyanolyan gonosz mimikájuk volt😊))
Csõre Gábor feltûnt a bevezetõ videóban is...amit nem értettem nagyon,hogy miért,mikor az angolban is egy ember a narrátor....magyaroknak kettõ dukál😊
Bachstein
Igen, a vége nekem is túlságosan nyitott maradt, befejezetlen. No de sebaj. 😊

Azért Enchanted version-re kíváncsi vagyok, az a pár új küldetés vajon mennyit tesz hozzá a játékhoz.
Nekem csak az nem tetszett, hogy Vesemir és a nem tom hogyhívják már gazdag kereskedõ hangja ugyanaz volt.

Ja, az sem tetszett, hogy Vesemírt és Lambertet a prológban láttam elõszõr és utoljára...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Bachstein
Én csak magyarul játszottam vele, így nem tudom az angol milyen lehet, de abban biztos vagyok, hogy ezek a jól eltalált magyarhangok (Kalkstein meg Vincent valami eszméletlen) rengeteget dobnak a játék hangulatán. Majd talán egyszer kipróbálom angolul is 😊
Akkor pedig külön megörültem, mikor meghallottam Csõre Gábort Dandelionként 😊
na pont ez az amit figyeltem az elején...Leo is jó lett..nem ilyen buzis nyávogós,hanem normális😊
Ahogy figyeltem,valahol az angol meg a magyar között vannak a színészek,Geralt kicsit hasonló,mint a mi Csík Csaba Krisztiánunk,hanghordozásban is...😊
Bachstein
S milyenek a lengyel szinkronhangok? Én a magyarban egyedül Leóéval nem voltam megelégedve... Hát b'meg, mint valami óvodás
találtam a neten "eredeti" lengyel szinkronos verziót,amivel szintén mûködött a magyar feliratos regedit trükk...kiváncsi voltam rá,mégis a saját gyerekük,a nyelvüket nem kommentálom,a hangokra voltam kiváncsi😊..-igen,tudom,itthon teljes szinkron és fenn is van a polcon,de a nyelv választás lehetõségét is szeretem😊
Bachstein
Igen, 3 lehetséges kombináció van. És a Végigjátszásban tényleg rosszul írták 😄😄
Rendben. Majd kipróbálom!
Kösz a segítséget!

BattleTag: zydar#2910

bardocz
Más kövek vannak tutrira,hogy mindenhol más-e a kombináció azt nem tudom,amúgy én megnéztem,és ami végigjátszás könyvbe volt írva kombináció,az rosz volt😄
Tehát minden oldalon (másfajú, rend, semleges) más és más kombinációk vannak. Ugye?

bardocz
Csak egynél kell,mert 3 ilyen kõ van,mind máshoz tartozik.
Hú ezzel én is szívtam rendesen! Már azt hittem, hogy bugról van szó, de NEM! Alkonyatkor menj oda Alinához a málnásba, várj egy kicsit, majd megjelenik Dandelion... Ha jól emlékszem én 18:00 óra körül voltam ott és úgy jó volt!

A rendel vagyok igen! Akkor kipróbálom a kombót. De mindegyik kõnél ezt kell nyomni?

fúú, már "pár" órája nem tudok elõbbre jutni, a dalonok nem akar énekelni alidának a málnásban... nincs ihlete, pedig vártam rá egy "csomót"!
bardocz
Macska fõzetet te tudod csinálni,fáklyát meg találhatsz hordókban.
sziasztok!
még az elején járok a programnak, most kell lemennem a kriptába. na már most lehet hogy hülye vagyok, de sehol nem bírok venni fáklyát, se macska fõzetet. ezek nélkül meg kuka sötét van és eltévedek. pls help!

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

Bachstein
Ha a renddel vagy (mert ugye az õ oldalukon állsz) akkor Aard-Aard-Igni
tonyr
müködik valakinek az 1.3-as verzioval ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Köszi! Csak akkor a sorrendet is jó lenne tudni...

bardocz
Rájuk kell küldeni 3 varászlatot,igni meg aardot megfelelõ sorrendben egymás után,de gõzöm sincs már mi a sorrend.
Hello!
A holló páncéljával kapcsolatban lenne egy kérdésem: már csak Szent György litániájára lenne szükségem, de nem tudom mit kell csinálni ezekkel a Kalauzkövekkel?

ha körbevesznek a kutyák akkor a csoportos támadás a nyerõ stílus - "C" billentyû

Bachstein
nem tudom milyen nehézségi fokozaton játszol, esetleg próbáld meg azt, hogy ezt a küldetést kicsit késõbbre hagyod, megcsnálsz elõtte párat, szintet lépsz, és utána újra megpróbálod <#wink>
Köszi, csak megütne se tudom igazán:S:S
De kipróxálom párszor
Bachstein
Sok fecske, és ha megöltél egy... "tulipánt", akkor húzódj a barlang távolabbi falához, várd meg míg kicsit visszatöltõdik az életed, aztán levághatod a következõt, és ezt addig aímg meg nem lesz a koponya (és erõs stílussal támadd õket!)
Sziasztok, most Vizima alatt lévõ barlangban járok, ahol kimásznaka földalól azok a tulipánok, és annyian vanna hogy mire egyet levágnék, addigra lenyilaz a többi...Itt mit kell csinálni?
1.Fel van-e patchelve?
2.Hangkártya driver?
3.Windowsba a teljes hardvergyorsítás be van-e kapcsolva.
Ennyi jutott, így hirtelen eszembe.Akinek van még valami ötlete hajrá!

Strangers!Don\'t trust cute little girls!

Hi all valaki megtudná mondani mi a baj a játék verziómmal??Magyarul van meg és el is indul a játék meg minden de ahogy az elején megölöm a szalamandrákat és elkezdek beszélgetni valamelyik emberrel befayg a játék feljön a felirat és befagy mozgog mindenki de nincs hang és nem megy tovább!!!Ha valaki tud valamit akkor PLS HELP!!
A hivatalos honlapon a patch mellett található egy ingyenesen letölthetõ módosíott The Witcher Launcher,az ilyesfajta problémák elkerülése miatt.
Asszem már az 1.1 óta.

Strangers!Don\'t trust cute little girls!

Milyen fokozaton játszol? Kardozáshoz az kell, hogy a kurzort arra az ellenre állítod, akit támadni akarsz, majd megnyomod 1-szer a támadást. Elkezd suhogtatni, majd nehézségi fokozattól függõen látványosabb, vagy kevésbé látható sárga suhintást láthatsz, akkor nyomd meg újra a támadást. Megint suhogtat párat a karddal, megint jön a felvillanás. A te dolgod csupán annyi, hogy mindig pont jókor nyomd a támadást, mert ha elrontod, akkor kiesik a ritmusból, és kezdheted elõször. Viszont ha jókor nyomsz, akkor minden egyes támadásod egyre erõsebb lesz, 2-3 ütéssel valószínûleg elhullik mindenki (az erõsebbeket leszámítva). Ezen felül idõvel lehet választani különbözõ támadási módokat: erõs támadás, gyors támadás, csoportos támadás, ezeket majd kitapasztalod, mikor melyik ellenfél ellen érdemes használni, de a szörnyhatározó is szokta írni, hogy mi ellen melyik a hatásos.

Ami még fontos! Kétféle fegyvercsoport van: vannak a witcher kardok, meg a többi. A többit felejtsd el, ne harcolj velük, mert azokkal nem mûködnek a witcher harci stílusok (amit leírtam fent). Ezen kívül érdemes lesz olajokkal/egyebekkel kenegetni a kardodat, elõsegítendõ az irtást - ilyet lehet találni is, de alkimiával te is keverhetsz majd.
Légyszíves válaszoljon valakii:S
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, hogyan tudom kikapcsolnia varázslást? mert körbevesznek a kutyák, és csak hátrahárítom õket, kardal meg alig csinál valamit:S vagy ti hogy szoktátok?? légyszi segítsetek

Elõre is THX
inkább dolgozzák ki szépen azokat az újra-animálásokat,amiket szeretnének😊