The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszer rákattintasz, azátn ha besárgul a kurzor akkor megint klikk, ennyi az egész, ha megfelelõ stílusra van állítva, és nem ütnek közbe pont akkor elkezdi tolni
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Felraktam az 1.3-as peccset, de még mindig ez van...
Azért Enchanted version-re kíváncsi vagyok, az a pár új küldetés vajon mennyit tesz hozzá a játékhoz.
Ja, az sem tetszett, hogy Vesemírt és Lambertet a prológban láttam elõszõr és utoljára...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Akkor pedig külön megörültem, mikor meghallottam Csõre Gábort Dandelionként 😊
Ahogy figyeltem,valahol az angol meg a magyar között vannak a színészek,Geralt kicsit hasonló,mint a mi Csík Csaba Krisztiánunk,hanghordozásban is...😊
Kösz a segítséget!
BattleTag: zydar#2910
még az elején járok a programnak, most kell lemennem a kriptába. na már most lehet hogy hülye vagyok, de sehol nem bírok venni fáklyát, se macska fõzetet. ezek nélkül meg kuka sötét van és eltévedek. pls help!
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
A holló páncéljával kapcsolatban lenne egy kérdésem: már csak Szent György litániájára lenne szükségem, de nem tudom mit kell csinálni ezekkel a Kalauzkövekkel?
De kipróxálom párszor
2.Hangkártya driver?
3.Windowsba a teljes hardvergyorsítás be van-e kapcsolva.
Ennyi jutott, így hirtelen eszembe.Akinek van még valami ötlete hajrá!
Strangers!Don\'t trust cute little girls!
Asszem már az 1.1 óta.
Strangers!Don\'t trust cute little girls!
Ami még fontos! Kétféle fegyvercsoport van: vannak a witcher kardok, meg a többi. A többit felejtsd el, ne harcolj velük, mert azokkal nem mûködnek a witcher harci stílusok (amit leírtam fent). Ezen kívül érdemes lesz olajokkal/egyebekkel kenegetni a kardodat, elõsegítendõ az irtást - ilyet lehet találni is, de alkimiával te is keverhetsz majd.
Lenne egy kérdésem, hogyan tudom kikapcsolnia varázslást? mert körbevesznek a kutyák, és csak hátrahárítom õket, kardal meg alig csinál valamit:S vagy ti hogy szoktátok?? légyszi segítsetek
Elõre is THX