13886
  • rotator
    Nálam is Comodo van, de nem akadt össze, ellenben Agnitum Outposttal, amit a Gothic 2 miatt töröltem le a fenébe.
    1.3 nem volt fent, mert addigra végigtoltam, de az 1.2-höz képest érezhető a gyorsulás, habár azt már a végén raktam fel, így főleg az alappal kapcsolatban vannak töltési élményeim. :)
  • tarti19
    Remélem, mert jövőhéten megyek pasztázni a procimat, és veszem hozzá a hd 4850-t és utána majd már mehet móka:D
    legdurvább a z egészben, hogy 78 fokos a proci biosban is:( Ennyit számít a egy pasta... 50 fokot:(
  • Zóanagyvarázsló
    Mondok jobbat: már alapból nem kell hozzá se DVD, se mini image.
  • bélanéni #10680
    Természetesen(?) megvettem a játékot, ha nem így lenne, próbálnék egyedül rájönni a problémára, és nem járatnám le a programot. Most sem az a célom, csak kicsit elszomorított, hogy egy javított kiadás ilyen szempontból sokkal rosszabb lett, mint a korábbi változata.

Megpróbálom kikapcsolni a DoF-et, de asszem az is már megvolt, és nem javult semmit. Gyakorlatilag egyedül a fényminőség beállítás alacsonyra vétele van jótékony hatással a problémára, de az meg nem elfogadható, a fények elég nagy hatással vannak a hangulatra.
  • rage
    Azzal a mini image-el, amivel ment a Witcher 1.3-as, megy az 1.4-es is.
  • [Jakuza]
    Ugye nem warez-t hasznalsz ?
    Mert ha igen akkor valoszinusitem, hogy hasonlo vedelmi mechanikaval lattak el a jatekot, mint a Dark Star One-t.
  • Zóanagyvarázsló
    Mint mondom, ez valószínűlweg a DoF bug miatt lehet. Azt kell kapcsolgatnod, ha reagál rá, szerencséd van. Nekem szerencsére egyszerűen átkapcsolt, és nincsen gond vele.
  • bélanéni #10676
    Asszem lehet én is elhalasztom az újrajátszást, amikor lesz új gépem jövő november környékén, addig csak kibírom. Legalábbis ha ez a probléma nem oldódik meg, mert rohadtul zavaró.
  • bélanéni #10675
    #10666?

Valaki próbálja már ki legyen szíves 1024x768-ban, hogy nála is homályos-e maga a játék?

Zó: nem csak az átvezetők, hanem a játék is! Az a vicc, hogy a játék addig szép, amíg meg nem jelenik az első átvezető, de utána a játék is homályos marad. Ez akkor nincs, ha magasabb felbontásban játszok (amit nem szeretnék) vagy alacsonyra veszem a fényeket. (ezt sem akarom)
  • Gideon Wieth
    néhány napon belül lesz :) Én meg megvárom a karácsonyt és megveszem eredetibe hogy ne kelljen szenvednem ilyenekkel :)
  • deicide
    viszont ahoz meg crack kellene!:(
  • tarti19
    Szerintem is 1.4-es 900,megás patchet kell lekapni és akkor mehet a móka:P
  • deicide
    Sziasztok..

Kissé megkavarodtam a dolgokban és szeretnénk tisztán látni..!

Úgye megjelent The Witcher: Enhanced Edition ez 1 ki/be bövitett cuccos.
    Találtam még olyat is hogy..
    The Witcher Enhanced Edition New Mission Pack
    "erröl hallot már valaki hogy ez mi lenne...??"
    The Witcher Enhanced Edition Patches
    ezekszerint a Enhanced Edition nem 1.4 patch van rajta...??
    mert szerintem azt javitaná...?
    jól tévedek...?

• Zóanagyvarázsló
    Mármint az átvezetőknél a háttér? Mert az úgy van jól.

Egyébként rájöttem, a patch után a Depht of Fieldet kell kikapcsolni (Mélységélesség...), így máris eltűnik. Ez viszont állítólag kissé bugos tud lenni, és figyelmen kívül veheti ezt.

Érdekes egyébként, a sebességproblémám is csak megoldódott azzal, hogy kilőttem a Frapset (és még pár kisebb háttérben futó alkalmazást). Pedig nem szoktam használni, csak direkt az EE miatt kapcsoltam be. Tehát visszaállt a status quo, minden rendben lévőnek tűnik.

Rövid vélmeény, ha már floodolok:

- az inventory a rendezés, valamint az alkimista válogatás lehetőségével immár elég korrektnek tűnik, engem a szűkössége sosem zavart
    - az új arcok kimerülnek abban, hogy már van külön fekete és ősz hajó öregasszony, illyetve bizonyos férfimodellekből immár van borostás és frissen beretvált változat - ez végülis nem rossz, csak ettől még éppen annyira ugyanolyannak tűnnek, lévén direkt a különbségeket kell figyelni, hogy ezek feltűnjenek
    - Carmen új kinézete korábban már linkelve volt, nekem a régi szabványarca jobban tetszett; mintha Zoltan karjai nem lettek volna ilyen rücskösek eddig
    - a gesztikulációról, érzelmekről még nem tudok nyilatkozni, keveset beszélgettem eddig ahhoz, hogy érdemi változás feltűnt volna
    - a töltési időkben semmilyen változást nem érzékelek az 1.3-hoz képest (hivatalos fórumon többen észrevették saját bevallásuk szerint, számszerűen 30%-os gyorsulásról olvastam, a beígért 80% mondjuk eleve mesének tűnt, az 1.0-hoz pedig már eddig is megvolt az a különbség), de nálam már azzal is elég korrekt volt
  • Zóanagyvarázsló
    Nagyon pórult jártam ezzel az egész patcheléssel, bármilyen beállítások mellett szaggat a játék (és néhol én is látok túlzó elmosást). Vagy visszateszem 1.3-mal, és akkor később újra csinálhatom újra a mostani procedúrát, vagy várhatok további javításra. Hosszú jegelés következik, tervezett befejezés elhalasztva.
  • Zóanagyvarázsló
    Nos, sikerült megoldanom. Ahogy az sejthető volt, a tűzfal volt a ludas, viszont nem volt elég sem a disable, sem a teljes kikapcsolása, uninstall kellett neki. Tudom, hogy kissé furcsa, de nem először esett meg velem hasonló. Comodóról van egyébként szó, tehát mással is jó eséllyel megeshet, ha ezt használja.
  • Desiderata #10667
    Mentett játékállásokat merre találok? konkrétan a 3. fejezet eleje kellene (Witcher EE)
  • bélanéni #10666
    Légyszi valaki segítsen, mert nagyon vártam ezt a patch-et és valami nem gömbölyű.

Az a problémám, hogy 1024x768-ban ha mindent maxra tolok, kivéve a textúra minőséget + fű minőségét (ezek mediumon vannak), akkor az első átvezető video után homályossá válik a játék. Olyasmi mintha 1x AA-ra váltana vagy ilyesmi. Ha a fény minőségét Alacsonyra veszem, akkor megjavul, tűéles lesz. Na most ez eléggé zavar, mert ugyan nagyob felbontásokban nem jelentkezik a hiba (1280, 1600), de én ezt a felbontást szeretem a 19-es CRT monitoromon. Ha valakinek még CRT-je van, próbálja már ki, nála is jelentkezik-e a hiba, nagyon kíváncsi vagyok. (1.3-as verzióig ez nem volt)
  • Gideon Wieth
    küldtem PM-et...

Valaki addig... Ha simán letöltöm ezt a verziót az oldalról. Utána mi kell még hozzá h a magyar szinkronon is javítsanak ?? :)valamilyen nyelvi fájlokat magyaráztatok... És nem eredetiben mi kell még? van crack vagy vvalami... Karácsonyra ígérték meg nekem a spéci verziót szüleim addig ezzel kell boldogulnom :)
  • zeus89
    ezen a TDM verzión starforce védelem van, mert valami orosz verzió, úgy tudom van egy unleashed verzió is ami csak 9 gb de nem tudom ezeket el lehet inditani?
  • deicide
    Gratulálok magamnak..!

csak addig kinlodtam a játékkal hogy nem indul!:(

kellene nekem link 1.3 crackhoz..!
    tudnátok segíteni ebben...?
  • mert
    Üdv
    5k-ért beruháztam én is a (alap)játékra, majd felnyomtam rá az EE patch-t, angol és magyar nyelvi fájlokkal. Kérdésem a következő: elvileg ez cenzurázatlan lesz, ugye?
  • zeus89
    Köszi a gyors választ
  • zzeN
    igen
  • zeus89
    Sziasztok, erről a játékról még nem hallottam :-) ne kövezzetek meg. Most láttam, hogy ma felraktak egy ilyen torrentet az egyik oldalra: The.Witcher.Enhanced.Edition.DVD9-TDM majdnem 12 GB, azt szeretném kérdezni, hogy ebbe benne van a magyar szinkron is? NFO-ba ezeket a nyelveket irja: Language: Russian, English, Polish, Italian, French,
    Spanish, German, Czech, Hungarian and Chinese.
    Viszont nem tudom, hogy szinkronos-e. Segitsetek, előre is köszi.
  • Japper
    Oks, köszi!
  • Zóanagyvarázsló
    Innen kiindulva megtalálhatod bármelyiket.
  • Japper
    Hali!
    Honnan lehet letölteni a magyar nyelvi csomagot az ench.ed-hez?
  • bélanéni #10655
    Ha újraindítom a game-t, akkor éles kép, de a következő átvezető után már megint homályos marad. De az átvezetők nálatok is homűlyosabbak mint maga a játék, nem?
  • Sirpi
    Hú köszi! Tényleg ez volt a gond. De érdekes, az 1.3-nál ilyen gondom nem volt.
  • rotator
    Nálam ilyen hiba nincs.
  • bélanéni #10652
    Végre végeztem a letöltéssel, telepítéssel. Viszont a változatosság kedvéért nálam is van egy hiba. Nem is kicsi. A várban vagyok még, kb 5 percet játszottam. A graf. maxra húzva (ahogy volt) totál homályos az egész kép. Ugye az átvezető videok eddig is és most is homályosabbak, gyengébb minőségűek mint maga a játék, de a játék eddig tűéles volt, most meg az is homályos, hiába veszek mindent maxra. Totál nem értem. Ez valami bug lenne? Nálatok ez hogy van?
  • rotator
    Ha a hibaüziben az mss32.dll-re panaszkodik, akkor vedd eggyel lejjebb a hang gyorsítását (dxdiag).
  • zzeN
    a 2. ilyen extra történetnél, amikor egy kőre kell varázsolni, h kinyíljon egy teleport ami elvezet vmi kincshez, ott melyik jelet kell használnom? az elsőnél mondta h másikat próbáljak meg, de nem csinált semmit se...
  • Zóanagyvarázsló
    Kösz, de "sajnos" stimmelnek. Igaz, a lengyel pakk még lehetne hibás, de nem túl valószínű.
  • Sirpi
    Leszedtem, egész éjjel ment a gép, mert alig csordogált. Erre felrakom, és úgy elszáll a játék, hogy csak úgy nyekken (a küldetésszerkesztő szintén). 1.3-ról upgrade-eltem, gondoltam, lehet hogy az bezavart, ezért legyaktam az egészet, újra fel (az eredeti) dvd-ről, majd megint telepítettem az 1.4-et és ismét elszáll (rögtön, miután teljes képernyőre vált, egy pillanatig fekete kép, aztán a hibaüzi). Az alapjáték megy. Amúgy XP SP3 32bit, Forceware 177.83. Van ötletetek, hogy még mivel próbálkozhatnék? (angol+magyar hangot, valamint a két mellékküldit tettem fel az installal).
  • rotator
    Talán korrupt lehet a letöltés? Csináltam sfv-t, ezzel leellenőrizheted:

TWEE_Hungarian_language_pack.exe AA0DE8F8
    TWEE_English_language_pack.exe 6AE4CE75
    TWEE_Upgrade.exe 0E690748
  • Zóanagyvarázsló
    Sajnos nálam bármit csinálok a tűzfallal, antivirrel, nem segít semmi.

Jakuza: A nyelvi fájlokat külön kell letölteni.
  • [Jakuza]
    Eredeti Magyar verziom van a jatekbol, megtudna nekem mondani valaki, hogy a letoltheto ench. pack tartalmazza a magyar hangokat illetve a magyaritast, vagy sem ?
  • Neoka01
    Szia! Köszi meg van a hiba.

A tűzfalam megfogta.. már megy is fel, gyönörűen. :)