The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Strangers!Don\'t trust cute little girls!
már régen...
ennek ellenére is sûrûn kilép
érdekes hogy sp1 elõtt nem csinálta ezt
GOOBY, pls
Azzal sem javult meg?
Írtam Pü.t , ha esetleg nem látnád 😉
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Lehet kicsit szokatlan hsz-el fordulok hozzátok , de mivel a Witchert minden nehézségen végigjátszottam , és nincs kedvem még egy 4.re is , és nem akarom , hogy a polcomon porosodjon a game . ezért inkább eladnám , ha van lehetõség itt , ezen a forumon 😊 Collectors edition változat , egy teljesen használatlan , Withceres póló is van hozzá . Ha érdekel képeket is tudok mutatni . Ár : 7.000 ezer HUF
És sry ha pofátlan voltam...
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
A Vistához meg ajánlatos elolvasni a Readme-t.
Elképzelhetõ,hogy találsz benne valami fontosat.<#wow2>#wow2>
soxor elszáll, kilép, többet tölt
amíg az alappal nyomtam semmi probléma nem volt
(vistám van)
GOOBY, pls
patch rajta van
Még azt akarom kipróbálni,hogy a videókari ventillátorának a fordulatszámát növelem,csak ehhez valami software kéne..
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Patcheld fel a játékot,ha esetleg még nem tetted.
Lehet más driver hiba is,gyakor a hang és USB driver probléma.
Milyen alaplapod van?
Nem vistám van pedig,hanem Xp. Lejebb vettem minden grafikai beállítást,már új drivert is telepítettem ATI X1950PRO-m van.
5-et?
a party jó volt a kocsmában 😊 fõleg az Addás jelenet, a hálószobában 😄
Kérdezgesd az anyokat délben este reggel idõszakban az egyik csak malyd oda adja...
szal keresd meg, valszeg ott lesz az a cuccaid között. a neve eltér a többiétõl, nemtom magyarul vagy angolul játszol-e. Ring of the eternal fire vagy mi volt a neve nekem :p
Odohoz kell a gyûrû,anélkül csak piálni lehet vele.A szurcsikat meg egy fecskével le lehet nyomni, még a legnehezebb fokozaton is.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ottonál az a gáz ha nagyon leiszod magad részegen kell harcolnod a növények ellen😊bár nem muszály mert ki is alhatod magad😊
Talán most berakja a képet is.
yûrût
Ha beszélgetsz a falusiakkal a tiszteletes városkájától délre lévõ tanyák körül,ott is kaphatsz egy pecsétgyûrût.
Az elején ugye 3 embert meg kell gyõzni,hogy beszéljenek a Salamandrákról. Odo, Harden,meg Miklu (lehet nem jól írtam õket,mindegy)
Nos a lényeg,hogy a tiszteletes elvileg talán adott nekem egy gyûrût,de egyrészt nem tudom melyik az (lehet elhagytam),s próbálgattam,hiába mutatom meg nekik bármelyik gyûrûmet,nem akarnak velem szóba állni.
Így a másik lehetõséget választottam, harden-t,Miklu-t lefizettem,de mit kezdjek Odo-val? ott csak ivási lehetõség van,de hiába adok alkolholt nem érek vele semmit... vagy valami nagyon jó minõségû ital kéne?
Szóval,ha a megbeszélés óta sokadik nap telt el akkor sztem már mindegy.
Nekem ott volt,be is mentünk a malomba :-)
A bejátszás alatti szöveg igen poénos.<#buck>#buck>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem. A pap elüldözte a lányát, aki azután szajhaként élt a városban, az õr által megerõszakolva öngyilkos lett a másik lány, a birtokos leorvgyilkolta a saját báttyát, aki igaz, bátor katona volt, a kereskedõ a lázadókkal üzletel, halálos, kegyetlenül ölõ nyilakat adva a kezükbe, nomeg droggal a gyermekeknek és még sorolhatnám. A saját bûneiket term. 1xûbb volt egy "boszorkányra" fogni, de a bestia az õ sötét cselekedeteiknek és bûneiknek szülötte, amely eljött hazug gyermekei közé "rendet rakni". Ennyi. Abigél sem tiszta, hiszen ha kellett mérget fõzött stb., de nem õ követte el a bûnöket, csak az eszközt adta a kezükbe hozzá. Õ maga semleges maradt mindvégig.
Legszebb bûne a falu papjának és hû követõinek, hogy összeszûrték a levet a Szalamandrákkal és gyermekeket rabolnak és adnak el rabszolgának nekik (drog, szexrabszolgaság, soroljam). Mivel pedig a Szalamadrák Geralt nagy kedvencei, így a halál túl kegyes lenne számukra... 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ki az a hülye aki egy vénfasznak segítene a jó ribanc helyett? 😄
Én amikor ott tartpttam hogy Abigael-t és a városlakók szava között kell választani, Én a boszorkánynak segítettem, mert szerintem õ volt az ártatlan, remélem nem rontottam el😊 Bár ez embertõl függ...
A városban két lányt el is "csábítottam", sajnos a malómnál nemtudtam találkozni napnyugta után a kisasszonnyal akit jaza kellett kisérnem a sötétbe, mert utoljára hagytam és addigra a fél város kihalt😞
Véleményt kérek, ugye nem döntöttem rosszul?
Pedig azt adnám oda neki. Nem értem,mit csináljak,vagy mennyi kell belõle?
megütöd, aztán már nyomod is a jobb gombot, megvárod amíg elüt fölötted, megint bal gomb, már nyomod is a jobbat újra, megvárod amíg elüt fölötted... etc.
"I fucked a she-elf once."
Na most kíváncsi vagyok, ezeket is lefordítják ? 😄 magyar szinkronra?
kíváncsi vagyok pl., hogy mit mond ilyenkor. "Egyszer megbasztam egy elf lányt"? 😄
Ezt a felújított verziót is kiadják majd magyar sziknronnal??
Elvileg illene mivel pár küldetésben fog csak talán eltérni (mert graf töltési idõ bugokra gyúrnak) az meg nem sok szinkronmunka.
Next PC upgrade: 2022
Plusz Gerald barátunk az egyetlen aki talán megmenthetné, hát persze, hogy nem fog kihagyni egy ilyen kiváló esélyt, hogy bebizonyítsa milyen jó kislány is õ.<#nevetes1>#nevetes1>