The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah és nekem is kilép néha pedig sp3 XP-m van
én nem birtam legyürni a hellhoundot v mit szal feláldoztam abigailt és az öszess paraszt jött segiteni. ennek ellenére nem tudtam csatlakozni a rendhez. de a rendet választottam és most velük harcolok a mókusok ellen. inkább velük mint ellenük... a mókusok kissebségben vannak. kajak mint a cigánykérdés. de sajnos triszt választottam nõmnek pedig shani jobban bejött. az a hülye kölyök... shanira kellet volna bizni. a szörnyeket meg mind levadásztam. mutagéneket adnak. pedig voltak jó szörnyek is. de az élet kemény...akkor is szörnyek. amugy a barátaid elveszted ha a rendel egyoldalon harcolsz zoltant meg mindet szinte. lehet megcsinálom hard-on a mókusok mellett egyszer. meg szerintem nem érdemes fegyverrel konlodni. 3 vörös meteorittal egy acél és 3 földrúnával egy ezüst kardot kell csináltatni és semmivel se lesz probléma elég sokáig. alkímiára sok idõt szántam de nagyon durva.... és csak a aard jelet használom. egy jobb klikk oszt elszédül utána csak egy ütés kell neki.bár az igni is jó de a többi nem tul hasznos anyi pontért. csak az ideiglenes tuningokat használni kell ha uj területre téved az ember. meg a könyveket egyböl megvenni.
Akkor sorry egyelõre nincs más ötletem,most van nálam teszt fázisban a Vista SP1 Ultimate.Igaz nem azon játszom.

Strangers!Don\'t trust cute little girls!

PhantomAss
persze
már régen...
ennek ellenére is sûrûn kilép
érdekes hogy sp1 elõtt nem csinálta ezt

GOOBY, pls

És a Vista javítást is letöltötted hozzá, amirõl gagyognak benne?
Azzal sem javult meg?

Hi

Írtam Pü.t , ha esetleg nem látnád 😉

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Hali!
Engem érdekel: [email protected]
Gábor
PhantomAss
az semmit nem ér
már régen elolvastam

GOOBY, pls

Sziasztok

Lehet kicsit szokatlan hsz-el fordulok hozzátok , de mivel a Witchert minden nehézségen végigjátszottam , és nincs kedvem még egy 4.re is , és nem akarom , hogy a polcomon porosodjon a game . ezért inkább eladnám , ha van lehetõség itt , ezen a forumon 😊 Collectors edition változat , egy teljesen használatlan , Withceres póló is van hozzá . Ha érdekel képeket is tudok mutatni . Ár : 7.000 ezer HUF

És sry ha pofátlan voltam...

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Nekem stabilabb lett,mondjuk az új vas is sokat segített.<#vigyor5>
A Vistához meg ajánlatos elolvasni a Readme-t.
Elképzelhetõ,hogy találsz benne valami fontosat.<#wow2>

PhantomAss
érdekes, hogy nekem a peccs sokat rontott a játékon
soxor elszáll, kilép, többet tölt
amíg az alappal nyomtam semmi probléma nem volt
(vistám van)

GOOBY, pls

Shaman
ASUS P5B
patch rajta van
Még azt akarom kipróbálni,hogy a videókari ventillátorának a fordulatszámát növelem,csak ehhez valami software kéne..

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Azzal közepes vagy jobb grafikai beállítással kellene mennie.
Patcheld fel a játékot,ha esetleg még nem tetted.
Lehet más driver hiba is,gyakor a hang és USB driver probléma.
Milyen alaplapod van?

Shaman
hümm most tesztelgettem,s úgy néz ki,hogy a kockázásnál hal meg nekem a játék.Kikapcsolja a monitort,s paff...
Nem vistám van pedig,hanem Xp. Lejebb vettem minden grafikai beállítást,már új drivert is telepítettem ATI X1950PRO-m van.

5-et?

A 3.fejezet a leghosszabb, a többi meg rövidnek fog tûnni ezután.

áh nagyon jó. egyre jobban élvezem -.- de milyen rohadthosszú játék már ez o.O lassan két hete tolom, és még csak 3. fejezetben járok 😄

a party jó volt a kocsmában 😊 fõleg az Addás jelenet, a hálószobában 😄
A falu felé vezetõ tanyáknál van egy öreganyó akinek valamit kell adni nem tom mit de cserébe ad egy ilyen gyûrür amit a paptól lopot el...

Kérdezgesd az anyokat délben este reggel idõszakban az egyik csak malyd oda adja...

gyûrû nélkül Odo-t nem lehet megcsinálni :|
szal keresd meg, valszeg ott lesz az a cuccaid között. a neve eltér a többiétõl, nemtom magyarul vagy angolul játszol-e. Ring of the eternal fire vagy mi volt a neve nekem :p
Az idõpont miatt linkeltem be a képet,de ha nagyon érdekel a <#puszi> akkor elküldhetem a mentést.<#buck>

Odohoz kell a gyûrû,anélkül csak piálni lehet vele.A szurcsikat meg egy fecskével le lehet nyomni, még a legnehezebb fokozaton is.

Csibusz
áhh az nagyon komoly, eléggé rossz volt úgy küzdeni😄😄 oda csúsztam másztam a növényhez😄 azt dirr-durr... és akkor a másik növény😄 és akkor még át is akar verni a pénzel kis disznó😄
Sir Quno Jedi
Addig kell vele inni, míg tök részegen éjszaka ki nem küld gyomokat írtani a kertjébe. Az húzós is lehet akár. De ha nem bízik benned, mert nincs gyûrûd, akkor nemtom, hogy így lesz-e.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Csibusz
Huh az egy húúzós rész😊 én gyûrûvel csinálta, ugye felkell húzni ám az ujjadra és asszem egy pecsétgyûráû de már nem emlékeszek rá😄😄 Gyorsan tellik az idõ😛
Ottonál az a gáz ha nagyon leiszod magad részegen kell harcolnod a növények ellen😊bár nem muszály mert ki is alhatod magad😊
Az a növény kell neki ami körülveszi a táborukat fienda vagy valami ilyen a neve a földön keresd.

Csibusz
Húúúzadd még az agyam😄😄 nem baj akkor se ment de nem baj😊 most vagyok a szõrös mackóba😛 Ott már nem olyan puhányok a harcosok😛 de nekem a kockapóker a kedvencem😊
Vesna
Talán most berakja a képet is.

Olyan 7 óra körül kell odamenni és várni kell rá 1-2 órát és lehet, hogy csak frissen mükszik.yûrût

Ha beszélgetsz a falusiakkal a tiszteletes városkájától délre lévõ tanyák körül,ott is kaphatsz egy pecsétgyûrût.

Shaman
kérdésem:
Az elején ugye 3 embert meg kell gyõzni,hogy beszéljenek a Salamandrákról. Odo, Harden,meg Miklu (lehet nem jól írtam õket,mindegy)
Nos a lényeg,hogy a tiszteletes elvileg talán adott nekem egy gyûrût,de egyrészt nem tudom melyik az (lehet elhagytam),s próbálgattam,hiába mutatom meg nekik bármelyik gyûrûmet,nem akarnak velem szóba állni.
Így a másik lehetõséget választottam, harden-t,Miklu-t lefizettem,de mit kezdjek Odo-val? ott csak ivási lehetõség van,de hiába adok alkolholt nem érek vele semmit... vagy valami nagyon jó minõségû ital kéne?

Shaman
bár én még csak nagyon most kezdtem,de másnapot beszéltek meg.
Szóval,ha a megbeszélés óta sokadik nap telt el akkor sztem már mindegy.
Nekem ott volt,be is mentünk a malomba :-)

Csibusz
Hmm én ezt nem értem visszamentem amentéseknél oda hogy még nem voltam bent a barlangba csak két szalamandrát írtottam ki a búvóhely elött, és akkor tábortûz alvás napnyugtáig, és mentem malomhoz de nincs ott a lány😞 és zárva a malom bejárata😞
Csibusz
Tudtam hogy ez lesz és lehet emiatt ujra megcsinálomXD
jajj, azt én sajna nem láttam, mert nem tudtam hazakísérni :C úgy volt, hogy megmentettem, aztán mentünk vissazfelé, de a szerencsétlent kinyírták. Aztán nézem, hogy kb. félórája mentettem utoljára, na akkor hagyom a picsába, bár kár érte. Ezen a ponton majdnem elment a kedvem a witchertõl xD
Jól döntöttél,viszont Vesnáért nagy kár, pont alkonyatkor kell odamenni a malomhoz.
A bejátszás alatti szöveg igen poénos.<#buck>

Sir Quno Jedi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem. A pap elüldözte a lányát, aki azután szajhaként élt a városban, az õr által megerõszakolva öngyilkos lett a másik lány, a birtokos leorvgyilkolta a saját báttyát, aki igaz, bátor katona volt, a kereskedõ a lázadókkal üzletel, halálos, kegyetlenül ölõ nyilakat adva a kezükbe, nomeg droggal a gyermekeknek és még sorolhatnám. A saját bûneiket term. 1xûbb volt egy "boszorkányra" fogni, de a bestia az õ sötét cselekedeteiknek és bûneiknek szülötte, amely eljött hazug gyermekei közé "rendet rakni". Ennyi. Abigél sem tiszta, hiszen ha kellett mérget fõzött stb., de nem õ követte el a bûnöket, csak az eszközt adta a kezükbe hozzá. Õ maga semleges maradt mindvégig.

Legszebb bûne a falu papjának és hû követõinek, hogy összeszûrték a levet a Szalamandrákkal és gyermekeket rabolnak és adnak el rabszolgának nekik (drog, szexrabszolgaság, soroljam). Mivel pedig a Szalamadrák Geralt nagy kedvencei, így a halál túl kegyes lenne számukra... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tök mindegy hogy döntesz, de az emberek 90%-a így döntött kb. köztük én is 😄
ki az a hülye aki egy vénfasznak segítene a jó ribanc helyett? 😄
Csibusz
Huh végre megvagyok az elsõ fejezettel😊
Én amikor ott tartpttam hogy Abigael-t és a városlakók szava között kell választani, Én a boszorkánynak segítettem, mert szerintem õ volt az ártatlan, remélem nem rontottam el😊 Bár ez embertõl függ...
A városban két lányt el is "csábítottam", sajnos a malómnál nemtudtam találkozni napnyugta után a kisasszonnyal akit jaza kellett kisérnem a sötétbe, mert utoljára hagytam és addigra a fél város kihalt😞
Véleményt kérek, ugye nem döntöttem rosszul?
grebber
Pedig igazán nem lenne nagy meló.

Next PC upgrade: 2022

rotator
Nincs róla hivatalos információ. De ha már a legutóbbi cuccost se adták ki... 😞

grebber
#9936-ot nemtudja senki?

Sir Quno Jedi
Azért, mert a valódi Farkasfog az nem az amit te annak hiszel. Azt csak a tündérek tudják neked megmutatni (az igazi nevét és hogy melyik is az). Nem 1xû. Mások, csak hiszik, hogy tudják melyik az. Van is egy õsi legenda/balalda ami errõl szól, el lehet olvasni könyvben.

Hy mindenki! A mocsárban a másfajúak táborában vok. Scoia'Tael azt mondja,h nem tudom megkülönböztetni a Farkasfogat a többi növénytõl. Mondom,h megvan a virág,adom neki,és azt mondja,mennyek a pokolba...
Pedig azt adnám oda neki. Nem értem,mit csináljak,vagy mennyi kell belõle?

Ombika
Szinte sose birtam megutni,de este majd probalkozok vele ujra!! <#worship>

mióta strength ágon kifejlesztettem az erõs ütés, nem kihívás. feltöltök egyet, ráverek és fekszik is xD
pedig gyakorlatilag elég könnyû, két gombot használsz...
megütöd, aztán már nyomod is a jobb gombot, megvárod amíg elüt fölötted, megint bal gomb, már nyomod is a jobbat újra, megvárod amíg elüt fölötted... etc.
Ombika
Nekem nem megy! 😞

bardocz
Nem,sajna nem így szinkronizálnak,gyakorlatilag kb 1 csúnyaszó sincsen benne...
ja télleg, még a kezdõtérképen bementem egy banditaházba, rákatt egy brawler-re, asszongya:
"I fucked a she-elf once."
Na most kíváncsi vagyok, ezeket is lefordítják ? 😄 magyar szinkronra?
kíváncsi vagyok pl., hogy mit mond ilyenkor. "Egyszer megbasztam egy elf lányt"? 😄
grebber
Elején nekem sem ment.Aztán belejöttem!

Ezt a felújított verziót is kiadják majd magyar sziknronnal??

Elvileg illene mivel pár küldetésben fog csak talán eltérni (mert graf töltési idõ bugokra gyúrnak) az meg nem sok szinkronmunka.

Ombika
Fogadoba hogy a picsaba tudok legyurni vkit is boxban?!

Végül is szegény Abigailnak lehet, hogy az lesz az utolsó cselekedete a még hátralévõ életében.
Plusz Gerald barátunk az egyetlen aki talán megmenthetné, hát persze, hogy nem fog kihagyni egy ilyen kiváló esélyt, hogy bebizonyítsa milyen jó kislány is õ.<#nevetes1>