13886
  • Zóanagyvarázsló
    Igen. És ebben vannak a feliratok is, a nyelvi pakkokban csak a hangsávok vannak.
  • tarti19
    akkor picit megnyugodtam:P
    Separa mert 1megával jön:P
    910 megás cucc akkor ez elvileg pályaszerkesztő meg patch?
  • balee4
    Nem, külön le kell szedned a hivatalos oldalról egy 500 MB-s magyar nyelvi csomagot
  • tarti19
    na skacok sikerült beregisztrálni a terméket éppen töltöm a 910 megás patch... ebben elvileg magyar nyelvi fájl is benne van?
  • balee4
    csak Dx9-es, az alapjául szolgáló motor (Aurora engine) hajtotta az NWN 1-et és a KotOR-okat.
  • DerStauner
    ez a játék dx10-es?? valamelyik külföldi fórumon azt olvastam, hogy mindenki arról beszél, hogy hú de milyen jók ezek a dx10-es effektek, holott pedig csak dx9-es.

mi az igazság?
  • Zóanagyvarázsló
    Ha alapból angol nyelvű játékod van, akkor nyilván nem hagyhatod ki az angol pakkot. Egyébként pedig a beállításoknál tudsz hangsávot és feliratot választani, bármikor játék közben.
  • deicide
    Sziasztok..

Már megint a kefét eszem..!

Telepítés..

A telepítés elején csak angol nyelv van..én a custom telepítést választom abban benne van az összes nyelv ebböl csak a magyart hagyom az angolt nem tudom kivenni! a feliratbol az angolt nem tudom kivenni és abbol is csak a magyart hagyom.
    Telepítés után menne a dolog de ki ir valami hibát de azt már megoldottam!
    Viszont angolul beszél és angolul van a felirat!

Hogy a fenébe tudom én ezt magyar hangra tenni és magyar feliratra...??
  • mellon
    Halihó.

Én egyenlőre csak a demóval játszottam, amiből kiloptam a zenéket. Most letöltöttem a kiegészítőhöz járó soundtrack csomagot, és meglepve tapasztaltam, hogy csomó szám nincs benne. A menü zenéjét ill. a Belive hosszabb verzióját nem értem miért nem tették bele.

Én már fél éve meg akarom venni a játékot :). Tavasz óta csak a Szeptembert vártam, hogy na majd akkor. Túlságosan beleéltem magam.
  • bitbandita
    Sajna erről nem tudok. De pl a játékból is sokat megtudhatsz! Sok könyvet lehet venni-, találni aminek nincs gyakorlati haszna (értem ez alatt, hogy nem tanulsz meg újabb főzetet, nem bővíted a herbalista ismereteidet, nem tudsz meg új dolgokat szörnyekről, stb), hanem magáról a háttértörténetről, a witcher univerzum történelméről olvashatsz és tudhatsz meg nem kevés dolgot(Temeria történelme, a különböző fajok történelme és egymáshoz való viszonyuk, a witcherek történelme és viszonya az emberekhez ill. a többi fajhoz, a világ keletkezése, stb)!!! Ajánlom figyelmedbe! Beszerzel pár ilyen könyvet, bemész a Szőrös Medvébe és megitatsz Geraltal egy pár jóféle törpsört hogy ő s e unatkozzon és ameddig józanodik te olvasgatsz
  • Ioles
    Köszi, sikerült, csak közben telepítettem a patchet, kemény 1 óráig:S, komolyan egy komplett HDD formázás + Win telepítés fele ennyi ideig tart:D
  • Zóanagyvarázsló
    Ez világos, de mi én meg nem tudtam - illetve most sem tudom -, hogy ahhoz milyen hókuszpókuszok kellenek, talán más sem, ebből származtak a reakciók.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, olvastam a Witcher WIKI-n...
    Tudom, telhetetlennek tűnök, ám, a könyvek nem érhetők el valahogy / valahol elektronikus formában?
    Tudtok erről valamit?

[Annyi könyv terjed már a neten, scannelt, begépelt változatban...]
  • IMYke2.0.0.0
    S én az EE-vel kapcsolatban is írtam a dolgot...
  • bitbandita
    Ha a háttértörténet (nem a játék végigjátszása) érdekel: a witcher "univerzum" Andrzej Sapkowski lengyel fantasy író szüleménye, a játék az ő regényei alapján készült. Az első történetet 1986-ban publikálták novella formájában. A teljes "eredeti" (tehát Sapkowski által írt) witcher történet három novellagyűjtemény és öt regényből áll. Ezeből a könyvekből mindent megtudhatsz.
  • Zóanagyvarázsló
    De az eredeti lemez nem is kell a játékhoz, ahogy mini image sem. Mármint alapjátéknál, a gyári EE talán kérné.
  • IMYke2.0.0.0
    Segítek: nem mindenkinek van eredeti lemeze...
  • IMYke2.0.0.0
    [Jakuza]: Köszönöm szépen!

rotator: olvass is, ne csak nézz! "Tudom, nem warez - de az eredeti lemez kopását megelőzendő a GameCopyWorld-ön már kinn van az EE NoDVD..."
  • Zóanagyvarázsló
    Regisztrálni kell. Ha rákattintasz kétszer a játék ikonjára, bejön egy ablak, ott szerepel ez a lehetőség is.
  • Ioles
    Sziasztok!

Tavaly novemberben megvettem a Witchert, aznap regisztráltam is, ma letöltöttem az 1.4-es patchet, és nem engedi telepíteni, mert azt írja ki hogy először regisztráld termékedet. Ilyenkor mi a helyzet?
  • [Jakuza]
    "MOD-ok vannak az alapjátékhoz?"

Keszulget egy ha jol tudom amit a lent belinkelt oldalon megtalalsz.

http://www.witchermod.com/
  • zeus89
    5. szinten vagyok ...
  • zeus89
    elsimitás már nincs benne, de ilyen felbontás mellet nem is nagyon kell ... hát még csak most kezdtem a játékot ...
  • tarti19
    jah látom:) Élsimítás is bent van? Nem csúnya nem arról van szó csak picit furcsa:P
    Amúgy milyen szinten áll a Geralt? Hányas szinten
  • zeus89
    Grafika fullon van minden, és még 1680*1050 felbontás. Játékba nem megy 30 fps alá a játék, a legnagyobb harcokban sem.
  • tarti19
    fraps alatt ne is nagyon játsszál... és akkor grafikát is feltolhatod...
    vagy tűznél meditálsz vagy pihenés opció beszélgetésekben... majd ott karakterfejlődés és bronz pontokba már tiád is a herbalizmus képessége
  • zeus89
    Ez a herbarizmus ...

De ezt, hogy kell kifejleszteni??
  • tarti19
    dehogy is ez is tanulás, de nem úgy...--->meditáció(tűznél) majd ott asszem karakterfejlesztés , ott pedig vannak az ágak... remélem megtalálod, de kiskönyvben nagyon szépen benne van:P
  • zeus89
    hogy kell tanulni??? mindég megnyomom a "j" betűt, és elolvasok minden bejegyzést ... ha ebből állna a "tanulás"
  • tarti19
    finom bronz pontokért:P
  • rosti
    A herbarizmust is megtanultd?
  • zeus89
    végül megvettem az eladótól, megtaláltam a fogadó előtt ...
  • tarti19
    akkor esetleg el kell olvasni és utána már felismri Geralt az adott virágot
  • zeus89

Erről a küldetésről beszélek :D ... szóval ott van előttem a kb. úgy kinéző virág, de hát nem lehet vele semmit sem csinálni ...
  • zeus89
    A könyvet megvettem ...
  • tarti19
    vegyél könyvet tőle:) Bár megnézem kis könyvbe mert ott le van írva:P
    Esetleg a fogadó melletti gyógynövényárustól megveheted őket:P
  • zeus89
    Sziasztok, megint kéne egy kis segitség, a boszorkánynak kéne valami valami virág, valami fehér virág, hogy beadja a szert a kiskölyöknek, hogy valamit kiszedjen belőle az igazság szérummal, az lenne a kérdésem, hól találok én ilyen virágot??? ráadásul 5 tenyérnyit ..
  • Shiwo
    ha mobil-net kell, de nem akarsz új telót, lehet venni usb-s megoldásut.. (kis usb-s kütyü, amibe sim-kártyát lehet tenni)

amúgy nincs valami ismerősöd jobb nettel megáldva, aki leszedné és odaadná ?
  • Dante73
    Jaja... Csak regisztrált gémre hajlandó felmászni az 1.4, ill az "ój" grafika.
  • balee4
    Eredeti a gamem, a patch telepítése előtt reggelni kell a játékot vagy mihez kell net?