The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak valahogy nem megy a gondolkodás...meleg is van...meg minden<#wow3>#wow3>
Mindegy, majd hátha ezután niytva lezs a raktár is
A raktárba ha a fogadó meletire gondolsz ahol winsentel kéne taliznod oda este menj akkor nyitva lesz az ajtó...
Olvasd el a karaktered megjegyzéseit a könyvedben attol okosab leszel és figyusz,hogy mit mondanak neked a karakterek onantol tiszta logika...
Meg am ásik amit nem értek, ott a raktár. Oda hogyjutok be? Azt hittem ha elintézem az õrt, majd be jutok ,de nem.Hm...nem ilyne egyszerû játék ez...mondjuk nem baj, csak nem jövök rá hogy mit kell csinálni...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Tudna valaki mentés adni amivel a bestián túl lehet lenni?
(A jó ..k...anyját aki ezt kitalálta)
Köszi
És most már csak egy kérdés... hol van olyan hogy könyv árus? Gyógynövény, fegyver, meg minden szir-szar árust találtam...vagy csak nem néztem szét eléggé ,és vak vagyok?
Mert van olyan képeségem hogy ismerje a szörnyeket...de pl: a vízbefúltat vagy mit azt nem ismermi.
Vagy kéne tennem valamit hogy ismerje, beszélni valakivel? Egy csomó ilyen vízbefult izét levágtam már, de nem ismeri, így küldetést sem lehet megcsinálni.
Valahogy nekem ez a része zavaros a játéknak...
Be van jelölve térképen ,hogy hol vannak,de semmi nem töténik. Akár napal megyek akár éjszaka, reggel délben este, a három be jelölt pontnál semmi nem történik.
Nem értem a dolgot
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
meg kukorix: Az akar lenni a Cockatrice? 😄 hát beszarás, viccesek a magyar nevek 😄
Nah sikerült befejeznem nekem is, és igen, nem bántam meg hogy megvettem<#eljen>#eljen> Csak lenne egy kérdésem, spoilerben teszem fel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. fejezet:
Elmentem a mocsárhoz, kinyírtam egy szúrbozótót, felszedtem a fejét trófeakánt, a kukorix fejét meg ledobta, és azt már nem tudtam visszamennie. Ha nem adom le a kukorix fejet Vincent-nek, akkor nem is tudom továbbjátszani a játékot??? (A szúrbozót feját leadtam.)
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Tehát????
Na, és attól õrülök meg, hogy a demo mûködik. Jól telepítettem fel, jól crack-eltem, a haverom gépén mûködik.
Akkor nálam mi gondja van? Ha a demo mûködik a teljesnek is kéne, és egész biztosan jól van feltelepítve.
Akkor mi lehet mégis a hiba?
Találkozott már valaki hasonlóval?
100h..
Köszöntem, asszem megyek is érte 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
SötétBarom: 100 óra körülbelül, szerintem profi a szinkron, neves magyar szinkronszinészekkel. Dandelion hangja pl Frodó magyar hangja😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gondolkodom a magyar verzió beszerzésén. Pár kérdés (szó szerint 😄):
Kb milyen hosszú (órában kifejezve)
Milyen szintû a szinkron
Elõre is köcc.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://witcher.hu/index.php?page=1fejezet
Ez szerint Abigail megbízott, hogy szerezzek 3 valamilyen virágot, és adjuk be Alvinnak. Ez már régen megtörtént, és el is mondta, majd elmentem a tiszteleteshez, de õ nem árulja el, hogy hol van a szalamandra, hanem elfut Alvin-ért, és befogadja. pf
Különben se szabad õket legyilkolászni ez nem Wicher-hez méltó dolog
Szóval:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annál a mellékküldetésnél járok amikor Carmen barátját kikell gyógyítani a farkaskórból. Miután Kalkstein ideadta a fõzetet, egy szûzlány könnycseppjére lenne szükségem, de nem találom a lányt sehol. Tudna nekem vki segíteni?