13886
  • FaCtor014
    Mind1 már csináltam elég sok főzetet és sok hasznát vettem :)
  • tengerilo
    Azér a Fákja se rossz, ha nincs macska...
  • FaCtor014
    Köszi a választ :) így már akkor tudok Macska főzetet csinálni mert anélkül a kripta halálos :P
  • Shiwo
    ty
  • Zóanagyvarázsló
    Ebben a játékban úgy lehet új képzettségekre szert tenni, hogy szintlépéskor kapsz különböző pontokat (az elején bronzpontokat hármasával), ezeket tudod meditálás során szétosztani. Meditálni akkor tudsz, ha megpihensz egy vendéglátódnál vagy egy tábortűznél, szintén ilyenkor tudod a medált hangolni (az inventory lapján), valamint különböző főzeteket, olajokat, bombákat is készíteni, ezek is képzettségfüggőek. A neked kellő képességed az intelligencia ágon fogod megtalálni.

deicide: Csinálj addig más küldetést, ami a csatornába visz, előbb-utóbb biztos meglesz a kulcs. Egyébként nem emlékszem rá, hogy kitől milyen kulcsot kaptam, én előbb jártam a romoknál, minthogy Yaevinn megkért volna rá.
  • FaCtor014
    Hali!
    Annyi lenne a kérdésem h a Herbalizmust h lehet megtanulni?Mert Abigailtől vettem 1 könyvet h a Vizima környéki virágok de nem tudok szedni semmit.:( Vagy valahol a skillt magát máshol kell kitanulni?vagy vmit be kell állítani mielőtt le akarom szedni?
    Előre is köszi :)
  • deicide
    Sziasztok

ismét elakadtam..

a küldetéset a druida földön kaptam a Tünde harcostol hogy a csatornák mélyén keressek meg valami templomot!
    viszont a csatonában 1 rácsot tudtam kinyitni többet nem igy nem tudtam tovább menni
    a kérdésem a következő..!
    máshol kelle lemennem...?
    vagy hol van még kulcs...?
    találtam térképet is a witcher oldalon és ahol én vagyok a csatornába ott nem tudok majd tovább menni!
  • Zóanagyvarázsló
    Én direkt azért fogalmaztam ködösebben, hogy minél inkább önerőből jöjjön rá.
  • SaGa
    A mocsárban eltűnt gyereket általában a következő fejezetben lehet megtalálni az egyik barlangban, ahova más miatt kell bemenni...
  • SaGa
    Az faluban (Első fejezet) a kocsmában lebzsel egy házaló, az árul és vesz könyveket is.
  • Zóanagyvarázsló
    EU-ban szept. 19-én várható az Enhanced Edition
  • Shiwo
    Hali !

Lehet láma kérdés, de az enchanted verzió mikor jelenik meg ?
  • Neuman
    Várható folytatás?
  • tengerilo
    THX
  • Mike at home
    a bankár törpénél
  • tengerilo
    Sziasztok
    A gondom a következő.

Elérkeztem oda a történetben, hogy rá kell vegyem vagy Siegfried-et, vagy a tünde vezért (Yavin, ha jól emlékszem vagy hasonló), hogy álljon mellém, a Salamandrák elleni végső csatában.
    Siegfried kilőve, mert a bankrablásnál a másfajúakat védtem meg. Marad tünde, csakhogy ő meg eltűnt.
    A két lelőhelyén, a csatorna régi tünde romnál és a druida-erdőnél is napokat vártam már rá (nagyokat meditálva, szörnyeket kaszabolgatva), de nem bukkan fel. Elnéztem többször a régi kiképzőtáborba is a mocsárban, de ott sem kódorog. Hová lett? hol találom? Ki tudja? Vagy bug lenne? Fenn van már az 1.3-as patch (azzal is mit szívtam...jaj...)
  • FaCtor014
    thx a választ :)
  • Mike at home
    pl. 4.10
  • Mike at home
    maradhat a rági
    mással is használhatod
  • Mike at home
    aha
    fehér sirály
    ismerős?
    3-as alkoholokat érdemes meghagyni, mert a macskának, rőtbagolynak csak annyi kell, de minden másból fehér sirályt érdemes gyártani, már ha nem akarod meginni
  • FaCtor014
    még annyit h 1 verziószámot nem tudnal adni nekem? :)
    köszi a választ
  • TomDantes
    Tedd fel a legújabb Dameont...nekem azzal működisk és semmi mást nem kell csinálni.
  • FaCtor014
    Sziasztok!
    Csak az lenne a kérdésem ha felteszem azt a daemon-t amit a faq ír és megcsinálom a virtual IDE-t akkor azt más képfájlokhoz is lehet használni/és akk a régi (v4.0) daemonra nem is lesz szükség?azt le kell uninstallálni mielőtt felrakom az újat?
    Előre is thx
  • bitbandita
    Nem mindegy, hogy milyen minőségű főzetalapot (alkoholt) használsz. A villámfőzethez ha jól emlékszem nagyon jó ill. "csúcsminőségű" alkohol kell, szal egy mezei szilvás szíverősítő nem elég jó minőségű alap hozzá! A top minőségű főzetalap nagyon fontos, mert ritkábban fordul elő mint a többi összetevő!
  • tarti19
    Jövőhéten újra kifektektem a Witchert, kicsit már nagyon várom:D
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem nyugodtan kovácsoltass belőlük mielőbb kardot, mert
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    rövidesen úgyis találsz egyértelműen jobbat, tehát fölösleges kivárni.

Ha nálad lesznek a mereorkövek, akkor a kovács felkínálja az összes lehetséges kombinációt, válogathatsz közülük.
  • Mike at home
    érdemes amig nincs jobb
  • benkoszabi
    még valami..szeretném fejleszteni az acél kardom...van 2 kék és 2 piros meteorom. namármost...hogy érdemes épitgetni? egyszinűek? vagy 2-1 arányban....de ha jól tudom még sárga színű meteor is van...
  • Mike at home
    bombákat használta valaki?
    én egyszer próbáltam, szépen maga elé dobta 10 centire :) sokat nem ért
  • adammmmmmm
    Pedig a bestiát nem nehéz legyőzni. Inni kell egy fecskét és egy rtbaglyot és a szelemek elleni olajat kell használni a kardon. Aztán ha a csatában kevés az életed akkor meg futni kell amíg feltöltődik. És ha a fele élete lemegy és az aardod elég magas akkor azzal meg tudod ölni.
    (a szelemek elleni ojaj volt a titkos fegyver mert a nélkül nem sebez a kard eleget)
  • Zóanagyvarázsló
    Igen, kell. Az intelligencia ágán keresd őket.
  • benkoszabi
    visszatérve a #10484-re...nem lehethogy azért ne mtudok bizonyos dolgokat, olajokat és bombát csinálni, mert nicnsm eg hozzá a képeségem? ezekhez is kell vmi, hogy tudjak csinálni iyleneket?
  • Mike at home
    nem

egyébként nekem a bestia volt az a pont, ahol a trainert hivtam segítségül
    később a bányában szoptam még, de azt sikerült végül megcsinálni

később már olyan szinten tudsz varászolni, mint egy félisten, senkinek semmi esélye
  • benkoszabi
    na sikerült legyűrnöm a bestiát. a következő volt a taktika: viszatöltöttem egyk orábbi mentésemet, és elmentem egy erőhelyre, ott felerősítettem a jeleket, majd legyaktam a szalamndrákat, meg a barlangot is megtiszitottam, és a bestia elleni harc lényege az volt, hogy a csajt kellett védeni csoportos sítulisban, aki foylamatosan healelt, a felerősitett aard jellel pedig megbánitottam a pokolkutyát, és egy csapással kifektettem...DE! - a barlangban kapkodva válaszoltam, és nem dugtam meg abigail-t. lesz ebből vmi gond a későbbiek foylamán?
  • Bachstein
    erős stílussal + hóviharral próbáld
  • benkoszabi
    és a bestiát hogyan tudom megölni? mert állandóan lebénit, ne mtudok mozdulni és megöl...az se használ, ha körbe körbe futok, mert valahogy mindig le tud bénitani, akkor se a fecske, se a különböző pengeélezők nem használnak...alap karddal nyomom amugy...
  • Mike at home
    ja és fontos megtanulni az albedo, nigredo, rubedo hármast is
    albedo - fehér - kevésbéé mérgez, és az albedo hatás 1 órág tart, tehát ihatsz nem albedo főzetet is, arra is hatni fog,
    nigredo - kék - ettől ügyeseb leszel, például macskához kiváló
    albedo - piros - gyógyít, ezt érdemes hosszú hatású főzeteknél használni, pl. rőtbagoly, a fecske hatóideje pl. túl rövid
  • Mike at home
    én a fecskét, macskát, rőtbagolyt (bár azt csak a vége felé) használtam
    illetve ami fájdalmat okoz a megsebződnek, az is nagyon hasznos
    kell még fehér méz, a megivott mérgek semlegesítése miatt

mindenféle olajok is jók, vagy pedig valamilyen élezést
  • Mike at home
    rém egyszerű
    valszeg nem ismered az olajkészítést, bizony azt is meg kell tanulni

ha főzetkészítésnél az alholokat simán odateszed, akkor láthatod mindegyikbe hányféle összetevő kerülhet
    a villmáfőzetbe 5 alapanyag kell, valszeg ezt egyik sem tudja
    csinálj tehát egy fehér sirályt, és azt hazsnáld a villám alapjának

villámfőzet egyébént minek?
  • benkoszabi
    na a következő a problémám....szóval szeretnék késziteni dögevő elleni főzetet. kell hozzá a leirás szerint 2 vitriol, 1 éter és zsirt kell alapjául használni...nade nekem mégsem engedi kikeverni..sőt, a zsirt nem is tudom a főzetalapba helyezni...miért? minden megvan...nem jó ez a zsir? probáltam kecske faggyúval, medvével, de semelyikkel sem jó...pedig odavan irva, hogy főzetek alapja..

A másik: villámfőzetet akarok késziteni. kell hozzá 1 vitriol, 1 hydra 1 rebis 2 vermilion és egy jó erős alkohol alapnak...itt iws..meg van minden hozzávaló, van spirituszom, szilvás sziverősitőm, boroskám, oda is van irva, hogy főzetalap..de mégse jó..hol a hiba? köszi, üdv