13886
  • deicide
    ok..ok..ok..

megtaláltam.....megtaláltam
    köszi
  • Mike at home
    a börtöncella mellett egyből
  • Mike at home
    a kazamatákban, lent, balra
  • deicide
    Újfent elekadtam a 2 fejezetben!
    levágtamm a kukurixet és a fejet is oda adtam Vincetnek
    csak 1 bibi van nem találom a cuccaimat "Elmondta, hogy a felszerelés az egyik ládában van"
    de ez pontosan hol van ez a láda a felszerelésemmel..?
  • xido
    Witcher - Bővített kiadás (Enhanced Edition)

(PC, magyar szinkron)

ez egy érdekes bejegyzés a cdgalaxis oldalán...összehívott gárda a bővítéshez és a feliratot is módosítják?..úgy rémlik a korhatáros szöveget visszarakják az eredetibe....
  • bardocz
    Jah látom már,hülye vagyok
  • Mike at home
    a hsz-t amit irt
  • bardocz
    Hát az tényleg,csak megláttam a hsz-t,és gondoltam segítek:)
  • Zóanagyvarázsló
    Nem is azt kifogásolta, hanem azt, hogy az itteni hozzászólások elolvasása vagy értelmezése hibádzik ;)
  • bardocz
    Elolvastam a lényekről,meg kb mindenkiről mindent,amíg játszottam vele.
  • Mike at home
    irta, hogy nem tud bejutni a városba
    első fejezetnél jár
  • Mike at home
    el is olvasod amit ir, vagy csak félig?
  • Tokmag20
    Van egy könyvem amit Abigail-től vettem, úgyhogy ismerem őket a vízihullákkal együtt:)Csak nem gondoltam hogy, ha visszamegyek megint ott lesznek. Majd megpróbálom újra.
  • Bachstein
    kalkstein a mocsári toronyban veri a blattot,gyerekre meg majd egy küldetés közben akadsz rá, valamikor... de meg fogod találni :D
  • Gideon Wieth
    Hát vagy nem tudom hol tartasz, de a városba ha bejutsz akkor az antikvárius törpnél lehet könyveket kapni mindenről. A Kalkeinstein-es küldetést elég hosszú ideig el lehet húzni.

Viszont nekem lenne két kérdésem. Az első. A harmadik fejezetben voltam Kalkeinsteinnél miutána mérgezésből magamhoz tértem de nem találtam. Visszament a mocsárba vagy délelőtt menjek be hozzá ne este????

A mocsárban eltünt egy kisgyerek akit meg kéne találnom. Ugye nem simán kóborolva akadok majd rám ha nem valami főbb dolog közben... :) Nem érdekel hol van én akarom megtalálni :) ///volt egy gyerek a gödröknél aki mindenféle hülyeséget beszélt és pofozkodással fenyegettem... Ő lenne az? Akkor még nem lehetett vele mit csinálni. :)///
  • bardocz
    Ismered őket könyvből?Mert ha nem,akkor nem is tudsz szerezni agyakat,csak bótból.
  • Mike at home
    visszamész éjjel, és lesz elég
  • Zóanagyvarázsló
    Nem lehet küldetést tötölni, fojtólidérceket pedig találhatsz még a folyóparton, nem fognak elfogyni.
  • Tokmag20
    A hirdetőtáblán kiválasztottam a felhívást fojtólidércekről, de amikor a küldetés nyomonkövetésére kattintok a tiszteles háza a célpont. A probléma az, hogy nincsenek nálam a fojtólidérc agyak (azt hiszem ez kell a tiszteletesnek). Egyszer már megöltem a fojtólidérceket, amikor Harennek kellett, vajon ezért nem tudom teljesíteni? Ja és benne van a szörnyhatározóban a fojtólidérc. Mit csináljak? Lehet küldetést törölni?
  • bitbandita
    Mikul küld a kriptába, hogy pucold ki a ghouloktól, de a vér az nem neki kell, hanem Kalksteinnek!
  • Zóanagyvarázsló
    Olyan személyt kell keresned, aki könyveket árul.

Egyébként az egyik házban a szekrényben találhatsz is (elég hamar és közel), de a pontos címet meg nem mondom :)
  • Mike at home
    nem kapod meg alapból? nincs Kalsteinnél vagy a boszorkánynál? esetleg Migul? Ha már ő küld oda? Nem jegyeztem meg, mert nekem ezzel nem is volt problémám
  • Mike at home
    fogalmam sincs :)
  • deicide
    akkor felteszem másképpen a kérdést...!

Hol találom meg, vagy kinél van az első fejeztben a Ghoul szörnyhatározó könyv??..
  • Mike at home
    de
    ha ghoul vér kell, akkor lesz ott is
  • deicide
    de gondolom nem az első fejezetben...??
  • Mike at home
    majd találsz könyvet, nem kell aggódni
  • deicide
    Üdv ez lenne a feladat...

Ghoul - 3 üveg ghoul vér kell Kalksteinnek. A kriptában találsz ghoulokat. Szörnyhatározóba kell róluk bejegyzés

csak 1 gond van nem találom a könyvet...vagy is nem tudom kitöl kellene meg venni...? a nőnél volt könyv Bargeszt - Vízbefúlt igy azokat megtudtam csinálni csak ezt nem a könyv nélkül:(
  • Zóanagyvarázsló
    Lengyel szinkronra és angol feliratra gondoltam. Mondjuk ezt elvileg most is össze lehet hozni némi ügyeskedéssel, de én nem erőltettem, ha már úgyis magyarul kezdtem el.
  • bitbandita
    Lengyelnek??? Olyan jól vágod a lengyelt? Érdekes lehet, belehallgatnék.
  • bitbandita
    váoo... 1-2 napja kerestem a Cd-Galaxis oldalán, de akkor még nem volt sehol. Bíztató :)
  • Zóanagyvarázsló
    Ja, erről olvastam én is, csak a magyar szinkron bővítését tartanám meglepőnek. Legalábbis a játék eladásaiból nem jön vissza a CD Projektnek az ára így sem, nemhogy tovább költsön rá. Reklámnak, presztízs növelésnek viszont annál jobb lehet.
  • Gideon Wieth
    Hát én remélem hogy picit javítanak a szinkronon. Iszonyatosan tetszik hogy felismerek gyerekkori mesehősök meg filmhősök hangjait és nagyon nagyon jó.... csak néha olyan életidegen a párbeszéd. Mintha csak felmondták volna- A legjobban ez akkor tünt fel mikor a játék elején a Papnak buzdítani kellett volna a tömeget, helyette meg felszavalta amit mondania kell... :( Bejutottam a kereskedőnegyedbee :) Tök profi vok háhááá :D:D
  • rotator
    Itt írták!
  • Zóanagyvarázsló
    Túl jól hangzik, nem vagyunk hozzászokva ahhoz, hogy a kiadók csak úgy elkényeztessenek minket :)
  • rotator
    Online mindegyiket megkapjuk, letöltésnél kiválaszthatod, mely hangsávokra/feliratokra van szükséged, és csak azokat szeded le, aztán tetszőlegesen kombinálhatod őket. :)
  • Zóanagyvarázsló
    Úgy legyen, de sokat úgysem ér, ha nem bővített - majd elválik, még tamáskodom. Én remélem, hogy a bővített hangsávokat is megkapjuk ingyen, végülis nekem az angol is tökéletesen megfelel, de leginkább a lengyelnek örülnék :)
  • rotator
    Bővített kiadás előjegyezhető

Azt írja, magyar szinkron...
  • Zóanagyvarázsló
    Csak az a baj, hogy a magyar fordítást a megnyirbált angolból készítették, és csak hiányosan van leszinkronizálva, ezzel szemben az Enhanced Edition feature-ei közé tartozik az bővített angol szinkron és a javítgatott német. Így a vélhetően csonkán maradó magyar verzióhoz kérdéses, miként kapcsolódnának a párbeszédek időzítései.

First and foremost, the English language version will be, for the most part, completely re-done. The amount of text in that version was reduced compared to other language versions and that was said to cause a significant decrease in immersion and atmosphere. Now the English version will be as polished and atmospheric as the other language versions. Speaking of language versions, most of them will be more or less improved. Significant changes will also be made in the German version, where we are planning to re-record the voices for many of the characters.

Forrás
  • bitbandita
    Szinkronos lesz. A hivatalos oldalon bárki meggyőződhet róla. "What’s more, it’s a multilingual version, so you can play in one of ten language version, according to your will." - ez a van a játék-dvd ismertetőjében. Szóval a följavított alapjáték tuti szinkronos - nem is értem miért ne lenne az, amikor semmi olyan nem változik, ami miatt újra kellene venni a szinkront. Az új küldetések a bonus-dvdn lesznek a D'jinii editorral egyetemben. Nos, az új küldetésekkel viszont nem tudom mi lesz magyar szinkron tekintetében mert csak annyi a hivatalos álláspont, hogy "Fully voiceover`ed by the same actors acted in ‘The Witcher’" szal, ugyanazok a színészek kölcsönözték a hangjukat hozzá mint az alapjátékhoz. De hogy ez most vonatkozik az összes "alapjátékos nyelvre" azt nem tudom. Mindenesetre minimum egy feliratot rárakhatnának ha már nálunk is terjeszteni fogják, meg ha az alapjátékhoz vették a fáradtságot, hogy full szinkront készítenek hozzá.