The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

herczeg
lenne egy jó spoileres kérdésem:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van aki szerint Alvin a Grandmaster (szerintem is) van aki meg azt mondja hogy Alvin a bérgyilkos a végén, van aki meg azt hogy a bérgyilkos Lambert, vagy hogy egy Witcher egy másik witcheriskolából. (ha így van akkor szerintem a Cat Schoolból van). valaki tudja hogy most akkor melyik?

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Qwerty4
A Fable szerintem közelébe sincs a Witcher szintjéhez.A Witcher sokkal összetettebb, kiforrottabb játék.
Ha játékot veszel ez a legjobb választás!!!<#felkialtas>

Qwerty4

JaSoN HuNTeR
Nagyon nagy a csönd.MOst szeretném megvenni a játékot.Megéri-e? Am nagy Fable rajongó vagyok 😊
Erõs PC kell hozzá?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

The Protector
Háát.Próbáld újratenni a gamet.Ha az nem megy ésnem túl nagy a file akkor átküldöm.Vagy próbáld meg patchelni a gamet.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Üdv!

A harmadik fejezetben, amikor meg kellen semmisítenem a szalamadra bázist, nem tudok lemenni a csatornába, mert betöltés közben azt írja ki a progi hogy nem tudja betölteni a modult, mert rossz az iFO fájl. Tud valaki rá valamilyen megoldást?

óóó, a hülye fejemet, a pallósokon fel lehet menni...

köszönöm...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

tarti19
Nem jelzi rosszul a tetejére kell felmászni😊

Sziasztok! Segítség kellene...
4. fejezet, A nap heve.
4 tökördarab megvan, az 5.-et a térkép a elhagyatott malomba jelzi, de oda nem tudok bemenni, körüölötte meg nincs senki...
Mi a hiba?? Bug? Nem i sott van, csak a térkép jelzi rosszul?

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Köszi szépen
tarti19
Fehér Méz fõzetet igyál meg az nullára redeukálja a mérgezési szinted

Sziasztok!
Komoly akadályba ütköztem Javed elleni harcnál :S
Gerart olyan szintû mérgezettség alatt áll,hogy nemtudok se fecskét meg semmilyen varázsitalt meginni,mert azonnal meghal :S
Ezek nélkül elég nehézkes a csata.
Valaki tudna valami megoldást erre?
Elõre is köszönöm!
bélanéni
Nekem a következõ dolgok okoztak hibát a játékban:
- Ati Tray Tools
- Catalyst Control Center
- /3GB kapcsoló a boot.ini fájlban

Az elsõ kettõ grafikai, textúrahibákat okozott, csíkosodott a képernyõ, utóbbi 0,3-2 átlag-fps-t generált 5-15 perc játék után. Ezeken kívül egyetlen bug-al sem találkoztam a Witcherben.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Hali!
Neket nincs olyan hibátok a játékkal,hogy a patch feltétele után sokszor megakad, majd szép rózsaszín szivárványos lesz a kép?!
Full felbontáson játszom vele..

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

The Protector
Vki elküldené nekem a mentéseit?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Köszi szépen a segítségeket sikerült megcsinálnom 😊
tarti19
jaja elmész a tó Úrnõjéhez ott elmondod neki mi a bajod õ erre mindkét féltõl fog 1-1 tárygat kérni... az emebrektõl egy alabástrom figurát míg a vodiánoktól 1 arany karperecet kell begyûjtened😊

Sir Quno Jedi
Mindenkivel jóban kell lenni és végül kibrüsztölni, hogy hogyan lehetne megoldani mindkét fél elégedettségével. Akkor mesélnek egy sztorit, hogy anno az emberek és a vodianok hogyan kötöttek békét (ehhez majd kell a tó úrnõje is). Ha a két ajándékot ami az oszlopra van írva (ott s sztori emlékeim szerint) a vodián mögött elõkeríti a két vezér (ehhez meg kell õket nyilván gyõzni, hogy van békés megoldás), akkor a két tárggyal már sima az út a béke felé, mivel a vodiánok ezt a béke jelének veszik (nomeg az Úrnõ is).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bachstein
Adj neki cukorbábut, akkor követni fog.
Oh köszi!
Akkor tudnál ebben segíteni nekem?
Kihez kell fordulnom?
Köszi!
Sir Quno Jedi
Nem kell felálozni a tehenet EGYÁLTALÁN! Az a nem jó megoldások egyike.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hi all!
egy kis segítséget szeretnék kérni.
4. fejezetben a Vodián pap ad egy küldit amikor felkell áldozni a faluban található tehenet az oltárnál.
Ám a tehén nem akar eljönni velem az oltárhoz xD
Napló aztírja próbálkozzak gyümölccsel,de adtam már neki málnát,áfonyát,szárított gyümölcsöt,körtét de egyszerûen nem hajlandó megmozdulni 😄
Valaki tudna erre megoldást?
Köszi elõre is!
The Protector
Hy.Vki tudna nekem mentést küldeni mert az enyémek elvesztek.Már sztem úgy a 3. 4. fejezetben tarthattam.De körülírom kb hol.Már volt shani partyja.Kalkstein már a toronyban vizsgálódott.Minden küldetésért már ezüst pontokat kaptam.Aranypontosat csak 1x de azt is kevertem.Vki legyen szíves küldeni.Nagyon segítene.THX

tarti19
én 8.2-es catalysttal tolom neki és nem csinélja ezt... sajnos nemtudom mi lehet ami ezt okozza neked, talán annyi, hogy élsimítás nélkül is élvezhetõ a játék mert alig van különbség

Mindenhol vannak ilyen bugok... sajnos. És a catalyst center nem új, csak a driver. De ez lehet gond??
tarti19
hol van jelen? egy adott résznél vagy mindenhol?
esetleg a catalyst az csak display driver?

Ez a probléma még mindig jelen van.... <#sniffles>
tarti19
neked pedig az van, hogy kifagyott a játék😊 ilyet nekem is csinál olykor😛 aztán újraindítoam géemt és mûködik😛

tarti19
1.2-es patchet felrakod és rá az 1.2-es cracket és így menni fog neked.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.gamecopyworld.com

Továbbá Azer ellen és társa ellen acél erõs és aard (itt ellököd az egyiket és addig vered a a másikat😛 bár inkább a professzort üsd õ gyengébb, ha hardon nyomod akkor fecske és rõtbagyoly nem árt😛
Legfontosabb talán, hoyg állandóan üsd az egyiket moccani se mardjon ideje

nekem vizsont 2 kérdésem lenne...
- hol találom mega 3. fejezetben a FArkas trófeát? vagy mit kelle lõtte tenni hoyg elcsaphassama dögöt mert a mocsárt bejárva találtam tök érdekes dolgokat méág egy viviern trófeát is de nekem nem ez kell most😛
- Thaler ad egy küldit, mellékküldit, hoyg derítsük ki a hamisításokat ezt igaz angolul adja 😊 Itt mi a teendõ?😛

Köszi elõre is

jaja és még annyi, hogy bármilyen hülyeségnek tûnik a mellékküldik összesgével több xp-t sezdhetünk össze mitna fõküldetésekkel😊 szal jópár szintet jelenthet a kihagyott mellékküldik😊

Fantusz
Legkézenfekvõbb magyarázat: ha nem eredeti a játékod, a crack nem jó.

Bachstein
hát ilyet még nem láttam...
de vmi nálam sem stimmel. éppen ott tartok, hogy megküzdenék Azarral, s ekkor elmegy a kép, tök feketeség, csak a zene szól... s nem tudok csinálni semmit... (megjegyzem eredetiben van meg)<#szomoru1><#confused>
csocso14
Üdv!
Lenne egy kérdésem vagyis problémám, hátha tud valaki segíteni. Most kezdtem el játszani, amikor elindítottam a játékot az intro tökéletesen ment semmi gond nem volt, majd bejött ez a képe és itt bármit csinálhatok nem történik semmi, a segítséget elõre is köszi.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

hali, kérhetnék egy kis segítséget az Azar Javed elleni harchoz???
milyen taktikát ajánlotok??
mert csak ütöm, ütöm, de alig sebzõdik, õ meg megvakít, aztán üt és én meg meghalok 😞
(a jelek meg sajnos ellene nem sokat érnek.. pedig az aard meg az igni nagyon jól fel van fejlesztve 😄)
Meg még az is tetszik, hogy a karakterek nem szó szerint a leirtakat mondják, hanem egy ahhoz hasonló szöveget.

BattleTag: zydar#2910

bélanéni
Itt Eskel meg is jegyzi, hogy mennyire zavarta õt mikor fehér lett a haja... Ömm... de mégsem fehér a haja. Ahogy más witchernek sem.

ez nagyon jó <#nevetes1> Nekem fel sem tûnt. Egyébként, lehet csak félrefordítások miatt, de néha eléggé katyvasznak érzem a sztorit. Bár lehet a sokféle választás okozta nehézségek miatt is. Gondolok itt arra, hogy bizonyos választások esetén kevésbé érthetõ 1-1 párbeszéd, mert szinte lehetetlen minden esetre gondolni. Sokszor érthetõ mirõl beszélnek, de néha azért érzek némi zavart. Most egyetlen konkrétumot sem tudok mondani, csak úgy általában gondolom. Más hogy van ezzel?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Ez nekem is feltûnt... tulajdonképpen minden Witcher normális hajú Geraltot kivéve. Lehet hogy a többiek festik...

A másik meg. Lehet hogy fordítási hiba? Már nem emlékszem angolul hogy volt...
Bachstein
Nem a játékkal kapcsolatos a kérdésem (illetve nem közvetlenül) hanem egyfajta logikai zavar, ami a játék közben fogalmazódott meg bennem. Szóval Geralt, mikor a prológusban beszél Eskellel a Füvek Próbájáról, szóba jön hogy a witcherek teste (már akik túlélik) olyasfajta változásokon megy keresztül a mutáció miatt, mint a haj elfehéredése, a pupillák eldeformálódása stb... Itt Eskel meg is jegyzi, hogy mennyire zavarta õt mikor fehér lett a haja... Ömm... de mégsem fehér a haja. Ahogy más witchernek sem. Ez most hogy van? Sõt, az ötödik fejezet elején, a palotában egy hölgy meg is kérdezi Geraltot, hogy minden witcher haja fehér e... De õ mondja, h nem, csak az övé... Hmm? <#confused>
Sir Quno Jedi
De megám. Lehet nõ, vagy féfri és tetszõleges pofázmányú. Lényeges, hogy ember, nem azért mert nem tudták volna megoldani (a többi kari éppen olyan aktív tud lenni), hanem mert a sztori az emberekre épül egyik oldalról.

Aha.
De nyílván csak emberrel mehet a játékos, ugye?
Shephard a neve (fõhõs), ha jól emlékszem..
A videókból leszûrve itt a fõhõs is megszólal, nem úgy mint a Kotorban.

Sir Quno Jedi
Hát ez inkább lövöldözõsebb.

Itt a fajok: (ebbõl Human, Turian, Quarian, Asari és Krogan lesz a partidban)

Én arra gondoltam, mikor 1-2 ÉLÕ emberke becsatlakozhat a játékba, de akkor ilyen nincs benne... Tehát akkor Kotor szerû irányítás, játékmenet. Értem!

Sir Quno Jedi
Nemhinném, de van/lehet 1+6karid. Ebbõl 1+2-en mehettek 1xrre partizni terepre és ezzel a 3 emberrel kell boldogulnod. Csak a saját karidat irányítod TPS nézetbõl (õt kinézetre/nemre/elõéletre stb. te tervezheted meg), a többiek csak 1xû parancsokat követnek, vagy cselekszenek maguktól is, illetve a skill-jeiket tetszé szerint aktiválhatod (meg is áll ilyenkor a gamma, míg menüben KOTORászol 😄), de gyorsgombra is teheted valamék saját skilledet stb.

A harc real time, de lehet szinte kötökre osztottan, szinte sakkszerûen is tolni, sok pause-val. De a keõ között van valahol az igazság.

Parti? Ez azt jelenti hogy coop-ba is lehet tolni?

Ja, hogy az is ki volt kötve? Hát ezért kihagyni egy ilyen jó game-et... Na mindegy..

Sir Quno Jedi
Már régen (valamikor tavaly vettem). Nekem elsõre vagy 35 óra felett, de azóta már ugyanazzal a karival nyomom újra, lassan annak is vége (csak itt az elõzõ végérõl megmarad a parti tagok szintje és a tárgyak/cuccok, persze a nehézség is ehhez igazítva lev40-45+). Végülis fele ennyi idõ alatt is megy bõven, de akkor részletes melléküldik és utánajárások nélkül végigrohanva tökhülyén.

Most a lev60-as partira gyúrok, csak túl sok más dúrvánjó gamma csücsül itt a polcon.

rotator
Igen, csak a KotOR 1 az 2004 elõtti. 😛

Te talán végignyomtad xbox-on?
Meddig tartott?

Sir Quno Jedi
Mass Effect jóak volt. De azért nem egy KOTOR (hosszra sem).

Jaja, Mass Effect-et én is nagyon várom! Bioware-ben még nem csalódtunk.<#eljen>

Abszolút egyetértek! Nekem is tetszettek az utalások, meg maga a játék is(Kotor2), de nálam mégis az 1 van a top-on! Például azért is, mert elsiették egy kicsit a végét(Kotor2)...

bélanéni
Az Advanced Dungeons & Dragons ("édíendí") egy szabályrendszer, ami könyben meg is van írva. Tehát ez nem konkrétan EGY játék, hanem sok játék jelent már meg ebben a világban. Pl. Baldur's Gate is ilyen, vagy legalábbis nagyon hasonló. Remélem nem beszéltem nagy hülyeséget, nem vagyok hardcore szerepjátékos <#wave>
Nem tudom, engem KOTOR játékok a SW univerzum miatt nem vonzanak, sõt kimondottan taszítanak. Viszont Mass Effect-et kimondottan várom!! Na ezt pl. ajánlom is, de ez csak májusban debütál.