13886
  • Zóanagyvarázsló
    Lehetséges tisztázni a gyanúsítottakat előbb is.
  • xerdi
    Az hogy elhiszed nekik, hogy igazat mondanak, az nem egyenlő a tisztázással, amit csak a boncolás után tehetsz meg.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Amúgy egyik végigjátszásnál tartózkodtam a szereplők meggyanúsításával ezért Vincent nem lett megbántva -> megszánt a temetőkulccsal, megtaláltam a nyomozó holttestét ezért a boncolás kimaradt, egyből Azar lett a hunyó...
  • Mike at home
    nem csak az acélkardét
  • SaGa
    Rúnák kérdése:

Vannak a rúnák, amelyekből rúnakard kovácsoltatható, vannak a "meteorkövek" amelyekből jó minőségű acélkard készíttethető és vannak a rúnázott "fenőkövek", amelyek az acél kardok tulajdonságait növelik egy időre, mint a pengeolajak. A kétféle "rúnás" kő látványra is eltér, illetve az utóbbiak tulajdonságainál van lejárati idő, az előbbinél nincs...
  • SaGa
    Jól tippelsz. ha elolvasod a szúrbozót és a szúrcsohó leírását az enciklopédiában, tudhatod, hogy azok olyan helyen nőnek, ahol hulla van a földben, illetve ahol megöltek valakit. Ezért nőtt ki Odo kertjében is az, amit félrészegen le kellett verned. Egyébként semmi jelentősége, csak a nyomozást könnyítő utalás.
  • SaGa
    A kovakő a meditációs tűz meggyújtásához kell, elég belőle pár darab, a többit el lehet adni. Az is csak addig kell, míg meg nem tanulsz mágikusan tüzet gyújtani, utána már az is begyújtja a kialudt tábortüzeket...
  • SaGa
    A fáklyával lehet harcolni, a szúrbozótok ellen a legjobb ütőfegyver...
  • Chipii
    Nem feltétlenül van kiírva mindig nagybetűvel, hogy hol mit hogy kell érteni, de sejtések vannak, mégpedig elég megalapozottak.
    Használd a lenti keresőt Alvin, befejezés, nagymester szavakra (egyenként), elég érdekes infókat találhatsz.
  • JuanG
    legalább nem csalódnak akkorát a végében mint én :((

amúgy NAGYON TETSZETT, KIVÁLÓ A JÁTÉK!
  • Mike at home
    te figy, nem zavar hogy vannak itt olyanok is akik nem játszották végig
    szerinted miért irt mindenki spoilerben?
  • JuanG
    mi? nekem nem jött le...ott a jégvilágba megjelent...
  • Chipii
    Szerintem kiderült, hogy mi történt Alvinnal...
  • bardocz
    Nekem másodszor unalmas volt:\
  • JuanG
    Köszi, hát ez nem túl jó hír :((...

A játék közben még reménykedtem abban is hogy olyan lesz mint az Oblivion, hogy a "főszál" után még lehet élni-kalandozni tovább, maradék mellékküldetések stb...pl. egy csomó hirdető táblás feladatot nem csináltam meg :))

lehet majd újrakezdem úgy hogy a főszálat addig békén hagyom ameddig csak lehet :D
  • Prince23
    Egy a befejezése sajnos.
  • JuanG
    Sziasztok!

tegnap nyomtam végig a játékot, elejétől segítve a tündéket-törpöket, a Triss féle vonalat, a végén "békét" teremtve az emberek és a másfajúak között...

és azt akarom mondani, hogy eléggé csalodás volt nekem a vége, ki se derül mi lett Triss-el és Alvin-al, amikor Dandelion megkérdezi mi lesz most, azt választottam, hogy kis nyugalomra van szükségem...erre a végén beteszi azt az orgyilkosos animációt és kész, ennyi :((

van más befejezése is a játéknak? érdemes a nagymester elleni harcot négegyszer végignyomni? Vagy még régebbről más utat választva újrajátszani???

Kösz!
  • Zóanagyvarázsló
    Csak egyet adnak az oltárok. A szefírák nevei alapján rá kell jönnöd, hogy melyik hiányzik.
  • Gideon Wieth
    aha. Lehet nekem is meglett... Nem emléxem melyik nincs meg de mindjárt megnézem. A Melitele oltáros duma. Ott mindkét oltárnál van? Mert a mocsárosnál megszereztem viszont a kórházas csak fagyöngyöt ad...
  • rotator
    Honnan az infó?
  • Bachstein
    :D ezt valóban elnéztem
    sorry
  • Zóanagyvarázsló
    Előtte van dombormú abba meg semmit nem tok rakni.miit kell...

Ha teendőd lesz vele, akkor azt tudni is fogod.

A csatornában merre kell keresni ?

Én azt mindjárt a második leején megszereztem, szerintem a kukorix legyőzése után, a fészke környékén kellene keresni.

és ami véletlen botlik elém az hogy lesz ? :)

Akkor kaphatod meg, ha már a többi mind megvan. Nem lesz az annyira véletlen.
  • Gideon Wieth
    sziasztok még mindig a kövek. Már csak kettő kell. Elvileg amit véletlen találok meg ami a csatornában van. A csatornában merre kell keresni ? mert ott nem találtam.Előtte van dombormú abba meg semmit nem tok rakni.miit kell...és ami véletlen botlik elém az hogy lesz ? :) am nagyon kira a gém nagyon tetszik :)
  • Zóanagyvarázsló
    Valahol lehet, hogy elírták (vagy elnézted), de bizony Enhanced Editionként jelentették be.

Press release

Egyébkétn nekem kifejezetten tetszik ez az alternatív elnevezés, bár más fantasy RPG-khez jobban illene :)
  • Bachstein
    Idáig Enchanted volt, bár ez utóbbinak valóban több éretlme :D
  • Bachstein
    hát az azé' csak lesz!
  • Zóanagyvarázsló
    Enchanted? :)

Enhanced lesz az inkább.
  • Drizzthsz
    És felirat?
  • Bachstein
    Előbb írták, hogy az Enchanted E NEM szinkronos lesz...
  • Mike at home
    azok miért? pont a szinkron a lényeg
  • Prince23
    Sajnos... azok jártak jól, akik angolul vették meg.
  • Mike at home
    de enm lesz szinkronizálva, nem?
  • bitbandita
    Uvazz, nagyon durva polszki akcenttel nyonja a gyerek
  • bitbandita
    Az Enhanced Edition megjelenésről, ha érdekel valakit: ma beszéltem a Cd Project-ből valakivel, aki azt mondta, hogy nálunk szeptember végén kerül a boltokba.
  • bitbandita
    Engem tíz kutyabőrért engedett be ha jól emlékszem.
  • deicide
    rendben..köszi
  • Mike at home
    majd eljutsz
    vannak fejezeteken átnyúló küldetések is
  • deicide
    Üdv..

Én még az elején az elő városban vagyok és nagyon nem értem a dolgot!
    A mellék küldetésben
    "Haren Braggtól kapunk egy csomagot, amit a szőrős medve fogadóba kell leszálítani" megjelöl a térképen 1 helyet amit csak a világ térképen látszik csak nagyon nem értem merre kell menni!
    a város kapun nem tudok bemenni semelyik oldalt sem!

hogy tudok a megadott helyre eljutni...??
  • Mike at home
    én sem tudtam bejutni a tememtőbe, csak a következő fejezetben
  • adammmmmmm
    Akkor nem tudom. Én már a következő felyezt küldetéseit csinálom de most pihentetem egy kicsit a játékot. Leginkább ezekre az új kalandokra lennék kiváncsi de elötte kiprögetem a gamát nehéz fokozaton.
  • silicium
    Az a baj hogy már mondta a kertész kihez mehetek,írja is a quest,de mégsem beszélnek a temetői engedélyről,se Vincent se Thaler :(