The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja, én is most "mentettem" meg Abigailt. Hát beszarás. mielõtt megmentelek, szeretnélek egy kicsit jobban megismerni. következõ jelenet: kúrás, fétis kártya :_DSA
Abigail megmentésekor hangzik el az egész játék legkeményebb szövege:
You have two options....Baszottul eltalálták mind a szöveget, mind a szinkronghangot.
Meg a boszorkány kártyája is az egyik legjobb.<#buck>#buck>
Nagyon jól eltalálták a plebsnek reakcióit.A kedvencem a 4.chapterben a falusi pék. Hát majdnem legurultam a székrõl a röhögéstõl.<#nyes>#nyes>
You have two options....Baszottul eltalálták mind a szöveget, mind a szinkronghangot.
Meg a boszorkány kártyája is az egyik legjobb.<#buck>#buck>
Nagyon jól eltalálták a plebsnek reakcióit.A kedvencem a 4.chapterben a falusi pék. Hát majdnem legurultam a székrõl a röhögéstõl.<#nyes>#nyes>
Strangers!Don\'t trust cute little girls!
úgy hosszútávon nekem is jobban tetszik. mondjuk sztem más a két játék célja.
A Witcher hosszútávra leköt, és úgy magába szippant, AC meg olyan kis pörgõs, látványos, és rövid.
A Witcher hosszútávra leköt, és úgy magába szippant, AC meg olyan kis pörgõs, látványos, és rövid.
Abigail-t egyszer hagytam elégetni...aztán kifosztottam,volt nála valami kenõanyag a kardhoz...és azzal pikkpakk levertem a dögöt😊
Nem kérdezem meg,hogy miért,jó?😉
A Bestia ölés.
A küldetés elõtt nem árt meglátogatni egy erõhelyet,így 100% jelerõsséged lesz és könnyû bekómáztatni.Én a legnehezebb fokozaton elfelejtettem ezt megtenni, ezért kénytelen voltam sûrûn használni a save/load varázsigét, mire legyaktam.
A Bestia ölés.
A küldetés elõtt nem árt meglátogatni egy erõhelyet,így 100% jelerõsséged lesz és könnyû bekómáztatni.Én a legnehezebb fokozaton elfelejtettem ezt megtenni, ezért kénytelen voltam sûrûn használni a save/load varázsigét, mire legyaktam.
Meg tudtam oldani😊 Csak az volt a gond,h próbáltam azelõtt is szaladgálni,amíg tölt a fecske,de arányleg távolról kezd égetni a tûz is,én meg azt hittem,h távolról is vérzést okozott a Bestia, de nem,csak a tûz bugja ez😊
Így elsõre meg tudtam csinálni,kisebb körben kellett szaladnom.
Így elsõre meg tudtam csinálni,kisebb körben kellett szaladnom.
mondjuk nem árt ha elszaaldsz elõle és csak full élettel mész neki... Csapasd rá aaz erõlökést minden menyniségben... hátha bejön a szerencse
Könnyebb volna, ha nem kezdenék vérezni,és addig csak hajolgat Geralt,a hutyák meg harapdálnak.
Bestia tényleg a legnehezebb része szerintem az egész játéknak😊 aztán majdnem halhatatlan hõs leszel😊
Votl hoyg alig prá erõlökéssel beszédült és meghalt de volt, hogy vagy 30-szor kezdtem elõlrõla harcot😊
ABigailt megmented úgy is ha legyõzöd a Bestitát, emrt ha vége felkel, bár ha eltudod távolra csalni a dögöt harc közbe akkor felfog kellni és segít neked...😄
FEcske és rõtbagoly szerintem elég😊
többi szerencse
Votl hoyg alig prá erõlökéssel beszédült és meghalt de volt, hogy vagy 30-szor kezdtem elõlrõla harcot😊
ABigailt megmented úgy is ha legyõzöd a Bestitát, emrt ha vége felkel, bár ha eltudod távolra csalni a dögöt harc közbe akkor felfog kellni és segít neked...😄
FEcske és rõtbagoly szerintem elég😊
többi szerencse
Hy mindenki! Néztem FAQ-t,de nemtom úgyse megoldani a Bestiás részt. Egyrészt mert Abigailt meg lehetne menteni,de még magamat se tudom, mert állandóan csinálja a kutyákat,amik oldalról ölnek,amíg harcolok a bestiával. Ha megiszom azt a 2 fõzetet,akkor semmit se látok mintha részeg lenne. Meg amúgy is eléggé akad a sok füsteffekttõl. Borzalmasan nehéz, vagy csak én vok gyenge hozzá? Hogy oldjam meg?
Nem rossz, de nincsenek benne olyan kidolgozott karakterek mint a Witcherben.Igaz karizmatikus bérgyikost még nem nagyon alkottak(lásd Hitman).
A látványa jóval szebb a fejlettebb a motornak köszönhetõleg,bár nekem jobban bejön dark fantasy Vizima, mint a történelmi Jeruzsálem,de hát ízlések és pofonok.
A Creed azért fut jobban kétmagos gépeken,mert arra készítették a játékot.
Míg a Witcher esetében az egy magra esõ teljesítményen van a hangsúly az öregecske motorhoz.
A látványa jóval szebb a fejlettebb a motornak köszönhetõleg,bár nekem jobban bejön dark fantasy Vizima, mint a történelmi Jeruzsálem,de hát ízlések és pofonok.
A Creed azért fut jobban kétmagos gépeken,mert arra készítették a játékot.
Míg a Witcher esetében az egy magra esõ teljesítményen van a hangsúly az öregecske motorhoz.
nemtudom, nekem jó de most nem azzal játszok, mondjuk sokan mondják Assasin creed uncsi.. dehát nemtom még a régebbivel játszottam ami hibás volt, most letöltöttem a jót. Kiváncsi vagyok tényleg unalmas-e
Örvendj. A fiamnál is hasonlóképp ment, majd a végjátékban elkezdett akadni mint az állat és azóta mindig akad. Újratelepítés után is... A fene se tudja, mi romlott el nála...
Õõ igen,bár ez már le van írva asszem a FAQ-ba is😊 No mindegy különben én nekem most picit OFF, sorry. felraktam Assasin Creedet még a mukltkor és fullon megy akadás nélkül.. mindenhol 2 gigát meg 3-mat ír... nekem mégis megy maxon 1 gigával... na meg a gép többi részével😛 Szal azt nem vágtam pedig néztem mindenhol beállítást hátha van valahol valamilyen grafikai beállítás, de nincs minden maxon van és akadás nélkül megy...mondjuk ennek én csak örvendek😊
Egyébként a dual core nem számít a Witchernek, ugyanis nem használja ki, akárki akármit mondd.
Megnéztem, olyan egyenes az elsõ mag teljesítmény görbéje mint az agyhalott EEG-je.Meghát az Aurora motor készítésekor még csak nem is álmodtak a kétmagos procikról.
Jobban fut egy P4 EE-n.
Shaman!
Vistád van?
Megnéztem, olyan egyenes az elsõ mag teljesítmény görbéje mint az agyhalott EEG-je.Meghát az Aurora motor készítésekor még csak nem is álmodtak a kétmagos procikról.
Jobban fut egy P4 EE-n.
Shaman!
Vistád van?
ja, most olvasom ezt :-/
1) The Witcher may exhaust virtual address space when running on 32-bit Windows Vista. Microsoft has released a hotfix that addresses this problem. Please download the hotfix from the following location when playing the game on 32-bit Windows Vista: http://support.microsoft.com/kb/940105
1) The Witcher may exhaust virtual address space when running on 32-bit Windows Vista. Microsoft has released a hotfix that addresses this problem. Please download the hotfix from the following location when playing the game on 32-bit Windows Vista: http://support.microsoft.com/kb/940105
vistád van? mert azzal nekem is hasonló a helyzet, saccra fél óra után jelentkezik, csak nálam nem kikapcsol, hanem egyszerûen nem válaszol. én nem találtam még rá megoldást :/ ha nem vistád van, akkor próbálj ki más korszerû játékot ami kihasználja a kártyát, ha mással nem csinál iylet akkor nem hárdveres baj van.
"kinek milyen procija" helyett esetleg valaki #9886-ra?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
AMD-d van? valami pontos név? :0
na várjál.. sorry sorry igazad van csak ugye annyit irnak de hogy mennyit add le😛
Szóval dupla magos 2,4
Szóval dupla magos 2,4
Na figyelj mivel dual core ezért nekem is 2x 3,8 a procim mivel kétmagos😊
Egyszóval csak 1 rammal pipálsz le engem😛
Assasin's Creed-el egyett kell értenem, mert az nekem is Full graffon futot😊
Egyszóval csak 1 rammal pipálsz le engem😛
Assasin's Creed-el egyett kell értenem, mert az nekem is Full graffon futot😊
nekem minden fullon van és jól megy, egyedül az kifogásolható, hogy egyes párbeszédek alkalmával akadozik, ha nagyobb terepet mutat.
Ami számomra érthetetlen, mivel elég csúnyácskának tartom ezt a játékot így 2007 vége-színvonalhoz képest... Szerintem eléggé optimalizálatlan, grafikában meg nem sok az extra. Nekem is volt 8600GT-m, hát az assassin's creed full textúrák mellett futott, 1280-ban, ami azért egy jóval szebb játéknak tekinthetõ a witchernél. Mondjuk hozzáteszem, hogy nálam 2 giga ram van, meg 2x 2.66-os proci.
Ami számomra érthetetlen, mivel elég csúnyácskának tartom ezt a játékot így 2007 vége-színvonalhoz képest... Szerintem eléggé optimalizálatlan, grafikában meg nem sok az extra. Nekem is volt 8600GT-m, hát az assassin's creed full textúrák mellett futott, 1280-ban, ami azért egy jóval szebb játéknak tekinthetõ a witchernél. Mondjuk hozzáteszem, hogy nálam 2 giga ram van, meg 2x 2.66-os proci.
Hát igen. De azért játszható mert nem úgy akad hanme döcög néha néha..tudod inkább mikor több a karakter ennyi😊 De nem baj jóó ez így😊
Biztosan fog,töltési idõn fog dobni,meg egész gép is gyorsabb lesz tõle,én amikor megvettem +512mb ramot máris tudtam növelni szimulátorokban max autók számát meg felbontást,és ez csak +521 a meglévõ 512 mellé
Ohh hát az nagy kár..de most ninc spénzem szóval max még egy giga ramot adok nekije😛 az is dob valamit szerintem majd rajta😛
Igazából ez a kártya már akkor sem volt túl jó,ehelyett megéri ATI-t venni inkább,ami olcsóbb,vagy ugyan anyi,és mégis jobb
a vga?? kevés😄 de rosz olyan rosz ez fél éve vetem és már elavault..de aza szar hogy automatice 1024-en van.. nemtom😞
maxon ezen a gépen esélytelen,hogy elfusson sajna,kavés a ram meg a vga hozzá,de ezen a gépen már 1024x768-ban 1000% hogy fut szagagtás nélkül,ha az én amd sepron 2600+,1 giga ram,6600gt-mel elfutott 800x600-as grafikán mindent levéve😊
Viszont az kár hogy automatikusan nekem mindent maxra rak és valamiért akad😞 Ilyen a gépem:
dualos proci 3,8
Geforce 8600GT
1 giga ram
dualos proci 3,8
Geforce 8600GT
1 giga ram
Most hogy ezek után mindent ugy csináltam ahogy a FAQ-ba levan írva: Csináltam IDE meghajtót úgy telepitettem úgy rakom be a 1.2 miniimage-t ami jó az 1-3 patchelt játékhoz. Szal ha ezek után is nem lenne jó pofátlanul írok😛
Ja és még az hogy 1.1 1.2 1.3 ezt igy mind fel lehet tenni egyik sem hibás? Hogy netán aZÉRT rosz nekem?
Namost újabb gondolkodás😊
Új patchez kell új cd?Tehát jó a miniimage?😊 Nem értem miért akar mindenki crackolni,amikor egy sima miniimagevel lehet patchelni,és nincsen vele semmi gond.
Új patchez kell új cd?Tehát jó a miniimage?😊 Nem értem miért akar mindenki crackolni,amikor egy sima miniimagevel lehet patchelni,és nincsen vele semmi gond.
aham értem, de amugy mikor még nem volt fent a patch érdekes modon nem votl bajom a játékkal. Most hogy felpatcheltem, most lett. 1.3 patch-hez jó a 1.2 patchnek a image-e?
Akkor baszd ki a géped az ablakon,érdekes én megtaláltam,sõt használtam is(eredetivel,hogy ne kopjon a cd),sõt,mások is megtalálták,olvasd át anyiszor,hogy megértsd mit olvasol.Anyit segítek,hogy az ötös pont az.
Nekem is lenne egy kérdésem.
Nekem fennt van eredeti gamma+ 1.3-as patch. ATi X1950PRO videokártyám van. Egy idõ után (saccolva fél óra) fogja magát a monitorom,s kikapcsol power save módba.... ötlet? S nem tudom onnan visszahozni,csak ha kikapcsolom a gépem,s egy idõ után be.
Arra gondoltam esetleg a videókártya melegszik túl,s lekapcsolja a monitort,de ennek ellentmond,hogy a játék nem fagy ki legalábbis a háttérben hallom tisztán a hangokat.
5-let?
Nekem fennt van eredeti gamma+ 1.3-as patch. ATi X1950PRO videokártyám van. Egy idõ után (saccolva fél óra) fogja magát a monitorom,s kikapcsol power save módba.... ötlet? S nem tudom onnan visszahozni,csak ha kikapcsolom a gépem,s egy idõ után be.
Arra gondoltam esetleg a videókártya melegszik túl,s lekapcsolja a monitort,de ennek ellentmond,hogy a játék nem fagy ki legalábbis a háttérben hallom tisztán a hangokat.
5-let?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Hello lenne egy problémám, felraktam minden patcher a játékhoz, crackeltem és valamiért mikor lehet választani valami modot benne az elején az egyik patch miatt. Na ott a választóképernyõn nem megy tovább.. Ez mitõl van?
köszi elõre is
köszi elõre is
Akkor ajánlom,hogy olvasdd el a readme-t(nem véletlenül hívják így(, garantálom,hogy a válasz is meglesz.