The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja, én is most "mentettem" meg Abigailt. Hát beszarás. mielõtt megmentelek, szeretnélek egy kicsit jobban megismerni. következõ jelenet: kúrás, fétis kártya :_DSA
Abigail megmentésekor hangzik el az egész játék legkeményebb szövege:
You have two options....Baszottul eltalálták mind a szöveget, mind a szinkronghangot.
Meg a boszorkány kártyája is az egyik legjobb.<#buck>

Nagyon jól eltalálták a plebsnek reakcióit.A kedvencem a 4.chapterben a falusi pék. Hát majdnem legurultam a székrõl a röhögéstõl.<#nyes>

Strangers!Don\'t trust cute little girls!

úgy hosszútávon nekem is jobban tetszik. mondjuk sztem más a két játék célja.
A Witcher hosszútávra leköt, és úgy magába szippant, AC meg olyan kis pörgõs, látványos, és rövid.
Csibusz
rendben, én sem tudom😛 Mondjuk ugy mindenért!
tarti19
Abigail még késõbb is megjelenik, én ezért inkább a falusi csõcseléket kaptam szét😊

Abigail-t egyszer hagytam elégetni...aztán kifosztottam,volt nála valami kenõanyag a kardhoz...és azzal pikkpakk levertem a dögöt😊
Nem kérdezem meg,hogy miért,jó?😉

A Bestia ölés.
A küldetés elõtt nem árt meglátogatni egy erõhelyet,így 100% jelerõsséged lesz és könnyû bekómáztatni.Én a legnehezebb fokozaton elfelejtettem ezt megtenni, ezért kénytelen voltam sûrûn használni a save/load varázsigét, mire legyaktam.

Meg tudtam oldani😊 Csak az volt a gond,h próbáltam azelõtt is szaladgálni,amíg tölt a fecske,de arányleg távolról kezd égetni a tûz is,én meg azt hittem,h távolról is vérzést okozott a Bestia, de nem,csak a tûz bugja ez😊
Így elsõre meg tudtam csinálni,kisebb körben kellett szaladnom.

tarti19
mondjuk nem árt ha elszaaldsz elõle és csak full élettel mész neki... Csapasd rá aaz erõlökést minden menyniségben... hátha bejön a szerencse

Könnyebb volna, ha nem kezdenék vérezni,és addig csak hajolgat Geralt,a hutyák meg harapdálnak.

tarti19
Bestia tényleg a legnehezebb része szerintem az egész játéknak😊 aztán majdnem halhatatlan hõs leszel😊
Votl hoyg alig prá erõlökéssel beszédült és meghalt de volt, hogy vagy 30-szor kezdtem elõlrõla harcot😊
ABigailt megmented úgy is ha legyõzöd a Bestitát, emrt ha vége felkel, bár ha eltudod távolra csalni a dögöt harc közbe akkor felfog kellni és segít neked...😄
FEcske és rõtbagoly szerintem elég😊
többi szerencse

Hy mindenki! Néztem FAQ-t,de nemtom úgyse megoldani a Bestiás részt. Egyrészt mert Abigailt meg lehetne menteni,de még magamat se tudom, mert állandóan csinálja a kutyákat,amik oldalról ölnek,amíg harcolok a bestiával. Ha megiszom azt a 2 fõzetet,akkor semmit se látok mintha részeg lenne. Meg amúgy is eléggé akad a sok füsteffekttõl. Borzalmasan nehéz, vagy csak én vok gyenge hozzá? Hogy oldjam meg?

Csibusz
Értem. 😊
Különben nekem jobban tetszik a Witcher😊
Nem rossz, de nincsenek benne olyan kidolgozott karakterek mint a Witcherben.Igaz karizmatikus bérgyikost még nem nagyon alkottak(lásd Hitman).
A látványa jóval szebb a fejlettebb a motornak köszönhetõleg,bár nekem jobban bejön dark fantasy Vizima, mint a történelmi Jeruzsálem,de hát ízlések és pofonok.
A Creed azért fut jobban kétmagos gépeken,mert arra készítették a játékot.
Míg a Witcher esetében az egy magra esõ teljesítményen van a hangsúly az öregecske motorhoz.

Csibusz
nemtudom, nekem jó de most nem azzal játszok, mondjuk sokan mondják Assasin creed uncsi.. dehát nemtom még a régebbivel játszottam ami hibás volt, most letöltöttem a jót. Kiváncsi vagyok tényleg unalmas-e
Örvendj. A fiamnál is hasonlóképp ment, majd a végjátékban elkezdett akadni mint az állat és azóta mindig akad. Újratelepítés után is... A fene se tudja, mi romlott el nála...

Csibusz
Õõ igen,bár ez már le van írva asszem a FAQ-ba is😊 No mindegy különben én nekem most picit OFF, sorry. felraktam Assasin Creedet még a mukltkor és fullon megy akadás nélkül.. mindenhol 2 gigát meg 3-mat ír... nekem mégis megy maxon 1 gigával... na meg a gép többi részével😛 Szal azt nem vágtam pedig néztem mindenhol beállítást hátha van valahol valamilyen grafikai beállítás, de nincs minden maxon van és akadás nélkül megy...mondjuk ennek én csak örvendek😊
Egyébként a dual core nem számít a Witchernek, ugyanis nem használja ki, akárki akármit mondd.
Megnéztem, olyan egyenes az elsõ mag teljesítmény görbéje mint az agyhalott EEG-je.Meghát az Aurora motor készítésekor még csak nem is álmodtak a kétmagos procikról.
Jobban fut egy P4 EE-n.

Shaman!
Vistád van?

ja, most olvasom ezt :-/

1) The Witcher may exhaust virtual address space when running on 32-bit Windows Vista. Microsoft has released a hotfix that addresses this problem. Please download the hotfix from the following location when playing the game on 32-bit Windows Vista: http://support.microsoft.com/kb/940105
vistád van? mert azzal nekem is hasonló a helyzet, saccra fél óra után jelentkezik, csak nálam nem kikapcsol, hanem egyszerûen nem válaszol. én nem találtam még rá megoldást :/ ha nem vistád van, akkor próbálj ki más korszerû játékot ami kihasználja a kártyát, ha mással nem csinál iylet akkor nem hárdveres baj van.
Shaman
"kinek milyen procija" helyett esetleg valaki #9886-ra?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Csibusz
AMD 64 Athlon X2 dual core 3800+
AMD-d van? valami pontos név? :0
Csibusz
na várjál.. sorry sorry igazad van csak ugye annyit irnak de hogy mennyit add le😛
Szóval dupla magos 2,4
bardocz
Milyen procit lehet 3.8 gzh-ra húzni?😮
Csibusz
Na figyelj mivel dual core ezért nekem is 2x 3,8 a procim mivel kétmagos😊
Egyszóval csak 1 rammal pipálsz le engem😛
Assasin's Creed-el egyett kell értenem, mert az nekem is Full graffon futot😊
nekem minden fullon van és jól megy, egyedül az kifogásolható, hogy egyes párbeszédek alkalmával akadozik, ha nagyobb terepet mutat.
Ami számomra érthetetlen, mivel elég csúnyácskának tartom ezt a játékot így 2007 vége-színvonalhoz képest... Szerintem eléggé optimalizálatlan, grafikában meg nem sok az extra. Nekem is volt 8600GT-m, hát az assassin's creed full textúrák mellett futott, 1280-ban, ami azért egy jóval szebb játéknak tekinthetõ a witchernél. Mondjuk hozzáteszem, hogy nálam 2 giga ram van, meg 2x 2.66-os proci.
bardocz
Nekem hogy szagatott kereskedõnegyedben még minimum grafikán is😊
Csibusz
Hát igen. De azért játszható mert nem úgy akad hanme döcög néha néha..tudod inkább mikor több a karakter ennyi😊 De nem baj jóó ez így😊
bardocz
Biztosan fog,töltési idõn fog dobni,meg egész gép is gyorsabb lesz tõle,én amikor megvettem +512mb ramot máris tudtam növelni szimulátorokban max autók számát meg felbontást,és ez csak +521 a meglévõ 512 mellé
Csibusz
Ohh hát az nagy kár..de most ninc spénzem szóval max még egy giga ramot adok nekije😛 az is dob valamit szerintem majd rajta😛
bardocz
Igazából ez a kártya már akkor sem volt túl jó,ehelyett megéri ATI-t venni inkább,ami olcsóbb,vagy ugyan anyi,és mégis jobb
Csibusz
a vga?? kevés😄 de rosz olyan rosz ez fél éve vetem és már elavault..de aza szar hogy automatice 1024-en van.. nemtom😞
bardocz
maxon ezen a gépen esélytelen,hogy elfusson sajna,kavés a ram meg a vga hozzá,de ezen a gépen már 1024x768-ban 1000% hogy fut szagagtás nélkül,ha az én amd sepron 2600+,1 giga ram,6600gt-mel elfutott 800x600-as grafikán mindent levéve😊
Csibusz
Viszont az kár hogy automatikusan nekem mindent maxra rak és valamiért akad😞 Ilyen a gépem:

dualos proci 3,8
Geforce 8600GT
1 giga ram
bardocz
Na,ez a beszéd<#eljen>
Ha ezután sem megy,akkor valami más baj van,jó játékot!
Csibusz
NAGY KÖSZÖNET A SGEÍTSÉGEDNEK ÉS FÕLEG A TÜRELMEDNEK😊 Jó lett köszi😊
Csibusz
Most hogy ezek után mindent ugy csináltam ahogy a FAQ-ba levan írva: Csináltam IDE meghajtót úgy telepitettem úgy rakom be a 1.2 miniimage-t ami jó az 1-3 patchelt játékhoz. Szal ha ezek után is nem lenne jó pofátlanul írok😛
Csibusz
Hiszed nem ezt tényleg nem tudtam😛 De végre van egy szerény ember Jómagad és mostmár tudom😊
bardocz
Hát még mindig nem érted.Az a miniimage ami 1.0-hoz jó volt,jó lesz a 28.6-hoz is
Csibusz
Nekem mini image-em van😛 csak 1.3 miniimage-et még nem találtam neten pedig kerestem😞
Csibusz
Ja és még az hogy 1.1 1.2 1.3 ezt igy mind fel lehet tenni egyik sem hibás? Hogy netán aZÉRT rosz nekem?
bardocz
Namost újabb gondolkodás😊
Új patchez kell új cd?Tehát jó a miniimage?😊 Nem értem miért akar mindenki crackolni,amikor egy sima miniimagevel lehet patchelni,és nincsen vele semmi gond.
Csibusz
aham értem, de amugy mikor még nem volt fent a patch érdekes modon nem votl bajom a játékkal. Most hogy felpatcheltem, most lett. 1.3 patch-hez jó a 1.2 patchnek a image-e?
bardocz
Akkor baszd ki a géped az ablakon,érdekes én megtaláltam,sõt használtam is(eredetivel,hogy ne kopjon a cd),sõt,mások is megtalálták,olvasd át anyiszor,hogy megértsd mit olvasol.Anyit segítek,hogy az ötös pont az.
Csibusz
Hát ott nincs erre egy deka válasz sem.:S
bardocz
Olvasd el a FAQ-ot!!!Ha onnan nem jösz rá mi a baj,akkor dobd ki a géped az ablakon.
Shaman
Nekem is lenne egy kérdésem.

Nekem fennt van eredeti gamma+ 1.3-as patch. ATi X1950PRO videokártyám van. Egy idõ után (saccolva fél óra) fogja magát a monitorom,s kikapcsol power save módba.... ötlet? S nem tudom onnan visszahozni,csak ha kikapcsolom a gépem,s egy idõ után be.
Arra gondoltam esetleg a videókártya melegszik túl,s lekapcsolja a monitort,de ennek ellentmond,hogy a játék nem fagy ki legalábbis a háttérben hallom tisztán a hangokat.

5-let?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Csibusz
Hello lenne egy problémám, felraktam minden patcher a játékhoz, crackeltem és valamiért mikor lehet választani valami modot benne az elején az egyik patch miatt. Na ott a választóképernyõn nem megy tovább.. Ez mitõl van?
köszi elõre is
Akkor ajánlom,hogy olvasdd el a readme-t(nem véletlenül hívják így(, garantálom,hogy a válasz is meglesz.