13886
  • rotator
    Minek? Nem kell neki a lemez.
  • IMYke2.0.0.0
    Tudom, nem warez - de az eredeti lemez kopását megelőzendő a GameCopyWorld-ön már kinn van az EE NoDVD...
  • Zóanagyvarázsló
    Hivatalos fórumra tudsz írni, illetve idehaza jelezheted a supportnak emailben vagy telefonon.
  • bélanéni #10720
    Minden beállítást kipróbáltam, és nem akar jó lenni. Annyira gyenge így a kép, hogy ezt a "projektet" asszem bejegelem, nagy csalódás :( Nincs valahol bug-report?
  • Dante73
    Végre sikerült felpakolni. A lemez kopását is megelőzi, a régi, képfájlos módszer. Elkezdtem az egyik új küldit. Nagy volt a drukk, de magyarul szólaltak meg a szereplők!
    A tábor után, beértem Kaer Morhen-be! Végre itthon! Komolyan, mintha hazaértem volna! Túl nagy változást eddig nem láttam, bár az intró mintha sokkal élesebb, élénkebb lenne. Viszont a kikimor harcosokból elegem van. lemegyek a bányába, ezek meg csak jönnek, csak jönnek, és még mindig csak jönnek. Bő negyed órát gyakom őket, de csak nem fogynak, nem úgy, mint az életerőm. Szép lassan lenullázódik. Rohangálok, mint az őrült, akkor is. Mindegy, előbb-utóbb, csak sikerül....
    Azért kíváncsi leszek Shani-ra. Arról majd rakok be képet, ha odaértem, mikor éjjel meglátogatjuk, és hálóingben van....)))
    Tényleg, új küldikben vajon lehet kártyát gyűjteni? A parasztcsaj az elején, úgy elküldött, hogy öröm volt nézni...
  • bélanéni #10718
    Zeusz: van azon a mocsáros részen minimum 3-4 tábortűz is. Ha nem találod, visszahajózol a révésszel a kikötőbe, és ott van egy tábortűz!
  • zeus89
    Halljátok, kéne egy kis segitség :D ... az elején vagyok még Első fejezet, mikor a bestiát kell megölni a tiszteletesnek, és gyertyákat kell gyújtani az oltároknál. Szóval most olyan 13:00 van és ezeket a gyertyákat éjszaka kell meggyújtani, és a faluba nem tudok senkivel sem beszélni és akivel beszélek is azoknál nem jelenik meg az alvás gomb ... hogy lehet gyorsitani az időt?
  • balee4
    Az EE gépigénye nagyon megnőtt az alapjátékhoz képest? Anno az alap maxon szuperul futott.
  • bélanéni #10715
    na kipróbáltam, 1.3-as patch alatt tökéletes a játék, semmi probléma nincs. Akkor jöhet a "B" terv. Majd azért beszámolok, lett-e valami hatása ennek a kapcsolónak, meg akkor már kipróbálok több mindent is a CCC-ben, ha azzal nem jön össze.
  • bélanéni #10714
    igen, mehet!
  • bélanéni #10713
    rotator: köszi szépen az ötletet, megpróbálom. Asszem első körben (mivel most telepítem újra az egészet) megnézem, 1.3 patch-el is esetleg nem-e ugyanez van, régen volt már az amikor először nyomtam, hátha azóta valami történt a gépemen ami bekavar. Utána mindenképp megnézem ezt a lehetőséget, egyébként épp most telepítettem a CCC-t, sosem használtam mert anno pont ez okozott éppen a Witcher alatt textúrahibákat, összecsíkozta az egész képet.
  • oli314
    1.0-ra mehet közvetlenül az 1.4?
  • Zóanagyvarázsló
    Talán itt érdemes lehet nézelődni.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi, ezt nem vettem észre...
    Nos, az oldalon van egy "Story" pont, de én nem őrá gondoltam...
    Story
  • IMYke2.0.0.0
    [b]A hátteret alkotó történetet nem lehet elolvasni valahol?[/b] (Tehát, nem a JÁTÉK végigjátszása kellene.]
    Tudom, hogy exclusive [gyűlölöm ezt a szót, egyáltalán nem magyar környezetbe való, de az ngolul értőknek ez beszédesebb], de hátha akad valahol olvasható formátumban...
  • Zóanagyvarázsló
    Van [URL=http://www.thewitcher.com/community/]"normális" oldaluk[/URL] is.

A szerkesztő (D'jinni) még nem olyan régen jött ki, inkább plusz egy-két órás kalandokra kell számítani (mondjuk ezeket én nem erőltetném 1.4 nélkül), amilyenek a gyáriak is - legalábbis én nem hallottam arról, hogy valaki az alapjátékot nekiállt volna moddolni. Szerintem nem is kell.
  • tarti19
    nekem van egy N95-m én nem utálom, bár nem használom ki amit kihozhatna belőle az ember...
    amúgy a profilodban a leírások azok mind valósak?
  • IMYke2.0.0.0
    [mivel kézdörzsölgetős smiley nincs...]
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem akkor ment el a kedvem az okostelefonokkal való - gondolatbani - foglalkozástól, mikor már úton-útfélen, buszon, egyetemen mindenkinek polifónikus zene rinyált a bunkofonján... Nem egyszer hittem, hogy valaki valóban hörögve haldoklik, vagy mentő jön stb... [nem nevetni, alapsetben naív vagyok, tény]
    S azóta gyűlölöm a 900+ (direkt túlzok) funkcióval bíró "ezt-vedd-meg-mert-ez-egy-verzióval-újabb" telefonokat...
  • tarti19
    bár én még nem is regisztráltam be a termékkódomat:P
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm az információt.
    Akkor, fordítási szünetekben, játszom a bűnös úton megszerzett alapjátékkal, s majd egyszer, a sokadik Patch után javított "turbóssal"...

MOD-ok vannak az alapjátékhoz?
    A Flash-sel összegányolt Official Site-ot nem is nézem meg...
  • Dante73
    De...
    IMYke!
    Bár most EF81-em van, (imádom!) Én is így vagyok vele... Mondjuk, azért a hangokat használom, mikor faterom hív, akkor Darth Wader lélegzik... De a többit nem igazán. Bár, igazán jó 1x-1x a videóhívás, a zene, a videó, stb... Azért nem árt az "új" technika, csak csínján kell vele bánni... Hetekig elvagyok nélkülük, de egyszer egyszer nem árt, ha ott van. Pláne, ha kellene is....
  • Zóanagyvarázsló
    Ha csak a megjelenő üzenetet kell nézni, olyan volt, kell is lennie. Szerintem csak Witcherre alkalmatlan gépen tartana az tényleg két óráig.
  • Zóanagyvarázsló
    Csak az update-hez kell net. Végülis a legléynegesebb benne az inventory rendbetétele, egyébként eddig sem volt probléma a játékkal. Illetve a plusz nyelvek hozzáférhetősége cseppet sem elhanyagolható, d eaz már attól függ, hogy milyen nyelven akarsz játszani.
  • IMYke2.0.0.0
    Leia Organa - Carrie Fisher
  • IMYke2.0.0.0
    Nem fogod elhinni: a telefonom sem mai gyerek ---> nem lehet rákötni PC-re... Nokia 11xx mittomén
    [3210 után direkt monochromot, nem poliphonikusat kerestem... rühellem, ha zeneszintű zajjal csörög a rinyafon]

[Hiába na, másban vagyok igényes. Nekem a telefonom ne cidázzon le, csak hívhass(an)ak vele, SMS és ébresztő - a többi nekem sallang.]
  • tarti19
    Ez a nő nem Lea hercegnő ?
  • Dante73
    Ha van mobilod, rákötöd a gépre, pár százasért megoldódik a telepítés...
  • Dante73
    Ti kaptatok ilyet? Új játék telepítés, (már nem volt a gépen) felpakolom az EE-t, erre ez az üzi jön ki....;

Amúgy lekaptam a nyelvi fájlokat is, de még mi kell ahhoz, hogy az új pályákat is élvezhessem, illetve minden, az alapjátékon történt változást?
  • IMYke2.0.0.0
    Tehát otthoni internet is kell hozzá?
    Akkor végképp kilőve a dolog ---> nincs otthon netem, falusi könyvtárból írogatok...
    [Dél-vidék, wireless net (vezetékes telefon és kábelTV nincs), lassú, horro ár]
  • tarti19
    Igen megértelek, nálam is csak akkor lett pénz erre-arra mikor elkezdtem melózni... Witcher nagyon vad és még mindig nagyon vad lesz majd 2 év múlva:P
  • IMYke2.0.0.0
    Eddigi PC-s pályafutásom alatt volt, hogy ennél háromszor drágább játékot is megvettem, de akkor volt munkám...
    Most egészségileg lerobbanva nem kellek sehová, így elég rossz anyagi helyzet miatt bizony még az az 5000 Ft is sok tud lenni...!
    A nyáron ráadásul elvertem - mert sajnos időszerű volt - a megtakarított pénzem nagy részét egy pár új PC alkatrészre [fordítások miatt] és annak keretében tudtam beszerezni a kedvenc sorozatom új részét [UT3]. Azóta nem tudok kiszorítani [remélhetőleg csak átmenetileg] eredeti játékra pénzt.

Tehát, vagy megvárom, míg már az alapjáték és/vagy az EE változat low budget lesz, vagy megpróbálom életre kelteni a most meglévő alapot + a hivatalos anyagokat.

S a pénz miatt utóbbit próbálnám meg előbb...
    Tudtok valami megoldási formát?
    [Nem warez, tudom, csak ötletelés.]
  • tarti19
    2. chapter már nagyon beindul:P
  • Zóanagyvarázsló
    Az update csak eredeti CD-kulccsal regisztrált játék esetében települ, ezt ellenőrzi a szerveren.

5k most a sima, és 8k lesz az EE. A játékot érdemes nem kizárólag a prológus alapján megítélni, később változatosabb lesz, több szabadsággal.
  • tarti19
    2k-ba vettem vateráról és amint néztem szinte használva sem volt:P
    Szerintem sima úgy:P
  • Sir Quno Jedi
    Vedd meg használtan, megéri! Most nincs jobb ebben a műfajban közelstávol.
  • tarti19
    5K-ba kerül a bontatlan, celofános :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem szokásom álságos beszerzéseimről hírt adni, de sajna nekem csak nem-eredeti változatom van... Akkor felejtsem el a hivatalos oldalakról letölthető anyagokat?

[Félreértések elkerülése végett: az alapjátékot csak most szereztem meg, valóban megtekintésre, mert ha nem lesz gatyaszaggató ára a későbbiekben meg is veszem / venném igazi boltban...]
  • rotator
    Próbáld ki azt, hogy a Catalyst Control Centerben a 3D beállításoknál a More settingsen belül (legalsó) bekapcsolod az Alternate Pixel Center checkboxot (felülről a második).
  • jocika
    Tök szuper ez a bővítés. Vizima külvárosába érkeztem és bementem a fogadóba. Megkérdeztem a fogadóst, hogy mi ez a mélabú és elkezdi a tiszteletest meg a vezeklést. Egyszercsak megjelenik egy seprű és el kezd söpörni. Gondolom a vezeklés miatt, vagy mert új seprű jól seper...
    Aztán miután végzett, ahogy jött, úgy el is tünt. A fogadós arcán persze semmi meglepődés...

Kisérteties volt... :-)