13886
  • Prof William
    Shanit hlo találom a templomnegyedben? CSak egy idegesítő vén banya va a házában aki mindig elhajt... amikor meg be tudtanm ügyeskedni magam nem volt otthon....
  • wedge31
    A kajálás jobb gomb ha nálad nem müködik valszeg átkonfiguráltad mert mindenkinél müködik.
    Jeleket meg köveknél lehet tanulni ahogy haladsz a játékban majd megtalálod öket.
  • TopGun
    Senki mas nem mond semmit a kajalasrol? meg a varik megtanulasarol? :(
  • wedge31
    Hát igen fecskefütöl nem de a rózsától leesik a bugyijuk már ha hordanak olyat.
  • BEAST #2319
    a korhaz mellett jarkal a kertesz, es Shani haza elott vannak kereskedok, toluk vehetsz viragot amit ajandekba lehet adni
  • TopGun
    Szia! itt vagy most? Tudnal segiteni nekem?
  • böröczk
    szintén, csak akkor nem enged kajálni, ha épp valaki maradékát szedem össze, vagy hordóban kotorászok, stb... ha simány nyomok egy i-t , majd jobb klikk, megzabál bármit...
  • TopGun
    Azert ma este megprobalom ujra hatha?...Egyebkent az ejszakai vadaszat nekem is nagyon tetszik, mar amennyiben eddig reszem volt, a fojto liderceket nyomtam le, meg a zold kutyakat.
  • böröczk
    gyá, de nem lehet ám akármit adni ezeknek a szerencsétleneknek...
    amit az utcáról szedek, az nem kell nekik : D mármint azok a növények, amik hozzávalók is..
    honnan szerezhetek mást?
  • Madmano
    Nemtom.Nálam így megy.Többiek?
  • TopGun
    Koszi a valaszt, probaltam, a jobb gombbal kajalni, de semmi nem tortent, pedig mar eleg keves a helyem :( termeszetesen a batyubol probaltam, miert nem megy? mit ronthatok el?
  • Madmano
    Kajálni a batyudból vagy ahol kinn van jobb egérgombbal tudsz.A többi?Hát szerintem később válnak elérhetőkké ezek.De erre majd válaszolnak a nálam avatottabbak.
  • Madmano
    Ott még nem tartok,de gazoknál eddig a fáklya volt a nyerő nálam...
  • TopGun
    A kovetkezo kerdeseim vannak: kb ket napja kezdtem tolni a gamet, eddig nagyon tetszik, kezdek megbaratkozni a harcrendszerrel, de elakadtam, a kerdeseim: hogy lehet enni? pl. tejet, torokmezet, stb. a masik kerdesem, hogy masik magiat hogy tanulhatok meg? most csak az elsot ismerem, nem jut eszembe a neve es tavolsagi magiat is szeretnek tanulniami a masik magia agon van.
  • watto
    csá!ott vok mikor nagyapót el kell kísérni a kápolnához, és odafele a földből kijön egy növény...na azt mivel üssem milyen stílusban?
  • böröczk
    Szóval ezeket a mutagénes skilleket hogy tudom elérni?

Mikor lesz Geralt silver talented? : )
  • TVelvet
    lol, emberek végigtoltam a gamet, és a save mappám 799 mb-os ! :D dokumentumokba van
  • Madmano
    De miben?
  • TopGun
    Hi! Tudmatok segiteni nekem?:Madmano,bardocz?
  • Madmano
    Hát öregem,az éjszakai vadászatok hangulata nem semmi....Éjjel van,szakad az eső,fúj a szél,bagolyhuhogás,kutyavonyítás,itt ott gyanús hangok,sehol senki........egyszer az útszélen megjelenik egy veszett kutya...a tószélen pár fojtólidérc...közben vészjósló zene...megvan a hangulat,az tuti.Ezt a feszkót levezetve ugy beb*sztunk Zoltan-nal a helyi kocsmában,mint állat.
  • bardocz
    a 3. képen lévőt ha először látnám csapnám le rögtön:D ilyedségből:D
  • wedge31
    Lökjed a problémát aztán meglátjuk ,valaki biztos tud.
  • TopGun
    Sziasztok! van itt most valaki, aki aktivan jatszik es segiteni tudna nekem?
  • Aragorn10

• Aragorn10
    Látom már elég sokan végigvittétek a játékot ezért most már berakhatok néhány képet :):)
  • Aragorn10
    Beszélj a Halászkirállyal!!
  • macleody
    A fogadósnál be tudod rakni a cuccokat a raktárba.
  • LoCk
    A tehenet milyen gyümölcsel lehet elcsalni?
    Már próbáltam egy párat de nem reagál.
    Thx!
  • Falatka2003
    Másik fórumon épp kifejtettem (idézet saját magamtól):

"Látod, a rutinos csóka meg azt csinálta, hogy segített a kurváknak legyakni a rosszfiúkat, akik zaklatták őket, Carmentől nem vette fel a 200 orent, hanem egy 10 orenes virágcsokorért bármikor meghúzhatja bármelyik csajszit.( Az ilyen öreg kocka meg, mint én, amit megspórol a kurvákon, azt könyvekre b*ssza el.. :-D )"
  • wedge31
    Segits Carmennek ö valami vezetöféleség a prostiknál és utána már csak virágot kell vinni azt kész.
  • böröczk
    akkor vágom ki a fenébe, helyére kerül majd 2 1gigás, aztán szépjóéjszakát... de plusznak lehet, hogy nem árt egyelőre... de lehet,hogy mint két aranyrög között egy kutyagumi, bár remélem, nem így van : D
    Chapter II-ben vagyok, de annyit kell rohangálnom, hogy megőrülök : D

Egyébként a kurtizánokat (: D) csak zsével lehet "meghódítani"? vagy van más módja is? mert én úgyan nem fogok nekik öccáz pénzt fizetni : D
  • Deadkiller
    böröczk nemszóltam,az a noname ram lehet nemépp a legjobb teljesítményt nyújtja :D
  • Falatka2003
    Sehol nem találok semmi leírást a lötyikről, olajokról meg összetevőkről. T*köm televan, hogy semmi nem fér már az inventoryba a sok gaztól meg gyíkbéltől. Asszem a mai délutánt arra áldozom, hogy összeszedem, miben milyen összetevő van, meg nekiállok kotyvasztani csak úgy a magam örömére... :D
  • Caine
    Gratula!
  • Ren
    Elég az 1.1a (ez a méretéből is kiderül). Bele kéne írni a FAQ-ba szvsz.
  • Guillotine
    Sikerült legyőznöm a kikimór királynőt.
    Nem semmi az hogy hogyan kell.Igazad volt jobb volt magamtól rájönni.
    És még meg sem sebesültem.
  • k3nGu
    annál a küldinél h menjek a szalamandrák búvóhelyére, ott azt írja h dumáljak a vezetőjükkel, de 1ből rám támadnak és ha végzek mindegyikkel akkor ugyanúgy ott a piros pött a térképen.plz help!
  • Ariakus
    Az 1.1a patch tartalmazza a sima 1.1-et? Mindkettőt fel kell tenni? Mert én csak az 1.1a-t tettem fel és nem kérte az update-nél hpgy legyen fönn a sima 1.1-es patch. Ja és hol lehet megnézni a verziószámot mivel nem mutatja optoinsban sem hogy 1.1a-ra update-elt.
  • böröczk
    ó basztikuli, én meg betojtam, és robogtam rögtön a tűzhöz meditálni : D
  • tibor16
    jaja - először nem is mertem semmihez nyúlni, mert hajaj... - de rájöttem lassan, hogy felkopik így az állam..