13886
  • Riddick21
    Ő az aki Gossip néven fut, ugye?
  • wesker24
    Az jó kérdés már nem tudom az utcán futottam vele össze a Templomnegyed valamelyik részén !! Nem sokat teketoriázott vagy egy arany sálért vagy egy pár arany kesztyűért vagy egy arany gyűrűért kész volt azonnal élvezetet nyújtani !! Persze csak akkor ha jól megondolod mit mondasz neki !! Mert ha eltéveszted és olyat mondasz amit nem kellene akkor - 1 csajjal kevesebb !!
  • wedge31
    Pamela, az meg merre van ?
  • BEAST #2360
    Ha Shanit valasztod hogy vigyazzon a kolokre, akkor panaszkodik hogy a banya nem engedi hogy edesseget egyen :p ... Ezutan adhatsz neki egy picit, de gyanus korulmenyek kozott a banya eltunik :D ... nem lovom le a poen, de a tortenet vege fele kiderul par dolog a gyerekrol :D titkon mindig is darabolos gyilkos volt
  • wesker24
    Na megvolt Shanival is az etyepetye !!

A vén nyanyát meg lefizettem !!

Most már 4 csajom van + a prostik !! Sorrendben Triss Abigail Pamela (az egyik templomnegyedbeli nő) prostik (templonegyedbeli) és Shani !!

• Prof William
    Reméllem ad Shani egy küldetést amiben meg kell szabadulni a banyától .:)

A nők meg...

Bár még az elején vagyok de úgy tűnik hogy Triss + Shani lessz az amolyan "Nagy Szerelem" ha rájuk hajtunk. A többi csaj csak egy futó kaland. :)

Hósünk meg nagy kemény Harcos+Witcher és nem kizárt hogy a csajoknak bejön az ilyesmi. Egzotikum stb... Még az sem kizárt hogy az is előny hogy terméketlen hősünk ami még egy lapáttal tehet a dologra hisz nem hiszem hogy a fogamzásgátlás olyan fejlett lenne. :)
  • gyuri12
    lehet...:D
  • BEAST #2356
    Kezd ujra?
  • gyuri12
    asszem van egy nem jó érzés bennem.újra akarom kezdeni a játékot:C
    mit tegyek?
  • Smoke
    Srácok kis segítség kellene, én most kezdtem el a játékot, a problem az lenne, hogy kiválasztom a new game-et, elindítom a játékot, és amikor végez a pálya betöltésével egyből kifagy. Fent van a legújabb vidkari driver, és az 1.1a-s patch is, a patch elött is ezt csinálta. Volt még vkinek ilyen problémája? Ha igen hogy oldotta meg?
  • hiba
    Antialiasingot be elhet valahogy kapcsolni?
    (8800)
  • BEAST #2352
    Szvsz tul sok erotikat tettek a jatekba, Triss es Shani meg ok , 1-2 megmentett "szuz" ellenszolgaltatasat es a hivatasos lanyokat is megertem. De tenyleg kicsit hihetetlen hogy egy bunronda, osz, sebhelyes fickotol, minden 1 es 99 ev kozotti nonemu leny azonnal elajul :o ... Neha poen, foleg amikor a varosban maszkalok es az emberek osszesugnak hogy "Hide your women, here comes the Witcher" xD
  • MrAndree
    Hát nekem eddig nem adta de akkor majd piszkálgatom. Mondjuk már a legutóbb is pánikba estem tőle mert megcsináltam neki valami küldetést erre valami ilyesmit mondott hogy különleges jutalmat érdemlek. Mindezt a házában, az éjszaka közepén. Hát megállt tőle a szívem egy pillanatra. De aztán szerencsére más jutalomra gondolt. :)
  • BEAST #2350
    Varka, vagy Vaska, a teglas telep banyaja :DD
  • MrAndree
    És az elveszett gyerekeset ki adja? :)
  • BEAST #2348
    Ensem :D ... mint irtam en azt hittem az elveszett gyerek kuldeteset zartam ott le :) szoval nem tudom, de megerdemelte a halalt!
  • MrAndree
    Hozzá milyen küldetés kapcsolódott? Mert én véletlenül elkeveredtem a házához és bementem ott pedig már rögtön írta is a küldetést és amikor megöltem akkor kiírta hogy mission succesful. De azt nem tudom kitől kaptam volna meg azt a küldit.
  • BEAST #2346
    En megoltem, mondjuk meglepodtem amikor utanafutottam es elojott egy halom noveny, de par adag tuztol mindenki meghalt korulottem xd
  • mama2
    Na, amit adtatok oldal link, ott megnéztem a játékképeket és hát... Úgy belebizseregtem, hogy majdnem elélveztem.olyan szép grafja van, min álat:D. Ez nekem kell méghozzá eredetibe.
  • gyuri12
    én is meglepődtem az öregen,elkísértem az oltárhoz,aztán elfutottam a házában,és ott ült,és tette a "dolgát"
    én életben hagytam(de csak mert előtte kinyírt:D)
  • BEAST #2343
    Ez jo kerdes, en sem fejeztem be, pedig azt hittem igen xd ... allitolag chapter 3ban lesz a barlangban ... ezt nem tudom megerositeni, en annyiban hagytam hogy ellatogattam az oreghez, kiderult rola egy ket dolog, ezutan mar a banyaval sem tudtam beszelni a gyerekrol, gondoltam vegeztem :D ezek szerint tevedtem :)
  • ellington
    és a kölköt hol lehetne megtalálni?
  • gyuri12
    :D
    kösz:)
  • BEAST #2340
    Ha felvetted az elveszett kolkos kuldetest Varkanal, menj el a druidakhoz es kerdezd meg mit tud a dologrol. Elmeseli hogy ok nem valtoztattak at, mert a dryad gyerekek nem igy lesznek. Egy kis rabeszeles utan megmutatja hogyan is mukodik ez
  • gyuri12
    a druida csajt hogy lehet lefektetni a mocsárban?:)
  • SaGa
    30 orenért simán beereszt. Valamiért a magyar fordtásban ez után nem felküld Shanihoz, hanem felhív szobára... Szerencsére aztán mégsem jön...
  • wedge31
    Nagyon impozáns darab a csajok fontos következtetéseket vonhatnak le a méretéröl...
  • BEAST #2336
    Kar hogy fegyvereket nem lehet tarolni, eleg sok szep kardot kellett eldobnom a vegere mert mar nem volt a karakteren szabad hely xd
  • böröczk
    : D Hát azt még felszedtem valahol az elején, akkor használtam is, mert jobb volt, mint a sima kard, mostmár csak giccsnek himbilimbizik Geralt oldalán : D Egyébként csak kardot és kardot, meg persze mágiát használok..
  • wedge31
    Azt a húsklofolót használod is vagy csak látványelem ?
  • BEAST #2333
    Nem fog berontani xd ... sot, a tortenet elorehaladtaval eltunik, nem tudni hova :DDD
  • BEAST #2332
    Ha jol emlekszem lvl15 utan kapsz Silver talent pontokat. Hogy a kepessegek silver agaira is tehess, elotte az alap tulajdonsagokra kell tenni
  • böröczk
    annyira tetszik ez a hely, hogy muszáj volt valamit printscreenelni belőle : D

egyébként kb mikor kapja meg Geralt a silver talent-et?
  • böröczk
  • TopGun
    Koszi! Akkor ezt ma este megprobalom ujra, igazabol nem konfiguraltam at semmit, minden beallitas eredeti, valoszinuleg en benaztam el valamit :(
  • Prof William
    Reméllem ha lessz ahcúr nem fog berohani a szobába hogy igyunk eggyet! Aztán + a végén ő is rákarül a kártyára. :)
  • BEAST #2327
    Igen, 2 fele kartyat kaphatsz, egyiket a templom a masikat a kereskedo negyedbeli prostik adjak.
  • watto
    ha egy prostival hancúrozok kicsit, tőle is kapok kártyát?:)
  • BEAST #2325
    Nappal a helyi korhazban dolgozik, csak este megy haza aludni. A banya meg a jatek legidegesitobb resze, random szoveggel var teged, neha pialni akar veled, neha uj salra vagyik, van hogy ehes ... van hogy elhiszi hogy a korhazbol kuldtek Shanihoz ... es van hogy szo nelkul elhajt. Neha megesik hogy 10x kell ki be rohangalni mire felenged Shanihoz :/
  • Aragorn10
    A korházban szokott reggelente lenni!!
    Este pedig otthon a banyával meg jól el lehet ökörködni néhányszor kidob de majd egyszer be fog engedni a szenilis banya :):):)