13886
  • PogEe
    Sziasztok én ugy raktam fel a játékot ahogy a FAQ-ban van!!! De igy se megy azt irja ki hogy rakjam be az eredeti DVD-t.Mi lehet a probléma? Elöre is köszi.
  • k3nGu
    hát egy barlangban kell a gombát keresnem, gondolom az amék zölden világít, csak hiába odamentem hozzá nem vette fel semmit se csinált, most megszereztem a herboteizmust, hátha így már jó lesz...
  • Ren
    Na szóval egész pontosan:

Albedo másodlagos összetevők esetén csökkentett toxicitás, sőt a kevetkező potion is kevésbé toxikus, amit ezután iszunk. Nigredo esetén nő harcban a találati esély, a Rubedo pedig a vitality-t regenerálja. (Amúgy ez a manualban van benne :) )
  • Ren
    Ami a fődruidának kell? Mivel az specko quest item, szerintem nem kell hozzá herbalizmus, de mondjuk nekem már megvolt mikor azt csináltam, úgyhogy nem tudom biztosan.
  • k3nGu
    amúgy megkell majd még szereznem egy gombát, ahhoz megkell tanulnom azt a hermaizmust vagy mit?
  • Ren
    Mondjuk vannak ilyen részek, nekem pl a bankrablásnál azért kellett az egyik opciót választanom, mert a másiknál lenyomtak mint a bélyeget :)
  • Ren
    Van elsődleges és másodlagos anyag az összetevőkben. Az elsődleges kell a kotyvasztáshoz, a máaodlagos pedig arra jó, hogy ha sikerül úgy összeválogatnod, hogy egyformák legyenk, akkor bónuszt adnak. (Pl hosszabb ideig tart, kevesebb toxicity, stb)
  • k3nGu
    jelszóval mentem be, a kijáratnál jött pár katona, de azok megis haltak:D
    összeszámoltam vagy 20 ellent az biza...thx a helpet!
  • Ren
    Jelszóval mentél be vagy anélkül? Akik a láda kinyitásánál rádugranak, azokat szvsz le lehet nyomni, utána meg igyekezz a kijárat fele, nekem jött egy adag városi őr Jethro vezetésével es segítettek harcolni.
  • BlackShadow
    jó dolog is az a kockapóker :D csak kár h lehetetlen benne veszíteni :P
    ellenfél drillt dob, majd eldobja az egyik kockáját, így maradt neki egy párja :D bundaaa :D
  • Tobias
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Oh, miután kiderült a gyilkosság, valahogy nem tudtam összekötni a két dolgot, s talán akkorra már el is feledkeztem a kutyusról. Csak nemrég jutott ismét eszembe.

Köszi!

u.i.: Az előző hozzászólásommal kapcsolatban még annyit, hogy azt sehogy sem értem, hogy a dice-ot hogy lehet kártyának fordítani... :) Egyszer ilyennel is találkoztam... egyébként már kockapókerfüggő lettem!
  • k3nGu
    #2465 vki erre??
  • Hmuda
    Szerintem elég egyértelmű:
    Odo meggyilkolta a testvérét (megpróbálta rákenni Abigail-re, hogy ő befolyásolta) és gondolom a kertben ásta el a hullát, amit a kutya kiszimatolt.
  • Tobias
    Hm, tényleg, kérdezni is akartam valamit.

Valaki rájött, Odo kutyája mit őrzött? Mert azóta jobblétre szenderültek a falusiak, és nemhiszem, hogy vissza tudok menni még nyomozni a dolog után, de nagyon érdekelne!
  • BlackShadow
    amúgy tényleg sokszor kihagynak lényeges szöveget.. pl magyarban ott van 1 mondat, addig a párbeszédben már 3 mondatot elmondtak, ami teljesen másról szól :) abban kell bízni, hogy majd a szinkront jól megcsinálják.
  • Tobias
    Egyébként eddig azt vettem észre, mintha spórolnának benne a feliratokkal. Túl sok tőmondat, meg hasonlóak, s annak ellenére, hogy magyar, néha gondom volt, hogy ez most mit is akar jelenteni (így, hogy van magyar felirat, hajlamos vagyok nem figyelni az angolra, és csak néha veszem észre a dolgokat).

Tényleg semmi komoly, csak ilyenek, hogy "Itthagyta a leveleket", ami helyett én "Itt hagyta ezeket a leveleket" írtam volna, mivel szimplán az elsőnél nem rögtön tudtam, milyen levelekről van szó. Vagy a "What's your business?" kérdést, amikor a boltos kérdezi a beszélgetés elején, én talán "Mi járatban vagy?" -nak fordítanám "Mivel foglalkozol?" helyett.

De persze ezek valszeg azért kerültek bele, mert anélkül fordították magyarra a szövegeket, hogy játszottak volna a játékkal (legalábbis szerintem csak az angolt kapták meg, az pedig így sajnos a körülmények ismerete nélkül elég kétértelmű - bár ha egyben kapják meg a boltos szövegét, akkor azért ki lehetett volna találni jobbat is). Vajon a szinkronnál is ez lesz a helyzet? (mondjuk kíváncsiságként meghallgatnám, de szerintem angol szinkronnal élvezetesebb)
    Vagy egyszerűen spórolásként lett minimálisra véve a karakterszám? :)

De persze ennek ellenére rengeteg szöveg van benne, és minden elismerésem a fordítóknak, nem szidni akartam a játékot, nekem is nagyon tetszik, és nagyon nehéz kilépni belőle, hogy beadandókat írjak. :) Biztos szövetkeztek a játékfejlesztők az egyetemekkel, és azért adták ki ilyenkor, hogy kevesen tanuljanak, és újra fel kelljen venniük egy csomó tárgyat. :P
  • MrAndree
    Szerintem 30. után lehet.
  • TVelvet
    hát én 26 vagy 28. szintig toltam és ott még nem kaptam arany pontot :S
  • k3nGu
    a chapter 3.ban, lekell menni a csatornába, és ott bejutottam a szalamandrák bázisára, ott egy ládából elkéne lopnom egy jegyzetet, de akkor meg vagy 20 szalamandra tag rámront, ott h lehetne megcsinálni?vagy nem is kéne ellopnom, csak körülnéznem?
  • tibor16
    köszi - tudtam, hogy nem stimmel vmi..
  • Ioles
    Sziasztok!

Akinek angol eredeti példánya van, lenne hozzájuk pár kérdésem!

1.: Mennyire strapabíró a lemez? Ezalatt azt értem hogy ugye nem reped szét a meghajtóban mint a Gothic 3 esetében?
    2.: Milyen az alapváltozat doboza?
    3.: Ha játszol bekell tenni a DVD-t a meghajtóba vagy megy anélkülis?
  • Hmuda
    Kérdés: mennyire maxolhatóak Geralt képességei? Túlléptem a 15-ös szintet és még mindig agyba főbe osztogatja a bronz pontokat, közben meg azt vártam, hogy 15 után már csak ezüstöket kapok.
  • pries
    Meg kell tanulnod a herbalizmust. Az inteligenciánál van.
  • tibor16
    pont ez a gondom, mármint a herbalizmus - én is megvettem a herbalizmus könyvet Abigeal-től(vagy mezei virágok?) el is olvastam, mégis hiába jártam be a környéket, és ugyan láttam is 1-2 kórót meg bokrot amin van vmi virág meg bogyóféle de nem aktív. Eddig 1 virág neve sem tűnt fel, hogy le is lehet szedni. Az a kérdésem - nem elég elolvasni a könyvet, a felkiálktójeles, nem ismert szövegeket, kell még vmi hozzá? - vagy mi a szöszér nem látok mégse virágokat?
  • lilgame
    ok bocs télleg,nem láttam faqot,sikerült is elindítani,csak aztán szenvedtem vele mert át akartam állítani magyarra,a feliratot végül sikerült,hang nem volt:Dvéletlenül letöröltem az exeket hogy a lomtárba se voltak benne,aztán letöröltem az egész könyvtárat és vele együtt a képfájlt is:D
    most töltöm újra az egészet:D
    korán volt még:D
  • Hmuda
    Hát szétválasztást még nem láttam, de két lehetőség van: vagy mind a kettő használható és akkor ha egyszerre kellenek egy recepthez akkor egyben elintézhető a dolog, vagy csak az egyiket lehet használni és akkor amolyan végső megoldásként lehet belefőzni valamibe. Fogalmam sincs, hogy melyik az igaz.

Viszont nagyon hasznos lenne ha lehetne eszencia-kivonatokat készíteni. Hihetetlenül nehezen átlátható a fogadóbeli ládám tartalma, mert össze-vissza pakolja a cuccokat bele és ötmillió féle alapanyag között kell bogarászni mire megtalálom a megfelelő növényeket (az alap inventoryba se ártana egy auto-rendezés gomb :P). Mennyivel kényelmesebb lenne ha kivonhatnám a növényből ami kell és egyben lehetne tárolni az egyforma alapanyagokat.

Meg az se lenne rossz, hogy ha fogadóban szállok meg, akkor alapból hozzáférhetnék a ládámhoz meditálás közben. Baromi körülményes oda-vissza bogarászni a formulákat, külön beszélni a fogadóssal, hogy kivehessem a cuccokat és megint külön dumálni, hogy szobát béreljek (plusz öröm ha a beszélgetések között nekiáll leülni a székre, mert akkor szépen meg kell várni mire lemegy az animáció, addig immunis mindenféle kommunikációs kezdeményezésre).
  • Gideon Wieth
    sziasztok. Ha valamiben két féle alapanyag van azt szét kell választani? vagy fel lehet így használni ?
    Amugy most jutottam be a városba, és öltem le a csatornában a szörnyeket :) nagyon jó eddig a játék :)
  • Pretorian
    Először kicsit féltem ettől a jatéktól, és igazából nem is tudtam túl sokat róla, csak annyit, ogy szép lesz, TPS RPG lesz, és egy lengyel fantasy-író fejéből ugrott ki a story és a setting...ez így nem hangzik rosszul, csak ezek a nagyon egyedi, nagyon hangulatos RPG-k elég könnyen szoktak elvérezni aprónak tűnő, de mégis sosdöntő apróságokon, lásd Gothic 3... elolvastam pár rivjút, 85 alatti értékeléseket nem nagyon kapott a játék, ha IGN-en 8.5-öt kapott, és csak amiatt a pár bug miatt, amit ti már nyilván ismertek... szóval szerintem teszek majd vele egy próbát, érdekel nagyon.
  • k3nGu
    a 3. chapterban megkell szereznem egy bizonyos álomgombát, a barlangban van, gondolom az a zöld gomba, h tom azt leszedni??THX!
  • Dzsí Pí
    Az alanti linkről le lehet szedni a módosított mini-image-t. Bár ezt is ugyan úgy IDE driverrel kell mountolni Daemon Pro-val, egyetlen előnye talán a mérete: 26mb. Még nem volt időm próbálni, remélem jó, használjátok egészséggel.

http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_the_witcher.shtml#The%20Witcher%20[MULTI5]%20No-CD/Fixed%20Image
  • saddi
    nem, nincs crack, amit letöltöttél crack néven, az csak egy fake fájl, ha belemész a zipbe, láthatod, hogy üres.
    a banner (kép) alatt található egy ilyenn szöveg "A játékkal kapcsolatos FAQ-t itt olvashatod.". az "itt" gombra kattints, és ott emgtalálod, miként kell elindítani.
  • MrAndree
    Nem is létezik hozzá crack szerintem. Nincs is rá szükség.
  • lilgame
    vagy ha valaki tudja a platin crack.rar hoz a passwordot az is jó!

légyszi segítsetek!!
  • Tobias
    Helo!
    Nekem a 64bites xp miatt nem sikerült indulásra bírnom, és csak emiatt a játék miatt raktam fel egy 32 bites xp-t is. És azt kell mondanom, számomra tökéletesen megérte. Amíg nem lesz valami normálisabb megoldás, eljátszogatok vele így is... max többször kell újraindulnom, mint általában, hogy átbootoljak a másik rendszerre. Kibírom. :)
  • Smoke
    Köszi a tippet, feltoltam maxra, a hiba továbbra is fent áll, úgy látszik várnom kell, windows reinstallhoz most vhogy nincs kedvem.
  • lilgame
    sziasztok!
    akinek esetleg van crackje az át tudná küldeni msn en?
    [email protected]

előre is köszi!
  • MrDevil
    3 kell mind1ikből, ha megvan a 3 db akkor oda mész egy kovácshoz megnyomod a kovácsolás gombot és bal oldalt látni is fogod a kardot megveszed és kész is :D
  • Samanosuke
    Még mindíg nem tudom,hogyan működnek a Rúnák...valaki pls....ugyanúgy mint a meteorok?Ebből is 3 kell?Vagy máshogyan?
  • abalogh
    Sziasztok!

Lehet, hogy egy kicsit ostoba kérdést teszek fel, de tudja valaki, hogy hogyan lehet Geraltal gyalogolni a játékban? Csak azért kérdem, met a bemutatókban úgy láttam, hogy lehet vele azt is, de nekem még nem sikerült. Amúgy szerintem ez az utóbbi évek egyik legjobb játéka. A segitséget elöre is köszönöm.
  • Ari18
    Huh most megfogtál :D mert nem tudom megnézni mivel most apám gépéről írok,mert az enyémbe nincs vga :D De én nem állítottam el szóval annyi amennyit belő a vista alapból. Szerintem növeld a virtuális memoriát.