13886
-
gyuri12 #2243 jószar vagyok az alkiímiában,alap dolgokat tudtok mondani? eddig az egyetlen dolog,amit főztem a Trissnek szánt lötty volt,és már a 2. fejezet közepén/végén járok:/
-
#2242 Nos, a Beast megvolt, a barlangba (még?) nem kellett mennem, pedig már Chapter II-ben járok : )
antirészegség löttyöt meg mgé nem igazán találtam, gondolom, kotyvasztani kell valami recept (scroll) alapján...
hát kardból aztán nincs túl sok, vérttel sem sűrűn látják el szeginy Geraltot..
Nade szuperjó a játék összességében, mindig van valami, ami kompenzálja a kis hibákat. -
#2241 Azért mert ritkán találkozok ilyen frappáns cikkekkel fórumozók "tollából". Nagyon jó volt olvasni, mondhatni remekmű (az én szememben). -
#2240 a helyes kombináció nincs benne a journalban ? -
#2239 thx -
#2238 Rá kell varázsolni az igni-vel (tüzes varázslat) amikor az állóképességed tele van,és rögtön utána a legelső ellökős varázslattal.
Utána egy szinttel lejebb mész az ősi kriptába -
adammmmmmm #2237 Én most a 4. chapternél abba hagytam. Most megvárom a magyart mert van mivel játszani. -
#2236 köszi!:) -
#2235 a kalauzkőnél mi a titok ? :D -
Dzsí Pí #2234 http://www.thewitcher.com/main/fullpage.php?language=hu
Hivatalos magyarosított site, akit rosszul dobna be esetleg:P -
Dzsí Pí #2233 majd ha a mocsár mélyén szent életű, zöld bőrű elf papnővel szexelsz egy fa tövében, miközben a távolban remeteéletű druidák kántálását hallod és különös főzeteik illatát lélegzed be a dohos mocsár szagával...
Na majd akkor szólj:D -
Prof William #2232 Most v agyok a chapter 1 ben. Fíling az egekben. Van valami nagyon hangulatos abban amikor a malomban töltött légyott és egy kimerítő éjszakai hentelés után hősünk éjjel 3 fele belép a fogadóba majd a helyi részegekkel és a törpe haverjával folytatott ivóverseny után sakálrészegen elpáhol néhány nehézfiút, majd beeesik az ágyba. :) -
Dzsí Pí #2231 Igen, valószínüleg azis az lesz, bővebb infót esetleg a www.thewitcher.com-on, azon belől is a magyar nyelvű szekcióban találhatsz.
illetve a CD Galaxison v. 576 KB biztos van infó, mert ugye onnan lehet megvenni -
#2230 Tudja valaki, hogyan kell a rúna köveket rákovácsolni a kardra?
Előre is thx -
#2229 vááá miért nem enged be a hivatalos oldalra? www.thewitcher.com és erre átrak vmi atari oldalra -
gyuri12 #2228 de te csak 12 éves vagy,és nem vered a faszod... -
#2227 na nekem nem válaszól senki? 2219 hsz. -
Dzsí Pí #2226 csak 14.36...
Kiszámoltam, csak neked:P -
#2225 rájöttem hogy még kell csinálnom 17giga szabad helyet gépen:S
egyenlőre csak warez lesz tutira ha lesz is
valaki tudna adni linket low grafikáról? -
#2224 sziasztok - nincs véletlenül meg vkinek a magyar nyelvű manual.pdf-je? Esetleg megkérhetném, hogy küldje el nekem magánban -
tibor16 kukac freemail pont hu címre -nagyon megköszönném. Csak 2,2 MB az angol, gondolom az sem lehet több.. -
Dzsí Pí #2223 Ren: kösz a helpet
Bardocz: az 1gb-s konfigon sztem 1024be lowon elmegy, fél rammal már cinkesebb, azt eszi legjobban ez a game -
#2222 bár egyenlőre maradjunk 1x512mb ram-nál -
Ren #2221 Nincs elrejtve! Meg fogod kapni, de elötte meg kell csinalnod a nyomozós küldetéséket. -
#2220 szerintetek ezen a gépen hogy futna?
amd2600+
2x512mb ram
geeforce 6600 256mb vga
lenne rá esély hogy elmenyjen rajta? -
#2219 Ugye v.mi collectors edition is meg fog jelenni. 1 kérdésem lenne: A Colectors Editionos Witcher is magyar szinkroos lesz? Vagy csak a sima? -
Dzsí Pí #2218 Baxus, hol találom az utolsó égkövet? Mert állatira villog a detektív házára és már meg is mentettem a rátámadó asassinoktól, de mégis ho la frászban van elrejtve az úcsó kő? hmmm? -
#2217 Ez kedvet ad a vásárláshoz! -
#2216 Köszönöm. Megérdeklődhetem, hogy miért meglepően???
Nem hittem, hogy valaki el is olvassa... -
Dzsí Pí #2215 Baxus, hol találom az utolsó égkövet? Mert állatira villog a detektív házára és már meg is mentettem a rátámadó asassinoktól, de mégis ho la frászban van elrejtve az úcsó kő? -
Gustafson #2214 Ugy kezdtem, a regeditben irtam at a szamokat 3-rol- 16 ra. Azert koszi. -
Gustafson #2213 Akkor kenytelen leszek angolul jatszani. Majd holnap ujratelepitem-ma nincs idom ra sajna. Koszi a valaszt. -
#2212 Egyetertek, nagyon folytatas szagu a befejezes :D ... de nalam meg negativum hogy eleg keves npc modelt csinaltak, nem vagtam fel az ereimet miatta, de neha picit zavaro hogy nem csak az alap utcan maszkalo npck, de tobb tortenetileg "jelentos" npc is hasonlit masik tizre :D Viszont ami nagyon tetszett az az npck viselkedese, amikor esik az eso behuzodnak a hazak ereszei ala, amikor elall mindenki megy a dolgara, az utcai muzsikusokat korbealljak az emberek, szorakoznak :) Amit meg a negativumok koze sorolnek azok leginkabb kisebb bugok vagy olyan dolgok amiket en kihagytam volna, vagy leginkabb mas modon tettem volna bele a jatekba.
Ilyenek peldaul, a kulonbozo lenyeket elijeszto cuccok, nem olyan hosszu a jatek hogy zavaroak legyenek az alacsonyabb szintu lenyek, raadasul magasabb szinten egyetlen legyintess egy egesz drowner kolonia. Drownereknel meg meg is ertem, vampirral annyit nem talalkozik az ember hogy hasznalni kelljen, de pl wraith eleg sok van, foleg a vege fele amikor radugrik 10 ... es erre ossze vissza menekulnek elolem. Ezeket en ugy tettem volna be hogy valamilyen kuldetes kereteben egy-egy npcnek kellene odaadni, mindegyiknek meglenne a helye a tortenetben.
A masik a kisebb bugos resz, van par leny aminek a leirasa nem igazan passzol azzal ahogyan mukodnek. Pl a vegen a mutansokra azt irja immunisak par dologra, ha jol emlekszem a knockdown/stun effektekre meg az "mind controllos" signre is, ettol fuggetlenul ugyanugy stunolhatok ahogyan az iranyitasukat is atvehetem :o ... a Golemrol is azt irjak a konyvek hogy omg mekkora vedelme van a kulonbozo tamadasok ellen, legyenek azok fizikai vagy magikus csapasok ... ettol fuggetlenul en vegig csak tuzzel oltem :)
Ezek kozul egyiksem olyan hiba ami miatt ne tudtam volna elvezni a jatekot :D Hetfo ota 2x vegigvittem ... de igyis van meg par olyan resz a jatekban ahol tobb valasztasi lehetosegem volt :D -
#2211 Meglepően szuper írás! -
#2210 én mondjuk nem mertem leírni, de nálam is sanszosan a best ever RPG, pedig a Fallout 1-2 ledönthetetlen trónon csücsült eddig... -
#2209 Nos végig toltam a gamet. :)
Elég régóta játszom RPG-ket és más játékokat, de ez nálam viszi a prímet, ez a hangulat, a grafika, a a beszélgetés, a humor, minden egybe van, volt vele munkaidő a készítőknek, de abszolút professzionális munkát vittek végbe. A végénél a játéknak, már a kiegészítőre vágyakoztam, remélem lesz is. ^^ Még legalább 2x végigtolom, hogy meglássam a többi befejezést, de csak a szinkron, és a automentés/csökkentett loading time patch után. :)
Egyedüli negatívum a loading time. :(
Profi munka... -
Ariakus #2208 Ok már indul a játék ,megoldódott a probléma -
Dzsí Pí #2207 1. IDE Driverbe kell bemountolni, nem SCSI-be(a daemon Pro ba van olyan h create IDE drive, ehhez természetesen kell már egy SCSI-nek is lennie)
2. Nekem is néha azt írja, h teegye be a lemezt, ilyenkor unmount all, kilépni a daemonból, majd megint elindítani és mount... -
#2206 Ez nekem is uj :) a tuz eleg szepen sebezte, verni sem kellett :o -
MrAndree #2205 Én is. Eltartott egy darabig de nem volt nehéz. :) -
#2204 bekellet csalni középre?! :D én agyonvertem :)