13886
  • Ariakus
    Ha valaki tud akkor segítsen! Föltettem a Witcher-t meg a daemon pro-t is, de amikor el akarom indítani a játékot akkor kéri az eredeti lemezt. Van vkinek tippje , hogy hogyan orvosoljam ezt? Daemon prot-t patcheltem, nem tudom mi lehet a gebasz.
  • Falatka2003
    Köszi a tippeket!

VASKA-val kellett beszélnem a mocsárban, utána Kalkstein, aztán a dagadt muksó megcsinálta 70 orenért.

Gólem nem volt piskóta. Érdemes tényleg elolvasni a bestiárium bejegyzéseket. Sokat segített itt pl., hogy "csak a teremtője tudja elpusztítani", vagy hasonló szöveg. Még jó, h ilyen baromi lassú volt, könnyen becsaltam középre.

Üdv!
  • TVelvet
    van egy törpe kovács is, az megcsinálja neked, elvileg a térképen jelölni neked
  • MrAndree
    Én a törp kováccsal csináltattam.
  • Dzsí Pí
    ez a dagadt kovács hol van? 'ébként ha a rózsa rend kell neki, akkor tód, van egy span, asszem Siegfrid a neve, a csatornába harcolt vele a witcherünk, hátha ő tud segíteni...
  • Falatka2003
    Én is itt akadtam el.
    Elvileg villámmal fel lehet éleszteni a gólemet, aztán legyakni. Ehhez egy fém bot kell, amit vagy a dagadt kovácstól tudsz venni (velem nem áll szóba, azt mondja, csak a rózsás rend barátaival) vagy Kalkstein adja küldetésbe (nekem ez sem történt meg). Egyébként már nincs aktív küldetésem, nem tudom, kivel kellene beszélnem.
  • Riddick21
    Firkantottam egy blogbejegyzést a játékról, ha érdekel valakit, katt ide!
  • wedge31
    A kertész tele van mindenféle virágal.
  • Dzsí Pí
    Nekem meg vki árulja már el, hogy mikor azokat az ékköveket kell keresnem az alkimistának(a Tower-es quest-ben, chapter 2) akkor van az utolsó köveknél egy hely, ahol van egy megpusztult gólem, meg 3 obeliszszerű cucc. It mit kell pontosan csinálni?
  • Dzsí Pí
    PL innen: http://www.4players.de/4players.php/download_info/PC-CDROM/Download/46498.html

1ébként google jó barát...
  • Dzsí Pí
    mikor szintet lépsz, az inteligence-ba van olyan h 50% rövidebb lesz a részegség, illetve asszem van ilyen anti-másnaposság lötyi is...
  • Dzsí Pí
    a Beast a chapter vége fele:) a barlangban pedig majd egy kereskedő barátja után kell kutakodnod(és igen, az összes növényt meg kell ölnöd:P)
  • Horakme
    Sziasztok
    Nekem egy ilyen problémám van mikor indítom a játékot:
    Hiba
    Mit lehetne ezzel kezdeni?
  • böröczk
    A Beast az egész pontosan hol lesz?

És van valami fontos abban a barlangban, ahol baromi sok növény támad rám?
  • Micsu
    a faqba aztírja hogy felkell tenni valami patchet magyarul, ha magyarítva akarok játszani vele, azt hol találtom?
  • böröczk
    Mi a tüdőrákot csináljak, ha Geralt részeg? Fireplace-t kell keresni, és meditálni, feltételezem... ?
  • rotator
    Én is így értettem. Az 1.1-gyel nem lehet túljutni az 5. chapteren.
  • BEAST #2186
    en nem az Orderrel voltam, de felteteleztem az armor ugyanazokbol az elemekbol all :o ... nalam kellett hozza ez is.
  • Haversrác
    A striga kriptában a "tünde énekes feljegyzéseit" és a "holló páncéljának" egy darabját találtam ezen kivűl van még 2 sima páncéldarabom. De ír a szöveg valami"De ruyter páncéldarabjáról" is meg erről a "Szent Gergely litániájáról" is, és hogy az utóbbi kettőt a mocsári temetőben meg is találom.
    Akkó most mi is kell hozzá????
  • Haversrác
    Valami szent gellért litániája hiányzik még egy rejtett templomból,de nem tudom hol a templom? Olyanról hogy "gnom fluxus kondenzator" nem is hallottam egész játék alatt.
  • BEAST #2183
    illetve lehet csak az elf leirast talalod ott xd ... mar nem is emlekszem D:
  • BEAST #2182
    valoszinuleg akkor megsem szedtel ossze mindent, kell hozza meg egy darab az eredeti pancelbol, es az elf kovacs leirasa is ... ezeket a Striga kriptajaban talalod meg. Amit a kovacs kulon kert toled az a gnom fluxus kondenzator, ami a regi banyaban volt xd
  • Haversrác
    Szasztok az 5. epizódban tartok és "Holló páncélját" szeretném összerakatni a rend páncélkovácsával. a kovács elmondta mi kell hozzá, én mindent meg is szereztem, ki is írja a quest info, hogy akkor minden megvan mehetek kovácsolni, de a kovács baszik nekem összerakni, ráadásul ha ha bekapcsolom a"GPS"-t az a "STRIGA" kriptájába valami "kaluzkő"-höz és nem a kovácshoz. Ennél a kalauzkőnél meg semmit sem lehet csinálni. Hogyaq tovább??? PLS HELP!
  • MrAndree
    Az a baj, hogy a küldetéseknél mindig azt jelzi ahol az NPC többynire lenni szokott. Csakhogy néha a történet előrehaladása miatt elvándorolnak onnan. Siegfriedhez nekem is mennem kellett és nem volt ott ahol a küldetés jelezte. A mocsárban találtam meg, közel a druidákhoz. Vagy most legutóbb az egyik fickónak kellett valamit vinnem, na ő se ott volt ahol jelölte hanem a kocsmában mert fontos szerepe volt annál a résznél a sztoriban.
  • tibor16
    sziasztok - hát, jelentem, benn üldögélek egy mesében - fantasztikusan megcsinálták.. keresgélem az állam egyfolytában :)
  • Madmano
    Ugy értem,van az 1.1es patch az fenn van.Meg van az 1.1a.Na,ezt az utolsót is dobjam fel?
  • wesker24
    THX
  • Diego1984
    Asszem Shani házával szemben van egy gyógynövényes, meg egy házaló. Én valamelyiktől vettem rózsát. Nézd meg őket.
  • wesker24
    És vörös rózsát hol lehet szerezni ?? Mert a kereskedöknél akiknél voltam volt minden rózsa csak vörös nem !!
  • Nabunaid
    Eddig hiába találtam meg Siegfridet, nem állt velem szóba, csak annyit mondogatott, hogy viszlát. Most felraktam mindkét patchet, azóta nyoma veszett. Ha megkapcsolom a quest mutatót a térképen /track/ akkor a rendház őrszobáját mutatja mint Siegfrid lelőhelyét, de ott nincs. Amúgy korábban éjjel-nappal /ez volt a bug szerintem/ a dokk felé vezető kapunál ácsorgott. Mindegy, majd előkerül.

Kérdésem az lenne, hogy valahol valaki említette nekem a Templomnegyedben, hogy valami szörny miatt bezárkóznak az emberek éjszakára, de ilyen questet nem találtam. Aztán később éjszaka belefutottam egy nagyon erős óriásdenevérben a Szőrös Medve fogadóval szemben. Mivel nem volt a szörnyhatározómban, csak egy vámpírfog maradt utána. Egyébként nagyon szívós volt, egyszer elkapta a nyakamat, és visszatöltötte belőlem az életet, aztán mikor elengedett végre, akkor meg artériás vér fröcskölt a nyakamból...
    Nem lehet, hogy ez a dög egy küldi része lett volna?
  • rotator
    Csak ha végig akarod játszani. :P
  • Madmano
    Na,mükszik nekem is.Az 1.1a patch-et érdemes fölrakni rá?
  • Diego1984
    Nálatok is volt már olyan, h már csak a jutalomért kell megkeresni valakit és nem találjátok meg? Volt, hogy két napot meditáltam több részletben és minden napszakban keresgéltem, de nem lett meg.
  • Diego1984
    Vörös rózsát vigyél neki!
  • Diego1984
    Először én is elkezdtem keresni, de nem kell megtalálnod, mert ha lemész a csatornába és a megjelölt helyre mész, akkor a katonák előhozzák valahonnan a létrát.

Szerintem nem egyértelmű a fordítás itt sem.

Jó játékot! :D
  • wesker24
    Ja Shanit már én is nagyon régóta próbálom megfűzni már nagyon sok küldit megcsináltam neki meg is volt a party amit rendezett csak hát a party kudarcba fulladt mert Shani féltékeny lett Carmenre most aztán engesztelhetem ki valamilyen virággal !! De eléggé válogatós mert már vagy 3 fajta virágot próbáltam neki odaadni de nem kellett neki !!
  • Nabunaid
    A Bestia ellen a támadás előtt hiába tápolsz, támadáskor tiszta lappal indulsz. Egy Fecske főzet elfogyasztására még lesz időd mielőtt támad. A Gyors technika ajánlott ellene, ha több Barghesz jön a segítségére akkor a Csoportos stílus. Ha lecsökken az életed kb. a felére, fusd körbe Abigélt addig amíg fel nem gyógyít. Ilyenkor a dögök téged kergetnek és nem ölik meg a nőt, ráadásul mivel közel vagy a boszorkányhoz, ő tud gyógyítani. Nekem így sikerült, sok szerencsét.

Más. Siegfridnek nem tudom odaani a 10 db. nyelvet, mert csak annyit mond, hogy viszlát, pedig a küldetésnapló szerint is hozzá kellene menni. Gondolom bug, remélem az 1.1 vagy az 1.1a patch javítja ezt a hibát.

Shanit hogy lehet befűzni? Az elején mikor még volt ajándék adási lehetőség, nem volt nálam virág, később pedig már nincs rá lehetőség. Esetleg egy későbbi időpontban?
  • BlueMaster
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sokáig én is így voltam aztán sikerült két kattintással megölnöm: egy jobb kattintás Aard jellel ledöntöttem, majd bal kattintás és agyonütöttem, így végül ezt az ellenfelet győztem le legkönnyebben a játékban...
  • Ronnie17
    hali. pls hgelp vki, nem tudom megölni azt k*rva bestiát... akár mit csinálok mindig hamarabb megöl... vasn erre vmi taktika vagy vmi???
  • wesker24
    Nagyon király ez a játék !!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Éppen a II. fejezetnél vagyok amikor Shaninak kellett összeszedni a megfelelő alkoholokat a party-hoz na ez meg is volt az mondja keresek valakit aki eljön velem a party-ba na szóval ugye ott volt Carmen meghivtam este elmentem a partyra seggrészegre leittunk magunkat közben megjött Carmen is és mikor már mindenki seggrészeg Carmen rámhajtott de ez Shaninak nem tetszett és a partynak vége. Szóval féltékeny lett. Erre másnap reggel felébredtem és azt a küldetést adja ki hogy engeszteljem ki valami csokor virággal!! Igen ám csak nem mindegy hogy milyen virágot viszel neki a fene a válogatós formáját .