13886
-
csgj #2123 Neem, jó értük megszenvedni :D -
Kraptor #2122 Ha valakit az összes csajos képet szeretné lárni és nincs kedve keresgélni a játékban itt egy "piszkos" megoldás:
Töltsd le bik nézőt innen:
RAD video
Majd a Witcher/Data könyvtárban nyisd meg a cs_sex_*.bik fileokat. -
adammmmmmm #2121 Ja. Akkor keverem a kettőt. -
Darth Razor #2120 Most olvastam a hivatalos fórumon. (CD Projekt RED-es ember írta, tehát hivatalos infó)
"We are currently working on improving loading times a bit, but we are more focused on adding a "disable autosave" option, which should drastically reduce intervals between each location. It's not 100% sure, but very, very likely :)."
Aki nem értené: A következő peccsben ki lehet majd kapcsolni az autosavet és a töltési időkből is próbálnak majd lefaragni! Szvsz jó hírek mert a mentési és töltési folyamat valóban elég hosszú lett... De még bőven a játszhatóság határán belül van, úgyhogy nem nagy probléma. -
#2119 Szerintem te a meteoritokrol beszélsz ök meg a runákrol. -
adammmmmmm #2118 El kell menni a egy kovácshoz akinél a kalápács ikonra kattintasz. Akkor ott látod a fegyverk variációit. PL: ha van kettő piros és egy kék(3 kell) (most nem tudom a nevüket jobban) akkor egy fegyvert kapsz jobb sebzéssel. Egyépként kell pénz is. Nekem ez a fegyver amit elöbb felhoztam 900 orenbe került. -
#2117 Tábortüznél vagy a fogadokban tudsz meditálni. -
#2116 a Meditation ikon az merre van ?
azt mondja kattintsak ra de sehol sincs ilyen :( -
#2115 Ez engem is érdekelne. Van egy naprúnám de nem tudom hogy kell rápacsmagolni. -
#2114 Ment privi. -
#2113 valaki nem tudja, hogy hogy lehet a rúnákat a fegyókra rákovácsoltatni ? :) -
Dzsí Pí #2112 bocs, SCSI:) -
Dzsí Pí #2111 Akkor az lehet a baj, h más drive nincs; mikor megcsinálod, akkor írja, h IDE létrehozásához szükség van egy ASCI-re is, csinálj egy olyat először... -
Celeronikus #2110 Hiába csináltam meg a Faqban leírtakat, a Daemon tools pro-hoz mellékelt patch hibás, nem indul el, ha meg a program exe fileját indítom, akkor meg valami DTPriHlp.dll file-t ír, hogy hibás.
Légyszi segítsen valaki, ha valakinek van MSNje esetleg átküldhetné a program filejait úgy, hogy már feltelepítette, én meg felülírnám velük az enyémeket, vagy ha valakinek van jobb ötlete légyszi szóljon, akár itt, akár msnen.
msnem: [email protected] -
#2109 Keres könyvet ahol leírják a lényt ha bekerül a naplód szörnyek rovatába már kitudod nyerni a szerveit.
Ez igaz a késöbbi szörnyekre is. -
shrid #2108 hello mindenki, nemtudom volt-e már ilyen probléma de nem volt kedvem az egész fórumot visszaolvasni, szal:
felraktam a DT-t + patcheltem és egy IDE driveot csináltam (más drive nincs) és hiába mountolom, nem történik semmi, nem ismeri fel.
A vista lehet gond? vagy valami más ötlet?
előre is köszi -
lecsovirsli #2107 Jupí, valóban ott volt a malom (csak nálam látótáv kissé kacagtató és talán ez hátráltathatott), úgyhogy el is csíptem a lányzót...:)
Más: a drawner-eket miként kell megszabadítani az agyvelőjüktől, hüm? -
#2106 Nagyon tetszik, nem is emlekszem mar mikor kotott le jatek ennyire. Elvoltam az Oblivionnal, Neverwinterrel, Gothic-kal is, de egyik sem adta vissza azt a hangulatot ami miatt minden npcvel szivesen beszeltem, minden apro reszletet elolvastam csak tobbet tudjak meg a vilagrol. Szerintem holnap ujrakezdem, kivancsi vagyok hogyan alakulnak a dolgok ha egyes helyeken mas donteseket hozok :> -
#2105 FAQ-ba le van írva, hogy kell elindítani olvasd el !!! -
#2104 Ha elolvasod a FAQ-t talán még magyar feliratod is lesz. -
Darth Razor #2103 Nekem nem kellett semmi hozzá csak simán patch 1.1a-ra és kész. Gond nélkül fut. -
Ariakus #2102 És kell a patch-hez vmi crack , vagy simán fel lehet tenni és update-eli 1.1-re? -
Darth Razor #2101 Egyébként nagyon tetszik a game, még a legkisebb részletekre is odafigyeltek a fejlesztők! Biztos elleszek vele egy darabig. -
Darth Razor #2100 Igen lehet patchelni. Szvsz érdemes feltenni. -
Ariakus #2099 A warez verziót is lehet patchelni? Érdemes egyáltalán feltenni a patchet hozzá? -
csgj #2098 Nem kaptam meg... :/ De mivel csütörtök és péntek mindenhol szünet, ezért majd max csak jövőhéten lesz meg... Klassz... -
#2097 http://www.pcguru.hu/pcguru/img/galery/220_screen4_large.jpg
ez a kép meg? női karakter?
ma végre megleshetem a játékot, már kb az egész fórumot kiolvastam : )
daemon is izzik, minden elő van készítve : ) -
#2096 a térképen lévő bal oldali hídon kell átmenned a túlparti kapuhoz, majd elötte lekanyarodni jobbra a partra.. ott futsz, és az egyetlen épület amit találsz, na az a malom :D
#2095: IDE drive-ba rakd be -
Celeronikus #2095 Hogyan lehet elindítani a játékot? légyszi segítsen valaki, azt írja kell az eredeti cd, pedig daemon tools proba töltöttem be az image filet. -
Elendir #2094 Hol az a malom pontosan? Akárhova megyek, nem találom, és nem akarom elhalasztani ezt a kiváló alkalmat:)
-
#2093 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ne foglalkozz a többi kutyával csak a bestiával azt üsd erős stílussal!! -
kuks #2092 Hy all!
3 féle bonuszpont van a game-be. De én csak bronz pontot kapok. Mikor kapok ezüst pontot? -
#2091 priv ment:-) -
#2090 OFF:
ÁÁ ezt nem hiszem el, rendelném a Fablet erre csak hétfőn és kedden tudják hozni mert holnap ünnepnap. Na mind1 akkor marad a warez?...
ON -
#2089 nah nem gondoltam volna h ez a játék is fel tud húzni :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
az a kurva bestia folyton megöl.. a háttérben lévő lángok miatt a játék nagyon akadozóssá válik.. eleinte még oké, az első csoport kiskutyust elintézem, a boszi healel, de az első 'fájdalom' bevitele után a buzi bestia kinyírja, onnantól kezdve folyamatosan pakolja rám a fájdalmat és meg sem tudok mozdulni.. taktika? van vmi főzet, ami immunitást ad az ellen a szar ellen? :) -
#2088 Neked valami vidéki Edition-öd lehet a játékból, mert nálam pl. a városon kívül van a malom...
Cat potion-t a megfelelő összetevők és a recept(!) birtokában lehet keverni alkímia segítségével, miközben mediálsz, és ugyanígy tudod elosztani a pontjaidat is. Keress egy tábortüzet valahol [fireplace] és kattints rá, ott fog bejönni a szükséges menü. -
Tomy Lee #2087 Ok,köszi az infót srácok!Bizta jó game lehet. -
lecsovirsli #2086 Hájló!
Egy-két ostoba kérdés: :P
A képességeket mivel tom kiválasztani, mert ha előhívom a hősős menüt (asszem H), akkor már vigyorog rám kb 4 aranyszínű gombóc, de mégsem tok semmit se tenni...tehát, mé' nem és mire érdemes tenni?
A másik, hogy vmi idóta kapuőrnek (asszem Mika) megigértem, hogy lecsapdosok néhány ghoult..el is tipegtem a fészkükhöz, ahol is csont sötét volt..írta a progi, hogy "macska-lötty" nomeg fáklya az csuda jó, de én tudatlan egyikről sem tom, hogy miként és hol leledzik...gondoltam sebaj, sötétben is tarkón csakdosom őket, de legnagyobb bánatomra, a ghoulok nem így gondolták :)
Tehát mit, mivel, hogyan? Meg ilyenek ..
*amúgy én csak azért akarok bejutni a városba,hogy ott a malomnál megdöngessek vmi macát, akivel randit fixáltam le :P
Kösz-kösz
-
Tobias #2085 Hát, sokat szenvedtem, hogy indulásra bírjam 64 bites XP alatt, de nem igazán sikerült (nem támogatja a daemon ide meghajtója ezt az oprendszert). Úgyhogy ha valaki hasonló cipőben járna, akkor ajánlom Neki azt, amit én teszek majd, hogy feldobok este egy 32bites wint. :P -
#2084 ooopsz - nem lehet szabadon kolbászolni - legalábbis itt az elején.. Ezexerint ez amolyan folyosós játék? Vagy később arra megyek, azt nézhetek meg amit akarok?