13886
-
#2523 ha a játékot végigvittem utána még tudok kalandozni gyilkolászni meg ilyenek? -
#2522 Evvel a geppel gondolom eldocog full grafikan :) -
#2521 Ha nem vagy felkeszulve az eletedbe..
A osszetevőit meg tudod szerezni, a kovács meg összerakja.
-
#2520 ma már megvan az 1 giga ram már csak le kell jönnie és mehet a játék:) -
mike01010101 #2519 Hany tukordarabot kell osszeszedni a mezon (4.fejezet, Alina)?
4-et talaltam de ugy tunik nem eleg.
BTW nagyon jo a jatek a nyilvanvalo hianyossagai ellenere.
koszi -
#2518 NA régi RPG fanként gondoltam mit nekem nehézégi szint tegyük legnehezebbre és kezdjünk bele úgy:) el is jutottam a beasthez ahol megállt a tudomány... Ha Abigail nem healel meghalok. a beast folyamatosan stunlockol és meggyújt a barghestek meg 3-4 harapásból megölik Abigailt. Mókás... Nem hat rá az Aard sign azaz nem lehet hátralökve feldöntve leszúrni a Beastet. Szerintem még van a drágának tűz immunitása is szóval az Igni-vel sem megyek sokra. Valakinek valami ötlete van esetleg? -
#2517 kösz! -
saddi #2516 másik fórumon válaszoltam, olvasd el -
#2515 Megállt a tudomány: ott tartok, hogy fény derült a detektív valódi kilétére, most ki kellene csalnom a mocsárhoz, csakhogy a 10 kő hiányzik és nem nagyon vágom, hogy mit kellene csinálnom, hogy megszerezzem, ill. kit kellene kérdeznem ez ügyben. Minden szereplőm elmondta a magáét, megvolt a party Shaninál, remekül végződött és most valahogy elakadtam. A mellékküldetések közül is csak a ghoul-os van vissza, meg a gazokat kellene legyaknom a kertésznek, csak nem találok egyet sem...
Any idea? -
Falatka2003 #2514 Egyébként nfo-ban benne van, hogy ha uninstallt akarsz, akkor a cryptapi_.dll -t vissza kell nevezni cryptapi.dll-nek.
Remélem, segített. Üdv! -
Falatka2003 #2513 Idézet másik fórumból:
"hiába töltesz le másikat, mindegyik a leevancleef verzió.. tudom, mert vagy 8 fajta nevűt töltöttem le..nem kevés szívásomba került, míg rájöttem, hogy lehet megcsinálni, nekem is azt írta ki, hogy "not installed properly" meg corrupted
így csinájátok, akiknek nem megy:
1. feltelepíted a dt pro advance 4.10.0218-at (csak ebben van benne a virtual IDE opció, a .0215-ben nincs még!).
2. nem csinálsz semmi törést egyelőre, semmit, hanem ÚJRAINDÍTOD a gépet, és újraindításnál F8 -> majd SAFE mód, ebben elindítod a géped
3. SAFE mód alatt fogod, és a leírás szerint a régi cryptapi.dll-t átnevezed cryptapi_.dll-re, majd a tört cryptapi.dll-t és a dtpro.hlp-t bemásolod a C:program filesdaemon tools pro könyvtár alá, az utóbbit felülírod a meglévővel
4. MOST elindítod a DT-t. Feladja az emailcím és felhasználónév kérést, kitöltöd igény szerint.
5. bejön a DT. elméletileg már működnie kell az Add Virtual IDE drive opciónak.
6. kilépsz belőle (bezárod), majd az Agent-et is kilövöd a Taskbaron
7. ezután a cryptapi.dll-t átnevezed mondjuk cryptapi2.dll-re és az eredetit, amit korábban átneveztünk cryptapi_.dll-re, azt visszanevezed sima cryptapi.dll-re
8. újraindítod a géped normál módban és működni fog!
ennyi, remélem ezzel már mindenkinek menni fog
ps: ha lehet, azt a leevancleef verziót szedjétek le, amiben a crack az külön dll-ekben található meg, nem pedig a patch.exe-s, mert azzal nem biztod hogy menni fog, ráadásul a windows könyvtárban elhelyez egy bassmod.dll-t ami valszeg valami kémprogram."
Bocs, hogy ilyen nagy. -
csgj #2512 Lehet, hogy régebbi DT Pro Advanced verzió... De az is lehet, hogy csak szimplán a te gépeden nem megy... Nekem anno a starforce-al volt olyan problémám, hogy ugyanolyan technikával, ahogy mások elindították, nekem nem ment. Ez ellen csak annyit lehet akkor tenni, hogy kivárod a crack-et :( -
ddas #2511 tisztában vagyok vele, hogy nem kell crackelni, de hiába mountolom be DT Pro Advanced IDE driverbe akkor is azt irja ki hogy tegye be a lemezt. mi lehet a baj?
-
Ari18 #2510 Azokat a nagy harangokat kell az Aarad-al megküldeni.és utána verheted a sáskát. -
daneelolivaw #2509 valaki tudja erre a választ? -
Micsu #2508 hi
az elején hogykell kiiktatni az a sáskát? -
adammmmmmm #2507 Én a bankrablós résznél a törpék miat szivtam. Én azt úgy csináltam meg hogy itam az egyik potionból. Aszem Bizzard a neve. Tisztára belassult minden és alig sérültem valamit. Már egy ideje nem játszottam ezért nem vagyok bisztos a nevében. -
koxern #2506 mennyibe fáj ez a páncél? csak hogy félrerakjak egy kis lóvét ráááá:D -
koxern #2505 A bankrablós résznél nyugodtan választhatod siegfriedet, csak akkor a lépcsőn hacolj, úgy egyszerre csak egy oldalról tudnak támadni, és szépen sorban bedarálod őket...nekem így sikerült -
#2504 Az uj páncélom-
-
Szeszmester #2503 boszi sem -
#2502 mellesleg a bankrablós részénl kimellett jobb dönteni?elsőnek siegfriedet választottam, de lent meg megöltek a törpök, utána a tündét, sikerült, siegfried utál, de most meg nem tom h merre kéne menni.ójajj
a magyar felirat miatt mentek el a párbeszédek hangjai ugye?? -
oli314 #2501 hát azért volt benne pár érdekes fordítás, pedig én még csak chapter 2-ben járok...mondjuk nem olyan vészes, mert küldetést még nem fordítottak félre. :)
Ami most konkrétan eszembe jut, az a törp kovács a templomnegyedben, amikor panaszkodik és Geralt visszakérdez: - Thiefs? erre alatta a magyar szöveg: -Megéri ez neked? :D -
Szeszmester #2500 Én hard fokozaton így nyomtam le: még a boszival a barlangban rányomtam a kardomra egy +40% sebzést, harc elején ittam egy blizzardot, nem sokkkal később egy swallowt. Kicsináltam a bestiát és a sem halt meg a harc során :) -
#2499 nem kell crackelni. -
ddas #2498 Hello!
Megtudná valaki mondani hogy kell crackelni normálisan a witcher?
Fent van a DT Pro Advanced és IDE driverbe be van mountolva. Elöször többszöri próbálkozásra elindult és játszottam, majd másodszorra nem idult el. DT ujratelepités stb. megint elindult. De 3.szorra megin nem indult és akármit csináltam, hiába tettem ujra a DT.t nem ment. Hiába IDE.be van beismertetve semmi. Tudna valaki segíteni? Előre is thx.! -
Falatka2003 #2497 Nem enyém a konfig, csak ismerősnek ajánlottama gammát. Engem konkrétan olyan vki véleménye érdekelne, aki próbálta már hasonló konfigon.
Min. konfigot néztem, de azért kösz. -
gyuri12 #2496 azt nekem másodjára sikerült,elsőre nem bírtam a szaggatás miatt. én csak ütöttem,de ha nem megy,akkor igyál fecskét, meg amilyen teljesítmény fokozód csak van!(de ne legyen túl nagy a méreg szinted) -
#2495 Nem kell mar rajottem!
De azert Thx! -
Atyman #2494 szevasztok
nem hiszem el, egyszerűen nem tudom megölni a Bestiát. Mikor megöli mellőlem a lányt, és nem gyógyít, fél perc és meghaltam.
Ti használtatok valamit harc közben, vagy csak ütöttétek és szevasz?
Nem tudom mit ronthattam el a játék során, hogy ennyire béna vagyok a Bestia ellen. -
Ari18 #2493 PATCH 1.1a -
saddi #2492 nem hiszem, ramod is kevés, meg a videókari is. -
Falatka2003 #2491 Skacok!
Ezen a konfigon elindulna szerintetek full low-n?
P4 3GHz, 512RAM, Radeon9250.
Kösz! -
#2490 ja meg van sorry. De melyien peccset kell felrakini, hogy ne legyen hiányos a magyar felirat? Melyik peccset? Mert ugye kettő is van:P -
#2489 Letölötm kipróbálás képpen, és ha tetszik megveszem. Az lenne a kérdésem, ha lejön, akkor hogy állíthatom át hogy magyar felirattal legyen? -
daneelolivaw #2488 már csak 11 naaap és játszhatok.. mármint abban az esetben, ha 14-én teljes csúszás nélkül a boltok polcain lesz itt nyíregyházán. ez amúgy úgy van, hogy már hamarabb megérkezik,de csak a megjelenés napján teszik ki a polcokra,ugye? -
#2487 St. Gergely szarkofágnál vagyok az Ösi kriptában a Mocsártemető alatt.
Nem talalom a Striga szarkofágját.
Ha valaki tud plz. help!
Jöhet privben is..
Thx! -
Falatka2003 #2486 Szintet kell lépni. Sokat... :-) -
Ari18 #2485 15.szint után kapsz ezüst pontot és 35 után aranyat. -
kuks #2484 mit kell csinálni, hogy legyen ezüst, meg arany pontom?