13886
  • BEAST #2443
    Igen, lehet :D
  • saddi
    talán az intelligence fülben van egy olyan skill, hogy herbalizmus. vagy valami hasonló, ami a növények leszedését teszi lehetővé. az is szükséges hozzá.
  • Smoke
    Ari18, mázlista vagy, haveromnak is az van és neki sincs problem, és nem értjük miért van nekem, asszem most jön a winfos reinstall, bár lehet hogy ezért a progiért nem fogom megkockáztatni.
    Ja még annyi hogy a virtuális memoriának mennyi hely van beállítva?
  • Ari18
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azt majd későbbi küldetés folyamán tudod megcsinálni,amikor majd egy barlangba kell menned "álomgombáért"akkor fogsz vele találkozni
  • MrDevil
    amúgy valakinek sikerült megoldania az elveszet gyerekes questet a mocsárban (act2 )?
  • Ari18
    Nekem isvistám van de ilyen problémám nem volt.
  • Szeszmester
    Kell hozzá vmi skill az intelligence fül alatt.
    Vagy azt megkapod a boszitól?
    Könyvet is meg kell tőle venni és elolvasni.
  • MrDevil
    amúgy a tó úrnőjével lehet kezdeni valamit ? :P
  • saddi
    úgy kell leszedni, mint ahogy tetemeket fosztasz ki. ráviszed az egeret, átváltozik a kurzor, kiírja a nevét amin áll, és rákattintasz.
    ismeretlen növényt nem tudsz lootolni
  • wedge31
    Bal egérgomb katt.
  • Smoke
    Akinek vistája van pls segítsen!
    A problémám az, hogy elindul a játék és amikor az első pályát be akarja, tölteni, leáll. A patch szerint az a baja hogy a vistánál a virtuális memoriát túltölti az op rendszer, erre van patch a microsoft oldalán de az nekem nem segít rajta, más hogy oldotta meg ezt a problémát?
    http://support.microsoft.com/kb/940105 ez volt a patch amit letöltöttem.
    Ja igen a játék is 1.1a-s patchen van, telepítés óta csinálja ezt, pls help délután 2 óta ezzel szarakodom!
  • XeroX
    Azt megtudná mondani valaki, hohy hogy lehet virágot szedni ?
    A boszrkától megvettem a könyvet, elolvasta, közte van az fehér virág amiből ha jól emlékszem 5 darab kell, a bokrok is megvannak, de nemjövök rá, hogy mit kell csinálni ahoz, hogy leszedje.
    A keresés nem működik a fórumban, így bocs ha már volt téma.
    Thx
  • barret
    Tárgytalan...
  • barret
    Probald letolteni a faq-bol,nekem egyik sem jott ossze.
    A sima 1.1 meg meg a vizcsapbol is kifolyik.
  • MrAndree
    Kötelező. Meg amugy is minek raknád fel régebbi patchet ha van ujabb?
  • wedge31
    Amikor kinyilik a kapu megmutatod a parancsot a rend lovagjának az meg nem hiszi el hogy a lovagrendhez tartozol.
  • BlackShadow
    az lenne a kérdésem, hogy pontosan miért is kerültem én börtönbe chapt 2 elején? :D az ilyen scriptelt animoknál nagyon beszokott lassulni a dolog, és lemaradtam az egész beszélgetésről/történésről, ott kapcsolódtam be mikor geralt leteszi a fegyvert :) kösz :p
  • Samanosuke
    Sziasztok!
    (tetszik a game,stb...tudjátok jól ti is hogy király)
    Hogyan is kell pontosan használni a rúnákat?Hogyan kell rákovácsoltatni az ezüst kardra?Mert a meteoritokat tudtam használni,de a rúnákból is vajon 3 darab kell mint a meteorokból?Ugyanúgy?Vagy nem?
  • wedge31
    A bankár törpnél.
  • barret
    Az 1.1 patch eleg hozza? Vagy az 1.1 a is kotelezo?
  • CalebJoe
    Ezt a Titkos Kapuk könyvet hol találom a Chapter II-őn?
    Thx!
  • BaLTáSGYiLKoS
  • böröczk
    gyá, ilyen swallow potion-t tudok valakitől venni Chapter II-ban? Ami keményen nyomja fel az életerőt.. Mert a kotyvasztásához még hiányoznak hozzávalók... talán azt kellene vennem, de kitől?
  • TVelvet
    jaj a fecske az nagyon szükséges cucc az egész játékban, végéig kell kb anélkül normálon eggyes helyeken meghalsz :S
  • Madmano
    Az a helyzet az első fejezetben vok,de hiánycikk a "Fecske" nevű lőré.Mikor akarok mixerkedni kiírja hogy pár dolog még hibádzik.A kérdésem:a kocsmában attól a zizzent alkimistától be tudom szerezni ami kell?Ennek a löttynek a hiánya miatt nem tudtam kinyírni a Beast-ot.Tényleg Abigail ott és akkor milyen esélyekkel indul?Úgy értem a túlélésre a Beast-os balhéban?
  • TVelvet
    jo, én nekem volt olyan hogy ooo 5 darab 5-öst dobtam, jo mondom emelek mint az állat, ellenféle jön mit dob, na mit? 5 darab 6 os hallod nemvoltam ideges
  • wedge31
    Bink playerel az összeset meg tudod nézni a játék könyvtárából.
  • wedge31
    Ez hihetetlen most buktam egy rakás pénzt kockapokeren full house-om volt erre az drága törp dobott egy royalt erre még Korda Gyuri is bekiabállta volna az all inn-t
  • Aragorn10
    mentésem bocsi :):)
  • Aragorn10
    Itt az utolsó metnésem, nézd meg benne a nőket elvileg csak 1-vagy kettő nem volt meg :):):)

http://rapidshare.com/files/67015611/ment_s.rar.html
  • AntiHero
    Remélem felkerűl a netre a maygar szinkron mert addig nem játszok vele. (kicsit játszotam vele, eddig nagyon bejött)

Megfogom venni majd a játékot de nem most:( Max karácsonykor. Mert most vettem Hellgate:Londont szval nuku pénz ilyenekre.
    Addig meg jó lenne játszani magyar szinkronnal:(
  • xido
    köszi...ez már kellett..a telepített *.ogg-okból már vártam a soundtracket,ami benne lesz a collector's edition-ben..de addig is jó hallgatni..remélem gyorsan lejön:)
  • saddi
    aham, akkor az megvan már, csak nem rémlett, hogy extra dolgot is találtam ott :)
    azért köszi
  • saddi
    jah, meg találsz egy pletykafészek vagy angolul gossip nevezetü hölgyet, őt is meglehet rakni, feltéve ha jól dumálsz vele, és a megfelelő ajándékot átadod neki.
  • oli314
    "egyik"-et akartam írni
  • Dzsí Pí
    Jut eszembe, aki teheti, szerezze be a játék soundtrack albumát(nem a 20 számos ''ingame''-re gondolok, hanem van egy 15 számot tartalmazó kieg. cd is. Alanti linken torrentről le lehet szedni(a 115MB-s felső):

http://www.isohunt.com/torrents/?ihq=The+Witcher+OST+-+Audio+CD

Nem hittem vna h vmi eccer felül múlja a Gyűrűk Urát vagy a Zanzarah-t.
    Hát ez igen...
  • wedge31
    1.1a patch mindenképp legyen mert anélkül nem tudod végigtolni.
    A daemon pro elég nem kell crack.
  • saddi
    az első triss, miután az orvosságot elkészítetted neki, a beszélgetés egyik pontjánál ha jól választasz, megtörténik a dolog.
    Második vesna, vizimai külváros kocsmájának pincérnője. Pt ha este megmented a banditáktól, majd hazakíséred éppségben, felajánlja, hogy a malomnál találkozhattok, hozzál bort, ő állja a kaját. Alkonyatkor odamész, és megtörténik a dolog.
    A tiszteletes házától nem messze van egy pár ház külön, ott egyik csajszinak amennyiben virágot adsz, eljuttat a menyországba :)
    A fejezet végefelé abigailel való beszélgetés során megfelelő opciót választva vele is szórakozhatsz.
    2. fejezetben templomnegyednél kurvákat találhatsz, velük lehet pénzért, vagy ha missziót végrehajtasz carmennek, és nem érsz pénzt, virágért cserébe elmehetsz bármelyikkel. A kocsma közelében van egy ház, ahol egy emberke megbíz téged kincskereséssel. A házban ahova küld találsz egy elf csajt, akit miután megmentettél, és meglátogattál, valamint megfelelően beszélgettél vele, megjutalmaz.
    Nálam egyelőre ennyi, majd ha tudok többet, leírom :)
  • oli314
    abban a kriptában találod meg az egy szefirát ha jól emléxem a kéket, szóval oda le kell menned :)
  • Tomy Lee
    Picit komolytalan kérdésem van
    Hogy indítsam el a játékot?Crack legyen?Patch legyen?
    Köszi!