13886
-
#2163 Újabb kérdésem, Ti a skill fánál mire/mikre adtok, mire érdemes?
Még én is az első főzet elkészítésénél tartok, most megyek majd játszani : ) -
#2162 Nekem jelenleg csak az a gondom,hogy nem találom a létrát amivel a Szalamandra rejtekhelyére kell mennem.Ezt a létrát elvileg A kereskedő negyedben hagyták nekem valamelyik mellék utcában.Hol van ez,már mint ez a mellék utca? -
pries #2161 2 kérdés:
1.: A rúnákat (pl.:földrúna), hogy lehet felhasználni?
2.: Hogy lehet ezüstkardot kovácsoltatni? -
Ariakus #2160 A FAQ-ban két patch-et látok a játékhoz. Először a sima 1.1-et kell felrakni és utána az 1.1a-t? Vagy az 1.1a tartalmazza úgyis a sima 1.1-et és csak azt tegyem fel? -
#2159 A játék első főellenfelét az óriásrovart hogy kell kinyírni?sehogy sem tudom.
Ja, és azt meg lehet oldani hogy a játék ráférjen 1 dvd-re?
Kösz -
#2158 Ja, és így nekem olyannyira tetszik az irányítás, hogy nem emlékszem, hogy valahol jobban lett volna megoldva -
#2157 FONTOS!
Akit kissé idegesít az irányítás:
Engem eddig az zavart, hogy nincs egy olyan kameraállás sem a 3 közül, ami minden helyzetben tökéletes. Ez így is van, szerintem nem véletlenül van benne 3. Az F3-as (OTS) nézet barangoláskor használatos, tehát ha nem kell harcolni, csak mászkálunk. Szerintem erre a célra ez a legjobb, mert így van igazi hangulata a "távolbanézésnek" :).
F2 és F1 nézetbe érdemes kapcsolni, ha harcolunk, az utóbbiba akkor ha jó sokan támadnak ránk. Eddig ez nem sok újdonsággal szolgált, mert asszem egyszer már leírtam.
Ami számomra új felfedezés, és talán másnak is jól jön, hogy a középső gombbal (görgő) F2 és F1 nézetben lehet forgatni a kamerát, és nem kell a képernyő szélére vinni a kurzort. 2 dolog miatt is nagyon hasznos ez: egyrészt csak az ellenféllel tudunk így foglalkozni, nem kell szenvedni a kamerával, másrészt nagyon rosszul csinálták meg a kameraforgatás sebességének beállítását. Ugyanis ha túl érzéketlenre vesszük, akkor tökéletesen használható az OTS nézet, de az izometrikus nézetekben túl lassan megy a kamera. Ha meg túl érzékenyre, akkor az OTS-ben használhatatlan. Az arányt nem tudom miért így állították be, de érzéketlen kamera mellett a fenti megoldással tökéletes.
Tehát a kamera érzékenységet állítsuk 1-3-asra (ízléstől függően), és F1, F2 nézetben a középső gombot használjuk a kamera forgatásásra. Nekem ez vált be a legjobban. -
timantes #2156 A legelején mikor a varázslónőnek kell egy főzetet elkészíteni és megvan minden összetevő akkor mit kell nyomnom hogy eltudjam készíteni a főzetet ?? -
#2155 A faluban sikerült valakinek megrontania Celinan kivül mást ? :D -
#2154 Runakbol nem raktam ossze Silvert mert mire lett eleg runa meg kovacs aki megcsinalta volna, kuldetesbol lett joval erosebb. -
#2153 A rúnákat probáltad ? -
#2152 Nem igazan eri meg a kovacsolas, Kuldetesbol/arustol lesz Silver es Steel sword is eleg eros, en eleg sokat craftolgattam, kivancsi voltam, de a vegen mindig azon kaptam magam hogy ehen halok mert semmi penzem nem maradt xD ... es ugyis eladtam a kardokat az erdeti ar toredekeert mert amiket kaptam/vettem mind sokkal erosebbek voltak. -
#2151 minden knockdown es stun hatasa alatt allo ellenfelet ki lehet igy vegezni, gyengebb lenyek es emberek ellen nagyon jol hasznalhato, de kesobb nagyobb szornyeket mar nem lehet 1 hitelni igy :) -
oli314 #2150 ezt már bronz skillekkel is ugyanúgy meglehet tenni, van ezen kívűl még pár kivégzés, ha az aard jelet használod, majd a "stunnolt" ellenfélre kattintassz azt alapból kivégzi(akár full hp-n is lehet)...én vízima külvárosában is így végeztem ki a tiszteletest, vágás a térdhajlatba, majd miután térdreesett Geralt mögé állt, és nyissz a torkára...megérdemelte a vén buzi :D
Valaki betudná írni milyen bónusszal jár egy 3vörös meteoritból készült kard? thx -
#2149 közben meglett hamar, köszi : )
csak kiléptem fél perc után a patch feltelepítése miatt, úgyhogy addig godnoltam, kérdezek valami hülyét : ) Aztán persze egyből megtaláltam..
Fél órát játszottunk eddig még csak... hát...
Tetszik, tetszik : )
Alig várom a holnapot, hogy folytassam, mert már kb nem látok a fáradtságtól : P -
Caine #2148 Köszi, nem tudtam.
De örülök, hogy nem szkriptelve volt, tehát láthatok még ilyen mókát.
Valszeg azért volt most sok belőle, mert vagy 8 ellen volt egyszerre és ilyen sűrűn összejött.
Az is lehet, hogy volt már ilyen, csak nem tűnt fel. Bár ezt mondjuk kétlem ... -
#2147 Álicsd át a regystriben is magyarra és utána telepicsd az 1.1a magyarul akkor jó lesz -
adammmmmmm #2146 Most nem tudom hogy tudod-e de leírom. Ez egy aféle kivégzés amiket csinált, néhány csapás után ha az elenfél tántorogna akkor egy csapásra ki tudod nyírni. -
Diego1984 #2145 Na ezen is átjutottam, de itt akkora bug-halmaz volt, hogy kb 5x kellett megcsinálnom, mire úgy tudtam helyezkedni, hogy ne akadjak el a kövekben és az említett "láthatatlan falban". Kicsit jobban odafigyelhettek volna erre a részre. Persze azért jó game! :D -
#2144 Gerald elkapja, megfordítja és egyszerűen átvágja a torkát.
ilyen nekem már volt :) piont amikor meg kellett volna gyepalni rendesen de hamar vege lett igy...
-
Caine #2143 Na, most érdekes dolog történt velem:
Act.III, kékszemű küldi, csata a bordélyban (remélem ez még nem spoiler):
Elkezdem aprítani az ellent (váltott stílusban) egyszercsak Gerald megfogja az egyik hapsi vállát, akinek mellesleg még megvan a fele HP-ja és agyonszúrja. Csak így. Hát ez cool, mondom.
Utána egy másikkal hadakozok, Greald megfoga a kardját fordítva (igen, a pengénél) és a nyelével lecsapja az egyik ellent (még ő se járta a végét).
És hab a tortára, utolsó ellenfél:
Gerald elkapja, megfordítja és egyszerűen átvágja a torkát.
Csak lestem ...
Aki már járt itt, az szintén így járt (azaz ezek a manőverek csak erre a csatára voltak szkriptelve) vagy láttaok már ilyet máskor is?
Az is lehet, hogy az Act.II nagy részében, meg idáig az Act.III-ban főleg mosztákat öltem és még nem volt lehetőségem kipróbálni az új silver skilleket embereken.
Azt ugyan is észre vettem már, hogy minél durvább skilleket veszek fel, Grald annál látványosabban harcol. Lehet ez is ennek az eredménye volt ... -
Diego1984 #2142 Na kinyírtam a kikimór királynőt és az összes többit is, de nem tudok továbbmenni, mert olyan, mintha fal lenne az úton, de nincs!
Folyamatosan 2 kikimór harcos jön elő a föld alól, amivel tudom magam tápolni, de ettől még nem tudok átmenni a "láthatatlan falon". :( -
#2141 Valszeg mivel eredeti angol a lemez csak az angol patch-el kompatibilis te meg ugye magyar nyelven telepiteted a patch-et. -
#2140 de tudod, nem olyan veszes az iranyitas meg kell szokni es van alternativa is...
-
Gustafson #2139 Valaki légyszi segítsen ! Megjött a játék-eredeti angol nyelvű lemez. Feltelepítettem, átírtam az átirandókat, hogy magyar felirat legyen, felraktam az 1.1a patch-ot. Az indítómenü magyar is lett, de amikor a játék indítására kattintok, azt írja ki, hogy tegyem be az eredeti lemezt ! Könyörgöm, az eredeti lemez van bent !!! Valami ötlet ?
-
#2138 na megoldódott :D csak jobb minőségű szesz kellet :D -
#2137 A karaktereknél a naplodban amelyikeken sziv van. -
#2136 F3
-
#2135 egérrel nem tudom forgolódtatni a kamerát? : D kvázi nem tudok körbenézni? -
Prof William #2134 Mutassam ár meg valaki hol lehet megnézni a női kártyákat mert 10 percig néztem a menüket + a többit de egy szivecskés ikont sem találtam! Akár kép is jöhet hogy hol keressem .:) -
csuripi #2133 nem elakadtam hanem ki,amúgy most kezdtem a játékot, a labor megvédésénél vagyok,de mára elég volt belőle. -
GrimReaper78 #2132 Srácok, hard fokozaton nyomom, de hiába vagyok 12. szintű, a mocsárban folyton lenyomnak a föld alól előjövő mimózák. Már mindenféle boszorkányságot - bájitalt, tüzet, stb. - bevetettem, de hasztalan: 4 csapás után parkettázok. Valaki valami megoldást tud mondani? Esetleg azt, hogy miként lehet játék közben visszavenni a nehézségi fokozatot? :P -
#2131 valakinek sikerült megcsinálnia a Kikimór ideg főzetet ? :D mert nekem engedi pedig megvan minden hozzá melyik szesz jó hozzá ? -
#2130 Annyira nem hogy én még hírt se halottam arrol hogy kijönne konzolra. -
neptum #2129 csak az a gáz hogy Pc-re van meg telefonra konzolra nem is tervezik -
Mr. Perfect #2128 Szerintem nem konzol átirat, de ha te mondod... -
csgj #2127 Szvsz nagyon jó, egyedi a harcrendszere... És csak azért fakadsz most így ki, mert elakadtál. Nem kéne a játékot hibáztatni azért, mert te nem tudsz tovább jutni. -
#2126 Konzol átirat?
Ha már fikázol valamit nézz utánna.
A harcrendszer eleinte szoktalan, késöbb meg qrva jó szvsz, de ez csak az én véleményem, nekem tetszik én qrva jól elszórakozom vele.
Gothic2 óta nem kötött még le semmi ennyire. -
csuripi #2125 Ezt 1 szóval lehetetlen leírni.
felháborító,gyatra ,siralmas,ócska szar konzol átirat.ilyen gyenge,használhatatlan harcrendszert művészet csinálni.rég vártam már ennyire 1 játékot,erre tessék,1 nagy rakás fos. -
Diego1984 #2124 Nem tudom megölni a kikimór királynőt!
Van valami trükkje?
Egy ütésből öl, én meg nem tudok kitérni előle.