13886
  • Dzsí Pí
    Énnekem már 5 csaj megvan, azoknak a képeit ki is mentettem szépen, majd a végén egybe - ha van rá igény - feltöltöm...
  • AntiHero
    Valaki leírhatná hány nőt lehet megdönteni és hogyan hol feltételek stb...
    Esetleg a kártya képét is mellé rakhatná.
    Vagy nincs ez valahol össze szedve?
    FAQ beleraknám:)
  • ellington
    :DD
  • BEAST #2400
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bementek a malomba, es a hatterben par ember arrol beszel hogy valami kisert a malomban, mert mindig olyan furcsa hangokat lehet hallani onnan, lehet egy Witchert kellene hivni :D
  • wedge31
    Nem hinném hogy spoileres, két katona arrol beszél miközben döngeted a csajt aki sikoltozik mint állat hogy a szellemek milyen hangokat adnak ki meg milyen félelmetes ez az egész.
  • Falatka2003
    A RELIEFekre gondolsz. ACT3-ban lesz szerepük az elején.
  • ellington
    spoilerben megírnád a vicces bejátszás miről szólt? lemaradtam a malomról sajnos.
  • adammmmmmm
    Tehenész paraszt csaj meg elf csaj? Ezeket bővebben leírnád hol vannak.
  • saddi
    vigyázz vele, mert könnyen a monitor elé szögez :)
    és mentegess néha, mert megesik, hogy hibával leáll.
  • wedge31
    THX.
  • Tomy Lee
    Na végre,pár perc és elérkezek oda,hogy kipróbáljam a játékot:)
    Elég rossz volt a S/P arány:(Sokaknak kell a game látom.

• saddi
    egy holtágban van, a kukorix barlangja melletti folyosón fogod megtalálni asszem.
  • ellington
    szörnyek elleni kard (nemtom sose hogy az az acél e vagy az ezüst, mindegy megtalálod.) és a nagy ellenfelek elleni harcmodor. pár csapás és vége.
  • saddi
    tűzes szarságot csapass rá, aztán ezüst karrdal üsd meg még párszor, és menni is fog. Nekem 2 tüzes spell meg 2 kombó megölte.
  • wedge31
    Ezért jó a forum ,visszatöltés és mehetek le a csatiba én ugyanis nem találtam meg eriket.
  • Ebola75
    Szasztok, a mocsárban lévő nagyobb fajta Szúrgeciket hogyan kell megölni? Bármivel próbálkozom, alig sebzek rajtuk...hóvihar meg tűt meg erőattack nem ér lóf@szt se, ezüst kard meg meteorit kard se...a többi meg meg sem sebzi szinte...akinek ötlete van help please
  • saddi
    jah, bocsi, hogy nem egybe írom, de folyton jutnak eszembe a dolgok :)
    szóval... dumáltam a kórházban én mindenkivel, de semmit nem kértek tőlem az ápolók. Valamilyen időszak kell, hogy adjanak missziót?
    quest logban van egy olyanom, hogy shani majd meghálálja a dolgot, de bármikor próbálkozom vele, nem akar semmi újat mondani, vagy csinálni. Gondolom majd később változik. Ha nem, akkor segítsetek :)
  • BEAST #2386
    Nem, nem ra :)
  • wedge31
    Arra az imádkozosra gondolsz ,mert az nemigazán kézséges.
  • saddi
    nem-nem.
    ahogy kilépsz a csatornából, és a templomnegyedben találod magad, ahol felvisz a lépcső az utcához. Na ott ahogy állsz betöltés után, egyből jobbra van egy disznófej (pontosan nem emlékszem milyen). Rálehet kattintani, és valamit rákéne pakolni, hogy történjen valami.
    Meg eszembe jutott még1 kérdés.
    A csatornában megtaláljuk erik a "viking" holttestét, akinél van egy levél, illetve egy kulcs az egyik kriptához. Na ott én semmi érdekeset nem találtam, csak pár kacatot, meg némi ellenséget. Nincsen semmi jelentősége annak a helyszínnek?
  • adammmmmmm
    Ok kösz. Egyépként én már a 4. chaptermél járok csak most meg gondoltam magam és megvárom a magyart ha megérkezik előröl kezdem.
  • MrAndree
    Szerintem nekem az kimarad sajnos. Mert volt egy olyan hogy a templomon kívül állt egy nővérke akivel lehetett volna beszélni de akkor otthagytam mert éppen követni kellett valakit. Azóta meg nincs ott.
  • BEAST #2381
    a Templom negyedes pincernovel tudtommal nincs semmi ilyesmi, de a korhazban 2 noverrel lehet, illetve csak az egyiknek kell segiteni, de ketten halaljak meg
  • wedge31
    A vizimai pincérnöre én is hajtottam de szerintem nem adja be a derekát legalábbis act3-ig nem tette.
    A csatornánál talán a kakurix-ra gondolsz?
  • saddi
    a malomhoz menj el sötétedéskor, és legyen nálad egy üveg bor. odaadod neki, és a kártya mellé kapsz egy mókás bejátszást is. nehogy kihagyd! :)
  • adammmmmmm
    Azzal a külvárosi pincérlányal. Haza kisértem valamiről beszéltünk és azt mondta jöjek este ő hozza a kaját én a bort. De este csak a nagy anya volt ott ő meg valahol a kocsmában és ott úgy kezelt mint egy sima vendég. A másik pincér lány akire kiváncsi vagyok az a templom negyedben van. Ő meg mindig azt mondja ne mert a férje megveri érte.
  • saddi
    én nagy kurvapecér vagyok, minden nőt megdöntök :)
    kezdődött az egész trissel, aztán vesna, abigail, és a tehenész paraszt csaj, aki virágot kér az első fejezetben (az ő képe tetszik legjobban, tejköpülő szarság előtt áll nagyban) :)
    Aztán volt a templomnegyedes kurva, az elf, és a pletykafészek. Asszem eddig ennyi.
    Az első fejezetben tudtátok, hogy miután a kriptában elintéztük a dolgunkat, és leadtuk a missziót, újra bemehetünk, bővül a helyszínek választéka, és egy főellenséggel is találkozhatunk? A trófeájáért ad pénzt a vadász csávó, meg xp-t is kapunk érte.

És volna pár kérdésem, hátha valaki tudja :)
    Szóval a vizimai templomnegyed kocsmájában a pincérnőt meglehet valahogy dönteni? Mert hogy Geralt ráizgult, de ő fél, hogy a férje megverné :)
    Másik, hogy a csatornánál ahonnan kijöttünk, van egy trófea, és valamit rálehet rakni, csak nem tudom mit. Szóval ez egy misszióban szerepet kap, vagy valami kis rejtett dolog lesz? Ha rejtett cucc, akkor mit pakoljak rá, és honnan szerezhetem meg?
  • wedge31
    A karaktereknél csak annyi van irva hogy külváros lakoi neve nincs.
    Vesna háza ellötti az uton találkoztam vele szó-szót követett de csak kizárolag tulipánért volt hajlandó.
  • wesker24
    Leirtam csak ezeket hajlandó elfogadni !! Aranygyűrű egy pár arany kesztyű vagy aranysál !! Persze azért meg kell gondolni mit mondasz neki !
  • wesker24
    És pedig kik voltak azok ?? Vesnát tudom arról sajnos lemaradtam habár megcsináltam neki a küldetést de mivel még akkor nem tudtam hol van a malom abbamaradt utána meg már hiába beszéltem vele nem történt már semmi a másik unatkozó csajról meg nem is tudtam mi volt a neve és hol volt az egyáltalán ??
  • Dzsí Pí
    zélleg, a pletykás csajnak mit kell ajándékozni, h ''felvegye a szappant''?:D
  • wedge31
    Akkor a külvárosban lemaradtál legalább kettöröl egy pincércsajrol asszem vesna a neve meg egy unatkozo asszonyról akinek tulipánt kellet adni.
  • wesker24
    Ja hát amikor én leszólitottam akkor hozzám eléggé kedves volt mondom nem sokat teketoriázott az ajándék odaadása után máris jött egy pár óra élvezet és a kártya ami kaptam érte benne van a TOP 5-ben !!
  • wesker24
    Amugy nekem eddig Abigail kártyája ott van a topon többi kártya amit megkaptam az egy kicsit visszafogott volt !!
  • wedge31
    Basszus pletykafészekel már találkoztam elég lesujtó véleményel volt rólam ugyhogy elküldtem a busba ,na mindegy nem vághatsz minden nöt gerincre.
  • Riddick21
  • wesker24
    Ja akkor már minden érthető !!
  • BEAST #2366
    Ugyanarrol beszeltek, csak o angol nyelvvel, te meg magyarral jatszod :D
  • wedge31
    Akkor kodorgok egy kicsit a mocsár ugy is kemény melo volt.
    Utoljára egy fél-elf csaj tanitott az ösi nyelvre miután megmentettem, mondanom se kell a nyelvlecke érdekes fordulatott vett ,hát igen a vizimai éjszakai élet elég szorakoztato.
  • wesker24
    Nem nem Gossip volt a neve !! Assem tudom ki az a Gossip mert még csak a II.fejeztnél vagyok a Templomnegyedben !! Épp az utcákat jártam amikor ennek a csajnak Pletykafészek volt a neve !! Amugy akkor már érdekelne ki ez a Gossip ?? És egyáltalán a templomnegyedben van ? mert ha nem akkor ráér késöbb is !!