Silent Hill - The Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak szeretem a misztikus horrorokat.
A sztori meg, hogy össze lett kavarva, nem úgy értettem, hogy nem lehetett követni, vagy megérteni, hanem, hogy úgy próbáltak meg misztikát teremteni, hogy a múlt eseményeibõl öncélúan adagolgattak. Sajnos nálam nem jött be, nem éreztem a vágyat, hogy rájöjjek a megoldásra, sõt a rejtélyt sem éreztem annyira érdekesnek, hogy érdekeljen mi miért.
Lehet, hogy bennem van a hiba. Lehet, hogy a játék rajongójának kéne lennem ahoz, hogy értékeljem. De mivel csak egy filmrajongó vagyok, a saját mércém szerint erõsen feledhetõ alkotás.
A befejezésért egy picit kár, talán a DVD-n lesz alternatív befejezés (mondjuk illene is mert pl. a második részben 6 (!) is volt..
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Next PC upgrade: 2022
Látta valaki ezt a verziót ?? hogy milyen a minõsége ??
Amúgy két jelenet miatt jutott eszembe, amik szerintem mulatságosak voltak, vagy lehettek volna. Mikor a csaj átrohant egy ugrálópálya felett (biztos a csupasz pisztolyos filmek miatt, vagy mert unatkoztam 😊 ), a másik pedig a fura mozgású nõvérkék. 😊
Na remélem ez már normális és nem sötét szar!
Next PC upgrade: 2022
PSN ID.: Beegabor
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
No mindegy, majd bepótolom , ha lesz normális nézhetõ változat. Mondjuk van egy olyan sejtésem hogy ebbõl is lesz director's cut verzió elõbb utóbb
Nekem nem tetszett. Lassú, vontatott, hosszú.
Gagyi történet, amit próbálnak kissé összekavarni, de igazából nincs mit.
Gyenge párbeszédek, és még azzal se vígasztalhatom magam, hogy látványos volt. Valahogy meg kellett szokni, hogy a látvány azt jelenti, mintha valami jobbfajta pc-s játékot néznél.
Pár poénnal fel lehetett volna dobni, talán. De az mindenképp hiányzik.
Továbbá zavaró még, némely jelenetek után hosszú sötétség. Nem éreztem magam annyira felkavartnak a jelenetek után, hogy szükséges legyen. Inkább olyannak tünt, hogy a játék végzett egy szinttel, menti a jelenlegi állást és tölti a következõ jelenetet. 😊
Szóval, lehet, hogy bõ 10 évvel ezelött tudtam volna lelesedni érte, de most nyugodtan kihagyhattam volna.
Kicsit összevisszának tûnt, mondjuk akárcsak a játék, de nagyjából érthetõ(majd még meglesem 1x). Most nem tudom, de mintha 1-2 jelenet nem maradt volna benne,ami az elõzetesben megvolt. Pölö azok a zombiszerû,kényszerzubbonyos alakok,amikor le megy egy létrán egy terembe és ott csoszog mögötte,meg késõbb amikor több is van belõle
sz.tem lesz még része
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Már alig várom hogy normális minõségben is meglegyen tuti érdemes belefektetni egy kis pénzt.
Jaa és nem csak "ütöm-vágom-amputálom" jellegû a film hanem gondolkodni is kell ..hehe. A film végét sajna még nem fogtam igazán fel, ha vki tudja hogy mi történt az igazán leírhatná mert nem világos hogy a nõ és a lánya visszatértek-e a normális életbe.
Köszi!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Arra emlékszem hogy akik elõrendelték, azok kaptak zene CD-t is. Aztán hogy a magyar forgalmazó betartotta-e ezt, az már más kérdés...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ezt hallottam ez szerintetek igaz?
aki tuddja tök pontosan az írja má meg köszönöm
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
ez lett volna?
Annyit tudok, hogy a film elején, mielõtt a kocsival elindulnak Silent Hill felé, egy reklámtáblán ugyanez az idézet van.
Lehet, hogy ökörséget mondok, javítsatok ki, ha igen. 😊
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
?
Mert hasonló nagyon a kislány, hosszú fekete haj és véletlen ez is firkálva rajzolgat. A szõke nõs anyuka is tipik. Ami még gáz volt az a mobil ami egész végig a csaj nyakába lógott. Amúgy én szeretek gondolkozni a filmek végén, persze amin lehet pl (K-pax, Forrest Gump, 6. érzék). Mostanában úgy próbálják 1-2 rossz filmben gondolkozásra bírna az embereket hogy összezavarják a filmet, és a részeket nem kapcsolják össze.
Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4