Silent Hill - The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SaintSavin
Nem vagyok játékos, nem is ismerem a progit.
Csak szeretem a misztikus horrorokat.
A sztori meg, hogy össze lett kavarva, nem úgy értettem, hogy nem lehetett követni, vagy megérteni, hanem, hogy úgy próbáltak meg misztikát teremteni, hogy a múlt eseményeibõl öncélúan adagolgattak. Sajnos nálam nem jött be, nem éreztem a vágyat, hogy rájöjjek a megoldásra, sõt a rejtélyt sem éreztem annyira érdekesnek, hogy érdekeljen mi miért.
Lehet, hogy bennem van a hiba. Lehet, hogy a játék rajongójának kéne lennem ahoz, hogy értékeljem. De mivel csak egy filmrajongó vagyok, a saját mércém szerint erõsen feledhetõ alkotás.

Atisz
Gagyi sztori? Hát pont nem volt az. Szerencsére nem vették át egyik rész sztoriját sem, hanem írtak egyet (igaz sok apró motívumot összekaparva). Egyébként ha ez össze volt neked kavarva, akkor kezdj el játszani vmelyik résszel... <#buck>

A befejezésért egy picit kár, talán a DVD-n lesz alternatív befejezés (mondjuk illene is mert pl. a második részben 6 (!) is volt..

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

grebber
Silent Hill *AC3* TELECINE *INTERNAL* *NEW* -TCRO errõl meg sehol semmi info és tölteni sem lehet ez érdekes!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Ebbõl a verzióból csupán 28 perc hiányzik 😄

A kinyisszantás miért van?
Seth
azt láttam én is, ki van belõle nyisszantva 1-2 jelenet sajna, de minõsége jó

PSN ID.: Beegabor

wesker24
Én is találtam egy ilyen verziót ! Silent Hill Ts Xvid-Rustle
Látta valaki ezt a verziót ?? hogy milyen a minõsége ??
Ezen a néven nem talált semmit...
grebber
Ez szerintem jó #485.
Keress képet vagy sample-t róla azt kiderül!

Mondom, lehet fényességet állítani a jobb lejátszó programokban! <#lama>
Na akkor van jó verzió?
SaintSavin
Lehetséges, csak arra gondoltam ez talán feldobta volna a filmet.
Amúgy két jelenet miatt jutott eszembe, amik szerintem mulatságosak voltak, vagy lehettek volna. Mikor a csaj átrohant egy ugrálópálya felett (biztos a csupasz pisztolyos filmek miatt, vagy mert unatkoztam 😊 ), a másik pedig a fura mozgású nõvérkék. 😊

Poénok kelettek volna? Hát ebbbe nem nagyon illeszkedett volna szerintem....
grebber
Akkor neked elég jó a szemed gratula a subatom verzió nézhetetlen volt!

Az másik sem volt sötét szar... tudod lehet fényességet állítani a jobb lejátszó programokban!
grebber
Silent Hill *AC3* TELECINE *INTERNAL* *NEW* -TCRO
Na remélem ez már normális és nem sötét szar!

Seth
valóban, ezt észre se vettem ( a bilincset igen, de azt hittem a rendõrcsaj még a kocsiban megbilincselte amikor eszméletlen volt(mondjuk vissza nem néztem,mert annyira nem izgatott a dolog)

A TC verzióban amikor a csaj megérkezik a városba, fut a kislány után, lemegy a lépcsön, jön a sötétség... következõ képen már bilincs van a kezén... <#szomoru1>
Csibe001
Mi se tudjuk te mirõl beszélsz.. 😞

Loál János
Kell is a dc, ugyanis az eredeti vágás több, mint 3 óra.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Seth
hogyaza, ezt nem is tudtam. Mondjuk volt 1-2 hirtelen vágás( zene nem szépen lassan elhalkult,hanem átváltott másikba😄), ettõl függetlenül nézhetõ volt
No mindegy, majd bepótolom , ha lesz normális nézhetõ változat. Mondjuk van egy olyan sejtésem hogy ebbõl is lesz director's cut verzió elõbb utóbb

SaintSavin
Hát srácok nem tudom milyen filmrõl beszéltek...
Nekem nem tetszett. Lassú, vontatott, hosszú.
Gagyi történet, amit próbálnak kissé összekavarni, de igazából nincs mit.
Gyenge párbeszédek, és még azzal se vígasztalhatom magam, hogy látványos volt. Valahogy meg kellett szokni, hogy a látvány azt jelenti, mintha valami jobbfajta pc-s játékot néznél.
Pár poénnal fel lehetett volna dobni, talán. De az mindenképp hiányzik.
Továbbá zavaró még, némely jelenetek után hosszú sötétség. Nem éreztem magam annyira felkavartnak a jelenetek után, hogy szükséges legyen. Inkább olyannak tünt, hogy a játék végzett egy szinttel, menti a jelenlegi állást és tölti a következõ jelenetet. 😊
Szóval, lehet, hogy bõ 10 évvel ezelött tudtam volna lelesedni érte, de most nyugodtan kihagyhattam volna.

Ez azért történt, mert a TC verzióból közel 20 perc hiányzik...
Remek volt moziban de szívesen élvezném még 1-2 ször gépen is. Van már belõlle jó verzió? És ha igen miylen néven?
Seth
Na végre én is megnéztem ( asszem ezt a legújabb jobb minõségû verziót)
Kicsit összevisszának tûnt, mondjuk akárcsak a játék, de nagyjából érthetõ(majd még meglesem 1x). Most nem tudom, de mintha 1-2 jelenet nem maradt volna benne,ami az elõzetesben megvolt. Pölö azok a zombiszerû,kényszerzubbonyos alakok,amikor le megy egy létrán egy terembe és ott csoszog mögötte,meg késõbb amikor több is van belõle

bauer15
nem tértek vissza én csak annyit tudok
sz.tem lesz még része

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Marha jó film szerintem. Sok jelenetnél rápraáztam, mert tényleg ijesztõ. :-)
Már alig várom hogy normális minõségben is meglegyen tuti érdemes belefektetni egy kis pénzt.
Jaa és nem csak "ütöm-vágom-amputálom" jellegû a film hanem gondolkodni is kell ..hehe. A film végét sajna még nem fogtam igazán fel, ha vki tudja hogy mi történt az igazán leírhatná mert nem világos hogy a nõ és a lánya visszatértek-e a normális életbe.
Köszi!
SötétBarom
Láttam torrentet, minden SH zenével. Keresgélj..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Atisz
Így van, különösen a 2. és a 4. rész zenéje nagyon jó. Azt sajna nem tudom honnan lehet megszerezni õket 😞
Arra emlékszem hogy akik elõrendelték, azok kaptak zene CD-t is. Aztán hogy a magyar forgalmazó betartotta-e ezt, az már más kérdés...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

spongya
Én úgy tudom hogy a filmnek a zenéje mind benne van a játékzenékben is. Elvileg ami a filmben van zene az a SH1, SH2, SH3, SH4 -ból van. Csak azt akartam hogy nincs-e összefoglalva vhol.

bauer15
a 43. zsoltárból van?

Ezt hallottam ez szerintetek igaz?
aki tuddja tök pontosan az írja má meg köszönöm

Solid Snake GH
A filmzene Akira Yamaoka szerzeménye, aki a játékok zenéjéért is felelõs volt anno.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

spongya
Nem tudja valaki a filmzenének az elõadóit? Vagy egy oldalt ahol le van írva?

bauer15
ez biztos ? kösz amúgy

Atisz
Nem inkább "aki gyûlöli az igazat, az elkárhozik"?

bauer15
ez lehetséges?::Aki gyûlöli az igazságot, az meghal.
ez lett volna?

én a "ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel" latin szövegére tippelek...

Atisz
Mert a többi az a dark Silent Hill-ben (a rémálomszerû világban) történt.

Atisz
Nem "körös", hanem japán beütés...a japán horrorokban mindig így néz ki a természetfeletti/halottaiból visszatért/élõholt kislány. A kör egy borzasztó gyenge klisé-film, csak mint olyan, az elsõ átvett adaptáció. A grudge már sokkal jobb volt.

bauer15
kösz azért aki tudja pontosan az írja már meg

Solid Snake GH
Huhh...bibliai idézet, az biztos. De már nem emlékszem rá. 😞
Annyit tudok, hogy a film elején, mielõtt a kocsival elindulnak Silent Hill felé, egy reklámtáblán ugyanez az idézet van.

Lehet, hogy ökörséget mondok, javítsatok ki, ha igen. 😊

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

bauer15
csá nem emléxik valaki arra a részre amikor rose bemegy az iskolába van egy szöveg az iskola bejárata fölött nem tudjátok azt a szöveget pontosan kössz
?

Ez viszont zavart... A játékban is a lények generálnak valami zavart a térben ezért recseg a rádió/mobil. Ez szépen be is volt mutatva. DE a többielkalommal nem halottam hogy recsegett volna bármi. Bár csak lehet hogy én nem figyeltem rá.
Miért Körös a kislány?
Mert hasonló nagyon a kislány, hosszú fekete haj és véletlen ez is firkálva rajzolgat. A szõke nõs anyuka is tipik. Ami még gáz volt az a mobil ami egész végig a csaj nyakába lógott. Amúgy én szeretek gondolkozni a filmek végén, persze amin lehet pl (K-pax, Forrest Gump, 6. érzék). Mostanában úgy próbálják 1-2 rossz filmben gondolkozásra bírna az embereket hogy összezavarják a filmet, és a részeket nem kapcsolják össze.

Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall

Atisz
Én úgy mondanám hogy egyáltalán nem. Inkább motívumokat emeltek át minden részbõl. A sztori bár az elsõ részre hajaz, ettõl függetlenül nem sok köze van hozzá.

mesor
Mondjuk úgy nem teljes egészében vették át a játék történetét. 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Atisz
Végre egy nézhetõ játékadaptáció. nagyon tetszett hogy külön sztorit írtak hozzá és nem lopták az egyik részbõl.

Há nem tudom... nekem az nagyon ütött... Azok az égõ kisbabaszerû izék...
Csibe001
Mindenki a legelsõ komoly jelenetet említi pedig az "csupán" látványos volt szerintem de nem félelmetes. 😊

Hát a legelsõ komoly jelenetnél olyat tettem amit 10 éves korom óta nem. (23 vagyok.) A félig a kezem takarásából néztem pár másodpercig. 😊 De aztán megembereltem magam...