Silent Hill - The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
Ne õrjíts meg, teljes mértékben visszaadja a játék hangulatát film.Sõt még a laikusok is kussban ültek jópár jelenetnél...

Solid Snake GH
Nem leszel az.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Waterhorse
Na és amikor én leültem játszani a játékkal, szted, tudtam én elõtte bármit is?<#hehe>
Játék közben alakult ki a történet, a hangulata is akkor jött át, és a végére értettem meg mindent. A filmnél ugyanennek kéne történnie, szóval hajazzon csak szépen a játékra, ha már azt dolgozták föl.

Egyébként éppen ez a bajom, sztem egyáltalán nem adja vissza a hangulatot a film. Most még nem néztem meg, nem is akarom csak majd dvd-minõségben, vagy moziban, de belepörgettem egy kamerás felvételbe, és kicsit csalódott vagyok, remélem teljes egészében megnézve nem leszek az.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Bizony... Egy rusnya dögnél tudod mire számíthatsz, de itt meg nem. 😊
bauer15
csá nem emléxik valaki arra a részre amikor rose bemegy az iskolába van egy szöveg az iskola bejárata fölött nem tudjátok azt a szöveget pontosan kössz
?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Solid Snake GH
Való igaz, a gonosz kislány Japán "találmánya". Számtalan amine-ben éppen a kislányok a gonoszak (legismertebb ugyebár a Ringu). Egy ártatlannak tûnõ kislány pedig jóval rémísztõbb és nyomasztóbb jelenség horrorkörnyezetben, mint egy hatalmas rusnya dög.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Solid Snake GH
Remek, így késõ délután már számolni sem tudok. 😊

Silent Hill 7 éves, nem 8. 😊

Solid Snake GH
Silent Hill 8 éves. 1999-ben jelent meg PlayStation-re az elsõ rész, ha jól emlékszem.

Még mindíg az egyik legkevésbé elkoptatott horror eszköz, klisé: az ártatlan kislány aki nagyon gonosz valójában.

és ugye a silent hill 1 már talán több mint tíz éves, a kör is és a Silent Hill is a japán kultúra terméke.

SötétBarom
A gonosz kislány az para, ennyi.. A kés is para meg a láncfûrész, sõt a monszter is.. Ennyierõvel minden monsteres film egymást koppintja.. Kb mintha a 28 nappal késõbb az land of the dead koppintás lenne.. Közbe ég és föld..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

A Jóbarátokban is szerepelt más kislány... Akkor az is olyan mint a kör? 😊

Inkább ez a gonosz misztikus kislány sztereotípai miatt van ez. Hiába nincs emmi közös a Rion kislánya és e között, de mivel kilányok ezért sokan hasonlítják õket.
Csibe001
Látod, a legtöbb embernek aki nem ismeri a játékot nem tetszik a film, mert nem ismeri a történetet.Sztem sok embernek azért nem tetszik, mert nem érti meg.
Nem véletlenül ennyire brutális néhol a film,én pontosan így képzeltem el ilyen nyers s brutálisnak piramisfejet például.Még 1-2 részlet nekem se világos de pont ilyen elgondolkodtatónak kell lennie egy filmnek, ha kijössz a moziból s nem elfelejted azzal a lendülettel hanem még rágódsz rajta jóideig.
1 kérdés, miért hajazna a körre?Mert ebben is van kislány?Elég kevés.

Én ezt különválasztanám. Lehet hogy a játék jó, de sztem az más. A játékot te irányítod, de sztem egy film annak is mondjan vmit aki nem ismeri a játékot, pl én. Ne csak az értes aki játszik ilyen játékokkal. Egy film legyen kerek egész! Én nem az az ember vagyok aki a sablon amerikai filmeket szereti, amikor szájbarágják a sztorit, szal nem azt várom el.

Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall

Nem támadunk le. Megértem ha nem tetszet...

Nekem viszont igen.

Szerintem akinek bejött a game , vagy vevõ a hangulatára az nézze meg.
Sziasztok! Az enyém is csak egy vélemény lesz!
HA valaki idetéved és olvassa a kommenteket akkor ilyet is lásson, és nehogy kidobjon 1000 ftot ezért! És nsajnos megtettem. Nemsok kellett hogy kimenjek a moziból! Szerintem kritikán alulian gyenge, Körre hajazó (ugyanolyan kislány, persze ez is firkál), ÖSSZEFÜGGÉSTELEN, olykor már-már nem gusztustalan hanem nevettséges film. Szal ha vki moziba merészkedik, kérem nézzen egy trailert és olvassa el mirõl szól a film, és ha ezek utá is érdekli egészségére (mazoista). Én nem tettem, emiatt szívtam.
Most itt a rajongók biztos letámadnak, szal ha akarjátok kifejtem miért szar! Byez!

Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall

hát én is kaposvári vok és a film sehol

ALien

Sadun Tryst
reménykedem akkor nagykanizsán is lesz akkor végre. kezd elfutni a pulykaméreg, h itt multiplex van, de a film még sehol... 😞

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

rágógumi
nincs feliratom :CC

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

kaposvári vok.. és a premier óta várom, h ide is elérjen a film. május 18-tól talán fogják játszani.

csak a rend kedvéért, ez egy megyei jogú város, somogyi megyeszékhely

football without ultras is nothing

grebber
Korai volt az öröm nem jó ez a felirat sem csak az elején 😞

No mindegy akkor várok jobb verzióra és normális feliratra!

Next PC upgrade: 2022

Herr Lehrer
mikor lesz fenn valami nézhetõ verzió?

Your suffers will be legendary even in hell!

grebber
Hát ilyet még nem éltem meg.
Van frankón felirat de nézhetetlen a netrõl letölthetõ verzió 😞

Jaja... Amikor elõször volt a Word Shift és az a elsõ komkolyabb jelenet, hát nagy kus lett mindenütt... Aztán amikor vége lett és rose megához tér a tekepályán haléható volt a közönség soraiból némi húbazzmeg,keményvolt meg anyám... 😊
Istencsászár
Bent, de õk meghaltak, bár a kislány kicsit fura volt ott a házban...

@Brolly, mindekiépp ugy érdemes hogy a játékkal tisztában kell lenni, mivel rengeteg utalás van a filmben a játékra ( játékban szereplõ dolgok, apró részletek ) valamint a zene ( isten 😊 ) meg ugy az egész feeling... aki nemlátta a játékot az csak ül mint 1 hülye😄 sokan voltak igy a moziba... röhögtek meg vihogtak mindenen, meg beugattak hogy se eleje se vége... száni. ( persze amikor elkezdõdtek durvulni a dolgok akkor nagy kuss lett😊) )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gorbesz
ööö....ez egy jo jatek remake volt 😄

lattal mar Uwe Boll filmeket?? 😊)) pl. bloodrayne...pff..fos..

nah az ami fos...a csavonak annyi penze van ,hogy szinte az osszes game licenszet megveszi...

hala istennek az SH-t nem adtak el neki a japok....hala...

Spiral Zone fan

Gorbesz
Masik sikon mentek..

ugyanez volt a game-ben is ..jottek szereplok, ugye ok a "normalis sikon", ahol a varos kihalt volt, de mindennapos...ugymond..

te meg a masik sikon mentel ahol ugyanugy esett tovabb a hamu.

valszeg ok benn ragadtak a dologban nyakig, gondolom igy lesz a folytatas.

Spiral Zone fan

én is megnéztem , nekem is teccet csak ott a végét valahogy nem vágtam 😊 valaki magyarázza már el nekem hogy mér nem látták egymást , meg film közbe is volt hogy ugyanott voltak de nem látták egymást 😊 hogy is volt ez ? 😄
Én megnéztem moziba a filmet nem rossz.Csak feliratos volt.De a játékba azért jobban paráztam mint a fimben.Szerintem nem igazán nyerõ dolog a játékokat filmre kivitelezni.Ez beigazolódott a tomb raider-nél,és a resident evilnél.Mindkettõ megbukott.
Brolly
És hogy jobb nézni a filmet, hogy még egyszer sem játszottál a játékkal, vagy ha már vagy 5-ször kiakasztottad bármelyik részét?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Unknow
Nos akkor tehát játszd végig az egyet és próbálj meg minnél több feljegyzést, levelet stb-t elolvasni. A film az elsõ rész történetét követte. A második rész sztoriját hiába ismered hozzá...csak bizonyos dolgokat tudsz meg belõle.
Herr Lehrer
thx
ezek tényleg szarok😞

mesor
Nézehtõ nincs mert én belenéztem egy ilyen kamerás fosba, de a sötét részeknél szinte semmit sem látni!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Sil3nt
nezd meg ITT jomagad, neked melyik a legjobb

Herr Lehrer
nah aki letöltötte az melyik verziót töltötte le ami nézhetõ is?

Solid Snake GH
Augusztus elejét saccolok.

Mármit DVD-re?
Én is!

Tudom kicsit korai, de mikor jön ki.
mesor
Nah megnéztem a filmet!

10-bõl 8-at simán megkap nálam. Az eddigi legjobb adaptáció. A film 3/4-ében éreztem azt a feszült légkört ami a játékban volt. A végét a "bosszút" szerintem egy kicsit elkapkodták nálam egyértelmüen ez a film holtpontja, mélypontja. Vége az fordulatos és váratlan.
Remélem lesz folytatás és persze várom DVD-n!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

grebber
Nemtudom addig nem szedem le egyiket sem amig nemtudom hogy a reteksubon lévõ felirat milyen verzióhoz való!

Ezt, Hoz_Hun nehéz lenne elmagyarázni...a www.silenthill.hu-n részletesen leírják.
A lényeg annyi hogy, nem tom mi lett a film végén, mert még nem láttam, annyi hogy a csajnak lett még egy gyereke...a silnethill.hu-n nézd meg ott leírják.
Amúgy a film készítõi egy riportban elmondták, hogy pár elemet a többi részbõl átraktak az elsõ részbe.
Herr Lehrer
és van köztük olyan amelyik nézhetõ?

grebber
Én 3 verzióról tudok mind kamerás!

Herr Lehrer
melyik verzió nem kamerás a sok közül?én eddig csak olyat találtam😞
ha valaki tud helyet ahonnan le lehet faszán tölteni küldjön egy privit pls!!fontos lenne thx.

Hm... Nem vagyok nagy fan... A 2 vel játszottam de azzal 3x minimum. 😊

A játékokból ez nem jön le. Szerintem ez a forgatókönyvírók ötlete volt. dE jól volt kivitelezve. Meg már nem emlékszem de mintha az 1-ben lett volna hogy a emberek akikkel SH ban találkoztunk már halottak voltak csak nem tudták.
Lenne kérdésem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én játszottam a 2-4 játékokkal és nagyon szeretem õket (kivéve a 4 az nem tetszett, de a 2. ellenben vagy 5x végigvittem). Az 1. nem játszottam. Lehet hogy ezért, de nekem nem jött le ez a "meghaltak" dolog. Valaki elmagyarázná, hogy ezt honnan lehet tudni? Amikor a programban játszottam, nekem mindig két Silent Hill rémlik: A normál ködös SH és a Hellis SH. Ráadásul a 2. rész végén úgy emléxem, ha jó véggel játszottam végig akkor élve távozott a fõhõs a kislánnyal, na és a 3. rész végén is életben maradt a csaj a rendõrrel együtt. Egyszer sem tünt fel, hogy halottak lettek volna. A filmbõl nem jött le hogy halottak lettek volna, de nálam vannak sokkal nagyom SH tudorok. Õket kérném pár szóban mondják el mibõl következik ez a halottak dolog.
Elõre is köszi.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

nemtudom miert kuldte el 3szor bocsi

grebber
Kideült már hogy a reteksubon lévõ felirat melyik verzióhoz való?

zaki
Hát én nem sûrûn járok moziba, ha elmegyek egy filmet megnézni, akkor várok 1-2 hetet, mert nem szeretem, ha tele van a mozi sok suttyó hülyegyerekkel, akik telefonálnak, csörögnek, zörögnek, röhögnek.

Sajna abba is bele lehet halni, ha csak bevered a fejed. Vérömleny a koponyában és Szevasz Silent Hill!

Cybillnek se volt sújos fejsebe fanem csak beverte.
ma 1 hete megy magyar mozikba a film aki akarta mar megnezte, de azert tenyleg nemartana ilyen commentet spoilerbe irni mert csomo mindent lelott benne