Silent Hill - The Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
Játék közben alakult ki a történet, a hangulata is akkor jött át, és a végére értettem meg mindent. A filmnél ugyanennek kéne történnie, szóval hajazzon csak szépen a játékra, ha már azt dolgozták föl.
Egyébként éppen ez a bajom, sztem egyáltalán nem adja vissza a hangulatot a film. Most még nem néztem meg, nem is akarom csak majd dvd-minõségben, vagy moziban, de belepörgettem egy kamerás felvételbe, és kicsit csalódott vagyok, remélem teljes egészében megnézve nem leszek az.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
?
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
Silent Hill 7 éves, nem 8. 😊
Még mindíg az egyik legkevésbé elkoptatott horror eszköz, klisé: az ártatlan kislány aki nagyon gonosz valójában.
és ugye a silent hill 1 már talán több mint tíz éves, a kör is és a Silent Hill is a japán kultúra terméke.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Inkább ez a gonosz misztikus kislány sztereotípai miatt van ez. Hiába nincs emmi közös a Rion kislánya és e között, de mivel kilányok ezért sokan hasonlítják õket.
Nem véletlenül ennyire brutális néhol a film,én pontosan így képzeltem el ilyen nyers s brutálisnak piramisfejet például.Még 1-2 részlet nekem se világos de pont ilyen elgondolkodtatónak kell lennie egy filmnek, ha kijössz a moziból s nem elfelejted azzal a lendülettel hanem még rágódsz rajta jóideig.
1 kérdés, miért hajazna a körre?Mert ebben is van kislány?Elég kevés.
Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall
Nekem viszont igen.
Szerintem akinek bejött a game , vagy vevõ a hangulatára az nézze meg.
HA valaki idetéved és olvassa a kommenteket akkor ilyet is lásson, és nehogy kidobjon 1000 ftot ezért! És nsajnos megtettem. Nemsok kellett hogy kimenjek a moziból! Szerintem kritikán alulian gyenge, Körre hajazó (ugyanolyan kislány, persze ez is firkál), ÖSSZEFÜGGÉSTELEN, olykor már-már nem gusztustalan hanem nevettséges film. Szal ha vki moziba merészkedik, kérem nézzen egy trailert és olvassa el mirõl szól a film, és ha ezek utá is érdekli egészségére (mazoista). Én nem tettem, emiatt szívtam.
Most itt a rajongók biztos letámadnak, szal ha akarjátok kifejtem miért szar! Byez!
Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall
ALien
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
csak a rend kedvéért, ez egy megyei jogú város, somogyi megyeszékhely
football without ultras is nothing
No mindegy akkor várok jobb verzióra és normális feliratra!
Next PC upgrade: 2022
Van frankón felirat de nézhetetlen a netrõl letölthetõ verzió 😞
@Brolly, mindekiépp ugy érdemes hogy a játékkal tisztában kell lenni, mivel rengeteg utalás van a filmben a játékra ( játékban szereplõ dolgok, apró részletek ) valamint a zene ( isten 😊 ) meg ugy az egész feeling... aki nemlátta a játékot az csak ül mint 1 hülye😄 sokan voltak igy a moziba... röhögtek meg vihogtak mindenen, meg beugattak hogy se eleje se vége... száni. ( persze amikor elkezdõdtek durvulni a dolgok akkor nagy kuss lett😊) )
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
lattal mar Uwe Boll filmeket?? 😊)) pl. bloodrayne...pff..fos..
nah az ami fos...a csavonak annyi penze van ,hogy szinte az osszes game licenszet megveszi...
hala istennek az SH-t nem adtak el neki a japok....hala...
Spiral Zone fan
ugyanez volt a game-ben is ..jottek szereplok, ugye ok a "normalis sikon", ahol a varos kihalt volt, de mindennapos...ugymond..
te meg a masik sikon mentel ahol ugyanugy esett tovabb a hamu.
valszeg ok benn ragadtak a dologban nyakig, gondolom igy lesz a folytatas.
Spiral Zone fan
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Your suffers will be legendary even in hell!
Tudom kicsit korai, de mikor jön ki.
10-bõl 8-at simán megkap nálam. Az eddigi legjobb adaptáció. A film 3/4-ében éreztem azt a feszült légkört ami a játékban volt. A végét a "bosszút" szerintem egy kicsit elkapkodták nálam egyértelmüen ez a film holtpontja, mélypontja. Vége az fordulatos és váratlan.
Remélem lesz folytatás és persze várom DVD-n!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
A lényeg annyi hogy, nem tom mi lett a film végén, mert még nem láttam, annyi hogy a csajnak lett még egy gyereke...a silnethill.hu-n nézd meg ott leírják.
Amúgy a film készítõi egy riportban elmondták, hogy pár elemet a többi részbõl átraktak az elsõ részbe.
ha valaki tud helyet ahonnan le lehet faszán tölteni küldjön egy privit pls!!fontos lenne thx.
Your suffers will be legendary even in hell!
A játékokból ez nem jön le. Szerintem ez a forgatókönyvírók ötlete volt. dE jól volt kivitelezve. Meg már nem emlékszem de mintha az 1-ben lett volna hogy a emberek akikkel SH ban találkoztunk már halottak voltak csak nem tudták.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõre is köszi.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Cybillnek se volt sújos fejsebe fanem csak beverte.