1152
Silent Hill
-
#752 "Eddig csak akció játékokat vittek vászonra.."
Akkor a Resident Evil nem horror hanem akció játék? -
sorrow #751
Szerintem az kevés, hogy az eddigi legjobb játékadaptáció, hiszen ezidáig nem volt olyan komoly háttértörténetű játék amit megfilmesítettek.
Eddig csak akció játékokat vittek vászonra..
A lényeg, hogy:
A horror-dráma filmek között is előkelő helyet képvisel.
-
#750 Hm. Nekem mondjuk a RE 1 is tetszett. A 2 már nem.
Viszont tén, hogy a SH az eddigi legjobb. -
Prof William #749 Egyetértek az utóbbi idők... mit utóbbi idők... az ELSŐ normális játékadaptáció! Amit végre nem butítokkal le hogy kisakamaszok is nézhessék, ahol végre a játék alapján csinálták a dolgokat/hangulatot/zenét ahol nem cserélték i a misztikumiot vírussal és agyatlan akcióval. :)
Pénteken már nekem is a kezemben lessz. :) -
#748 végre egy jó játék átirat mert a RE 1-2 az nevetségesen rossz volt semmit nem adott át a játékból de eeeez -
#747 Kúl! Végremá! Veszemviszem. -
Prof William #746 Mondjuk az olcsóságbólsejtettem,hogy nem valamni 2 lemezes csoda lessz. :(
De legalább a film rajta lessz... :) -
#745 Mivel Best Hollywood adta ki, ezért ne számíts tengernyi extrára.
EXTRÁK:
Werkfilm (így készült)
Előzetes
Tévészpot (televíziós előzetes) -
Prof William #744 1990Ft?
Jó olcsó. Legalább rendesen van minden azon a korongon...
Úygis 15 én megyek vanni. Akkor már valszeg a boltokban is lessz... -
#743 Igen, szerintem jövő szerdán jópár silent-es lesz Xpress-nél :D -
#742 1990 Ft. Xpress.hu-n előrendelhető (október 11. után szállítják). -
Prof William #741 Már kijött? Ár?
Énjövő hét pénteken megyek a Debreceni Cora-ba. Ott már lessz vajon? -
#740 Van már amúgy magyar DVD is! -
GOAViktor #739 valaki nem tudna egy oldalt dobni ahol fent van a film? Torrent és hasonlók nem jók, de fizetős lehet! Köszi -
#738 Hehe, ellentétes technika?Végülis jogosan, bár én éreztem, hogy nem fogják elszúrni a SH filmet.Szerencsére jó volt a megérzésem! :) -
#737 Ezt a sztorit nem lehet folytatni és ez nem is vallana a SH-re. Bár végülis a 3. rész az 1. folytatása volt, de mindegyik különálló szinte minden tekintetben... -
#736 csak attól félek ha már kettőt csinálnak, akkor jó filmes szokás szerint valahogy a mostanit akarják majd folytatni. Félek az ilyesmitől. Aztán inkább mondjam hogy kár lenne megcsinálni, mert ha végül kapok egy jót, pozitivan csalodom, ha meg igazam lett, akkor nincs miért sírnom :P -
#735 igen ez igaz hát majd remélem hogy igyekeznek de egy jó darabig biztos nem lesz 2, ezeket mindig elszokták nyújtani mint a rétest:( -
#734 Egyáltalán nem lenne kár, hiszen ahogy játékot is tudnak csinálni elég sok részt, úgy filmre is tudják vinni új sztorival vagy akár folytatva.Épp ez a jó silent hill-ben,hogy a játékban rengeteg legenda ill. történet van amire lehet alapozni szerintem.
Tower Guard: A film az 1-nek az átalakított megvalósítása ill piramis fej a SH2 karaktere, szóval sztem éppen őmiatta lehetséges, hogy lesz második rész ugyanis semmit sem tudtunk meg a filmből róla. -
#733 mivel ez egyik résznek sem volt a megfilmesítése, úgy kétlem. egyébbként nem tudom, lehet gondolkodnak folytatáson, bár kár lenne. -
#732 Nekem bejött a film márcsak szinronosan kéne látni:D szerintetek folytatni foglyák majd és megcsinálják mindegyik részről a filmet?Én remélem hogy így lesz:) -
#731 Nagyon király film :) :D -
#730 Egy kis olvasnivaló Silent Hill világáról angolul tudóknak. -
#729 Úgy néz ki este végre én is meg tudom nézni :D:D:D -
#728 Mi folyik itt, alternatív dimenziók? Hát senkinek sem jutott itt eszébe a White Claudia? Szomorú... -
rcsaby #727 Most néztem meg. Szerintem jó kis film.Jobban sikerült átvinni a játékot min anno a RESIDENT EVIL-ben.A resident evilben jobban keverednek a részek.A silent hillben nem annyira.A silent hill jobban követi a játékot.Horror rajongoknak érdemes megnézni. -
Prof William #726 Én inkább majd megveszem eredetiben. Ez megérdemli. -
#725 Ez már a jó hete fentvan Ftpn. 5.1, dvd9, magyar felirat, csak exra + menü nincs. -
#724 Két netes verzióról tudok, és egyiken sem volt semmi extra. Ezen van, úgyhogy szerintem ez új verzió lehet. -
#723 Akárcsak a 2 háttel ezelőtti, mivel ez ugyan az. Csak rárakták a magyar feliratot.
Amit bárki megtehetett magának. -
#722 Indulhat a vadászat!
Silent.Hill.HUNSUB.NTSC.DVDR-HUNDVD
hang: eng 5.1
sub: hun, eng
menü: van
extra: részben eltávolítva
Ez már a retail dvd9-es bolti kiadásról lett csinálva. Juhhé :) -
#721 Ez igaz mondjuk :D -
#720 Amcsiba, de mióta akadály hogy előtte 1-2 héttel már kint legyen a neten?:) -
#719 Meg DVD-t is. -
#718 Amúgy hol jelent már meg DVD-n hiszen DVD-ripeket már lehet szedni kb 2 hete? -
#717 ez jó kérdés de amerikában elvileg augusztus 22-e van kiirva !!!! -
#716 Passz... -
#715 Mikor jelenik meg a magyar DVD? -
#714 nyálazd át! -
haxoror #713 Először csak átkerültek a másik dimenzióba és ott aztán igaziból meghaltak.
Asszem...