Silent Hill - The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Noninnyó
Elvileg elkészültek az új fájlok, benne a magyar felirattal. Még valami: amikor hozzáadod a video-t és az audio-t és a feliratot, akkor ugyanabba az ablakba be lehet állítani, hogy ez milyen nyelvû, és ott keresd a Magyar-t. Ez arra jó, hogy mikor váltasz feliratot a dvd-n, akkor feltünteti a nyelvet. Ha itt nem állítasz be semmit, akkor valami hülyeséget ír ki, de ettõl még menni fog. Akkor jöhet ismét az IfoEdit. Ezzel most annyi a meló, hogy a felirat, amit ráheggesztettünk a dvd-re, valamiért zöld színû, és ezt vissza kell állítanunk fehérre. Open gomb, majd betallózni az ifo fájlt: VTS_01_0.IFO. Most kiad egy jó hosszú táblázatot. Megkeresed a VTS_PGCITI sort, majd lenyitod, és rámész a VTS_PGC_1 sorra. Ekkor a táblázatban megkeresed a színekre vonatkozó részt. Állítsd be a következõre:

VTS_01_0.IFO
VTS_PGCITI
VTS_PGC_1
<000000a5> Color 0 Y Cr CB 16 128 128 <10 80 80 >
<000000a9> Color 1 Y Cr CB 32 128 128 <20 80 80 >
<000000ad> Color 2 Y Cr CB 128 128 128 <80 80 80 >
<000000b1> Color 3 Y Cr CB 235 128 128

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Noninnyó
Megpróbálom. Elõször a dvd képfájlt, az iso-t bemountolod daemon tools-ba. Utána fogod a dvddecrypter-t, és file mode-ban (Mode/File) felnyomatod vele a gépre a filmet úgy, hogy külön fájlban legyen a hang és a film is. A következõ lépés fontos: a decrypteren belül - Tools/Settings/IFO mode fül, és itt pipáld ki jobb oldalon a "Chapter Information - IfoEdit" sort. Ha kész a mûvelet, akkor jöhet az IfoEdit progi. Elindítod, majd felül Author/Author New Dvd, és a következõ ablakban a Video sorban megadod az elõbb elkészült video fájlt (.m2v), az Audio sorba a hangfájlt, a Subpicture sorba pedig azt a feliratot, amit fel akarsz heggeszteni. A Scene Changes/Chapters sorba pedig azt a fájlt, amit a decrypter csinált a fejezetekrõl, ennek is ott kell lennie a film és audio mellett egy txt-ben. Majd megadod a célkönyvtárat, és mehet a móka. Folyt. köv.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

kirol
Leírnád hogyan kell?

Noninnyó
Ha megvan a dvd, akkor tudsz rá heggeszteni új subot.

kirol
Egy pillanat, ha megvan a DVD angol hanggal, arra tudok feliratot rakni?
Vagy csinálnom kell belõle DVD Rip-et, ah 5.1-es hangol akarok felirattal?

kirol
Nem sikerül.
Pötyögni felesleges, hisz ezt megcsinálja a Subtitle Workshop, de csak nem akar jó lenni.

kirol
Én most bütykölöm megint.

Noninnyó
Mire végeznél az átírással, már kijön a dvd is.

grebber
Marhasokat érek vele angoltudás nélkül!
De azt fogom igaz kurvahosszú moka lesz lehet neki se kezdek hogy a belinkelt angol idõzitésre átpötyögöm a magyar szöveget!

Next PC upgrade: 2022

kirol
A poén itt nézegetem a magyart és az angolt és nekem nem passzol nagyon.

Angol:
Sharon!
She's not here.
Oh, God.
Christopher, can you see anything?
Sharon!
-Sharon!
-She's there.
Sharon!
Honey!
Sharon!
Wait for Mommy!

Magyar:
Sharon!!
Sharon!!
Ott van!
Sharon!
Drágám!
Sharon!
Várj meg!
Sharon..
Sharon!
Várj!
Sharon!
Szivem!
Úristen.
Sharon!
Neeee!

Nem kicsit szabad fordítás történt.<#eplus2>

Noninnyó
Nézd meg angollal, késõbb lesz majd biztos magyar is.

grebber
Nekem se sikerült 😞
Remélem napokon belül lesz hozzá normális!

kirol
Én is azzal kezdtem, de nem lett jó.

grebber
Én a Camerás verzió 2 cd-s feliratát probálom idõziteni most probálom ki jó lett-e!

Noninnyó

kirol
Ja most látom csak van DVD is 5.1-el.
Én inkább ezt választom. Bár 5.1-es AVI-nak jobban örülnék.

kirol
Na meg a mellékelt felirat idõzítése nem is jó.
De van már: Silent.Hill.DVDRip.XviD.SUBFIX-NEPTUNE (NEW)

Noninnyó
Na, megnéztem a diamondos dvdrip-et. Most láttam elõször a filmet, és szerintem marha jó volt. Minõségre is jó volt. Angol nyelvû felirat van hozzá, de amit le lehet szedni a feliratok.hu-ról, az rossz idõzítésû, ezért kijavítottam. Azért dvd-n térhangzással biztos nagyot szól.

kirol
Nálam meg:
924
01:56:03,222 --> 01:56:05,816
Yeah. We're coming home.

Ami nem 127.

Bár a vizuális anyag az 125,5.
Te melyikre gondolsz?
Mert én is próbáltam összebuherálni másokból ehhez feliratot, nem túl nagy sikerrel. Nem tudom, honnan hiányzik az a 30 perc.

grebber
Na nem birok várni 22.-ei dvd-re megnézem bár a feliratot nembiztos hogy megfelelõen tudom idöziteni mert kamoshoz van és az 127 perces ez meg csak 125.

kirol
Kicsit telhetetlen vagyok, de ha már ott volt a dvd, csinálhattak volna belõle AC3 5.1 hangot!

Loál János
Például PB-rõl.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Herr Lehrer
honnan lehet leszedni?

Your suffers will be legendary even in hell!

diamond-os, úgyh rossz nem lehet

football without ultras is nothing

Noninnyó
Én most fogom megnézni 😊

kirol
A DVD rip -et látta már valaki?

wesker24
én tegnap néztem meg a moziban a filmet !!!!
és szerintem is nagyon jó film volt szerintem !!!!

Ugyebár a rossz minõségû verziók nézhetetlenek a rustlers verziót meg azért nem néztem mert abból hiányzik 28 perc !!!! Igy tehát a moziban megnéztem a 2 órás verziót !!!!

a zene tökéletes volt a hangeffektek jók voltak és a film hangulata is jó volt !!! habár amilyen hangerõvel szoktak menni a filmek a moziban volt egy két olyan rész a hangeffektek miatt hogy azt hittem kiugrok a székbõl !!!! Volt benne egy pár olyan zene is ami az 1.részbõl a 3.részbõl és a 4.részbõl is ismerõs volt !!!! Egyébként pedig a filmben piramisfej volt a kedvencem!!!
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Loál János
Ezt már nem hiszem el. -.-

Kmarha
persze.. vagy félmilliót. De abból meg ugy 1,5 óra kivehetetlen sötétség van.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

bauer15
csá tudtok olyan verziót mondani amibõl nincs kivágva 30 perc mert ez elég trééé igy

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Karcolt a lemez!
kirol
Hú, ilyet akarok. Ha megveszem adnak hozzá lejátszót ajándékba?<#idiota>

Iori
sõt még így is megjelenik😊

I love this game!

Csibe001
No ez az,de amióta jön a rengeteg 0 ft-os dvd fokozatosan szorulnak ki a piacról a kicsit drágább viszont minõségi DVD gyártók..S nehogy a Silent is így járjon, hogy az alacsony kategóriába kerüljön, nagyon nem örülnék.

Loál János
Gondolom (remélem) lesz extra verzió is, mivel az elsõ vágás 3 órás lett, a mozis meg 2 órás.

wesker24
a fene tudja miért hiáynzik abból a verzióból 28 perc lehet hogy igazad van !!!!

<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>
Csibe001
Azt nem lehet még tudni, hogy a DVD-n bõvített verzió is lesz vagy semmi extra max a trailer meg a film??

De miért hiányzik 28 perc mindig? Talán ez Silent Hill átka miatt van?
wesker24
te grebber igenis van nagyon jó minõségû verzió mondhatni szinte majdnem tökéletes a képminõsége de ezzel meg az a baj hogy hiányzik a filmbõl 28 perc
de azért én leszedtem mert ez az eddig legjobb verzió amit kiadtak !!!!

ez az xvid féle rustlers verzió !!!!
Loál János
Ha augusztus 22-én jelenik meg a dvd, akkor milyen "normális verziót" vársz? <#confused>

grebber
Na ez jó hír.És továbbra is azt vallom ilyen nem volt még hogy nincs semmi normális verzió még 😞

wesker24
igaz egy picit messze van de juhéééééééééééé !!!!!

<#crazya><#crazya><#crazya><#crazya>
Solid Snake GH
Pirosbetûs ünnep.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Lehetne hamarabb is de jeeeeee!
Loál János
A DVD HIVATALOS MEGJELENÉSE AUGUSZTUS 22.!

Hihetetlen,hogy még mindig nincs normális verzió.

wesker24
hello darth981 látogass el a hosszupuska.sytes.net nevû oldalra a keresõbe beirod hogy Silent Hill és kapásból kapsz 6 magyar feliratot a filmhez !!!!
külön-külön mindegyik verzióhoz van már magyar felirat már egy-két hete !!!!!!
DVD mikor jön?
Hella Olyan kurva jo hogy egy kibaszott Feliratot sehova sem tudnak felrakni a silent hillbol mert en leszedtem most és angol feliratot sehol nem lehet hozzá találni végülis nem számit hogy már áprilisban ment a moziba és még mindig nincs felirat .... Ez kemény!!!
Kmarha
aztán megoldották ugy hogy azt a 28 percet belevágták egy rosszabb minõségbõl (persze semmi sem látszodik). egyébbként a hiányzó rész csak pár pici szörny mászkálása, szóval nyugodtan szedd le a hiányos részt és nézd meg. Szerintem.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.