Silent Hill - The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JonDavis
"Eddig csak akció játékokat vittek vászonra.."
Akkor a Resident Evil nem horror hanem akció játék?

Szerintem az kevés, hogy az eddigi legjobb játékadaptáció, hiszen ezidáig nem volt olyan komoly háttértörténetû játék amit megfilmesítettek.
Eddig csak akció játékokat vittek vászonra..
A lényeg, hogy:
A horror-dráma filmek között is elõkelõ helyet képvisel.

Voltan
Hm. Nekem mondjuk a RE 1 is tetszett. A 2 már nem.
Viszont tén, hogy a SH az eddigi legjobb.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Egyetértek az utóbbi idõk... mit utóbbi idõk... az ELSÕ normális játékadaptáció! Amit végre nem butítokkal le hogy kisakamaszok is nézhessék, ahol végre a játék alapján csinálták a dolgokat/hangulatot/zenét ahol nem cserélték i a misztikumiot vírussal és agyatlan akcióval. :)

Pénteken már nekem is a kezemben lessz. :)
schrank
végre egy jó játék átirat mert a RE 1-2 az nevetségesen rossz volt semmit nem adott át a játékból de eeeez <#ijedt>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Voltan
Kúl! Végremá! Veszemviszem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Mondjuk az olcsóságbólsejtettem,hogy nem valamni 2 lemezes csoda lessz. :(

De legalább a film rajta lessz... :)
Solid Snake GH
Mivel Best Hollywood adta ki, ezért ne számíts tengernyi extrára. <#gonosz3>

EXTRÁK:

Werkfilm (így készült)
Elõzetes
Tévészpot (televíziós elõzetes)

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

1990Ft?

Jó olcsó. Legalább rendesen van minden azon a korongon...

Úygis 15 én megyek vanni. Akkor már valszeg a boltokban is lessz...
Csibe001
Igen, szerintem jövõ szerdán jópár silent-es lesz Xpress-nél :D

Solid Snake GH
1990 Ft. Xpress.hu-n elõrendelhetõ (október 11. után szállítják).

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Már kijött? Ár?

Énjövõ hét pénteken megyek a Debreceni Cora-ba. Ott már lessz vajon?
kirol
Van már amúgy magyar DVD is!

valaki nem tudna egy oldalt dobni ahol fent van a film? Torrent és hasonlók nem jók, de fizetõs lehet! Köszi

Csibe001
Hehe, ellentétes technika?Végülis jogosan, bár én éreztem, hogy nem fogják elszúrni a SH filmet.Szerencsére jó volt a megérzésem! :)

Atisz
Ezt a sztorit nem lehet folytatni és ez nem is vallana a SH-re. Bár végülis a 3. rész az 1. folytatása volt, de mindegyik különálló szinte minden tekintetben...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Kmarha
csak attól félek ha már kettõt csinálnak, akkor jó filmes szokás szerint valahogy a mostanit akarják majd folytatni. Félek az ilyesmitõl. Aztán inkább mondjam hogy kár lenne megcsinálni, mert ha végül kapok egy jót, pozitivan csalodom, ha meg igazam lett, akkor nincs miért sírnom :P

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Tower Guard
igen ez igaz hát majd remélem hogy igyekeznek de egy jó darabig biztos nem lesz 2, ezeket mindig elszokták nyújtani mint a rétest:(

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Csibe001
Egyáltalán nem lenne kár, hiszen ahogy játékot is tudnak csinálni elég sok részt, úgy filmre is tudják vinni új sztorival vagy akár folytatva.Épp ez a jó silent hill-ben,hogy a játékban rengeteg legenda ill. történet van amire lehet alapozni szerintem.
Tower Guard: A film az 1-nek az átalakított megvalósítása ill piramis fej a SH2 karaktere, szóval sztem éppen õmiatta lehetséges, hogy lesz második rész ugyanis semmit sem tudtunk meg a filmbõl róla.

Kmarha
mivel ez egyik résznek sem volt a megfilmesítése, úgy kétlem. egyébbként nem tudom, lehet gondolkodnak folytatáson, bár kár lenne.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Tower Guard
Nekem bejött a film márcsak szinronosan kéne látni:D szerintetek folytatni foglyák majd és megcsinálják mindegyik részrõl a filmet?Én remélem hogy így lesz:)

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Harly18
Nagyon király film :) :D

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Ron Ragm

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Harly18
Úgy néz ki este végre én is meg tudom nézni :D:D:D

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Ron Ragm
Mi folyik itt, alternatív dimenziók? Hát senkinek sem jutott itt eszébe a White Claudia? Szomorú...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Most néztem meg. Szerintem jó kis film.Jobban sikerült átvinni a játékot min anno a RESIDENT EVIL-ben.A resident evilben jobban keverednek a részek.A silent hillben nem annyira.A silent hill jobban követi a játékot.Horror rajongoknak érdemes megnézni.
Én inkább majd megveszem eredetiben. Ez megérdemli.
Istencsászár
Ez már a jó hete fentvan Ftpn. 5.1, dvd9, magyar felirat, csak exra + menü nincs.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Noninnyó
Két netes verzióról tudok, és egyiken sem volt semmi extra. Ezen van, úgyhogy szerintem ez új verzió lehet.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

kirol
Akárcsak a 2 háttel ezelõtti, mivel ez ugyan az. Csak rárakták a magyar feliratot.
Amit bárki megtehetett magának.

Noninnyó
Indulhat a vadászat!
Silent.Hill.HUNSUB.NTSC.DVDR-HUNDVD

hang: eng 5.1
sub: hun, eng
menü: van
extra: részben eltávolítva

Ez már a retail dvd9-es bolti kiadásról lett csinálva. Juhhé :)

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

grebber
Ez igaz mondjuk :D

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
Amcsiba, de mióta akadály hogy elõtte 1-2 héttel már kint legyen a neten?:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kirol
Meg DVD-t is.

grebber
Amúgy hol jelent már meg DVD-n hiszen DVD-ripeket már lehet szedni kb 2 hete?

wesker24
ez jó kérdés de amerikában elvileg augusztus 22-e van kiirva !!!!
Istencsászár
Passz...

grebber
Mikor jelenik meg a magyar DVD?

Istencsászár

Elõször csak átkerültek a másik dimenzióba és ott aztán igaziból meghaltak.
Asszem... <#idiota>

Nah visszaolvastam a fórumon és már minden világos!

Szal akkor a csajszi és a lánya átkerültek egy másik dimenzióba, ahol az összes szektás is volt, és amikor elmentek silent hillbe megkeresni roset (az apja) igaziból nemis voltak ott ien szörnyek meg ezek, meg tök napos volt az egész város!

Akkor csak azt nem értem, hogy ha halottak voltak akkor hogyan tudtak mégegyszer meghalni?

Legalábbis a rendõrcsaj meg a többi!

Hát én most fejeztem be a filmet kb. 5 perce, de eléggé furcsa élmény volt.
Szntem annyira nem volt olyan félelmetes, hanem csak olyan feszengõs.

Bár nekem az eleje jobban tetszett, amikor beért a csaj a városba, azt a közepe felé már kicsit túlzásba vitték ezt a szörnyezést!

Mondjuk aztse értettem, h honnan bukkannak fel ezek a szörnyek és miért válnak hamuvá x idõn belül!

Én nem játszottam a gammával, de ottis az van, hogy császkálni kell a városba azt eccer csak megszólal ez a sziréna és jönnek a szörnyek, azt eltûnnek?

A végét se értettem, hogy hova mentek. Miért mennének vissza a városba? Már mindenki meghótt! 2esben bolyonganak vagy mi???

Kmarha
aham, hát persze. :) Flame megint.

nem attól függ hogy tetszik e a film, hogy játszott-e vagy nem a játékkal. A játék ismerete nélkül is ütös kis film volt. De izlések és pofonok.

Dettó. Nagyon féltem én is hogy valami leeygszerûsített történetileg és látványvilágilag kiharlét szemetet tolnak az arcunkba, de kelemesen csalódtam. A film végén úgy áltam fel a moziban hogy "Ez igen! Így kell színvonalas adaptációt csinálni."

A Prince Of Persia és a Halo esetébenis minimum ilyen szintû profizmust várok el.
Reméllem ebbõl sok rendezõ rájöt hogy egy adaptációnak nem "Based On" -nak kell lennnie, nem csak úgy távolról kell hozni a hangulatot hanem így!
A lények miatt féltem a legjobban, hogy esetlek kiveszik õket mert hát túl rémísztõk! De szerencsére belerakták õke és remek munkát végeztek ebben is.

Na a többit majd késõbb. Abban már lesznek negatívumok is de az öszképet nézve a film 10/10-es.
hát ja,én nem játszottam a játékkal,és nekem pl egyáltalán nem is tetszett a film.Már alig vártam a vége felé hogy vége legyen...

Istencsászár
Nagyon sok utalás van a játékról benne, helyszínek, karakterek, hangulati elemek stb... aki nem játszott velük az ezeket nem érti, nemtudja értékelni... szvsz nem élvezheti a filmet normálisan ( példa ezekre a vihogó emberkék ).

Hát azt nem tudom kisebb gyerekeket ilyen filmre minek kell bevinni.De szerintem aki igy tesz az se egy trailert nem nézett meg róla,se egy elõzetest nem olvasott el.De utánna lehet még a film készitõi a hülyék amiért ilyen "szörnyûséget" mutatnak be.Amugy meg nem 18+ -os?Ha meg igen,hogy mehet be rá?Bár hát el tudom képzelni ezt mennyire veszik a mozikban is komolyan.
Hát igen a történet megétésében sokat segit a játék(ok) ismerete.De azért odafigyelve szerintem bárki megértheti.Ha nem is ott helyben hogy mi miért,de végére érve,utólag végigondolva igen.Ezért is mondtam hogy csodálom hogy az ilyen történetet be merték válllni,és nem valami egyszerüsitett szeméttel töltötték ki az idõt.Ebbõl is látszik szerintem hogy ezt a filmet valóban a "játék kedvelõinek" csinálták elsõsorban.Szerintem az összes játékból-film dolgot ezzel a szemlélettel kellett volna csinálni (na meg nem Uwe Boll-nak),akkor sokkal több örömünk lett volna az eddigiekben is...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Atisz
Ja ezeket én sem értem sose...
Hogy ülnek be ezeke egy filmre? Nem tájékozódnak elõtte? Csak arra járnak és azt mondják: "jé ez jó lesz"?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Istencsászár
Aki nem játzsott a játékkal az szart se értett belõle, a filmet sem vette komolyan, és valszeg nem lett valami maradandó élmény...

Emlékszem a moziba beült minden suttyú, elején röhögtek mindenen, még a közepén is, azt a végén olyan nagy csönd lett hogy hihhetetlen... arról meg nemis beszélve hogy sok kisgyerkõcöt ki kellett vinni közbe, de ezt nemis értem 18as filmre mindek hozzák el a kölköket...

Hihetetlen számomra hogy ennél a filmnél képesek voltak ellenállni a nézettség varázsának (csináljunk bugyuta történet hogy mindenki egybõl értse),és a cenzúra hatalmának is (jaj ne legyen túl véres mert akkor baj lesz),hanem megcsinálták szerintem tökéletesre.Ez igen!
A történet sem teljessen a Silent Hill 1 ugyan,de rengeteg dolgot átvettek.
A hangulat pedig tökéletes lett.Szinte ugyanaz az érzés volt nézni,mint régen a Silent Hill 1-el játszani.
A történet kétség kivül kissé zavaros lehet,engem némileg segitett hogy játszottam a játékal annó,illetve volt egy oldal ahol az eddigi SH játékok elég alapossan ki vannak elemezve,igy már egész kerek egész lett a dolog.A vége szerintem is az hogy Rose és Sharon ott ragadnak Silnet Hill világában.Hogy ez most a halál vagy egy másik köztes világ,ezen már lehetne vitatkozni.És bár az elátkozott várost elhagyhatták, az az otthon ahová hazatérnek nem az ahol a férje várt rá.
Ez igy nálam 10/10,nem azért mert ez a tökéletes film,de ez ugy volt jó ahogy volt.
Hát szóval ebben a szellemben szivessen vennék folytatást bármelyik játékrészt alapul véve...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.