Silent Hill - The Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Üdv: Pripyat
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
mondta Gucci ,hogy megtalaltak a hidon tul de rose meg sharon nincs meg szoval a jeep-ert nemkell mar agodnod
Meg Gucci is mondta hogy a hltestek egy része eltûnt. Sosem találták meg õket. Gondlom a szektatagok holttestei lehettek.
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
<#sir>#sir>
Valahogy meg kéne még párszor nézni a DVD-ig. 😊
Nem Hálivúd találta ki annak az állítólagos parajelenségnek a fehér zaj becenevet, hanem nyílván a parajelenség kutatói. Hogy miért, azt nem tudom, nem is nagyon érdekel.
Tudom mi a fehér zaj, tanultam elektronika órán.
Lehetne vitatkozni magáról a (ahogy az elõbb is írtam ÁLLÍTÓLAGOSAN LÉTEZÕ) parajelenégrõl, szellemekrõl, anyámkínjáról, az máshova tartozik.
Ennyi.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
de a fehér zaj az nem egy paranormális jelenség ám, hanem egy nem harmonikus , tisztán szinuszos összetett rezgés, semmi köze nincsen a hasonló néven futott mozihoz 😊
Az, hogy a sok handabandázó áltudós mit hord róla össze, ne tévesszen meg Téged 😊
Nekem még nem volt bátorságom. 😊 Bár így hogy tudom mi mikor jön így már nem lesz annyira ilyesztõ. Volt 1-2 jelenet aminél 23 éves fejjel a hideg futkározott a hátamon.
Szerintem ez az volt. Mivel Rose nem tudta hogy már nem él, vagy legalábbis a teste nem. 😊
egy dolgot viszont nem értek, javítsatok ki ha tévednék de úgy emlékszem hogy Rose Cristopher-nek a baleset után próbál telefonálni, rá is dumál a hangpostájára, amit Crish meg is hallgat -bár erõsen recseg és el-eltûnedezik a hangja Rose-nak-. Ez valami paranormális dolog volt a filmben? Rose üzent a halálból, vagy csak egy rosszul sikerült baki?
Amúgy tervezik a 2-õt?
Amikor a legelején még Real Word ben Rose átmegy az autóút alatt az akár a SH elõképének is felfogható. A mocsokos környezet+ az autók hangja valami egész érdekesen szól abba a kis üregben. 😊
Mert akkor már szabadok voltak. Elmehettek. Csak addig voltak a város fogjai, amíg az ott fészkelõ hatalom akarta. Mint megfigyelted a szakadék is eltûnt, tehát elmehettek.
Bár
-amikor az elejen az anya visszaszalad a kocsihoz, hogy beindítsa ám az, az 5. 6. indításra sem indul, DE amikor a vegen a kislányával beül és a 2. indításra beindul, az azért érdekes!
-a sok ember a városban... mivel mind a 4 játékrészt végigtoltam, sztem nem illett bele, ui. nyomasztóbb lett volna a film nélkülük!
ENNYI a negatívum!
mindenkeppen pozitívumként említeém meg, hogy:
-nem arra a 85-95 perces sablonra keszult mint a letobb horror!
-nagyon zsír-wow, hogy a "happy end" sablont is elhagyták!
-hang effektek megvalósítása fenomenális!
számomra ez a film, egy audio-vizuális orgazmust nyújtott!
ha a többi (sablon) hentelõ,- szörnyes,- pszicho,- tini,- zombis horror filmeket "HORROR"-nak nevezzük, akkor a Silent Hill nem horror, hanem vmi más... vmi jobb!
Lehet hogy középszerû filmnek skatujázták be, de akkor is mérföldekkel jobb miont az eddigi megfilmesítések.
Hány megfilmesítésben láttátok hogy ennyire átraktak játékbeli dolgokat? Hangulat, lények, zene, épületek. Talán a Doom-ban? Phöh... Talán a RE ben? (Na jó ott igen de ott csak a zombik voltak.)
Amikor elõször szólat meg a kürt csak néztem, milyen jól megoldották a azt a részt. Ahogy az ég lassan feketedik + minden... Hangulat!
Vagy amikor SH felé mennek...
Aztán amikor az iskolát keresi... az is remek. A zene szintúgy, bár a 2 bõé berekhattak volna többet.
Nagyon bejött a végefõcím utánni kredit is.
Az elsõ lények feltünése... rég paráztam be hororron, de komolyan majd kiugrott a szivem.
Hogy nem tökéletes? Semmi sem az, de a tökéletlenségeivel is nagyon jó film.
Soha roszabbat.
Viszont ha terveznénk új részt akkor két dolgot ajánlok megszívlelésre.
1: Gans rendezze.
2: Nehogy a régi szereplõk feltûnjenek benne! A történet, SH egy fejezete lezárult. Rókabõrefektussal csak rontanámak rajta. Új sztori, új szereplõk,(Lehetõleg Sh hoz méltóan.)
ba most egyelõre ennyi. Hamarosan megint jövök. amint sötét lessz... 😊
Elõre, Gans mester!
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
Viszont ami zavart Cybillel kapcsolatban...
Abba volt értelmetlen hent brutalitás... <#vigyor4>#vigyor4>
Ez azért elég morbid. Egy horror film nem ettõl lesz horror és sztem pont jó,hogy nem mutatták és csak szükséges esetekben volt mutatva a brutalitás mikor annak valamiféle jelentõsége volt és mondani valója. Legalábbis én poénból sehol nem láttam benne erõszakot. Bocs haver de részemrõl ráteszlek arra a lapra ,hogy "mint tudjuk az SH játékoknak nem a történet a lényege".
milyen szar egy város ez (Kaposvár) h itt is van hhálivúd multiplex de még a jövõ heti programban sincs a SH.... nem akarom letölteni, erre a filmre várok hónapok óta, és erre.. pécsre kéne utaznom h lássam, csak érettségi :\
nem is tudom meddig kell majd itt várnom.. fasza
football without ultras is nothing
Egyébként elég durva jelenet volt mikor cybillt összeverik ill elégetik meg a végén is elég durva Alessa bosszúja szvsz.