Silent Hill - The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen. Ez tetszett benne. Nem volt ilyeszgetés. Nem ugrott a nyakadba valami filléres hangefekt kiséretében hirtelen egy szörny. A világ komor, beteg, hangulata volt az ami lassan feszítette az ember idegeit. 😊
Sadun Tryst
hja. sh nem azért volt jó játék mert megijedtél rajta, hanem mert egyszerûen az agybaj kerülgetett a nyomasztó hangulat miatt 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Igazul szóltál... Valszeg én sem parázni fogok rajta hanem a hangulatot élvezem.

Akik félelmeteset várnak és parát:
A játék sem éppen arról szól hogy húúúde megijedj,sokkal inkább a baromi nyomasztó hangulatról.
Nah ezt a film nagyon irályul hozza,aki nyomult a játékkal garantáltan befog jönni szerintem a játék/film adaptációk között magasan ez a legjobb,és a horrorfilmek között is erõsen befigyel.
Nagy SH rajongóknak kötelezõ fognak tisztelegni a készítõk elött,annyira sikerül SH-t a játékból a vászonra vinni (helyszínek,ilyesmi)!

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

kaposvárott detto :S

erre a filmre mondtam azt h nem töltöm le premier elõtt, mert megér egy mozit.. erre premier idején nincs mûsoron.. baszrás :|

football without ultras is nothing

Laky
ezt film elõtt nem érdemes megnézni, de még utána se 😄
valahogy elveszi a film varázsát, de lehe, hogy csak én vagyok így vele 😛

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Sadun Tryst
ehh. jó neked. én néztem nagykanizsát, még szerdán sincs mûsorra tûzve. talán jövõ hétvégén már tudok menni... :S

kirol
Szivesen, bár a TV2 holnapja szerint 0.05 -tõl 0.35 -ig lesz, nem 0.15-tõl!

Na azuért láttam sokanka tetszett... Holnap este majd én ois megnyilatkozok... Derbrecen Plaza 3 óra. Ot leszek! 😊
Laky
#281, és a #282 és spoiler? mert én el nem olvasom 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Solid Snake GH
Remek! Kösz az infót!

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Unknow
Ezekután leírhatnád az egész sztorit is... 😛
Sadun Tryst
8 olvasatlan üzenet... hm biztos valaki megint nem használta a spoilert 😄
s lám, bejött <_<
thx a nagy betûkért, ismét sikerült elkerülnöm a spoiler elolvasását 😄

zaki
Kösz, nézni fogjuk. <#smile>

kirol
0.15-kor lesz a TV2-ön az így készült a Silent Hill.

Mit vársz egy 15 éves idióta gyerektõl? Amúgy én sem láttam még a filmet, de már tök mind1...
Tatyla
<#banplz>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mesor
K*rva életbe ha már egyszer fórumoztok akkor tájékozódjatok már hogy mi merre hány óra!

Ajánlom a Mehet gomb alatt a MAKRÓK gombot!

Abban van egy csodálatos dolog a SPOILER!
Olvassátok és használjátok!<#falbav>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

spongya
Meg még azt szeretném kérdezni hogy az imdb.com-on azt írják hogy a filmben aki Gucci-t játszotta az játszotta Henry Townshendet is (én nem láttam benne ilyet, meg aki Annát játszotta az játszotta a piramisfejût is. (ezeket vagy elírták vagy nemtom).

spongya
Ha elárultam a végét a filmnek akkor bocs.

spongya
Tudja vki hogy a végén miért voltak valamilyen külön dimenzióban vagy nem tudom miben Rose és Chris.

Egyébként van valakinek képe a piramisfejûrõl?

Király a film!

Szerencsére nem is volt nagyon rövid (1óra 53 perc).

akkor vágott volt, mert a feliratokat nem számítva 119 perc😊
Challanger
Na tegnap megnéztem! Én mindenképpen úgy ültem be, hogy filmet nézek, nem pedig játékadaptációt. Ugyanis legnagyobb sajnálatomra még nem volt alkalmam a játékkal játszani. Spoilert nem használok mert nem árulok el semmit az alaptörténeten kívül(azt meg szerintem mindenki ismeri).
Én a játékról azt hallottam, hogy elég félelmetes volt. Na most ez a filmre (szerintem) nem igaz. Tehát, ha valaki csak azért akar beülni rá, hogy jól betojjon, akkor ez nem az õ filmje. És én ezt most nem negatívumként írom. Még csak egyetlen hangeffekt sem lesz ami meg tudna ilyeszteni bárkit is. Izgulni lehet rajta, kissé véres is, de nem félelmetes. Ezt most nem szokványos értelemben kell érteni, de inkább egy kalandfilmhez hasonlít.
Ami a film nagy erõssége, az a látvány. Iszonyatosan jó látványvilága van. Mint említettem nem játszottam a játékkal, de képeket láttam belõle. Szerintem tökéletesen sikerült átvenni a játékból. Valamint sok ismerõs dallam is felcsendül majd. A történetben számomra összesen 2-3 fekete folt van. Ezeket leszámítva maximálisan érthetõ a sztori.
Tehát számomra egy jó filmet jelentett a Silent Hill. Szerencsére nem is volt nagyon rövid (1óra 53 perc).
Ugye mindenki tudja, hogy Silent Hill-ben sok a tûzzel kapcsolatos dolog. Azon nevettem mikor megszólalt Johnny Cash-tõl a Ring of Fire címû dal<#vigyor0>.
j0nNyKa
en elolvastam, es olyan gondolataim vannak, amik nem valok forumra... a nyomorekok miert nem szuletnek halva ? :[

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Laky
fú, de jó, hogy nem olvastam el 😄

Sadun Tryst
megláttam, h spoiler, rögtön tudtam melyik hozzászólást nem szabad elolvasni 😄
thx william! 😊

kirol
<#banplz><#kocsog><#lama>

SOOOILEEEEEEEERRRRRRR!!!!!!

Örülök hogy jó a film de Spoiler! Érted?

Bár én akkor is élvezem a filmet ha tudom mi lessz a vége, de szerintem mások most erõsen idegesek...

Silent Hill vonza a bûnösöket... szóval nézz ki az abalakon és ha köd van akkor most neked nagyon nem jó. 😊

mesor
Spoiler bazzeg!<#falbav>

Helo!
Én még nem láttam a filmet de hála neked mostmár tudom hogy mi lesz a vége! <#idiota>

sziasztok!
lattam a filmet es szerintem nagyon jo volt az adaptacio!foleg a jatekbol ismert szornyeket sikerult teljes mertekben athozni ! Viszon azt nem ertem Rose es a gyereke a balesetben meghaltak(+a zsarucsaj)?mert a film vegen ugye kijutnak a varosbol es haza is mennek de nem abban a vilagban vannak ahol ROSE ferje.

na akkor én jártam a legjobban, mert még nem játszottam a játékkal... 😊

football without ultras is nothing

Nagyon szar minõség 😞

Sadun Tryst
mondjuk nem mintha engem zavarna 😄
a lényeg az, h nekem tetszik, a többi fejére meg tekerek egy brióst ha beszól 😊

Törölt felhasználó
Kijött egy ilyen verzió:
Silent_Hill_(2006)_SaGa_CAm_KVCD_by_Hockney(TUS_Release)
kirol
Én biztos vagyok benne, hogy nekem tetszeni fog. A trailer is tetszett. Más véleménye meg nem érdekel.

Ha arra a sorsra jut nem baj... Én biztos örömmel fogom nézni és nem azt fogom lesni, hogy "jujj ez nem pont így van!"
Sadun Tryst
aki ismeri az univerzumot.
úgy néz ki a silent hill arra a sorrsa jut, mint az ff7 - ac. de talán annyira nem. de sztem egyértelmû, h elsõsorban rajongóknak készül a film 😊

Én úgy ûlök be rá mint filmre...
Unknow
Én elolvastam azt az ismertetõt amit ide beraktál és sztem abból levonva semmi gond nincs a filmmel. Úgy látom aki a kritikát írta úgy ült be mint játékos és nem pedig nézõ. Igen a nézõnek igenis el kell magyarázni a dolgokat és nem szeretik a vakfoltokat. Akkor meg az lenne a gond,hogy minden csak úgy van és semmi nincs megmagyarázva. Amúgy örülök neki,hogy azért leírta,hogy mi benne a jó mert én legalább tudom,hogy pont azt fogom kapni amit vártam. Egy Silent Hill FILMET 😛 Mert bárhol olvastam eddig ismertetõt abból az jött le,hogy a hangulat meg van és még is szar... Sztem elég gáz,hogy a legtöbb ember nem úgy ül rá be mint egy filmre hanem mint egy játék adaptációra. Na mindegy...szombaton én is megnézem 😊
kirol
Tök jó, akik már látták, mind azt mondják, nem egy nagy szám, finoman fogalmazva. <#rinya>

kirol
Silent Hill beszámoló
"Tehát minden szép és jó? Nem. Ugyanis a Silent Hill egy rossz film."

Sadun Tryst
én eddig úgy vettem észre, h a nagy filmeken kívûl (gyûrük ura, stb), szinte az összes le van húzva. 6.8 csillag, 7 csillag, ami szerintem sokszor közel sem reális. szóval én is csak annyira nézem, meg az értékelést, h nagyjából tisztában legyek vele, h mire számítsak. (persze ez alapján még sose döntöttem, h ezt filmet látnom kell vagy a jó életben nem nézném meg)

épp hogy lehet adni. nem véletlenül vannak magasan a jó filmek - ráadásul éppen a játékos réteg szavaz. (de, ha nem adunk rá, akkor a rossz film miért kezdõdik 5 csillagnál?)

ha az elfogultság faktort kivesszük (37%-a szavazóknak 10/10 adott (mert van hülyegyerek, aki meg 10-et adott rá), 7%-uk 1/10-et), akkor nagyjából lehet látni a reális eredményt.

nem mindeható, de nagyon jó támpont.
Sadun Tryst
IMDB-re nem szabad adni, mivel nemzetközi, és mint mindenhol itt is sok fikázó van. csak azért mert játékadaptáció, lehet már 1 pontot adott rá elég sok hüjegyerek. szal ami már 6,5 csillag, arra már érdemes figyelmet fordítani. a rossz filmek kb 5 csillagnál kezdõdnek.

Bocs a szövegért... ha gyorsan írok és egy szemeteskukát viselõ néni átnyom rajtam egy kardot, néha tévesztem a betûket...
Challanger
Ebben teljesen igazad van.
Nem hiszem hogy máfajújjító lessz. De hogy kellemses darab lessz at reméllem...

Csak attól félek hogy nem fogok parázni rajta. Amíg a többiek félnek a lényketõl és újjongok, hogy jé ezt ismerem! Meg ezt is! Wááá mint a filmben!
mesor
Én úgy vagyok vele ha nekem tetszik egy film és jónak tartom akkor felõlem aztán kaphat 1-es osztályzatot is.

Challanger
Végülis én úgy vagyok vele, hogy kb. 6.5-tõl már jó egy film. És nem csak nézhetõ, hanem tényleg jó. Legalábbis ez az én tapasztalatom.
Csak annyira tetszett mindenkinek a trailer, meg elõre úgy beszéltek róla, mintha vmi mûfaj újító film lenne. Csak ezek miatt lepett meg a 6.9 csillag.