Silent Hill - The Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
A játék sem éppen arról szól hogy húúúde megijedj,sokkal inkább a baromi nyomasztó hangulatról.
Nah ezt a film nagyon irályul hozza,aki nyomult a játékkal garantáltan befog jönni szerintem a játék/film adaptációk között magasan ez a legjobb,és a horrorfilmek között is erõsen befigyel.
Nagy SH rajongóknak kötelezõ fognak tisztelegni a készítõk elött,annyira sikerül SH-t a játékból a vászonra vinni (helyszínek,ilyesmi)!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
erre a filmre mondtam azt h nem töltöm le premier elõtt, mert megér egy mozit.. erre premier idején nincs mûsoron.. baszrás :|
football without ultras is nothing
valahogy elveszi a film varázsát, de lehe, hogy csak én vagyok így vele 😛
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
s lám, bejött <_<
thx a nagy betûkért, ismét sikerült elkerülnöm a spoiler elolvasását 😄
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ajánlom a Mehet gomb alatt a MAKRÓK gombot!
Abban van egy csodálatos dolog a SPOILER!
Olvassátok és használjátok!<#falbav>#falbav>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Egyébként van valakinek képe a piramisfejûrõl?
Király a film!
akkor vágott volt, mert a feliratokat nem számítva 119 perc😊
Én a játékról azt hallottam, hogy elég félelmetes volt. Na most ez a filmre (szerintem) nem igaz. Tehát, ha valaki csak azért akar beülni rá, hogy jól betojjon, akkor ez nem az õ filmje. És én ezt most nem negatívumként írom. Még csak egyetlen hangeffekt sem lesz ami meg tudna ilyeszteni bárkit is. Izgulni lehet rajta, kissé véres is, de nem félelmetes. Ezt most nem szokványos értelemben kell érteni, de inkább egy kalandfilmhez hasonlít.
Ami a film nagy erõssége, az a látvány. Iszonyatosan jó látványvilága van. Mint említettem nem játszottam a játékkal, de képeket láttam belõle. Szerintem tökéletesen sikerült átvenni a játékból. Valamint sok ismerõs dallam is felcsendül majd. A történetben számomra összesen 2-3 fekete folt van. Ezeket leszámítva maximálisan érthetõ a sztori.
Tehát számomra egy jó filmet jelentett a Silent Hill. Szerencsére nem is volt nagyon rövid (1óra 53 perc).
Ugye mindenki tudja, hogy Silent Hill-ben sok a tûzzel kapcsolatos dolog. Azon nevettem mikor megszólalt Johnny Cash-tõl a Ring of Fire címû dal<#vigyor0>#vigyor0>.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
thx william! 😊
Örülök hogy jó a film de Spoiler! Érted?
Bár én akkor is élvezem a filmet ha tudom mi lessz a vége, de szerintem mások most erõsen idegesek...
Silent Hill vonza a bûnösöket... szóval nézz ki az abalakon és ha köd van akkor most neked nagyon nem jó. 😊
Én még nem láttam a filmet de hála neked mostmár tudom hogy mi lesz a vége! <#idiota>#idiota>
lattam a filmet es szerintem nagyon jo volt az adaptacio!foleg a jatekbol ismert szornyeket sikerult teljes mertekben athozni ! Viszon azt nem ertem Rose es a gyereke a balesetben meghaltak(+a zsarucsaj)?mert a film vegen ugye kijutnak a varosbol es haza is mennek de nem abban a vilagban vannak ahol ROSE ferje.
football without ultras is nothing
a lényeg az, h nekem tetszik, a többi fejére meg tekerek egy brióst ha beszól 😊
Silent_Hill_(2006)_SaGa_CAm_KVCD_by_Hockney(TUS_Release)
úgy néz ki a silent hill arra a sorrsa jut, mint az ff7 - ac. de talán annyira nem. de sztem egyértelmû, h elsõsorban rajongóknak készül a film 😊
ha az elfogultság faktort kivesszük (37%-a szavazóknak 10/10 adott (mert van hülyegyerek, aki meg 10-et adott rá), 7%-uk 1/10-et), akkor nagyjából lehet látni a reális eredményt.
nem mindeható, de nagyon jó támpont.
Csak attól félek hogy nem fogok parázni rajta. Amíg a többiek félnek a lényketõl és újjongok, hogy jé ezt ismerem! Meg ezt is! Wááá mint a filmben!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4