1152
Silent Hill
  • Herr Lehrer
    mikor lesz fenn valami nézhető verzió?
  • grebber
    Hát ilyet még nem éltem meg.
    Van frankón felirat de nézhetetlen a netről letölthető verzió :(
  • Prof William
    Jaja... Amikor először volt a Word Shift és az a első komkolyabb jelenet, hát nagy kus lett mindenütt... Aztán amikor vége lett és rose megához tér a tekepályán haléható volt a közönség soraiból némi húbazzmeg,keményvolt meg anyám... :)
  • Istencsászár
    Bent, de ők meghaltak, bár a kislány kicsit fura volt ott a házban...

@Brolly, mindekiépp ugy érdemes hogy a játékkal tisztában kell lenni, mivel rengeteg utalás van a filmben a játékra ( játékban szereplő dolgok, apró részletek ) valamint a zene ( isten :) ) meg ugy az egész feeling... aki nemlátta a játékot az csak ül mint 1 hülye:D sokan voltak igy a moziba... röhögtek meg vihogtak mindenen, meg beugattak hogy se eleje se vége... száni. ( persze amikor elkezdődtek durvulni a dolgok akkor nagy kuss lett:)) )
  • Gorbesz
    ööö....ez egy jo jatek remake volt :D

lattal mar Uwe Boll filmeket?? :))) pl. bloodrayne...pff..fos..

nah az ami fos...a csavonak annyi penze van ,hogy szinte az osszes game licenszet megveszi...

hala istennek az SH-t nem adtak el neki a japok....hala...
  • Gorbesz
    Masik sikon mentek..

ugyanez volt a game-ben is ..jottek szereplok, ugye ok a "normalis sikon", ahol a varos kihalt volt, de mindennapos...ugymond..

te meg a masik sikon mentel ahol ugyanugy esett tovabb a hamu.

valszeg ok benn ragadtak a dologban nyakig, gondolom igy lesz a folytatas.
  • nagy chris
    én is megnéztem , nekem is teccet csak ott a végét valahogy nem vágtam :) valaki magyarázza már el nekem hogy mér nem látták egymást , meg film közbe is volt hogy ugyanott voltak de nem látták egymást :) hogy is volt ez ? :D
  • hokotro
    Én megnéztem moziba a filmet nem rossz.Csak feliratos volt.De a játékba azért jobban paráztam mint a fimben.Szerintem nem igazán nyerő dolog a játékokat filmre kivitelezni.Ez beigazolódott a tomb raider-nél,és a resident evilnél.Mindkettő megbukott.
  • Brolly
    És hogy jobb nézni a filmet, hogy még egyszer sem játszottál a játékkal, vagy ha már vagy 5-ször kiakasztottad bármelyik részét?
  • Unknow
    Nos akkor tehát játszd végig az egyet és próbálj meg minnél több feljegyzést, levelet stb-t elolvasni. A film az első rész történetét követte. A második rész sztoriját hiába ismered hozzá...csak bizonyos dolgokat tudsz meg belőle.
  • Herr Lehrer
    thx
    ezek tényleg szarok:(
  • mesor
    Nézehtő nincs mert én belenéztem egy ilyen kamerás fosba, de a sötét részeknél szinte semmit sem látni!
  • Sil3nt
    nezd meg ITT jomagad, neked melyik a legjobb [amugy meg szarminoseguekvannak csak]
  • Herr Lehrer
    nah aki letöltötte az melyik verziót töltötte le ami nézhető is?
  • Solid Snake GH
    Augusztus elejét saccolok.
  • Prof William
    Mármit DVD-re?
  • Prof William
    Én is!

Tudom kicsit korai, de mikor jön ki.
  • mesor
    Nah megnéztem a filmet!

10-ből 8-at simán megkap nálam. Az eddigi legjobb adaptáció. A film 3/4-ében éreztem azt a feszült légkört ami a játékban volt. A végét a "bosszút" szerintem egy kicsit elkapkodták nálam egyértelmüen ez a film holtpontja, mélypontja. Vége az fordulatos és váratlan.
    Remélem lesz folytatás és persze várom DVD-n!
  • grebber
    Nemtudom addig nem szedem le egyiket sem amig nemtudom hogy a reteksubon lévő felirat milyen verzióhoz való!
  • jahola
    Ezt, Hoz_Hun nehéz lenne elmagyarázni...a www.silenthill.hu-n részletesen leírják.
    A lényeg annyi hogy, nem tom mi lett a film végén, mert még nem láttam, annyi hogy a csajnak lett még egy gyereke...a silnethill.hu-n nézd meg ott leírják.
    Amúgy a film készítői egy riportban elmondták, hogy pár elemet a többi részből átraktak az első részbe.
  • Herr Lehrer
    és van köztük olyan amelyik nézhető?
  • grebber
    Én 3 verzióról tudok mind kamerás!
  • Herr Lehrer
    melyik verzió nem kamerás a sok közül?én eddig csak olyat találtam:(
    ha valaki tud helyet ahonnan le lehet faszán tölteni küldjön egy privit pls!!fontos lenne thx.
  • Prof William
    Hm... Nem vagyok nagy fan... A 2 vel játszottam de azzal 3x minimum. :)

A játékokból ez nem jön le. Szerintem ez a forgatókönyvírók ötlete volt. dE jól volt kivitelezve. Meg már nem emlékszem de mintha az 1-ben lett volna hogy a emberek akikkel SH ban találkoztunk már halottak voltak csak nem tudták.
  • Hoz_Hun
    Lenne kérdésem:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én játszottam a 2-4 játékokkal és nagyon szeretem őket (kivéve a 4 az nem tetszett, de a 2. ellenben vagy 5x végigvittem). Az 1. nem játszottam. Lehet hogy ezért, de nekem nem jött le ez a "meghaltak" dolog. Valaki elmagyarázná, hogy ezt honnan lehet tudni? Amikor a programban játszottam, nekem mindig két Silent Hill rémlik: A normál ködös SH és a Hellis SH. Ráadásul a 2. rész végén úgy emléxem, ha jó véggel játszottam végig akkor élve távozott a főhős a kislánnyal, na és a 3. rész végén is életben maradt a csaj a rendőrrel együtt. Egyszer sem tünt fel, hogy halottak lettek volna. A filmből nem jött le hogy halottak lettek volna, de nálam vannak sokkal nagyom SH tudorok. Őket kérném pár szóban mondják el miből következik ez a halottak dolog.
    Előre is köszi.
  • BlackWolf
    nemtudom miert kuldte el 3szor bocsi
  • grebber
    Kideült már hogy a reteksubon lévő felirat melyik verzióhoz való?
  • zaki
    Hát én nem sűrűn járok moziba, ha elmegyek egy filmet megnézni, akkor várok 1-2 hetet, mert nem szeretem, ha tele van a mozi sok suttyó hülyegyerekkel, akik telefonálnak, csörögnek, zörögnek, röhögnek.
  • Prof William
    Sajna abba is bele lehet halni, ha csak bevered a fejed. Vérömleny a koponyában és Szevasz Silent Hill!

Cybillnek se volt sújos fejsebe fanem csak beverte.
  • BlackWolf
    ma 1 hete megy magyar mozikba a film aki akarta mar megnezte, de azert tenyleg nemartana ilyen commentet spoilerbe irni mert csomo mindent lelott benne
  • BlackWolf
    ma 1 hete megy magyar mozikba a film aki akarta mar megnezte, de azert tenyleg nemartana ilyen commentet spoilerbe irni mert csomo mindent lelott benne
  • BlackWolf
  • SötétBarom
    Szal a dzsip meglett.. Étem.. Nem említette az arc hogy rommá lenne törve, vagy ilyesmi, asse mondta h tiszta vér a műszerfal.. semmi sem utal arra h meghaltak volna..
  • zaki
    Spoiler?
  • Prypiat
    Én is megnéztem tegnap a silent hillt. Tetszett nagyon-nagyon jó volt szerintem,a kivitelezés a lények minden nagyon jó volt,a pyramidhead a hatalmas baltával nagyon jól át lett hozva a játékból,a hangulat,is remek volt. Amint kijön dvd-n tuti megveszem. Egyetlen negatívuma,hogy azok akik nem játszottak a játékkal nem érthetik a filmet elsőre. A végén amikor a szögesdrótok kettétépik a nőt a kiscsaj meg fürdik a fröccsenő belsőségekben na az állat volt! A legjobb rész az volt amikor a csaj a zombinővérkék között sétált át... Azt élveztem a legjobban amikor megszólalt az a hatalmas kűrt a moziban mindenki beszart én meg vigyorogva vártam,hogy történjen valami! Szóval nekem nagyon tetszett. Ha megfigyeltétek akkor az elején amikor a csaj a sikátorban az öngyújtóval sétál az útvonal a kidolgozás még a kameraállás!!! is teljesen ugyanaz mint a játékban!
  • Loál János #395
    És ha Gucci bácsi hazudott? Elég gyanús figura, hiszen pl. szarik öregedni. :)
  • BlackWolf

mondta Gucci ,hogy megtalaltak a hidon tul de rose meg sharon nincs meg szoval a jeep-ert nemkell mar agodnod
  • SötétBarom
    Hát nemtom.. A purgatórium nem arról szól sztem h kizárólag brutális és undorító monszták össze vissza mészárolnak.. Sztem nem haltak meg.. Például Cybill simán lődözött ott, meg ilyenek.. Ami sztem a túlvilágon necces.. ÉS HOVA TŰNT A JEEP?!
  • Prof William
    Szerintemmég így is jobban jár mint a szektatagok, mer azok egylrtelműen a pokolba jutnak.
    Meg Gucci is mondta hogy a hltestek egy része eltűnt. Sosem találták meg őket. Gondlom a szektatagok holttestei lehettek.
  • Solid Snake GH
    A ködös világ nem a túlvilág. Hanem köztes átmenet Menny és Pokol között (Purgatórium, ha úgy tetszik). Cybil pedig a már amúgy is bűnös szektatagok áldozatául esik, és sajnos szó szerint kap a tisztítótűzből.