Silent Hill - The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6.9 az jó nem?

Mármint lerhetne roszabb is...
Challanger
Mára, 19:15-ös elõadásra foglaltattam jegyet. Majd beszámolok az élményrõl.
Remélem jó lesz. Már nagyon vártam, de az IMDB 6.9-es eredménye kicsit elbizonytalanított. Bár nagyrészt 8-9-10 csillagot kapott.
Azaz.Majd szépen megtisztulnak a gondolataik.Ha meg nem hát maj megoldja Piramisfej néni😊

Ja én is azonnal töröltem, láttam már elfogatható kamerás filmet de ez a Saga Cam tényleg nagyon szar 😞

Szegények...

Szerintem amúgy az összes kritikust, riportert és sztárt wel kéne küldeni Silent Hill városába, egy laza ksi hétvégére. hátha megjavulnak. 😊 De han nem az sem baj. 😊
mesor
hmm...

Milyen szarba lehetnek a kritikusuk. Nem hallgat rájuk a közönség! 😄

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Reméllem a moziban is félelmetes lessz. De nem a rosszasága mitatt. 😊
mesor
Ami a neten kering változat az valami borzalmasan rossz minõség. De tényleg félelmetes hogy milyen rossz. Ahogy lejött azzal a lendülettel töröltem is ki a picsába.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Törölt felhasználó
A feliratok.hu-n elkezdte hallaás fordítani chetory.
wesker24
na az szuper te kirol ird már meg privátba az e-mail cimed !!!!
aztán elküldöm az e-mail cimedre a leirásokat hogyan kell svcd-re feliratot csinálni !!! abba benne lesz hogy milyen programok kellenek a felirat szerkesztéshez !!! Lehet hogy ma este lehet hogy csak holnap délután tudom elküldeni a leirásokat !!! Maga a mûvelet nem túl bonyolult csak maga az átkonvertálás amig ráteszi a feliratot az svcd-re az a gépteljesitménytõl is függ !!!
kirol
Nekem nincs semmilyen feliratom, csak itt kötekedik ez az illetõ, és azért kérdeztem csak tõled.

Döggtõl kérdezd, õk fordítanak valamit.

kirol
"Svcd-re feliratot rakni mi sem egyszerûbb annál már számtalanszor csináltam olyat hogy svcd-re ráégettem a feliratot és jó volt !!!"

Hogyan kell? Ez mindig is érdekelt.

wesker24
na azért azt nem mondanám hogy profi vagyok angolból azért az erõs túlzás lenne mondjuk inkább azt hogy közép szinten értek az angolhoz!!!

Svcd-re feliratot rakni mi sem egyszerûbb annál már számtalanszor csináltam olyat hogy svcd-re ráégettem a feliratot és jó volt !!!

Úgy tudom a Silent Hillhez még nincs felirat persze ha lenne angol akkor azt leforditanám !! Ird már le légyszi mihez van feliratod ??

Azért annyira profi meg nem vagyok hogy hallás után forditsa le a szöveget !!
kirol
Most már leszállhatnál rólam!<#banplz>

wesker24 van szükséged feliratra vagy sem?

Honnan tudod, hogy nem profi angolból? <#lama>
kirol
Ezt mondtam én is, "egész" jó az. csak felirat nélkül minek? SVCD hez hogy lehet amúgy is feliratot rakin?

wesker24
csak egy picit lassan jön mindegy csak akkor is kivárom
wesker24
Én találtam egy ilyen verziót Silent Hill (2006)Saga Cam KVCDmegnéztem a sample videót és egész jó volt a képminõsége neki is álltam tölteni.<#smile><#smile>
zaki
Látom teljesen belezúgtál abba a piramisfejûbe. 😄

Laky
"A gyerek a tökös a nõ és a Piramisfej..."

😄DDDD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Silent Hill! A madárinfulenzás város.

De lehetett volna az a cím is, hogy csak simán lehagyják a SH-t és a Halott város a fõcím. 😊
Vagy...

A rettegés városa!
Borzalmak Városa!
Csendes Domb!
A gyerek a tökös a nõ és a Piramisfej...

SZóval nem is remléktem ekkora mázlit. 😊
Laky
😄D

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Sadun Tryst
jah. pont ezen gondolkodtam tegnap én is. h helyesen az alcím inkább a fertõzött város lenne. de az emberek ekkor nem a fekete mágiára és a gonoszra godolnának, hanem hepatitis c-re vagy madárinfluenzára 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Laky
jah ok <#idiota>
bár a "fertõzött város"-on se lepõdnék meg, mert a trailer egyék jelenetében tainted town-t írnak...

Sadun Tryst
a reklámban Silent Hill - A halott város volt 😊

Laky
szerintem vagy Silent Hill lesz, vagy pedig Silent Hill, az elveszett város
vagy valami ilyesmi, de hogy Elveszett város? áh... reklámban is Silent Hill volt

kirol
Az jó!<#vigyor3>

Törölt felhasználó
De már elkezdték fordítani!
kirol
Én semmit. Illetve hogy túllegyek a következõ 2 hónapon, de ezt nagyon.

Csak valaki írta, hogy szívesen látna pénzügyi adatokat!<#duhos2>

Horror filmet soha nem néznek tömegek, nem tudom mit vártál...
kirol
"Amerikában rögtön az elsõ helyen nyitott a már régóta várt kultjáték filmadaptációja, a Silent Hill - A halott város. A kezdés azonban nem túl bíztató, hiszen mindössze 20 millióval nyitott, ami közepes eredmény.

A 20 milliós kezdet alaposan elmarad a várakozástól. Ha csak azt vesszük, hogy a múlt héten bemutatott Horrorra akadva 4 közel 50 milliót kapart össze, akkor bizony akár még csalódásnak is nevezhetjük a premiert. A gyártási költségeket (50 millió) azért vissza fogja hozni. Kiváncsian várom a hazai bemutatót (04.27)."

Törölt felhasználó
Pont olyan képek vannak,amik világosak.Szerintem a film nagy része sötétben játszódik,és ilyen minõségnél szart sem látni.
<#idiota><#idiota>

football without ultras is nothing

Sadun Tryst
én már a Csendes Domb miatt is agytubákot kaptam volna...

najó... télleg aludnom kéne <#wilting><#wilting>

De gondolj bele milyen címeket adhattak volna neki a hõs magyar fordítók...
Elveszett város?Inkább A halott város nem?

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

hoppika.. bocsi nem olvastam vissza.. látom nem mondtam újat 😊
sry mégeccer... de már alig bírom kivárni, és csak most jutott eszembe h hátha van ilyn totyik is <#vigyor5>

magyar bemutató április 27.
a reklámja nem is rossz 😊
magyar cím: Az elveszett város .. ez viszont sztem kurvaszar

A hétvégén ezt a filmet nézték legtöbben az USA-ban

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

Huhh a szusz bennem akadt...

Ezért majd felkeres a piramisfejû barátom és elbeszéget veled, hogy miért kelted rosz hírét a kis városkájának. 😊
kirol
Csak vigyázz legközelebb, nehogy megkövezzenek!<#nevetes1>

grebber
Hát aki ismer egybõl tudhatná hogy angol filmet nem nézek magyar felirat nélkül.

Next PC upgrade: 2022

kirol
Én észrevettem!
De azért az elsõ mondat fura volt!

Seth
'zanyád, alig vettem észre a fehér betûidet 😄

PSN ID.: Beegabor

grebber
Megnéztem a filmet. Alone i the Dark 600x jobb ennél.

Még nem néztem meg majdcsak ha lesz felirat 😄

Next PC upgrade: 2022

EmIn3m02
nincs

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

zaki
Pfff...

kirol
Nem hinném hogy lenne.

berlinboy6329
felirat van hozzá? vagy ez <#lama>kérdés?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/