Silent Hill - The Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mármint lerhetne roszabb is...
Remélem jó lesz. Már nagyon vártam, de az IMDB 6.9-es eredménye kicsit elbizonytalanított. Bár nagyrészt 8-9-10 csillagot kapott.
Szerintem amúgy az összes kritikust, riportert és sztárt wel kéne küldeni Silent Hill városába, egy laza ksi hétvégére. hátha megjavulnak. 😊 De han nem az sem baj. 😊
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
aztán elküldöm az e-mail cimedre a leirásokat hogyan kell svcd-re feliratot csinálni !!! abba benne lesz hogy milyen programok kellenek a felirat szerkesztéshez !!! Lehet hogy ma este lehet hogy csak holnap délután tudom elküldeni a leirásokat !!! Maga a mûvelet nem túl bonyolult csak maga az átkonvertálás amig ráteszi a feliratot az svcd-re az a gépteljesitménytõl is függ !!!
Döggtõl kérdezd, õk fordítanak valamit.
Hogyan kell? Ez mindig is érdekelt.
Svcd-re feliratot rakni mi sem egyszerûbb annál már számtalanszor csináltam olyat hogy svcd-re ráégettem a feliratot és jó volt !!!
Úgy tudom a Silent Hillhez még nincs felirat persze ha lenne angol akkor azt leforditanám !! Ird már le légyszi mihez van feliratod ??
Azért annyira profi meg nem vagyok hogy hallás után forditsa le a szöveget !!
😄DDDD
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
De lehetett volna az a cím is, hogy csak simán lehagyják a SH-t és a Halott város a fõcím. 😊
Vagy...
A rettegés városa!
Borzalmak Városa!
Csendes Domb!
A gyerek a tökös a nõ és a Piramisfej...
SZóval nem is remléktem ekkora mázlit. 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
bár a "fertõzött város"-on se lepõdnék meg, mert a trailer egyék jelenetében tainted town-t írnak...
vagy valami ilyesmi, de hogy Elveszett város? áh... reklámban is Silent Hill volt
Csak valaki írta, hogy szívesen látna pénzügyi adatokat!<#duhos2>#duhos2>
A 20 milliós kezdet alaposan elmarad a várakozástól. Ha csak azt vesszük, hogy a múlt héten bemutatott Horrorra akadva 4 közel 50 milliót kapart össze, akkor bizony akár még csalódásnak is nevezhetjük a premiert. A gyártási költségeket (50 millió) azért vissza fogja hozni. Kiváncsian várom a hazai bemutatót (04.27)."
football without ultras is nothing
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
sry mégeccer... de már alig bírom kivárni, és csak most jutott eszembe h hátha van ilyn totyik is <#vigyor5>#vigyor5>
a reklámja nem is rossz 😊
magyar cím: Az elveszett város .. ez viszont sztem kurvaszar
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
Ezért majd felkeres a piramisfejû barátom és elbeszéget veled, hogy miért kelted rosz hírét a kis városkájának. 😊
Next PC upgrade: 2022
Még nem néztem meg majdcsak ha lesz felirat 😄
Next PC upgrade: 2022