20113
-
nestea #1560 Félreértesz! Én úgy gondoltam, kint pl a Fable-ben. Ott bementél a fodrászhoz és az megcsinálta a hajad. Nem arra gondoltam, hogy az elején formázzuk meg az arcát. -
#1559 "divatos kis részletekkel ruházhatod fel a karaktert"
Benne van, ruhák meg ilyesmik. Mivel több részbőúl áll majd össze a páncél (ill. ruházat), nem kizárt, hogy a Barbi fashion dizájnert megszégyenítő kegyetlenül igényes ruhadarabokat is magunkra aggathatunk. Esetleg lehet medál ami látszik ha felveszed, vagy gyűrű, karlánc, mellény, kalap, stb. stb. Ezzel lehet hogy lehet majd játszani, ha másnem cheatel (pl Marvin mód a G2ben)
De konkrétan Sims féle arc ill. testalkatgeneráló nem lesz benne. -
W B #1558 Én nem alakítanák. Ami a G1-2ben volt azaz eredeti, úgy nézki és úgy is fog kinézni.
Akir a Névtelen Hős kinézetét meg akarja változtatni az nem fogta fel a Gothic lényegét. -
nestea #1557 Igen, én is láttam. Csak nem értem, hogy ők hogyan gondolják.. Tehát azt pl megértem, hogy nem lehet egy kigyúrt állatot csinálni, de a frizurát sem lehet megcsinálni? Mert a PcGuru cikkben volt több kép a főkarakterről és az egyiken hosszú haja volt, a másikon meg majdnem tar kopasz.
Ha valaki nem tudná, erről van szó:
Marko Lempke, Manolo és Daniel Bezimmienny: Lesz arra lehetőségünk, hogy megváltoztassuk a hősünk olyan külső jellemzőjét, kinézetét (pl. hosszú haj), ami már változott, illetve, hősünk megjelenése változik majd a játék során (pl. szakállt növeszt a hősünk)?
PB|KaiRo: Mivel nem a játékosok generálják le a karaktert a játék elején, így mindenki a népszerű névtelen Hőssel, és nyers vonzerejével kezdi a játékot. A játék során divatos kis részletekkel ruházhatod fel a karaktert, illetve bohó kis kiegészítőket adhatsz neki, de ettől eltekintve csak egyetlen módon befolyásolhatod a Hős megjelenését: ha csökkented a felbontást, a hősünk sokkal szemcsésebben jelenik majd meg.
Itt a fejlesztő nem mondott semmi konkrétumot, sőt, azt mondta, hogy lehet alakítani a főhőst, de máshogy nem. Éppen azt nem értem, hogy mi az amit NEM lehet alakítani a főhősön. Remélem valaki megértett, mert szerintem elég furcsán fogalmaztam -
vegesm #1556 nem, az rpgvault-on volt egy fejletsztői kérdezz-felelek magyarításban -
#1555 Talán pont ezt a versenyt akarják kihasználni. Mert valjuk be, hiába mondják ők is hogy "megvan a saját kis rajongótáborunk" azért a versenyszellem ott van az emberben. És mennyire idegesítő lehet ha PONT a rivális játék kap 1%al jobb értékelést, ellenben ha az az 1% nálunk van, akkor dicsőség, pompa, Innos, minden! Elsődleges reklámfogás ugye az újságok. Ha egy hónapban dobnák ki a játékot, figyeld meg az összes magazin azt harsonganá, szép nagy betűkkel: "Gothic3 vs. Oblivion" és a játékot az utolsó pixelig kiveséznék. Nem kis reklám, és mekkora dicsőség a nyertes félnek (Nemgyengén megugrana a ráta, révén sokan vannak a határon akik pénzszükében az értékelés alapján választanak).
Nameg persze ott a rajongótábor is, akik már előrendelték a kedvencüket, de őket nem nagyon lehet megtörni, tulajdonképpen őket tisztelik igazán a fejlesztők, és ez a sok reklám, rábeszélés, cécó, stb. nem nekik szól, hanem azoknak akik a határvonalon állnak és nem tudnak dönteni.
Persze abban is van igazság amit te írtál, de nem hinném, hogy várnak vele mert 1: a készítők nem akarják váratni az embereket még fél évet amikor már most rugdossák őket 2: egy játék ára nem megy le olyan könnyen fél évig biztosan fixen állni fog
Szóval nincs kétségem, ha elkészülnek addigra ki fogják adni (és ez fontos pont, mert megmondták addig nem adják ki amíg 110%ig nem biztosak benne hogy a játék 100%os, tehát itt sztem ez lesz a döntő mérték) -
nestea #1554 Na végre vége van ennek a veszekedésnek!
Szerintetek a Gothic 3-ban lehet alakítani a fő karakter (a kiválasztott) kinézetét? -
#1553 Hohó! Flém! :o
(Deleted) -
W B #1552 Nem úgy.
Ha nem ismerősök, barátok, haverok... -
Goth #1551 szép nagy családod van. -
W B #1550 Ez igaz, akkor a Gothic hasalna mindenféle képpen.
Az én közegemben 5-6 ember is meri a Gothickot, 100ból. -
#1549 Hát szerintem meg nem lesz nagyobb a gépigénye. Szerintem kb. azonos szinten lesz a kettő, vagy talán a gothicnak kell majd erősebb gép...
Itt nem arról van szó, hogy te vagy én jobban szeretjük a gothicot mint az ES-t.
Mindkettő egy vérbeli RPG, tulajdonképp ez a kettő létezik csak ebből a sítlusból, és sokan vannak, akik mindkettőt szeretik (én is). HA a kettő közel egyszerre jelenne meg akkor az jönne ki győztesen a pénzügyi csatából akié hamarabb jelent meg. Mert az ember nem fogja megvenni (szerintem) akkor azonnal, hiszen úgyis csak félrerakná a másik miatt, akkor már jobban jár ha később veszi -mikor az egyiket kiélvezte- olcsóbban.
Hányszor volt már olyan, hogy egy egy jó játék azért bukott el mert egy másik hasonló, de esetleg nagyobb nevű játékkal után annak "árnyékában" jelent meg...
Persze ez tisztán nem igaz a gothicra és az ESre mert mindekttő nagy név, de biztosan meglátszana a hatás az eladásokon... -
Szolnokboy #1548 ok köszi :D -
#1547 Az Oblivionnak semmi köze nem lesz az előző részekhez. Az Elder Scrolls sorozat összes része egy-egy különálló tartományban játszódik, és történeti szinten semmilyen összefüggés nincsen az egyes részek között. Nem maradtál ki semmiből. -
W B #1546 Ja az igaz.
De tojás az azért maradt. -
#1545 Jaj, Istenem, ilyen hülyeségekbe belekötsz! A Gothic 2-őn belül az utolsót! -
W B #1544 Nem az utolsót!
Még lesz jó pár... -
#1543 Szolnokboy(#1542): Igen
Zsolo: Ezt miből gondolod? -
Szolnokboy #1542 Jah és a Githic 3 onnan fog folytatódni ahol a 2 abbamaradt ? Ugye legyőztük a uccsó sárkányt és jövünk vissza a hajóval -
Szolnokboy #1541 a Gothicot 100x jobban várom mint a Oblivion-t. egyrészt azért mert a gothic I-II-t végitoltam míg a elder scrolls egyik részét sem ( itt kérdezném meg hogy az Oblivion érthető lesz úgy hogy nem játszottam az elődökkel ? ) másrészt sztem az oblivionnak nagyobb lesz a gépigénye (megérzés) -
W B #1540 NEkem a 2007 is jó. Azért, mert enyi idő alat a hibákat kitudják javítani. Meg hát azért a ló is kéne...
(ne kezdjünk ujjabb vitát) -
#1539 Annyira nem. Egyszerre jönne ki az Oblivionnal. Az nem lenne jó.
És ezt szerintem ők is tudják, és nem fogják kihozni max a 2. félévben leghamarabb. -
Szolnokboy #1538 március jól hangzik -
W B #1537 Március a legközelebbi, a legmesszebbi az a 2007. -
nestea #1536 Szerintem a Gothic 4 elég messze van még.. Tulajdonképpen ez hogy jön ehhez a témához?
Amúgy meg szerintem nem kell félni (annyira) a gépigénytől... Szerintem megfelelően fogják optimalizálni.
Valaki egybként megtudná mondani, hogy kb mikorra jön a gém? Mert hallottam én már tavasztó télig mindent, de mi az igazság? Vagy ezt senki sem tudja? -
W B #1535 Gothic 4 amikor kijön akkor jönnnek az : Innos & Adanos Szentvédői !!!!!!! -
#1534 Na ez a jó hozzáállás :) -
Goth #1533 nem rettegek.
sőt, még örülök is neki ha nem fog menni a gépemen.
legalább fogok tudni este aludni, és nem bukok meg semmiből :D -
#1531 Birom ezeket a "rettegéseket" :D -
Goth #1530 hát ez tényleg magyon jó, az unokámnak se lesz olyan gépe hogy fusson rajta. -
Serooo #1529 VAki nem tudja hogy mikor jön ki a gothic 3
ui:hello -
nestea #1528 Ez nagyon jó! Ezek szerint a gafika már most nagyon távol van attól amit nem rég láthattunk a képeken! -
W B #1527 IS mét! -
W B #1526 Nem úgy mint az amcsik... -
Goth #1525 az európaiak tudják mi a jó =) -
#1524 Egyébként a kiadott shotok alapján grafikailag nem olyan nagy etvasz a játék az Oblivion jelenlegi állapotához viszonyítva, de hát ki tudja....
Egyik sincs még kész, a gothicról én még nem láttam videót. -
#1523 Látom már elkezdődött a Gothic vs Oblivion hasonlítgatás. Phahh..
Szerintem tök mindegy melyik jelenik meg előbb, a másik csapat a megjelenés után úgyis csúsztatni fog, és tovább hegeszti a játékát. Egyébként a Gothic az európai piacon él meg, ezért én nem félek attól, hogy esetleg veszélyeztetné az Oblivion diadalát, főleg ha a lokalizáció megint annyit csúszik, mint az első két Gothic esetében. -
#1522 Ezt hallottátok? -
W B #1521 Egy ló, de lehet szamár vagy öszvér is. De akár mág egy teve is lehet. -
#1520 De milyen ló? Igás, Hátas?
Hát ló, nem folytatom tovább a lóvazást:)