20113
  • szablya
    Magyarázhatsz W.B.-nek, ugyse fog rád halgatni. Makacs mint egy öszvér.
    Egyébkén, ha május 5.-én jelenik meg akkor hamarosan ki kell jönnie a demonak is.(azt mondták, hogy 6 héttel a megjelenés elött)
  • Goth
    1. azt hol olvastad hogy tavasszal nem? :P
    2. az évnek nem négy fele van hanem csak kettő, ebből következik, hogy a naposabbik félbe a tavasz is beletartozik, vazzeg.
  • W B
    Azt modták, hogy tavaszal nem jelenik meg, hanem az év naposabbik felében. Az az nyáron.
  • reménytelen
    Hogy lesz-e nap vagy hogy megjelenik-e a Gothic 3?
  • W B
    ezt majd meglátjuk...
  • szablya
    és májusban nincs nap?
  • W B
    De az év naposabb részére ígérik.
  • szablya
    A pcguru-ban azt írták, hogy 80%-a van kész a játéknak szóval szerintem állni fog a május 5.
  • Goth
    Szal most úgy áll hogy május 5-én jön?
  • Ottto
    for WB:
    Noskérlekszépen. Gyanítottam előre melyik videóról van szó, de azért utánanéztem a fórumon, ne mondjak neked hülyeségeket, meg ennek a lordzoltanus tagnak (megjegyzem van másik kettő ilyen videó, bár nem érdemes megnézni, mindenhol ugyanazt mondja)
    Szóval, NEM LESZ LÓ, persze a későbbiekben még lehet, de egynlőre nagyon arra hajlanak hogy kihagyják, ugyanis csak bajuk lehet vele. Ahogy elmondta én tökre egyetértek vele. Kimásoltam neked a szöveget (meg főleg azoknak akik már kezdték elhinni a hamis híreket) le is fordítottam, talán jobban érthető.
    Te....nyertes.... :P

Azzal kezdi hogy el akar menekülni a kérdés elől, de ezúttal nem tud (az előző videók egyikében sikerült neki)

ANGOL FORDÍTÁS (a videó német)
    Intensively, we implemented our "test-wooden-horses" but we had only problems. You are sitting on a horse and want to fight. If you would be safe there you just could ride to the boss enemy, so it is necessary that enemies can attack you and you want to beat back. Than you have to think about mounted archery, etc. How you can aim, how can you use your sword acceptable, One anwser: no way... We are still testing, but it is possible that we don't add mounts.

MAGYAR FORDÍTÁS (az angol alapján)
    Kipróbáltuk a "tesz-fa-lovainkat" de csak problémáink voltak vele. Fent ülsz a lovon, és harcolni akarsz. Ha biztonságban lennél a lovon, akkor egyszerűen a főgonoszhoz lovagolhatnál, ezért szükséges, hogy az ellenfeleid meg tudjanak támadni, és te vissza tudj vágni nekik. Aztán elkezdessz gondolkozni a lovas-íjászaton, stb. Hogy célozz és használd a kardodat megfelelően. Egy válaszom van: Lehetetlen...Még teszteljük ugyan, de valószínűleg nem teszünk hátasokat a játékba.

Akit érdekelnek a videók, és még nem látta, az INNEN töltheti. Nagyon érdekes dolgokat is mond emellett, tehát érdemes.
    Ezek azok:
    Gothic 3 on GIGA
    Gothic 3 Ingame
    Gothic 3 GC Presentation
  • W B

tipikis macska féle leszámítva a tülköt egy árnyékfutó

ÉS az uj hirek!
  • W B
    hehe
  • reménytelen
    Hogy ezt az utókor se felejtse el, diadalíved Párizsban tekinthető meg.
  • W B
    Vagy csak a ló téma miat begőzöltem.
    de vége
  • Goth
    mi viszont IQ-szintben győztünk le téged, ami egy kicsit talán nagyobb diadal.
  • W B
    Csak annyi, hogy a titeket legyöztelek
  • Goth
    hmmm ez finomnak hangzik =)
  • reménytelen
    Miért, kivel fogadtál?
  • Randal
  • W B
    Ja még valami:
    NYERTEM!!!!!!
  • W B
    Nem.
    De amikor komolyan megtudtam felugrottam örömömben!
    Az az a Gothic3 elöt.
  • W B
  • szablya
    A gothic-os feliratú gyerek, az W.B.
  • reménytelen
    Akkor mégis lesz ló. WB maga alá fog vizelni.
  • W B
    megnéztem egy kis filmet egy gothic3 ismertetöröl, lesz benne pajzs, a lorol lekell majd szálni ha csatázni akarsz mert azt ütik majd először , mindennek lesz hatása, még a fa fürészelésnek is, egykezes harcon belül lesz még egy csomo specialitás pl ork ölö taktika, xardas félig ellenség félig barát lesz, 4 er akkora lesz a térkép mint a gothic2 adonnal együtt, csak a föváros marad ember kézen, 3 birodalombol tevödik majd össze a kontinens, 20 nagyváros és sok kisebb farm lesz, lesz benn egy hatalmas dungeon, ami akorra mint bányavölgy fele, a áncél több darabbol tevödik majd össze: gatya csizma stb. lesz benne gothic 1es és 2es irányitás is, és lehet kasztot váltani

Ezt lordzoltanus irta a Gothic 2 honlap Gothic 3 forumába.
    Jonak igérkezik
  • Esrohnoil
    Jöhetne vmi info h. miként állnak a játék fejlesztésével. Mostanában nincs semmi új... Bár a készítőktől ezt már megszokhattuk. :D
  • W B
    Ok!
    Értem.
  • Ottto
    #1394től törlés! NoSpam,Thnx! (Ja és a tékelést se szeretjük úgyhogy kéretik hanyagolni!)

Te meg WB mielőtt állítassz valamit talán nézz utánna a hivatalos oldalon, vagy a készítők által támogatott fansiteokon, aztán bizonyítsd az állításod különben a világon senki nem fog neked hinni!!!
  • W B
    Ez igaz. De jók a képek.
  • grebber
    És mit nézzünk rajta??

ADJANAK már ki valami frankó atakhegy ingame movie-t.
  • W B
    Ezeket nézétek meg!
  • W B
    Ez igaz. De máshol láttam elöször.
    Remélem tévedek.
  • Ottto
    És mi köze van a Gothic3hoz? Ahogy a honlapot néztem inkább a "First to go" játékhoz készülhetett, bár még ahhoz sem biztos, ugyanis az Other kategóriában fexik.
    Max EZ az, ami szót illethet (az RPGDot is csak emiatt hozta fel az oldalt)
  • W B
    Ez egy Gorther kék démon. Egy gothickos oldalon volt, a többi képelegyüt.
  • Ottto
    Most ez mi?
  • W B

Ez ugye nem a Gothic 3ban lesz?
  • W B
    http://www.minh-duong.com/
  • littleNorbi
    ÖSZINTE RÉSZVÉTEM !
  • Zsolo007
    Angolul tudok, csak németül nem, de amúgy "sejtettem" hogy jól fordította, a magyar fordítást meg köszi, nem volt hozzá kedvem... :D
  • _Atti_
    hát ha angolul tudsz akkor láthatod hogy elég jol leforditotta..

'Nagyon köszönünk mindent, amit tettél nekünk emberileg és mint producer.'